Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

arkadaslar yenı tedavıye baslıyan arkadaslar ilaclar ne kadar tutuyorrrr....ve hastaneden ne kadar ıstıyorlar nettt...ona gore hazırlanmak ıstıyorummm tşk ederım cvp veren ark...

canım ben yeni tedavi oldum transferim pazartesi oldu,ilaçlarım 2000 civarında tuttu 3500 tedavi 2000 pgt benim eşimde kromozom bozukluğu vardı o nedenle pgt de yapıldı.ama ilk denememde ilaçlarım 13oo civarındaydı tedaviye göre ilaç ücreti değişiyo.Allahım yardımcın olsun inşallah,hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

arkadaşlar transferden sonra kanaması olan oldumu hiç,transferimin ikinci günü lekelenmem oldu sonra pembe bi akıntı zaman zaman kırmızı dr.sordum olabilir dedi ama içim hiç rahat değil

arkadaşlar transferden sonra kanaması olan oldumu hiç,transferimin ikinci günü lekelenmem oldu sonra pembe bi akıntı zaman zaman kırmızı dr.sordum olabilir dedi ama içim hiç rahat değil

merhaba melek sanırım beklemedesin. diliyorum ki hamilesindir. lütfen artık biriniz şu haberi verin. ben de hazirada başlayacağım. ya tam tedavi öncesi şahin bey izine falan ayrılmaz değil mi? bir ay daha beklemek istemem açıkçası. zaten yaklaşık 4 aydır bekliyorum.

şahin bey ilaçların 1000 tl tutacağını söylemişti bize...

melekcim cok tşk ederim cvp verdıgın ıcın senın ılk denemenmi?? ilacların dozu yuksek sanırım bıze 3 kutu alcagımız soylendi ve 1000 tutuyor sanırım dendi...allah sanada bizlerede kolaylık sabır versın canım inş burada guzel haberlerımızı paylasırız...lutfen dualarımızda bırbırımızı unutmayalımmm....

melekcim çok sevindim umarım bu defa bebeğin sana sımsıkı tutunur da bırakmaz. kızlar tedavideki herkese başarılar diliyorum rabbim hiçbirimizi bebeksiz bırakmasın inşallah.

arkadaşlar bugun sonucumu aldım 17.76 çok cnm sıkkın 2.denemede hüsran iki gün sonra tekrar teste çagırdı sahin bey böyle degeri olupta katlayanlar varmış artık hiç bişeye inanmıyorum gecen yılda kalp atışı olcak diye bekledik ama boş adetimi bekliyorum tek tesellim dondurulmus embriyolarım var

bozma moralini arkadaşım hayat devam ediyor..ben de yarın başlıycam ama şimdiden senin gibi mutsuz ve umutsuzum sanki..kaç gündür sınav stresiyle adetim gecikip te sanki hamileymişim gibi havaya girmiştm..olur ya belki de o hikayelerde tam tüp bebeğe gideceği ay hamile kalmış diye anlatılanlardan olur da,tüp bebeğe gitmekten ben de kurtulurum sanmıştım..bi taraftan da bi umutsuzluk,nası olsa böyle bi hikaye benim başıma gelmez deyip, gebelik testi bile yaptırmadım..öyle karışık duygular ki bunlar..kaldırabilmesi,ayakta durabilmesi çok zor...tedaviye bu psikolojiyle 1-0 yenik başlıyorum..yarın gidiyoruz bursaya...nihayetinde adet oldum çünkü..şahin beyden öncelikle psikolog,akupunktur ne varsa psikolojimi düzeltcek bi tedavi uygulayın önce diye istekte bulunucam:)yoksa sanki bi prosedürü yerine getiriyormuşum gibi gidip gelicem tedaviye..

canım dur belki katlanırumudunu yitşrme hemen inşallah hakkında hayırlısı olur.
ezine canım psikoloji çok önemli lütfen önce sen inanmalısın. ben de ne acılar yaşadım ama hep inandım bebeğim benimle olucak dedim

sagol cnm yine yola devam edicez ama kırgın,yorgun,umutsuz ne yapalım bizimde imtihanımız böyleymiş.ben kendimi toplamadan gitmeyi düşünmüyorum sen bilirsin ama ben seni daha tedaviye hazır görmedim seninde benim gibi gönlün kırık ben kendimi toparladım dediğim zaman gittim yine negatif artık karar vermişsin yinede sen bilirsin.

melek nasılsın? daha sonucun belli olmadı değil mi? bekliyorum hayırlısıyla hamile olmanı. olumsuzlukları duyunca üzülüyorum.

melek nasılsın? daha sonucun belli olmadı değil mi? bekliyorum hayırlısıyla hamile olmanı. olumsuzlukları duyunca üzülüyorum.
Canım testım cumartesı olucak ama umutsuzum cunku transferın ıkıncı gununden berı kanamalarım oluyo dun ıgne yaptılar kanama durmustu bugun yıne basladı rabbım kımseyı evlatsız bırakmasın ınsallah dua edrrken tum evlat ısteyenlere edıyorumyanlızca kendıme ıstemıyorum rabbım dualarımızı kabul eder ınsallah

