- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.441
Canım Allah kucağına almayı hayırlı bir evlat olarak da yetiştirmeyi nasip etsin.
ARKADAŞLAR SONUNDA BENDE HAMİLEYİM DİYEBİLİYORUM.. ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR BANA BUNU YAŞATTIĞI İÇİN. SONUCUMU DÜN ALDIM VE POZİTİFFFFFF... ŞAHİN BEY VE EKİBİNDEN ALLAH RAZI OLSUN ONLAR VESİLE OLDU BU MUTLULUĞU TATMAMA. İNŞALLAH TEDAVİYE YENİ BAŞLAYANLARA VEYA DÜŞÜNENLERE BU HABER UMUT OLUR ŞAHİN BEYE VE EKİBİNE İNANIN VE ALLAHA DUA EDİN BÜYÜK RABBİM NASİP ETTİYSE OLUYOR ARKADAŞLAR..... ALLAHIM İNŞALLAH 15 GÜN SONRA BANA YAVRUMU VEYA YAVRULARIMI GÖRMEME İZİN VERİR DE MUTLULUĞUM DAİM OLUR. HER DUAMDA İNANIIN RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN DİYE YALVARIYORUM.... DARISI HERKESE OLSUN YARABBİM.. BEN MELEĞİMİ 3 SENEDİR BEKLİYORDUM ZAMANI BU ZAMANMIŞ.. KIZLAR BİLİYOMUSUNUZ İNSAN HAMİLELİĞİNİ ÖĞRENDİĞİNDE TÜM YAŞADIĞI SIKINTILARI BİR ANDA UNUTUYOR. ÇOK GARİP BİR DUYGUYMUŞ :)))http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png
kızlar ben geldim bugün test yaptırdım sonuç 57 düşük çıktı bakalım 2 gün sonra yinelicez testi umarım yükselir ama artık umutsuzluğa kapılıyorum.
Hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inş.
aynı yaştayız demek:) bizim hazıranda 6 yılımız dolucak, sanırım bana düşük doz verdiler.Allah kısmet ederse pazartesi transfer yapılacakmış 5 gun doluyor pazartesi.Kanamam olmadı ama ben yumurta toplama işleminden sonradan beri crinone jel (vajinal jel) kullanıyorum progesteron içeriyor, rahmi desteklemesi içinmiş.O biraz pembemsi yapıyor tuvalet kağıdını ama çok az.Bu arada onun yerine progestan hapyazmıştı ben istemedim çünkü mantar ya da yanma yapma olasılıgı oldugunu duymuştum, eskiden onu yutarak kullanmıştım.Crinone daha pahalı ama daha rahatmış onu da burdakı yazılardan öğrendim.Bir de benim idrar yaparken yanma probemım oldu yumurta toplamadan önce, halada haif yanmam varcanım sıkılıyor fitil ve antıbıyotık verdı dr .Zaten benim ıdrar yolu sorunlarım kronık senelerdır, sanırım rahım ağzı yaramdan kaynaklanıyor.,
Benim de ilk denemem daha önce ilk aşılamam da hamıle kaldım ama 10 haftalıkken bebişimizin kalbi durdugu için kürtajla alındı.İnşaallah bu sefer yüzümüz güler...
Sebepsiz gruptayız biz..Zaman çabuk geçiyor inşaallah günler su gibi gecer de biz de bir gün bugünleri tebessümle hatırlarız...
Yapmamız gereken derdimizin çaresini aramak , Allah'a teslim olmak, Hakkımızda hayırlısı olsun , sen de kendine dikkat canım,güzel dileklerin için teşekkürler..
