- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.421
canım tedavin hayırlı olsun doğru yerdesin önce buna sonra Allahın izniyle bebişin sana geleceğine inan olurmu.Bende tedaviye başlarken senin psikolojindeydim tek ben yaşıyorum diye düşünme. unutma dr lar bu işte sadece vesile oluyorlar bebişimize bize Rabbim vericek...bu dönemde kendini mutlu edecek şeylerle uğraş tedaviye odaklanma olurmu öptüm seni arkadaşım dualarım sizinle:80::80:evet belki de hazır olmadan başladım ve gerçekten de ilk görüşme kabus gibi gitti..şahin beyin karşısında oturup birden ağlamaya başladım..hiç böyle planlamadığım halde..sanırım o da kötü bi gün geçirmişti..ilacın dozu geçen tedavilere göre artmış bi şekilde başladı ben de,bu sefer neden böyle yüksek dozla başladık dedim,bana güldü,ben bu sefer yanlış bi şey mi sordum neden güldünüz dedim,o da açıklamam izin verirsen açıklarım falan dedi.yani ben onu yanlış anladım, o da beni ve bunun gibi örnekleri adamın bana söylediği her şeyi ,belki de ağladığım için( sen nasıl ebelik yapıyosun bu şekilde vs dedi mesela)yanlşış anlayıp kafamda büyüttüm..ve eşime ben bu doktordan hiç mi hiç elektrik almadım,çok antipatik davrandı bana,ben ona hesap mı sordum sanki de bana neden bu dozla başlıyoruz diye sorunca güldü,benim mesleğimi nasıl yaptığımla bu durumun ne ilgisi var diye daha da çok ağladım(halbuki hiç böyle başkalarının karşısında ağlıyabilen ya da kapris filan yapan bi tip değilimdir..eşim de sen aylardır araştırmıyomusun bu adamı ve hastaneyi,imsi başka hangi hastanede var,ya da başka kim bu adam için kötü demiş ki internetteki yorumlarda deyince,bitmiş bi psikolojiyle iğneleri yapmaya başlıyarak tedaviye start verdik..hastanedeki psikologla görüşmek istedim,ona da cuma için randevu alamadık..hoş şahin beye göre daha ne durumda olanlar var ,ben 3 aşılama 2 tüp bebek geçirmiş olmayı fazla dramatize ediyomuşum manasında konuştu ama..neyse sonuç olarak bir de ultrason muayenesinde polip benzeri bir şey gördü..zaten daha önce de küçük bi polip alınmıştı,tekrarlayabilirmiş..eğer cuma günü yapacağı tetkikte polip olduğuna karar verirse,alacak ve tedavi bu ay yarım kalacak önümüzdeki ay devam edecek..eğer polip değilse bu ay yaparız tüp bebeği dedi..neyse umarım başınızı çok şişirmemişimdir..biraz da hormonal olarak adetli olduğum günlerde psikolojim bozuk oluyor sanırım..doğru karar verdiğimi bi kere daha sizlere teyit ettirmek için yazdım bunları size..şahin beye hepiniz güveniyosunuz, ben iyi bi hastane ve doktor seçtim şimdi demi?umarım sorun bendeyse de,cuma gününe kadar , dışardan dağılmış vaziyette görünen psikolojimi toparlar,herşeye yeni ve güzel bi başlangıç yapabilirim..
