- Konu Sahibi handan1976
-
Yarın ne olacağını çok merak ediyorum.Çünkü yumurtalarımdan çok emin değilim.
Hanımlar hepinize günaydın
Kusura bakmayın yazamadım buraya bir türlü ben yokken blueemun bile yapılmış transferi ne güzel
Benim 17:30 da idi ama ancak beni 19:00 da alabildiler.Zor tuttum kendimi ayy çok zormuş gerçekten
Neyse 2 çok iyi 1 tane iyi yani toplamda 3 tane transferim oldu....Şahin Bey sanırım riske atmak istemedi birazda o istedi 3 olsun diye.Gerisi kalan embriyolar malesef gitti.Dondurmaya bişey kalmadı yani...
Dün bütün gün yattım.Ne sıkıcıymış yahu yat yat vakit geçmiyor....
İşte böyle kızlar.
Bu arada hepinizin berat kandili mübarek olsunnn...
blueeeee canım hosgeldiiin bekliyordum bende bakalım samurumla blue ne zaman gelecek diye. ayyy hadi hayırlısı ile aldın bebişleri geldin evine. ne mutlu canım benim anneciğin babannen kardeşin eşin ve tabi bebişlerinle eviniz şenlenmiştir şimdi iyice. aman dinlen yorma kendini şunun şurası 12 gün ben biraz hareketli geçirdim 2. de çok yormayacağım kendimi inşallah.
arada yaz olur mu merakta bırakma bizi....opuyorumnanaktan
dinlenmene bak tatlım hayırlısıyla bebişlerin sana tutunsunlar inşşŞeniz
Hanımlar hepinize günaydın
Kusura bakmayın yazamadım buraya bir türlü ben yokken blueemun bile yapılmış transferi ne güzel
Benim 17:30 da idi ama ancak beni 19:00 da alabildiler.Zor tuttum kendimi ayy çok zormuş gerçekten
Neyse 2 çok iyi 1 tane iyi yani toplamda 3 tane transferim oldu....Şahin Bey sanırım riske atmak istemedi birazda o istedi 3 olsun diye.Gerisi kalan embriyolar malesef gitti.Dondurmaya bişey kalmadı yani...
Dün bütün gün yattım.Ne sıkıcıymış yahu yat yat vakit geçmiyor....
İşte böyle kızlar.
Bu arada hepinizin berat kandili mübarek olsunnn...
inşallahhh hayırlısıyla doğana kadar seninle kalıp doğduktan sonra da bütüüünnn bu bekleme günlerini unutturacak 3 üzleropuyorumnanaktan(ben hayatta böyle sayılı konuşmam aslında ama allah mı söyletti ne??????)
samuruuuuum hoşgeldin canım benim. 2 çok iyi kalite 1 iyi kalite demek süper olmuş bence de riske atmamak için iyi bir seçim. rabbim hayırlısıyla gönlündekini versin inşallah.
yazabildiğine göre iş yerindesin herhalde değil mi... bak nolur kendini çok yorma. eğilip kalkıp zorlanıp iş yapma tamam mı yormadan kendini otur. arada da imkan varsa biraz uzan tamam mı. ben son günlerimi çok hareketli geçirdiğim için sonradan üzüldüm. her ne kadar etkisi yok deseler de bebiş tutundu sonra ben o kadar maymunluk yaptığım için duramadı belki de. neyse sen kendine çok iyi bak tamam mı.
kızlar kandiliniz mübarek olsun............samurum kendine dikkat et.......momi,pink.......sizden ne haber........dilkalman... hayırlısıyla bu mübarek günde yumurtaların toplansın.......herşeyi olumlu düşünki olumlu olsun......şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine ALLAH hepimize evlat verir inşallah.......:1hug:
o konuda biraz kafam karışık hala canım... maddi olarak biraz daha beklemek en doğrusu olacak herhalde. malum kriz ortamı maaşlar sallantıda olduğu sürece yeni borca girebilecekmişim gibi hissetmiyorum.
herhalde bayramı geçirip sonra uygun olan ilk zamanda başlarım. yoğun olacak tedavi merkezi ama napalım kısmet artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?