Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

arkadaslar merhaba.ben aranıza yeni katıldım.ben gecen yaz yapturdım ilk tüp bebek tedavimi bursa tüp bebek merkezinde.olmadı.kısmet degilmis.simdi tekrar istiyoruz.anlattıklariniza göre bursada en iyi merkez acıbadem sanırım.sahin beyle görüsücez esimle.ben ön bilgi olarak maddi acıdan toplam ne kadara mal oluyor merak ettim.bana asagı yukarı ne kadar oldugunu söyleyebilirmisiniz.ilginiz icin simdiden tesekkürler.

aynen katılıyorum bende şahin beyi aradığım zaman ismimle açıyor ayrıca açamadığı zamanda daha sonra müsait olduğunda mutlaka geri dönüş yapıyodu hatta bana ulaşamasa bile eşimi aradığını bilirim tüm çalışanları harika insanlar ve karakterleri güler yüzlülüğü son derece samimi bulmuştum lale hanıma gelicek olursa bana okadar yakın ve ilgiliydiki onun transfer zamanı elimi tutmasını başımı okşamasını hiç unutamıyorum ama soğuk bi insan değil sadece hani derler ya sahne arkası asıl bizleribu yolculukta şahin beyle beraber baştan sona kadar takip eden 2. kişi en son eşim üroloğa gidicekti ve lale hanım çok yardımcı olmuştu ...lale hanım ve şahin beye çok müteşekkiriz...

Canim hakkinda hayirlisi olsun insallah.bende gectigimiz cuma ikinci tedavime basladim ilkinide sahin bey yapmisti.mukemmel bi doktor,ilk tedavi ilaclar haric 4.250 ilaclarda 1.200 civarinda tutuyo.ama bi kez ilaclarim 1.600 civarinda tuttu sahin bey bi eczaneye yonlendirdi 1.300 tl ye aldik.rabbim tum evlat isteyenlere hayirlisiyla tez zamanda dualarini kabul eder insallah,

sevgili arkadaşlarım ben öngörüşmeye gitmemeye direkt adetken gitmeye karar verdim yalnız bişey daha sorucam..ultrason takiplerinizde her seferinde bursaya mı gittiniz?yani farklı illerde olanlar için ultrason sonuçlarını telefonla şahin beye bildiren oldu mu aranızda?

bulunduğun ilde şahin beyin tanıdığı bir doktor varsa kontrollerini ona yaptırabiliyorsun. şahin beyle konuşursan sana yardımcı olur. balıkesirden şahin beye tedaviye gelen biri ile tanışmıştım o kontrollerini balıkesirde yaptırmış yumurta toplamaya ve transfere bursaya gelmişti.

arkadaşlar ben de okullar kapanınca başlıycam tedaviye inşallah ama çok korkuyorum tutmazsa diye Rabbim aratmasın artık isteyen herkese nasip etsin bebeğini kucağına almayı çok ilginç insan hiç görmediği birşeyi özler mi?Ben resmen özlüyorum bebeğimi

tamam buna sevindim arkadaşım..bilgilendirdiğin için sağol..hastaneye randevu için mail attım dönen olmadı..bi de telefonla arıyayım bari..

tamam buna sevindim arkadaşım..bilgilendirdiğin için sağol..hastaneye randevu için mail attım dönen olmadı..bi de telefonla arıyayım bari..

ezine direkt telefonla randevunu al canım özellikle telefonda tedaviye hemen başlayacağını söyle istediğin gün randevu alman zor oluyor.randevu veremiyoruz dolu cevabını alıyorsun tedaviye hemen başlıyacağız dersen randevuyu veriyorlar. Allah yardımcın olsun arkadaşım Yüce Rabbim seninde yüzünü güldürsün öptüm grş