arkadaşım yaşadığımız şeyler dayanılması çok zor şeyler ve bizleri psikolojik olarak çok kötü etkiliyor ki bazen sağlıklı bile düşünemiyoruz. sende çok duygusal bir zamanında olduğun için bence şahin beyi yanlış anlamışsın 4 aydır onunla tedavime devam ediyorum hiç bir zaman bizi terslemedi ne kadar yorgun olsada yüzünü bir kez olsun asmadı daima güldü ve olumlu şeyler telkin etti.sanada çok kötü birşey söylememiş ki ben okuduklarımdan şunu anladım sen ebe olduğun için dayanıklı ve güçlü bir kişiliğe sahipsindir. kötü durumda olan hastalarına sen moral vermek zorundasın bence onu kastetmiş çünkü ebelik yapılması zor olan mesleklerden. birde bence de bizlerden çok daha kötü durumda olan insanlar var mesela döllenebilecek tek bir yumurtası bile olmayan veya dölleyebilecek tek bir spermi olmayanlar veya bunlar olupta maddi açıdan bu tedavileri yapamayacak olan insanlar sizin probleminiz nedir bilmiyorum ama biz sebepsiz inferityiz hiç bir sorun yok ama bir aşılama negatif bir tüp negatif denememiz var 2. için sonuç bekliyorum ama o da negatifmiş gibi hissediyorum hepsi şahin beyleyledi ama ben her zaman ona ve ekibine güvendim ben şuna inanıyorum hastane çok müthiş. şahin bey boş bir dr değil yüce allah bana anneliği nasip ettiyse şahin beyle veya küçük bir semt polikliniğinde yapılan tedaviyle bile hamile kalabilirim.o yüzden arkadaşım sende buna inan tedavinin yapıldığı yer en iyi yerlerden biri yapılması gereken herşey inanki en büyük titizlikle yapılacak eğer büyük allahım sana da nasip ettiyse anneliği zamanı geldiğinde şahin beyle veya bakarsın dinlenmeye çekildiğinde kendiliğinden hamile kalıvermişsin. o yüzden onu bunu bırak yalnızca allaha dua et sana bu mutluluğu en kısa zamanda yaşatsın... ve kötü düşünceleri at şunu kendine tekrarla bursa acıbadem hastanesinde şahin beyle tedavim çok güzel geçecek.. yapılması gereken herşey en iyi şekilde yapılacak ve allahın izniyle zamanı geldiğinde ben de bebeğimi kucağıma hayırlısıyla alacağım.. :)))
çok sağolun desteğiniz,için yarın,bursada olucaz yine umarım,bu sefer her şey çok iyi ve güzel olur,Allahımın izniyle..kendimi biraz daha toparladım gibi..inşallah hepimiz için en iyisini nasip eder Rabbim..canım tedavin hayırlı olsun doğru yerdesin önce buna sonra Allahın izniyle bebişin sana geleceğine inan olurmu.Bende tedaviye başlarken senin psikolojindeydim tek ben yaşıyorum diye düşünme. unutma dr lar bu işte sadece vesile oluyorlar bebişimize bize Rabbim vericek...bu dönemde kendini mutlu edecek şeylerle uğraş tedaviye odaklanma olurmu öptüm seni arkadaşım dualarım sizinle:80::80:
evet canım bende ondan aldım ama daha vurulmadım...bende cmts vurulucam sanırım... hemsirede dedı yumurta toplama bana adet sancı gıbı bır agrı olur dıye dayanalmaz bır agrımı yoksa agrı kesıcılerle gecıstırıyomusun .....bırde merak ettıgımm yumurta toplama işleminden sonra ne zaman transfer olunuyorr...ben cuma gıdıcem yınee o gun kesın soylıcekler yumurta toplama işlemi hangi gunn...bende muayene salonunda goruyorum hamıle bayanları cocugu olmus olanları ıcımden de hep dua edıyorum allahım hayırlıylsa nasip bızlere dıye..coook guzel bır duyguuu inş buradakı tum arkadasların sevınclı haberlerını duyarızz...tek embrıyomu olucak senın canım ...yas kactıı...allah dualarımız kabul etsınnnn kendıne ıyı bakkk...
Evt canım tek embrıyo yaş sebebiyle.29 yaşındayım.ben çok ilaç kullanmadım ilaçlarım çabuk bitti 7 gun puregon kullandım.yumurtalar buyudu hemen inşaallah kaliteli olmuşlardırendişeleniyorum bazen ama kısmet Allah vercekse tüm yolları açar biliyorum.Sabır ve dua ile atlatırız bu günleri de inşaallah...
Transfer belli değil kesin bır gun yok sanrım benim bugun yumurta toplamadan sonra ilk gunumdu aramadılar daha su gun gel dıye hemen belli olmuyo demek.
Sancıya gelince adetten biraz daha fazla gibi oldu ağrı bende solda çok yumurtam vardı orası hareket edınce bıle acıdı açıkçası.Ama ben ağrı kesıcı içmedim dayandım yalnız çok halsiz oluyo ınsan çıkınca dizlerimde derman kalmadı bugun bile oyle halsızım bence halsizlik iğnlerden de kaynaklanıyor.Ben gebelikte de oyle olmuştumHatta ilk öğrendiğim gun alışverişmerkezinde çömelip beklemiştim eşimi birşeyler bakarken
Rabbim kabul eylesin dualarımızı...
Evt canım tek embrıyo yaş sebebiyle.29 yaşındayım.ben çok ilaç kullanmadım ilaçlarım çabuk bitti 7 gun puregon kullandım.yumurtalar buyudu hemen inşaallah kaliteli olmuşlardırendişeleniyorum bazen ama kısmet Allah vercekse tüm yolları açar biliyorum.Sabır ve dua ile atlatırız bu günleri de inşaallah...
