Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım tedavin hayırlı olsun doğru yerdesin önce buna sonra Allahın izniyle bebişin sana geleceğine inan olurmu.Bende tedaviye başlarken senin psikolojindeydim tek ben yaşıyorum diye düşünme. unutma dr lar bu işte sadece vesile oluyorlar bebişimize bize Rabbim vericek...bu dönemde kendini mutlu edecek şeylerle uğraş tedaviye odaklanma olurmu öptüm seni arkadaşım dualarım sizinle:80::80:

çok sağolun desteğiniz,için yarın,bursada olucaz yine umarım,bu sefer her şey çok iyi ve güzel olur,Allahımın izniyle..kendimi biraz daha toparladım gibi..inşallah hepimiz için en iyisini nasip eder Rabbim..

BEBEĞİMLE BEN HAMİLE DESTEK VE DANIŞMANLIK MERKEZİ 14 mayıs cumartesi SAAT 15:00 'TE FSM BULVARI ,FSM BALIKÇISI ÜSTÜ K:3 D:7 AÇILIŞIMIZA HEPİNİZ DAVETLİSİNİZ...
AÇILIŞIMIZI NİLÜFER BELEDİYESİ BAŞKANI MUSTAFA BOZBEY YAPACAKTIR...

amin inşş canım sen neler yaptın senı daha once cook takıp etmıstım canım sen nasılsınnn..

neler yaptın derken tedavi sısarında mı şimdi mi? ben biliyorsunuz ilk bebeğimi 4 ayı bittiğinde kaybetmiştim çok zordu ama isyan etmedim yine tedavi oldum şimdi bakalım bekliyoruz kızımızı çok sıkıntılarım oldu ama yeter ki ona bişey olmasın diyorum. rabbim hepimize anne olmayı hayırlı anneler olmayı nasip etsin inşallah. tedavi sırasında ben hem il dışından gidiyordum hem çalışıyordum transferden 2 gün sonra başlamıştım işe çok şükür tuttu. ananas yemiştim transferden sonra kabız olmamak çok önemli bol su için ve ben bol bol dua etmiştim. transfer sırsaında Allah'ın yaratmakla ilgili isimlerini çekmiştim ya halık ya bari ya musavvir ya mubdi ya muhyi... rabbim hepimizin yardımcısı olsun amin...

ARKADAŞLAR SONUNDA BENDE HAMİLEYİM DİYEBİLİYORUM.. ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR BANA BUNU YAŞATTIĞI İÇİN. SONUCUMU DÜN ALDIM VE POZİTİFFFFFF... ŞAHİN BEY VE EKİBİNDEN ALLAH RAZI OLSUN ONLAR VESİLE OLDU BU MUTLULUĞU TATMAMA. İNŞALLAH TEDAVİYE YENİ BAŞLAYANLARA VEYA DÜŞÜNENLERE BU HABER UMUT OLUR ŞAHİN BEYE VE EKİBİNE İNANIN VE ALLAHA DUA EDİN BÜYÜK RABBİM NASİP ETTİYSE OLUYOR ARKADAŞLAR..... ALLAHIM İNŞALLAH 15 GÜN SONRA BANA YAVRUMU VEYA YAVRULARIMI GÖRMEME İZİN VERİR DE MUTLULUĞUM DAİM OLUR. HER DUAMDA İNANIIN RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN DİYE YALVARIYORUM.... DARISI HERKESE OLSUN YARABBİM.. BEN MELEĞİMİ 3 SENEDİR BEKLİYORDUM ZAMANI BU ZAMANMIŞ.. KIZLAR BİLİYOMUSUNUZ İNSAN HAMİLELİĞİNİ ÖĞRENDİĞİNDE TÜM YAŞADIĞI SIKINTILARI BİR ANDA UNUTUYOR. ÇOK GARİP BİR DUYGUYMUŞ :))) http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png

canım tebrik ederimm cok sevindimm adına rabbim sağlıklı kucaklamayıda nasip etsinn anasına babasına hayırlı evlat olsun inş..
allahım isteyen dileyen bütün herkeze nasip etsin bu duyguyu...
gerceketn ş.bey ve ekibi cok iyiler hiçkimse aklında bir şüphe olmasın..

çok saol arkadaşım allah razı olsun. Yarabbim herkesin evladını kendisine bağışlasın. Allahım seninde evladını sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

amin inş canım... sen şimdi kac aylık oldun...bırde yapmamız gerenken seyler varmı sana sorayım tecrube tecrubedirrr hangı duaları okuyalım..neler yıyıp ıcelım tavsıyelerın varmı...cok sıkıntılar cektın farkındayım ama allah sonunda yuzunu guldurdu cook sukur inş bızımde yuzumuz guler transferden sonraa kendine ıyı bakkk...

gerçekten çok çok çok sevindim. darısı bizlerin de başına .....

canım 6 ay bitti çok şükür . bence tedavi sırasında stres yapmayın sakın sonunu düşünmeden moreliniz iyi olsun iyi beslenin, huzurlu olun. ayrıca dua olarak ben Allahın yaratmakla ilgili isimlerini hep çektim çok dua ettim eşim fetih suresi, meryem suresi okudu. Hep bebeğim benimle diye inandım ki benim ilkinde 6 ikincisinde 7 yumurtam oldu ve 3er tane döllenen oldu buna rağmen Allah'ın izniyle oldu. bence kaliteye falan takılmayın sayıya takılmayın bol duacı olun nasipse gelir bağdattan yemenden nasip değilse ne gelir elden demişler. hakikakten böyle ben diğer yavrumu kaybedince anladım. ayrıca inşallah pozitif çıakr sonuçlarınız çıkar çıkmaz tam kan testleri idrar hepsini yaptırın ben de hiç olmayan troit çıktı ve ilaca başlandı çünkü düşüğe ve zeka geriliğine sebep oluyormuş amannn dikkat kızlar. dualarım sizinle rabbim yar ve yardımcınız olsun....

kızlar ben geldim bugün test yaptırdım sonuç 57 düşük çıktı bakalım 2 gün sonra yinelicez testi umarım yükselir ama artık umutsuzluğa kapılıyorum.

canım hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin yavrunu sağ salim kucağına alırsın inşallah

Canım Allah kucağına almayı hayırlı bir evlat olarak da yetiştirmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…