evet aynı yastaymısızD benımde pazartesı olucak kısmetse yumurta toplama işlemi canım bıraz tedıgınım ama basladık bır kere bu yolaaa allah hayırlı etsın... doktor verıyor galıba o ilaclerı sana ıyı gelmeyen ılacları kullanma bence doktora danışş cunku yarada varmış o cok zorluyor insanı dıkkat et ılerlemesın sonra cok acıı cekersınn evet canım bizler galıba artık sonuna gelıyoruz bır hafta yada 10 gun sonra tedavılerımız bıtecek hayırlı haberler verırız inş bırbırımızee....ama hastane sartlarında bır sorun var senınde dıkkatını cektımı bılmıyorum...cook beklıyoruzzz vee gıdıyoruz dr. amelıyatta denılıyorr kac saat beklıyorumm gelmesını cook sıkıldımm once muayene olan hastaları alıyorlar sonra bızım gıbı kontrolu olanlar beklesın ne zaman gelıcek sıraa bunuda senınle paylasayım ıstedım umarım sıkmamısımdır allaha emanet ol dualarımda sız de varsınız allah gonlumuze gore versın inş herseyı
canım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın hayırlı bır evlat olması dılegıyle coookk sevındim okurken işte bu tedavının cabalarının en iyi mukafatı bence bizlered dua et canım aynı sevıncı aynı duyguları bızde yasayalım....ARKADAŞLAR SONUNDA BENDE HAMİLEYİM DİYEBİLİYORUM.. ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR BANA BUNU YAŞATTIĞI İÇİN. SONUCUMU DÜN ALDIM VE POZİTİFFFFFF... ŞAHİN BEY VE EKİBİNDEN ALLAH RAZI OLSUN ONLAR VESİLE OLDU BU MUTLULUĞU TATMAMA. İNŞALLAH TEDAVİYE YENİ BAŞLAYANLARA VEYA DÜŞÜNENLERE BU HABER UMUT OLUR ŞAHİN BEYE VE EKİBİNE İNANIN VE ALLAHA DUA EDİN BÜYÜK RABBİM NASİP ETTİYSE OLUYOR ARKADAŞLAR..... ALLAHIM İNŞALLAH 15 GÜN SONRA BANA YAVRUMU VEYA YAVRULARIMI GÖRMEME İZİN VERİR DE MUTLULUĞUM DAİM OLUR. HER DUAMDA İNANIIN RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN DİYE YALVARIYORUM.... DARISI HERKESE OLSUN YARABBİM.. BEN MELEĞİMİ 3 SENEDİR BEKLİYORDUM ZAMANI BU ZAMANMIŞ.. KIZLAR BİLİYOMUSUNUZ İNSAN HAMİLELİĞİNİ ÖĞRENDİĞİNDE TÜM YAŞADIĞI SIKINTILARI BİR ANDA UNUTUYOR. ÇOK GARİP BİR DUYGUYMUŞ :)))http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png
ARKADAŞLAR SONUNDA BENDE HAMİLEYİM DİYEBİLİYORUM.. ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR BANA BUNU YAŞATTIĞI İÇİN. SONUCUMU DÜN ALDIM VE POZİTİFFFFFF... ŞAHİN BEY VE EKİBİNDEN ALLAH RAZI OLSUN ONLAR VESİLE OLDU BU MUTLULUĞU TATMAMA. İNŞALLAH TEDAVİYE YENİ BAŞLAYANLARA VEYA DÜŞÜNENLERE BU HABER UMUT OLUR ŞAHİN BEYE VE EKİBİNE İNANIN VE ALLAHA DUA EDİN BÜYÜK RABBİM NASİP ETTİYSE OLUYOR ARKADAŞLAR..... ALLAHIM İNŞALLAH 15 GÜN SONRA BANA YAVRUMU VEYA YAVRULARIMI GÖRMEME İZİN VERİR DE MUTLULUĞUM DAİM OLUR. HER DUAMDA İNANIIN RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN DİYE YALVARIYORUM.... DARISI HERKESE OLSUN YARABBİM.. BEN MELEĞİMİ 3 SENEDİR BEKLİYORDUM ZAMANI BU ZAMANMIŞ.. KIZLAR BİLİYOMUSUNUZ İNSAN HAMİLELİĞİNİ ÖĞRENDİĞİNDE TÜM YAŞADIĞI SIKINTILARI BİR ANDA UNUTUYOR. ÇOK GARİP BİR DUYGUYMUŞ :)))http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png
canım gözün aydın Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı bütün isteyen ve dileyen arkadaşlara..ARKADAŞLAR SONUNDA BENDE HAMİLEYİM DİYEBİLİYORUM.. ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR BANA BUNU YAŞATTIĞI İÇİN. SONUCUMU DÜN ALDIM VE POZİTİFFFFFF... ŞAHİN BEY VE EKİBİNDEN ALLAH RAZI OLSUN ONLAR VESİLE OLDU BU MUTLULUĞU TATMAMA. İNŞALLAH TEDAVİYE YENİ BAŞLAYANLARA VEYA DÜŞÜNENLERE BU HABER UMUT OLUR ŞAHİN BEYE VE EKİBİNE İNANIN VE ALLAHA DUA EDİN BÜYÜK RABBİM NASİP ETTİYSE OLUYOR ARKADAŞLAR..... ALLAHIM İNŞALLAH 15 GÜN SONRA BANA YAVRUMU VEYA YAVRULARIMI GÖRMEME İZİN VERİR DE MUTLULUĞUM DAİM OLUR. HER DUAMDA İNANIIN RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN DİYE YALVARIYORUM.... DARISI HERKESE OLSUN YARABBİM.. BEN MELEĞİMİ 3 SENEDİR BEKLİYORDUM ZAMANI BU ZAMANMIŞ.. KIZLAR BİLİYOMUSUNUZ İNSAN HAMİLELİĞİNİ ÖĞRENDİĞİNDE TÜM YAŞADIĞI SIKINTILARI BİR ANDA UNUTUYOR. ÇOK GARİP BİR DUYGUYMUŞ :)))http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png
kızlar ben geldim bugün test yaptırdım sonuç 57 düşük çıktı bakalım 2 gün sonra yinelicez testi umarım yükselir ama artık umutsuzluğa kapılıyorum.