evet belki de hazır olmadan başladım ve gerçekten de ilk görüşme kabus gibi gitti..şahin beyin karşısında oturup birden ağlamaya başladım..hiç böyle planlamadığım halde..sanırım o da kötü bi gün geçirmişti..ilacın dozu geçen tedavilere göre artmış bi şekilde başladı ben de,bu sefer neden böyle yüksek dozla başladık dedim,bana güldü,ben bu sefer yanlış bi şey mi sordum neden güldünüz dedim,o da açıklamam izin verirsen açıklarım falan dedi.yani ben onu yanlış anladım, o da beni ve bunun gibi örnekleri adamın bana söylediği her şeyi ,belki de ağladığım için( sen nasıl ebelik yapıyosun bu şekilde vs dedi mesela)yanlşış anlayıp kafamda büyüttüm..ve eşime ben bu doktordan hiç mi hiç elektrik almadım,çok antipatik davrandı bana,ben ona hesap mı sordum sanki de bana neden bu dozla başlıyoruz diye sorunca güldü,benim mesleğimi nasıl yaptığımla bu durumun ne ilgisi var diye daha da çok ağladım(halbuki hiç böyle başkalarının karşısında ağlıyabilen ya da kapris filan yapan bi tip değilimdir..eşim de sen aylardır araştırmıyomusun bu adamı ve hastaneyi,imsi başka hangi hastanede var,ya da başka kim bu adam için kötü demiş ki internetteki yorumlarda deyince,bitmiş bi psikolojiyle iğneleri yapmaya başlıyarak tedaviye start verdik..hastanedeki psikologla görüşmek istedim,ona da cuma için randevu alamadık..hoş şahin beye göre daha ne durumda olanlar var ,ben 3 aşılama 2 tüp bebek geçirmiş olmayı fazla dramatize ediyomuşum manasında konuştu ama..neyse sonuç olarak bir de ultrason muayenesinde polip benzeri bir şey gördü..zaten daha önce de küçük bi polip alınmıştı,tekrarlayabilirmiş..eğer cuma günü yapacağı tetkikte polip olduğuna karar verirse,alacak ve tedavi bu ay yarım kalacak önümüzdeki ay devam edecek..eğer polip değilse bu ay yaparız tüp bebeği dedi..neyse umarım başınızı çok şişirmemişimdir..biraz da hormonal olarak adetli olduğum günlerde psikolojim bozuk oluyor sanırım..doğru karar verdiğimi bi kere daha sizlere teyit ettirmek için yazdım bunları size..şahin beye hepiniz güveniyosunuz, ben iyi bi hastane ve doktor seçtim şimdi demi?umarım sorun bendeyse de,cuma gününe kadar , dışardan dağılmış vaziyette görünen psikolojimi toparlar,herşeye yeni ve güzel bi başlangıç yapabilirim..

tüm kalbimle senin için, herkes için dua edeceğim... ama ümitsizliğe kapılma, hamile olup da çok kanaması olan çok insan duydum. mesela birisi görümcem, birisi de teyzemin kızı... ikisi de hamileliklerinde yoğun kanama geçirdiler ama görümcem 2 ay sonra doğuracak, teyzemin kızı da yakın sayılır.

arkadaşım yaşadığımız şeyler dayanılması çok zor şeyler ve bizleri psikolojik olarak çok kötü etkiliyor ki bazen sağlıklı bile düşünemiyoruz. sende çok duygusal bir zamanında olduğun için bence şahin beyi yanlış anlamışsın 4 aydır onunla tedavime devam ediyorum hiç bir zaman bizi terslemedi ne kadar yorgun olsada yüzünü bir kez olsun asmadı daima güldü ve olumlu şeyler telkin etti.sanada çok kötü birşey söylememiş ki ben okuduklarımdan şunu anladım sen ebe olduğun için dayanıklı ve güçlü bir kişiliğe sahipsindir. kötü durumda olan hastalarına sen moral vermek zorundasın bence onu kastetmiş çünkü ebelik yapılması zor olan mesleklerden. birde bence de bizlerden çok daha kötü durumda olan insanlar var mesela döllenebilecek tek bir yumurtası bile olmayan veya dölleyebilecek tek bir spermi olmayanlar veya bunlar olupta maddi açıdan bu tedavileri yapamayacak olan insanlar sizin probleminiz nedir bilmiyorum ama biz sebepsiz inferityiz hiç bir sorun yok ama bir aşılama negatif bir tüp negatif denememiz var 2. için sonuç bekliyorum ama o da negatifmiş gibi hissediyorum hepsi şahin beyleyledi ama ben her zaman ona ve ekibine güvendim ben şuna inanıyorum hastane çok müthiş. şahin bey boş bir dr değil yüce allah bana anneliği nasip ettiyse şahin beyle veya küçük bir semt polikliniğinde yapılan tedaviyle bile hamile kalabilirim.o yüzden arkadaşım sende buna inan tedavinin yapıldığı yer en iyi yerlerden biri yapılması gereken herşey inanki en büyük titizlikle yapılacak eğer büyük allahım sana da nasip ettiyse anneliği zamanı geldiğinde şahin beyle veya bakarsın dinlenmeye çekildiğinde kendiliğinden hamile kalıvermişsin. o yüzden onu bunu bırak yalnızca allaha dua et sana bu mutluluğu en kısa zamanda yaşatsın... ve kötü düşünceleri at şunu kendine tekrarla bursa acıbadem hastanesinde şahin beyle tedavim çok güzel geçecek.. yapılması gereken herşey en iyi şekilde yapılacak ve allahın izniyle zamanı geldiğinde ben de bebeğimi kucağıma hayırlısıyla alacağım.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…