Transfer belli değil kesin bır gun yok sanrım benim bugun yumurta toplamadan sonra ilk gunumdu aramadılar daha su gun gel dıye hemen belli olmuyo demek.
Sancıya gelince adetten biraz daha fazla gibi oldu ağrı bende solda çok yumurtam vardı orası hareket edınce bıle acıdı açıkçası.Ama ben ağrı kesıcı içmedim dayandım yalnız çok halsiz oluyo ınsan çıkınca dizlerimde derman kalmadı bugun bile oyle halsızım bence halsizlik iğnlerden de kaynaklanıyor.Ben gebelikte de oyle olmuştumHatta ilk öğrendiğim gun alışverişmerkezinde çömelip beklemiştim eşimi birşeyler bakarken
Rabbim kabul eylesin dualarımızı...
canım benimde yaşım 29 bende ilclarımı kullanıyorum sanırım yuksek doz 9. gunum daha hala gonal cedratıde kullanıyorum yarın gıdıcem kesınlesıcek kısmetse....benım ilk denemem daha once hıc hamıle de kalmadımm buna baslarkende cokk tereddutlerım vardı ama allah kapıyı acınca oluyor...kanaman oluyormu sende bu donem dıkkat et kendıne bol bol dınlen ve moralını yuksek tuttt elınden geldıgınce...allah nasıp etmısse olur bunlar bır vesıle tabıkııı...
kızlar Allah yardımcınız olsun Şahin bey iyi bir doktor emin olun. rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.
amin inşş canım sen neler yaptın senı daha once cook takıp etmıstım canım sen nasılsınnn..
ARKADAŞLAR SONUNDA BENDE HAMİLEYİM DİYEBİLİYORUM.. ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR BANA BUNU YAŞATTIĞI İÇİN. SONUCUMU DÜN ALDIM VE POZİTİFFFFFF... ŞAHİN BEY VE EKİBİNDEN ALLAH RAZI OLSUN ONLAR VESİLE OLDU BU MUTLULUĞU TATMAMA. İNŞALLAH TEDAVİYE YENİ BAŞLAYANLARA VEYA DÜŞÜNENLERE BU HABER UMUT OLUR ŞAHİN BEYE VE EKİBİNE İNANIN VE ALLAHA DUA EDİN BÜYÜK RABBİM NASİP ETTİYSE OLUYOR ARKADAŞLAR..... ALLAHIM İNŞALLAH 15 GÜN SONRA BANA YAVRUMU VEYA YAVRULARIMI GÖRMEME İZİN VERİR DE MUTLULUĞUM DAİM OLUR. HER DUAMDA İNANIIN RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN DİYE YALVARIYORUM.... DARISI HERKESE OLSUN YARABBİM.. BEN MELEĞİMİ 3 SENEDİR BEKLİYORDUM ZAMANI BU ZAMANMIŞ.. KIZLAR BİLİYOMUSUNUZ İNSAN HAMİLELİĞİNİ ÖĞRENDİĞİNDE TÜM YAŞADIĞI SIKINTILARI BİR ANDA UNUTUYOR. ÇOK GARİP BİR DUYGUYMUŞ :)))http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png
canım tebrik ederimm cok sevindimm adına rabbim sağlıklı kucaklamayıda nasip etsinn anasına babasına hayırlı evlat olsun inş..
Allahım isteyen dileyen bütün herkeze nasip etsin bu duyguyu...
Gerceketn ş.bey ve ekibi cok iyiler hiçkimse aklında bir şüphe olmasın..
neler yaptın derken tedavi sısarında mı şimdi mi? ben biliyorsunuz ilk bebeğimi 4 ayı bittiğinde kaybetmiştim çok zordu ama isyan etmedim yine tedavi oldum şimdi bakalım bekliyoruz kızımızı çok sıkıntılarım oldu ama yeter ki ona bişey olmasın diyorum. rabbim hepimize anne olmayı hayırlı anneler olmayı nasip etsin inşallah. tedavi sırasında ben hem il dışından gidiyordum hem çalışıyordum transferden 2 gün sonra başlamıştım işe çok şükür tuttu. ananas yemiştim transferden sonra kabız olmamak çok önemli bol su için ve ben bol bol dua etmiştim. transfer sırsaında Allah'ın yaratmakla ilgili isimlerini çekmiştim ya halık ya bari ya musavvir ya mubdi ya muhyi... rabbim hepimizin yardımcısı olsun amin...