ayyyy canım benim sağol,mesajını okuyunca moral buldum biraz daha..ezinee nasılsın arkadaşım tedaviye başladınmı moralin nasıl kendine iyibak olurmu...Allah yardımcın olsun..Yüce Rabbim sana ikiz versin inşallahhhh..senin haberinide almak nasip olsun bizlere :80::79:öptüm seni
evet aynı yastaymısızD benımde pazartesı olucak kısmetse yumurta toplama işlemi canım bıraz tedıgınım ama basladık bır kere bu yolaaa allah hayırlı etsın... doktor verıyor galıba o ilaclerı sana ıyı gelmeyen ılacları kullanma bence doktora danışş cunku yarada varmış o cok zorluyor insanı dıkkat et ılerlemesın sonra cok acıı cekersınn evet canım bizler galıba artık sonuna gelıyoruz bır hafta yada 10 gun sonra tedavılerımız bıtecek hayırlı haberler verırız inş bırbırımızee....ama hastane sartlarında bır sorun var senınde dıkkatını cektımı bılmıyorum...cook beklıyoruzzz vee gıdıyoruz dr. amelıyatta denılıyorr kac saat beklıyorumm gelmesını cook sıkıldımm once muayene olan hastaları alıyorlar sonra bızım gıbı kontrolu olanlar beklesın ne zaman gelıcek sıraa bunuda senınle paylasayım ıstedım umarım sıkmamısımdır allaha emanet ol dualarımda sız de varsınız allah gonlumuze gore versın inş herseyı
canım gecmıs olsun yumurtaların toplanmıstır sanrım.Bizim transferde oldu dun bugun ve yarın evde dınelnıyorum wc harıcı pek kalkmamaya calsııyorum.Allah'ım kısmet ederse inş. kavurşuruz yavrularımıza.Yeterki ol desin rabbım...
Hastenede bekleme konusuna gelınce tek dr oldugundan tup bebkte,ben konusurken duydum bı dr daha alıcaklarmıs,ozman rahatlar bence.Beklemeden olmuyo sanrım çok hasta var çok yoğun.Oncekı drumdan alışığım beklemye:)
canım gecmıs olsun yumurtaların toplanmıstır sanrım.Bizim transferde oldu dun bugun ve yarın evde dınelnıyorum wc harıcı pek kalkmamaya calsııyorum.Allah'ım kısmet ederse inş. kavurşuruz yavrularımıza.Yeterki ol desin rabbım...
Hastenede bekleme konusuna gelınce tek dr oldugundan tup bebkte,ben konusurken duydum bı dr daha alıcaklarmıs,ozman rahatlar bence.Beklemeden olmuyo sanrım çok hasta var çok yoğun.Oncekı drumdan alışığım beklemye:)
merhaba canım hadi hayırlısı olsun inş..rabbım en kısa zamanda feraha ulastırsın...evet benım yumurta toplama işlemimde oldu şukur senınde degın gıbı bıraz agrılı gectı senın kullandıgın ilacları kullanıyorum 20 tane yumurta toplanmıs dun ardılar bunların kalıtesı gayet ıyımış 15 tanesi ise ne denıyorsa dollenıyormus şimdi hucrelere bolunmesi beklıyor gayet ıyı bır sonuc dedıler inş bır sorun olmaz bende cıkolata kıstı var o benı korkutuyor aslında...rabbım hayırlısını versın bol bol dua edıyorumm...transferde acı oluyormu dr bundan sonra ilac verdımı sana kullanman icin aman canım şimdi dınlen kendine bıraz zaman ayır..cok zor gelıyor sureklı yatmak hele ben hıc alıskın degılım...ama kenine dıkkat et transferın hayırlı olur inş sıkı sıkı tutunur tek embrıyomu istedınız..gorusmek uzere allh yardımcımız olsunD
nasılsın melek? sonucun ne oldu? inşallah artmıştır ve hamilesindir...
