- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.461
evet canım benımde dun transferım oldu ve dondurulcak embrıyolarım vardı dondurduk....990 tl dendı...sen dondurcakmısın...
canım hayırlısı olsun transferin olmuş.Kaçıncı gunu yaptılar sana.Benım 5. gune kadar bekledıler gerıye kalan embrıyo olmadıgı ıcın dondurmadılar.
birşey sormak istıyorum sen embrıyo yerleştrılıdıkten sonra katateri çıkarrıken bır sıcaklık hıssettınmı sankı cok az bır sıvı cıktı o anda ben mı yanlış hıssettım?
cook saol canım dun aksam transfer yapıldı...senınle aynı gıbıyızz..doktor donduralım deyınce bızde tamam dedık 3 tane kalıtelı embrıyo varmıs...kataterı cıkartırken bıraz ıcın gıcıklanıyor belkı sana oyle gelmıs olabılır ben o an hıssetmedım...kalkarken yataga gecerken bı sıcaklık hıssettım..senın kacıncı gun kanaman oldumu..prednol kullnıyomusun 7 gun boyunca bana oyle dedıler fıtılle beraber...allah sevınclı haberlerı almayı nasıp eder inşş...zorlanma yorulma ıstırahat ıstırahat dıyorlar sende dıkkat et kendınee canım gorusuruzz.
benim transferim pazartesi akşam yapıldı canım.prednolu yumurta toplandıktan sonra başlamıştım toplam 7 gun bıttı benım yanı su an kullanmıyorum.benım transfer gec oldugu ıcın zaten oncesınde kullanmıs oldum.sen bir sor istersen prednolu hemşirelere. gobekten ıgne yaptılar tranfer gunu, ertesı gun de kendım yaptım.Şu an crinone jel gunde bır defa sadece onu kullanıyorum.
sen beni yakaladın:) transferını 3. gun yaptılar heralde.benım embrıyo 2. kaliteymıs inşaallah tutunur.
kanama olmadı çok şükür şimdilik bugun 3. gunum.. İnşaallah olmaz...
3. gundur genlede yatıyorum yemk falan yapmadım ama yemek ıcın kalkıyorum wcye gıdıyorum bır de bol su içiyorum..İlk 24 saat onemli dıye duydum dıkkat et sen de yatmaya calıs cnaım..
İnşaallah tutunur hayırlsıyla bebişleirmiz...
hadi hayırlısı olsun inşallah arkadaşım,inşaaaaaaaaaaaaaallah bu sefer hepimizin yüzü güler,hep böyle olumlu düşünmeye çalışıyorum ben..dondurmaya gelince benim daha,yarın toplanacak yumurtalar,dondurmak ben istiyorum eşim olumlu balmıyor,taze yumurta daha iyidir diyor:))biz bu gece hastaneye ulaşıp orada kalacağız gece,yarın sabah ta aylin hanım toplayacak yumurtaları,şahin bey yine kongrede olacakmış,transferi ben yapıcam ama merak etme dedi..inşallah her şey hepimiz için iyi olur..ben gelene kadar hoşçakalın:))evet canım benımde dun transferım oldu ve dondurulcak embrıyolarım vardı dondurduk....990 tl dendı...sen dondurcakmısın...
merhaba arkadaşlar.inş Allah gönlünüze göre verir.uzun zamandır giremiyordum bugün ben test yaptım ve negatif çıktı üsrana uğradım inş sizin dualarınız kabul olur
allah hayırlısını versın canım yardımcımız olsun canım tutunur allhın iznıyle ıyı dusun pozıtıf ol hersey yolunda gıtsın inş...benım yumurta toplama pazartesı oldu carsamba transfer oldu 2gun ara ile...bugun aradım sordum canım ılaca devam ben bırde progestan fıtıl kullanıyorumm eger tutarsa 3 ay kullanılcakmışş ..30 mayıs gıdıcez test yaptırmaya işte bugunden sonra gunler gecmıyor nasıl gececk dersın ...coook dua ettım allah hepımızın dualarını kabul eder inşş...arada burada haberleselımm ...
