- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.341
şahin beyi aradığımda telefonu açtığında ismimle açardı...yani hastalarını kaydediyo telefonuna...bu da hastanın bakış açısından çok önemli..şimdiye kadarki tanıdığım dr lar arasında diyoloğu en iyi dr....hemşirelerdende nezahat hanım ve selime hanımı çok seviyorum..diğerleride öyle..ama banada lale hnm biraz soğuk gelmişti....
arkadaslar merhaba.ben aranıza yeni katıldım.ben gecen yaz yapturdım ilk tüp bebek tedavimi bursa tüp bebek merkezinde.olmadı.kısmet degilmis.simdi tekrar istiyoruz.anlattıklariniza göre bursada en iyi merkez acıbadem sanırım.sahin beyle görüsücez esimle.ben ön bilgi olarak maddi acıdan toplam ne kadara mal oluyor merak ettim.bana asagı yukarı ne kadar oldugunu söyleyebilirmisiniz.ilginiz icin simdiden tesekkürler.
sevgili arkadaşlarım ben öngörüşmeye gitmemeye direkt adetken gitmeye karar verdim yalnız bişey daha sorucam..ultrason takiplerinizde her seferinde bursaya mı gittiniz?yani farklı illerde olanlar için ultrason sonuçlarını telefonla şahin beye bildiren oldu mu aranızda?
tamam buna sevindim arkadaşım..bilgilendirdiğin için sağol..hastaneye randevu için mail attım dönen olmadı..bi de telefonla arıyayım bari..bulunduğun ilde şahin beyin tanıdığı bir doktor varsa kontrollerini ona yaptırabiliyorsun. şahin beyle konuşursan sana yardımcı olur. balıkesirden şahin beye tedaviye gelen biri ile tanışmıştım o kontrollerini balıkesirde yaptırmış yumurta toplamaya ve transfere bursaya gelmişti.
tamam buna sevindim arkadaşım..bilgilendirdiğin için sağol..hastaneye randevu için mail attım dönen olmadı..bi de telefonla arıyayım bari..
arkadaşlar ben de okullar kapanınca başlıycam tedaviye inşallah ama çok korkuyorum tutmazsa diye Rabbim aratmasın artık isteyen herkese nasip etsin bebeğini kucağına almayı çok ilginç insan hiç görmediği birşeyi özler mi?Ben resmen özlüyorum bebeğimi
öyle mi,ben de hala maile cevap bekliyorum..pzt arayayım ozaman..teşekkürler..iyi ki buraya yazmışım..ezine direkt telefonla randevunu al canım özellikle telefonda tedaviye hemen başlayacağını söyle istediğin gün randevu alman zor oluyor.randevu veremiyoruz dolu cevabını alıyorsun tedaviye hemen başlıyacağız dersen randevuyu veriyorlar. Allah yardımcın olsun arkadaşım Yüce Rabbim seninde yüzünü güldürsün öptüm grş
arkadaslar merhaba.ben aranıza yeni katıldım.ben gecen yaz yapturdım ilk tüp bebek tedavimi bursa tüp bebek merkezinde.olmadı.kısmet degilmis.simdi tekrar istiyoruz.anlattıklariniza göre bursada en iyi merkez acıbadem sanırım.sahin beyle görüsücez esimle.ben ön bilgi olarak maddi acıdan toplam ne kadara mal oluyor merak ettim.bana asagı yukarı ne kadar oldugunu söyleyebilirmisiniz.ilginiz icin simdiden tesekkürler.
ben yeni gittim 1 hafta önce 4250 tl ama görüşmede fiyat düşüyo bize 3750+1000 tl civarı ilaç dedi allah hepimizin yardımcısı olsun
evet öyle..bunu söyledim şahin beye önce gelin görelim demedi..ezine aylin hanım hertürlü bilgini şahin beye verir merak etme..tüp tedavisinde (şahin bey sık şehir dışına çıktığı için)benimde iki defa aylin hanım kontrollerimi yapmıştı..her türlü bilgiyi şahin beye aktarıyo zaten...yanlız benim kafamı kurcalayan hiç muayene olmadanmı tedaviye geçiceksin..ben mi yanlış anladım yoksa ??:26:
evet öyle..bunu söyledim şahin beye önce gelin görelim demedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?