ARKADAŞLAR SONUNDA BENDE HAMİLEYİM DİYEBİLİYORUM.. ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR BANA BUNU YAŞATTIĞI İÇİN. SONUCUMU DÜN ALDIM VE POZİTİFFFFFF... ŞAHİN BEY VE EKİBİNDEN ALLAH RAZI OLSUN ONLAR VESİLE OLDU BU MUTLULUĞU TATMAMA. İNŞALLAH TEDAVİYE YENİ BAŞLAYANLARA VEYA DÜŞÜNENLERE BU HABER UMUT OLUR ŞAHİN BEYE VE EKİBİNE İNANIN VE ALLAHA DUA EDİN BÜYÜK RABBİM NASİP ETTİYSE OLUYOR ARKADAŞLAR..... ALLAHIM İNŞALLAH 15 GÜN SONRA BANA YAVRUMU VEYA YAVRULARIMI GÖRMEME İZİN VERİR DE MUTLULUĞUM DAİM OLUR. HER DUAMDA İNANIIN RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN DİYE YALVARIYORUM.... DARISI HERKESE OLSUN YARABBİM.. BEN MELEĞİMİ 3 SENEDİR BEKLİYORDUM ZAMANI BU ZAMANMIŞ.. KIZLAR BİLİYOMUSUNUZ İNSAN HAMİLELİĞİNİ ÖĞRENDİĞİNDE TÜM YAŞADIĞI SIKINTILARI BİR ANDA UNUTUYOR. ÇOK GARİP BİR DUYGUYMUŞ :)))http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png
amin inş canım... sen şimdi kac aylık oldun...bırde yapmamız gerenken seyler varmı sana sorayım tecrube tecrubedirrr hangı duaları okuyalım..neler yıyıp ıcelım tavsıyelerın varmı...cok sıkıntılar cektın farkındayım ama allah sonunda yuzunu guldurdu cook sukur inş bızımde yuzumuz guler transferden sonraa kendine ıyı bakkk...
gerçekten çok çok çok sevindim. darısı bizlerin de başına .....
canım benimde yaşım 29 bende ilclarımı kullanıyorum sanırım yuksek doz 9. gunum daha hala gonal cedratıde kullanıyorum yarın gıdıcem kesınlesıcek kısmetse....benım ilk denemem daha once hıc hamıle de kalmadımm buna baslarkende cokk tereddutlerım vardı ama allah kapıyı acınca oluyor...kanaman oluyormu sende bu donem dıkkat et kendıne bol bol dınlen ve moralını yuksek tuttt elınden geldıgınce...allah nasıp etmısse olur bunlar bır vesıle tabıkııı...
aynı yaştayız demek:) bizim hazıranda 6 yılımız dolucak, sanırım bana düşük doz verdiler.Allah kısmet ederse pazartesi transfer yapılacakmış 5 gun doluyor pazartesi.Kanamam olmadı ama ben yumurta toplama işleminden sonradan beri crinone jel (vajinal jel) kullanıyorum progesteron içeriyor, rahmi desteklemesi içinmiş.O biraz pembemsi yapıyor tuvalet kağıdını ama çok az.Bu arada onun yerine progestan hapyazmıştı ben istemedim çünkü mantar ya da yanma yapma olasılıgı oldugunu duymuştum, eskiden onu yutarak kullanmıştım.Crinone daha pahalı ama daha rahatmış onu da burdakı yazılardan öğrendim.Bir de benim idrar yaparken yanma probemım oldu yumurta toplamadan önce, halada haif yanmam varcanım sıkılıyor fitil ve antıbıyotık verdı dr .Zaten benim ıdrar yolu sorunlarım kronık senelerdır, sanırım rahım ağzı yaramdan kaynaklanıyor.,
Benim de ilk denemem daha önce ilk aşılamam da hamıle kaldım ama 10 haftalıkken bebişimizin kalbi durdugu için kürtajla alındı.İnşaallah bu sefer yüzümüz güler...
Sebepsiz gruptayız biz..Zaman çabuk geçiyor inşaallah günler su gibi gecer de biz de bir gün bugünleri tebessümle hatırlarız...
Yapmamız gereken derdimizin çaresini aramak , Allah'a teslim olmak, Hakkımızda hayırlısı olsun , sen de kendine dikkat canım,güzel dileklerin için teşekkürler..
canım hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin yavrunu sağ salim kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?