özler arkadaşım özler...içinde nasıl büyüdüğünü düşünürsün aynalara bakıp karnının büyüdüğünü hayal edersin anne olmayı düşünürsün ..bazen kucağına oyuncak bebek alıp onu sever hayal edersin...Eminim hepimiz yaşadık veya halen yaşamaktayız..önemli olan ümidimizi hiç kesmemek Yüce Rabbimizin sınavına hamd edip ondan dilemeye devam etmek.. Allah cümlemizin kucağını hasret kaldığımız hayırlı evlatlarımızla doldursun Yüce Rabbim yardımcımız olsun..

dün şahin beyle birlikteydik tedaviye bşlık ama ben çok geriliyorum inş olullu sonuş alırım 3 haftaya kadar herşey belli olacakmış Allah hepimizin yardımcısı olsun

öyle mi,ben de hala maile cevap bekliyorum..pzt arayayım ozaman..teşekkürler..iyi ki buraya yazmışım..

ben yeni gittim 1 hafta önce 4250 tl ama görüşmede fiyat düşüyo bize 3750+1000 tl civarı ilaç dedi allah hepimizin yardımcısı olsun

07 mayıs cumartesi için randevu aldım..şahin bey o gün olmayabilirmiş de..başka bi bayan dr ismi söyledi..ekip de o da var dedi..ama ben şahin beyin ilk görüşmede muayene ve incelemesini doz ayarlamasını istiyodum..inşallah o gün orda olur..sadece bir doktorla muhatap olmak istiyorum gittiğimde çünkü,farklı kişilere dert anlatmak istemiyorum..fiyatı falan da konuşmadık hiç direkt tedaviye başlıyacağımız gün gidiyoruz..bu da bi dez avantaj olabilir belki bizim için,baştan ne olursa olsun kabul etmiş gelmiş bunlar diyecekler..
bir de sekreter biraz tuhafıma gitti,şahin beyle görüşemezmiyim diyorum..maaleseeeeeeeeef diyo..ben de şahin bey 1 yıl önce yine gitmeye karar verdiğimiz bi dönemde beni aramıştı,numarası kayıtlıydı,o numaradan arayıp meramımı anlattım,gayet kibar ve ilgiliydi..adımı öğrendi,sanırım kayıt etmek için(hani dediniz ya hastalarını isimleriyle kayıt ediyo diye)metabolomiks ve imsi yi filan sordum mesela,kibarca cevapladı,bu numaradan arayabilirsiniz beni dedi..sekreterse görüşemezsiniz diyo anlamadım bi şey..geçen gün aradığımda da bilgi almak istiyorum dedim,numaramı aldı ama arayan soran olmadı,sanırım doktora iletmedi..

arkadaşlar çarşamba günü toplama işlemim var. dualarınızı eksik etmeyin lütfen. bu ikinci denememiz olucak. inşallah allahın da izniyle bu sefer yüzümüz güler,

ezine bende ilk gün gittiğimde şahin bey şehir dışındaydı ekibinden aylin hanım ilgilendi benimle o da çok tatlı bir bayan ve şahin beyi arayıp tlfda bilgilerimi verdi şahin beyde istediği tahlilleri söledi yaptırdık ve bu ay direk onunla görüştüm ama ona tekrar olarak hiçbişey anlatmadım.aylin hanım hepsini en ince ayrıntısına kadar notlar halinde eline vermiş ve hemen tedaviye başlamıorlar dünya kadar test isteyip öyle başlıyorlar ben bu ay başladım bana gonal-f verdi sanırım haftayada umurtalarım toplanacak hayırlısı diyorum artık.Allah hepimiizin yardımcısı olsun

ezine aylin hanım hertürlü bilgini şahin beye verir merak etme..tüp tedavisinde (şahin bey sık şehir dışına çıktığı için)benimde iki defa aylin hanım kontrollerimi yapmıştı..her türlü bilgiyi şahin beye aktarıyo zaten...yanlız benim kafamı kurcalayan hiç muayene olmadanmı tedaviye geçiceksin..ben mi yanlış anladım yoksa ??:26:

evet öyle..bunu söyledim şahin beye önce gelin görelim demedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…