Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inş.

Son düzenleme:

canım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın hayırlı bır evlat olması dılegıyle coookk sevındim okurken işte bu tedavının cabalarının en iyi mukafatı bence bizlered dua et canım aynı sevıncı aynı duyguları bızde yasayalım....

cnm tebrik ederim allah sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin.

selam
bende şahin bey e gidip testlerimizi göstermek istiyorum
başka bir doktora gittim 6 ay daha bekle dedi
ama eşimin morfolojisi % 3 çıktı neden bekle dedi anlamadım
ne yapacağımı bilmiyorum
gitsemmi beklesemmi ?

canım gözün aydın Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı bütün isteyen ve dileyen arkadaşlara..

ezinee nasılsın arkadaşım tedaviye başladınmı moralin nasıl kendine iyibak olurmu...Allah yardımcın olsun..Yüce Rabbim sana ikiz versin inşallahhhh..senin haberinide almak nasip olsun bizlere :80::79:öptüm seni

ayyyy canım benim sağol,mesajını okuyunca moral buldum biraz daha..
şimdi daha iyiyim genel olarak,tedavi devam ediyor..cuma gittiğimizde biraz hızlı bi muayene oldu ,yumurtalara baktı,ölçtü yazdırdı,dedim noldu hani sis yaparız,polip görürsem histereskopi yaparım,tedavi yarım kalır demiştiniz,yapmıycakmısınız?yapalım mı dedi:)gerekliyse yapın dedim,sonuçta neden tedavimin yarım kalmasını istiyeyim ki,gerekli değilse..anormal bi şey görmedim,hatırlat bi daha geldiğinde yapalım dedi..anlamdım pek bişi,anormal bi şey görmediği için bi daha hatırlatmayı düşünmüyorum,takibimin birini çanakkalede yaptırmak istedim,bugün kendi çalıştığım hastanemde,kendi doktoruma gözüktüm..anladım ki bu da pek sağlıklı değil..çünkü rahim içi kalınlığım ,bir öncekinde 7 iken şimdi 6.7 ölçüldü,demekki ultrasondan ultrasona ölçüm farkı olabiliyo..sonuçlarımı söyledim,çarşambaya gelin diye aradılar,ama tedavinin gidişatı hakkında,yani ne zaman aşağı yukarı yumurta toplanıyor,transfer ne zaman bunları ve aklımdaki soruları sormaya cuma günü hiç vaktim olmadı..sanki çok acele bi muayeneydi..metabolomiksi filan da hiç soramadım..doktor genelde hep çok meşgul oluyor,bugün de kendisine sorup yorumlatamadım değerlerimi,ameliyata giriyorum,akşam dönerim sana ,sen bilgileri sekretere ver dedi ve geri dönen de çarşamba gelin diye yine sekreterdi..ararsa kendisi az sonra ya da çarşamba gittiğimizde,kalkmıycam odasından hepsini sorucam:))
işte böyle kafanı şişirmedim umarım,iyi dileklerin için Allah razı olsun,Allah benimle birlikte isteyen heeeeeeeeeeeeerkese hayırlısıyla evlat versin inşallah,ben de seni çok öpüyorum...sevgiyle kal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…