- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.361
ya tabii ki mutlaka ,ben de ilk görüşme için gitseydim çok çok iyi olacaktı ama..farklı illerde olduğumuz için biraz da vakit ayıramayarak,yorgunluk olacak diye düşünerek gitmedik,belki de 3. tüp bebeğe gidiyor olmamızın ya da benim ebe olmamınverdiği rahatlıktandır..tetkiklerimi de, kendi çalıştığım hastanede, neler isteyeceklerini bildiğimden, adetliyken yaptırmıştım,hepsi normal çıktı,direkt iğnelere başlamak üzere gidiyorum...zaten şimdiye kadar sebepsiz infertiliteyiz,6 yıl olmuş,bunlar bu saatten sonra sebep arayıp,bulamazlar heralde,tüp bebeği yapacaklar en önemli olan iyi muamele görmek ve en iyi hizmeti almak benim için..bizim istediğimiz,imsi mikroskopu ve metabolomiksi de kullanırlarsa bizim kafamız rahat olucak..e doktor da gayet iletişimi düzgün bi doktor..hastalarıyla telefon konuşmalarından anladığım kadarıyla..ekibi de düzgündür böle bi doktorun muhakkak..hastane dersen acıbadem,köklü ve grup hastane..şimdilik herşey kontrol altında ve iyi bence..umarım böyle gider ve hayırlısı ile ben ve buradaki tedaviye giden bütün arkadaşlarımız,bursa acıbadem anneleri topiğinde buluşuruz:))ben ilk görüşmye gıttıgımızde muyane oldum,hatta smear örneği alındı rahımagzı yarasından dolayı... sımdı adetın ıkınıcı gununu beklıyorum baslamak ııcn
slm kızlar bayadır giremedim bidahaki ay tedaviye baslıcakken tedaviyi bitirdim bile dün transferim oldu simdi sonuc beklemedeyim inşallah emeklerimiz bosa çıkmaz hepimizin Allah yardımcısı olsun.acıbademde metabolomix yok şahin bey almamış ilk siparişi kendi vermiş ve iptal ettirmiş maliyetide çok yükseltiyormus sadece imsi kullanılıyor.kararlarınızı ona göre verin ama ben doktorumdan memnunum oda bizde elimizden gelen herseyi yaptık taktir Allah tan.
metabolomiks yok demek(zaten telefonda bana da pek etkili olmadığınısöylemişti,ama almadık demedi..neyse bunu bilmem iyi oldu..sağolun..
ya tabii ki mutlaka ,ben de ilk görüşme için gitseydim çok çok iyi olacaktı ama..farklı illerde olduğumuz için biraz da vakit ayıramayarak,yorgunluk olacak diye düşünerek gitmedik,belki de 3. tüp bebeğe gidiyor olmamızın ya da benim ebe olmamınverdiği rahatlıktandır..tetkiklerimi de, kendi çalıştığım hastanede, neler isteyeceklerini bildiğimden, adetliyken yaptırmıştım,hepsi normal çıktı,direkt iğnelere başlamak üzere gidiyorum...zaten şimdiye kadar sebepsiz infertiliteyiz,6 yıl olmuş,bunlar bu saatten sonra sebep arayıp,bulamazlar heralde,tüp bebeği yapacaklar en önemli olan iyi muamele görmek ve en iyi hizmeti almak benim için..bizim istediğimiz,imsi mikroskopu ve metabolomiksi de kullanırlarsa bizim kafamız rahat olucak..e doktor da gayet iletişimi düzgün bi doktor..hastalarıyla telefon konuşmalarından anladığım kadarıyla..ekibi de düzgündür böle bi doktorun muhakkak..hastane dersen acıbadem,köklü ve grup hastane..şimdilik herşey kontrol altında ve iyi bence..umarım böyle gider ve hayırlısı ile ben ve buradaki tedaviye giden bütün arkadaşlarımız,bursa acıbadem anneleri topiğinde buluşuruz:))
o da embriyoların yaşıyabilirlik endeksi yüksek olanların transfer edilmesine dayalı bi yöntem diyeyim kısaca..imsi mikroskobu nedir bilmiyorum ama dr la görüşmemizde ben çok soru sordum yeni yönetemlerı falan bana dedıkı birçok yontem var ama bazıları anlatıldıgı kadar etkılı değil ve çok masraflı.biz de zman zman yenı yontemlerı denıyoruz ancak buraya çok gelişimiş bır mokrokop aldık normal mıkroskoplardan 6000 kat mı dedı ne dedı yanlış hatırlamıyorsam okdar daha buyutebılıyoruz...diğer dediğin nedir onu blımyorum yalnız..