canım sonucum artmış fakat 69 olmuş çok az yükselmiş cumartesi tekrar test yaptırıcam hayırlısı inşallah.sen neler yapıyos
açıkçası ben ne kadar artması gerektiğini pek bilmiyorum. ama yine de artmış olması ve hala regl olmaman umut verici... diliyorum hem de tüm kalbimle hamilesindir. ben de ne yapayım işte haziranın 10-15 i arası tedaviye başlayacağım. bazen ümit dolu bazen ümitsiz bazen de hissizim.
canım sonucum artmış fakat 69 olmuş çok az yükselmiş cumartesi tekrar test yaptırıcam hayırlısı inşallah.sen neler yapıyos
açıkçası ben ne kadar artması gerektiğini pek bilmiyorum. ama yine de artmış olması ve hala regl olmaman umut verici... diliyorum hem de tüm kalbimle hamilesindir. ben de ne yapayım işte haziranın 10-15 i arası tedaviye başlayacağım. bazen ümit dolu bazen ümitsiz bazen de hissizim.
canım inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın bunu tüm kalbimle diliyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
merhaba canım hadi hayırlısı olsun inş..rabbım en kısa zamanda feraha ulastırsın...evet benım yumurta toplama işlemimde oldu şukur senınde degın gıbı bıraz agrılı gectı senın kullandıgın ilacları kullanıyorum 20 tane yumurta toplanmıs dun ardılar bunların kalıtesı gayet ıyımış 15 tanesi ise ne denıyorsa dollenıyormus şimdi hucrelere bolunmesi beklıyor gayet ıyı bır sonuc dedıler inş bır sorun olmaz bende cıkolata kıstı var o benı korkutuyor aslında...rabbım hayırlısını versın bol bol dua edıyorumm...transferde acı oluyormu dr bundan sonra ilac verdımı sana kullanman icin aman canım şimdi dınlen kendine bıraz zaman ayır..cok zor gelıyor sureklı yatmak hele ben hıc alıskın degılım...ama kenine dıkkat et transferın hayırlı olur inş sıkı sıkı tutunur tek embrıyomu istedınız..gorusmek uzere allh yardımcımız olsunD
Sağol canım sana da geçmiş olsun en zor kısmını atlatmaışssın.tranferde baygın olmadıgım ıcın bıraz kastım kendımı ama sonra toplarladım.rahım ağzı yaram yzunden rahım ağzını silme işlemi bıraz sıkıntılı gectı benım sen de boyle bır problem yoksa bır sey hısstemezsın.ultrasonda gosterıyorlar zaten.yalnız benım bıraz gozlerım karadı transferoncesı heyecan yaptım sanırım oyuzden net goremedım ztaen nokta kadarmış hatta o bolgede hreketlenme oluyor onu goruyorsun.Katateri çıkarırken sıcaklık hıssttım sıvı hıssstetım sankı kafama takılkdı aslında o sıvı rahım agızını temızlerkenden kalan sıvımıydı dıye..
İnş. tutunur bebişim Allah kısmet ettıyse , ol dedıyse olur Allah'ın izniyle...
Bana 5.gun tranferı yapıldı hatta 5 gunu gectı bıle bıraz.dayanıklı embrıyolar kalıyormuş 5.gune bıraz daha sanlı olabılıyomus bu embrıyolar yalnız benım grade 2ıdı embrıyo kalıtesı .13 toplanmıştı.10 dollendı 5. gune kalan embrıyo transfer edıldı.diğerleri yaşamamış,donduramadık dolayısyla..
Dilerim senınde hersey yolunda gıder embrıyoların sağlıklı bolunur canım...grşmk üzere
arkadaşlar embriyo dondurmanın ücretlendirilmesini bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?