- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.381
evet oldu transferim. hayırlısı olur inş . allahım annelik duygusun yaşatmayı banada nasip etmiştir inş.dinleniyorum bu 2.
hayırlısı inşallah olur, daha önce de şahin beyde mi denemiştiniz? ben de haziranda başlayacağım nasip olursa. aklımda binbir tilki... gerçekten çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun.
evet şahin beyde denedim.ondan önce de bir negatif aşılamam var o da şahin beyde ama ben bu negatiflerde şahin beyin ve ekibinin herhangi bir kusurunu görmedim onlar eminim ellerinden gelen her şeyi titizlikle yaptı. ben yalnız daha vakti gelmediğini düşünüyorum.allah bana nasip etmişse zaten şain beyle zamanı geldiğinde bu mutluluğu yaşayacağım. nasip etmediyse anne olmayı da bu da allahtan deyip kaderime razı olucam ve bir de şahin bey beni 3,4 aydır tanıyor. vucuduumun tepkilerini gayet iyi biliyor ve insan olarak ta müthiş biri bu yüzden sonuna kadar yani tüp bebek hikayem bitene kadar yola onunla devam edicem. umarım senin için de hayırlısı olur.
evet şahin beyde denedim.ondan önce de bir negatif aşılamam var o da şahin beyde ama ben bu negatiflerde şahin beyin ve ekibinin herhangi bir kusurunu görmedim onlar eminim ellerinden gelen her şeyi titizlikle yaptı. ben yalnız daha vakti gelmediğini düşünüyorum.allah bana nasip etmişse zaten şain beyle zamanı geldiğinde bu mutluluğu yaşayacağım. nasip etmediyse anne olmayı da bu da allahtan deyip kaderime razı olucam ve bir de şahin bey beni 3,4 aydır tanıyor. vucuduumun tepkilerini gayet iyi biliyor ve insan olarak ta müthiş biri bu yüzden sonuna kadar yani tüp bebek hikayem bitene kadar yola onunla devam edicem. umarım senin için de hayırlısı olur.
diliyorum bu sefer olur, ben de senin mutluluğunu yaşarım ve daha umutla tedaviye başlarım.
diliyorum bu sefer olur, ben de senin mutluluğunu yaşarım ve daha umutla tedaviye başlarım.
çok teşekkür ederim.inş bende bu mutluluğu burda sizlerle paylaşırım.allahın izniyle.inşallah sana da umut olabilirim ama benim ki negatif olsa da sen umudunu hiç kaybetme..
arkadaslar bende yarın baslıcam ilaclara bende sizlerden dualarınızı ıstıyorum allah hepimize anneligi tattırır inşş...
arkadaslar bende yarın baslıcam ilaclara bende sizlerden dualarınızı ıstıyorum allah hepimize anneligi tattırır inşş...
Allah kolaylık versin inşallah emeklerin boşuna olmaz transfer sonrası hayırlı haberler alırsın.Ben de 2 mayıs pazartesi başladım canım 200 lük iğne ile başladık, 6 mayıs cuma kontrole gidicez .İnşaallah yumurtalarımız sağlıklı büyür, herşey yolunda gider, ilk denememiz olacak kısmet olursa.
Ben şimdiden sulugöz oldum pozitif olmak ıstyorum ama çok duygusalım maalesef..
İğnelere bakıp bakım duygulanan varmıdır benim gibi bilmem
Bol bol dua edip Allahtan yardım sabır cesaret ve umut dilemeye çalışıyorum.
Neden bilmiyorum ateş basıyor bırde..
Allah bizlere de tattırır inşaallah o duyguları...
Ben de 2 mayıs pazartesi başladım canım 200 lük iğne ile başladık, 6 mayıs cuma kontrole gidicez .İnşaallah yumurtalarımız sağlıklı büyür, herşey yolunda gider, ilk denememiz olacak kısmet olursa.
Ben şimdiden sulugöz oldum pozitif olmak ıstyorum ama çok duygusalım maalesef..
İğnelere bakıp bakım duygulanan varmıdır benim gibi bilmem
Bol bol dua edip Allahtan yardım sabır cesaret ve umut dilemeye çalışıyorum.
Neden bilmiyorum ateş basıyor bırde..
Allah bizlere de tattırır inşaallah o duyguları...
tedavin hayırlı olsun. inşallah hayırlısyla güzel haberlerini alırız.allahım isteyen herkese bu güzelliği yaşattır inşallah.
Allah yardımcın olsun inş. sorunsuz bir tedavin olur ver herşey istediğin gibi olur.
Allah kolaylık versin inşallah emeklerin boşuna olmaz transfer sonrası hayırlı haberler alırsın.
İki deneme yaptık ilkinde ben bu iğneleri nasıl vurucam göbeğimden kendime diye baya ağlamıştım (iğne fobim var)ama allahım öyle bir güc veriyorki ikinci denemede üç iğne vuruyordum bi kerede kevgir gibi olmuştu göbeğim yer bile bulamıyordum bi süre sonra....senin gibi çok terliyor ve sıcak basıyordu doktoruma sormuştum yumurtalıkların bastırılıyor bu yüzden demişti:78:hormonların tavan yapıyor (bunu en çok eşim anladım )
İnşallah yumurtalıkların sana bir sürü sağlıklı yumurta verir
canım inş hayırlı olur bızım ıcın tşk ederım guzel dıleklerın ıcın allah hepımıze tattırsın dıyorum...benımde ılk denemem bende cook heycanlanıyorum artık ccok yoruldum doktor doktor gezmekten her doktorun verdıgı tedavıyı uygulamak benı yıprattı buda artık allahın bır lutfuuu....hergece dua edıyrum yasın okuyorum dılegımın olması ıcnnn sonrada her ıstegenlere dua edıyorum nsıp olur inş hepımıze...cok heycanlıyımm.....ılac aldıgımız zaman hergun mu gıdıyoruz hastaneye canım kendine ıyı bak....