başka şehirden gelmek yorucu tabıkı bızım ılk denememız olcak kısmet olursa ankaraya gıtmeyı bu yuzden goze alamadım.acıbadem bize de mantıklı geldi..Hayırlısı inş. bu topikte anneler olarak buluşurz Rabbim
nasip ederse...
sana kesinlikle katılıyorum taktir Allahın O ol dedikten sonra kısmet ettikten sonra gerisi gerçekten biraz boş. metabolomixi şahin beye sorduğumda maliyetinin çok yüksek olduğunu ve sadece iki embriyo arasından en iyiyi seçebildiğini söylemişti ama ımsı bir çok hastaya uygulanan bir yöntem olduğunu ve şansı biraz daha yükseltiğini anlatmıştı. umarım sonucun pozitif olur hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın benimde çarş toplama işlemim oldu transfer için haber bekliyorum. allah inşallah bizlerede bu güzel duyguyu tattırır.hayırlısıyla evlatlarımızı bize kavuşturur.
seninde tedavin hayırlı olsun cnm
Çatlatma iğnesi vuruyorsun onlar kaçta vuracağını arayıp söylüyorlar toplamı işleminde canın yanmıyor baygın olduğun için ama uyandığında ağrın oluyor benim adet ağrısı gibiydi birazcıkta kanaman oluyor zaten sana söylüyorlar bazılarında daha şiddetli oluyor neden olduğunu bilmiyorum belkide çok fazla yumrtası olan kişilerde sanıırm.trasfer genelde 3. ve 5. gün yapılıyor o giitiğin yere bağlı bende hep 5. gün trasfer yapıldı.Allah yardımcın olsunarkadaşlar umurta toplama işlemi nasıl oluyor,toplandıktan sonra canın yanıyor mu ve yaklaşık kaç gün sonra transfer ediyoliyor konuyla ilgili bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen
kızlar hepinize selamlar.dün yumurta toplama işlemim oldu bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş ama pgt yapılabilmesi için en az 5 tane döllenmesi gerekiyomuş bakalım bekliyorum belki geriden gelen olabilirmiş konu hakkında bilgisi olan varmı pgt yapılamazsa yinede transfer oluyomu yoksa iptalmi ediliyo?
canım hayırlısı olsun inş...kızlar hepinize selamlar.dün yumurta toplama işlemim oldu bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş ama pgt yapılabilmesi için en az 5 tane döllenmesi gerekiyomuş bakalım bekliyorum belki geriden gelen olabilirmiş konu hakkında bilgisi olan varmı pgt yapılamazsa yinede transfer oluyomu yoksa iptalmi ediliyo?
bildiğim kadarıyla pgt embriyoların genetiğine bakılan bir yöntem. uygulanabilmesi için de en az 5 tane gerelkli. sana uygulanmazsa transferin iptal olmaz pgt uygulanmadan transferin gerçekleşir. yani normal transfer gerçekleşir. benimde yarın tansferim var bakalım hayırlısı
merhaba pretty
transfer işlemin oldu mu? hayırlısı olur inşallah. bu sayfayı takip ediyorum. hamile haberlerini duymayı gerçekten çok isterim.
canım hayırlısı olsun inş...
benimde pgt olucaktı ama 41 tane yumurtadan sadece 2 tanesi 1. kalitede olduğu için riske atmak istemediler zaten seninde dediğin gibi 5 ve üzeri olması gerekiyor yumurtaların..
bizimde ilptal olmuştu pgt ama nprmal tüp bebeğe devam ettik cok şükürki tuttu ve şuanda sağlıklı ilerliyoruz rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımızada almayı nasip etsin..
darısı senin ve bütün isteyenlere olsun dualarım sizlerle...
hayatım seninde yarın transfer varmış şimdiden hayırlı olsun inş. embriyon veyada embriyoların annesine sıkı sıkı tutunsun hiç bırakmasın..
inş. 12 gün sonra hamileyim haberlerini alırızz..
allahım bu yolda hiçbir kulunu sınamasın evlat isteyen herkeze sağlıklı evlatlar nasip etsin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
evet oldu transferim. hayırlısı olur inş . allahım annelik duygusun yaşatmayı banada nasip etmiştir inş.dinleniyorum bu 2.
hayırlısı inşallah olur, daha önce de şahin beyde mi denemiştiniz? ben de haziranda başlayacağım nasip olursa. aklımda binbir tilki... gerçekten çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?