Bugun işe gıttım 4. gunumdu.akşama doğru karnım ağrıdı baya halsızım ben 4 gundur...hatta sancı gırdı karnıma belım çok gergın,bırden batıyor falan,bazen de kasıklarımda bır gergınlık oluyor,bazen adet ağrısı gıbı rahımde agrı oluyor, dun bıraz ıyıyıdı ama benım tranfer sonrasındna berı hep boyle.sende durumlar nasıl .ben çok heycecanlanmmaya calısyorum bılıyorum ıkı sonuc olabılır yanı çokçok umıtlı degılım hersye hazırlıklı olmak lazım.Zamanı geldıyse verecektır rabbım artık bunu ıyıce ıdrak ettım...stres olup kendımı yıpratmaktansa elımden gelenı yaptım gerısı Allahın takdırı demek ınsanı rahatlatıyor..
merhaba arkadaşlar.inş Allah gönlünüze göre verir.uzun zamandır giremiyordum bugün ben test yaptım ve negatif çıktı üsrana uğradım inş sizin dualarınız kabul olur
hadi hayırlısı olsun inşallah arkadaşım,inşaaaaaaaaaaaaaallah bu sefer hepimizin yüzü güler,hep böyle olumlu düşünmeye çalışıyorum ben..dondurmaya gelince benim daha,yarın toplanacak yumurtalar,dondurmak ben istiyorum eşim olumlu balmıyor,taze yumurta daha iyidir diyor:))biz bu gece hastaneye ulaşıp orada kalacağız gece,yarın sabah ta aylin hanım toplayacak yumurtaları,şahin bey yine kongrede olacakmış,transferi ben yapıcam ama merak etme dedi..inşallah her şey hepimiz için iyi olur..ben gelene kadar hoşçakalın:))
unique canım sen sordunmu dr a tranfer gununu sana 2. gun transferı yapmışlardı değil mi? biz çok bekledik.5 buçuk gun doldu oyle transferım oldu.Dr şöyle dedi 5. gun embriyolar ıyıce buyyoymuş kaliteli olanlar kalıyormuş.gerçi benim 2bb yaznı grade2 ymiş kalitesi...
Sana bir açıklma yaptılar mı?
dualarım bu konuda sıkıntısı olan herkeze.inş siz hayal kırıklığına uğramazsınız bugün 12. günüm ama dün adet oldum bi umut deyip bugün tekrar yaptım ama yine negatif o yüzden kan testi yaptırmak istemiyorum acıkcası bi hayal kırıklığını daha kaldıramam herhalde.yinede hakkımızd hayırlısı eşimin desteği çok büyük o olmasa hiç kaldıramazdım herhaldebu ilk denememdi kısmet değilmiş. 11 gündür kendim için dua ediyordum bundan sonra dualarım size.Allah hepinizin gönlüne göre versin tabi benimde:)benim gibi olupta acaba kanda pozitif çıkan varmıdır bilemilemiyorum şahin beyi aradım kan testi yaptır dedi ama bilemiyorum
ben hemşireye sordum canım cok erken degılmı diye o da yumurtalarınızın 1.kalıtede olup beklemeye gerek olmadıgını soyledı....benim yumurtalar buyumus soylendi..bana progestan alrjı yaptı bugun dr aradım ıgne verdı fıtıl yerıne ıgne kullanıcam artık ....
dualarım bu konuda sıkıntısı olan herkeze.inş siz hayal kırıklığına uğramazsınız bugün 12. günüm ama dün adet oldum bi umut deyip bugün tekrar yaptım ama yine negatif o yüzden kan testi yaptırmak istemiyorum acıkcası bi hayal kırıklığını daha kaldıramam herhalde.yinede hakkımızd hayırlısı eşimin desteği çok büyük o olmasa hiç kaldıramazdım herhaldebu ilk denememdi kısmet değilmiş. 11 gündür kendim için dua ediyordum bundan sonra dualarım size.Allah hepinizin gönlüne göre versin tabi benimde:)benim gibi olupta acaba kanda pozitif çıkan varmıdır bilemilemiyorum şahin beyi aradım kan testi yaptır dedi ama bilemiyorum
panik yapma canım,kendini dinleme,yoklama hiiç...ilgini dağıtacak bi uğraş bul kendine..zor ama başarabilirsin bence bunu..unutma parola şu "her şey mükemmel bi şekilde ilerliyor,Allahım sana çok şükür.."Arkadaşlar göğüsleirnizde belirti var mı? benim bikaç gundur fazla acımıyorlar (bugun 6.gunum) ilk gunlerde daha çok acıyordu.Pozitif olunca göğsünde sızlama veya acıma olmayan varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?