Canım ilaç programı verdiler bana 4 günlük üzerinde her gün ne kadar doz iğne yapcağımı gösteriyor.5. gün de hastaneye kontrole gidiceğim yazıyor.
Aynen ben de çok yıprandım doktor kontrol derken zaman nasıl da geçmiş geriye dönüp bakınca hüzünleniyor insan.Rabbim sabrını verıyor ama zaman zaman inişler çıkışlar olsa da kader deyip vardır zmanı deyip yaşıyoruz.Dualar namaz inanç olmasa bu yük nasıl kaldırılırmış bilmem.Yine de şükür halimize vardır hikmeti, önemli olan sabretmek pes etmemek, elimizden geleni yapalım biz Allah ol dediğinde olur inşaallah...
Bu arada ben aşılama için de aynı iğneleri kullanmıştım o zmanki drum demiştiki yumurtalıklar uyarıldıgı için ani hareketler yapmasan ağır kaldırmasan ıyı olur bir de tuzlu yemesen demişti, çok memnundum o drumdan ama yapacağı birşey kalmadı oyüzden tüp bebeğe geçmemizi tavsiye etti..
İnşaallah hamile kalırız ve inşaallah kucağımıza alırız sağlıklı bebeklerimizi büyütür hayırlı evlatlar olarak yetiştiririz.Dualarımızda bizim gibi olanları unutmayalım. canım bende şimdi ignelere basladım 3 gun gobekten ılac verdıler daha sonrakıler oraya gıttıkce anlatıcaklar....herseyde vardır bır hayır basladık allah sonunu ıyı getırır inşşş senden fiyat olarak ne ıstedıler canım sadece hastaneee.....ilaclarım 1000 lirayı gecıyor bze ait ama hastane ne kadar alıcak...gorusmek uzere buradan bırbırımızı takıp etmek bıle ınsana sevınc verıyor allaha emnet ol inşş gorusuruzz.....
Canım ilaç programı verdiler bana 4 günlük üzerinde her gün ne kadar doz iğne yapcağımı gösteriyor.5. gün de hastaneye kontrole gidiceğim yazıyor.
Aynen ben de çok yıprandım doktor kontrol derken zaman nasıl da geçmiş geriye dönüp bakınca hüzünleniyor insan.Rabbim sabrını verıyor ama zaman zaman inişler çıkışlar olsa da kader deyip vardır zmanı deyip yaşıyoruz.Dualar namaz inanç olmasa bu yük nasıl kaldırılırmış bilmem.Yine de şükür halimize vardır hikmeti, önemli olan sabretmek pes etmemek, elimizden geleni yapalım biz Allah ol dediğinde olur inşaallah...
Bu arada ben aşılama için de aynı iğneleri kullanmıştım o zmanki drum demiştiki yumurtalıklar uyarıldıgı için ani hareketler yapmasan ağır kaldırmasan ıyı olur bir de tuzlu yemesen demişti, çok memnundum o drumdan ama yapacağı birşey kalmadı oyüzden tüp bebeğe geçmemizi tavsiye etti..
İnşaallah hamile kalırız ve inşaallah kucağımıza alırız sağlıklı bebeklerimizi büyütür hayırlı evlatlar olarak yetiştiririz.Dualarımızda bizim gibi olanları unutmayalım. canım bende şimdi ignelere basladım 3 gun gobekten ılac verdıler daha sonrakıler oraya gıttıkce anlatıcaklar....herseyde vardır bır hayır basladık allah sonunu ıyı getırır inşşş senden fiyat olarak ne ıstedıler canım sadece hastaneee.....ilaclarım 1000 lirayı gecıyor bze ait ama hastane ne kadar alıcak...gorusmek uzere buradan bırbırımızı takıp etmek bıle ınsana sevınc verıyor allaha emnet ol inşş gorusuruzz.....
İnşaallah canım güzel dileklerin için sağol..iğneyi en azından kalçadan yapmıyoruz ben ondan daha çok kokuyordum.Gerçi şimdi alıştık iğneye anesteziye üstüne ben kürtaj bile oldum gecen sene.Yine de halimize şükretmeliyiz en azından umudumuz var, inancımız var ...
Sen şu an tedavi mi oluyosun canım
Arkadaşım inşallah iyi haberlerini alırız.. belli mi olur inşallah tedaviye gerek kalmadan Rabbim yüzünü güldürür..Allah yardımcın olsunkızlar yarın acıbademe gidiyorum,tüp bebeğe başlamakve aynı zamanda da sınava girmek için,ama adetim yok..inanılır gibi değil stresten heralde gelmedi..normalde 31. günde oluyorum bugün 32. gün,yarın 33,umtlanmak istemiyorum,karamsar da olmak istemiyorum,inşallah kist filan yoktur,tedavim aksamaz..işten izne ayrıldım bu iş için,eşim işini ayarladı.lisans tamamlama sınavım için bursayı seçtim,hastaneden randevuyu aldım... ama her ay tıkır tıkır işleyen adet düzenime bu ay bi şey oldu,evdeki hesap çarşıya uymadı..Allahım ne diyeyim ki neyse hayırlısı o olsun,sen herkesten daha iyi hesaplayansın...hastaneden bugün aradaılar gelecekmisiniz şahin beyin işi çıktı dediler,zaten sınav için gidicem,ekibindeki doktorlara görünürüm,gerekirse beta hcg yapılır diye düşünerek gelicem dedim..nolucak hiç bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?