- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.481
panik yapma canım,kendini dinleme,yoklama hiiç...ilgini dağıtacak bi uğraş bul kendine..zor ama başarabilirsin bence bunu..unutma parola şu "her şey mükemmel bi şekilde ilerliyor,Allahım sana çok şükür.."
canım hakkında hayırlısı olsun benim de ilkinde hiç kanama falan görmedim pozitifti 16 haftalkıkken kaybettim. 2 tedavimde benim 2. gün transferiydi ve 11. gün tam kan verdim ve kanama geldi sonucu ağlayarak bekledim ama pozitifti şahin bey iğne vurun ve tekrarla 2 gün sonra dedi ve kat kat katlandı benimde idrarda çıkmamıştı. hayırlısı olsun .
kızlar rabbim yardımcınız olsun hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah sağlıkla huzurla. inanın sahip olup kaybetmek çok daha zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun iyi haberlerinizi bekliyorum
Geçmiş olsun canım, katlandı demişsin ıkıncı denemede, devam edıyor mu hamıleliğin, sizin de sebebsiz miydi?
sahip olup kaybemenın acısını ben de bılıyorum...
ama benim ki adet kanamasıydı seninki normal bi kanamamıydı nasıl olduki.daha sonra kanamanı mı durdurdular.ben testde yaptırdım ama dr sezeryana girmiş gösteremedim yarın şahin beye gidecem ama teste sanace 25 gösteriyor sanırım bu negatif bir sonuç.inş sen evladını sağ sağlim dünyaya getirisin en azından bu dertliler arasından bir kişi daha eksilir.dualarım sizinle.hepimizin hakkında hayırlısını versin allah
canım sağolasın 2 gün oldu kanama ama çok değil peçeteye gelecek kadar az lekelenme şeklinde . ilk tetsim 63 sonra 153 sonra 1153 çıktı. hakkımızda hayırlısı olsun en kısa zamanda hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah
ama benim ki adet kanamasıydı seninki normal bi kanamamıydı nasıl olduki.daha sonra kanamanı mı durdurdular.ben testde yaptırdım ama dr sezeryana girmiş gösteremedim yarın şahin beye gidecem ama teste sanace 25 gösteriyor sanırım bu negatif bir sonuç.inş sen evladını sağ sağlim dünyaya getirisin en azından bu dertliler arasından bir kişi daha eksilir.dualarım sizinle.hepimizin hakkında hayırlısını versin allah
lekelenme olabiliyormuş cnaım normal gebeliklerde bile oluyormuş, ne güzel canım Allah kucağına almayı sağlık ve hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin.Bugün benimde 8. günüm beklemedeyim, arada crinone jelden dolayı geri gelenler oluyor kahverengımsı gıbı oldu korktum bıraz gecen gun, sen kaçıncı gun yaptın erken test yapmadın değilmi? bazıları 8.gun veya 9.gunlerde idrar testi yapmış, ama yapıp da stres olmak da etkiler insan meraklanıyor ama ...Bizleri unutma dualarında canım...
canım benimkisi 2. gün tranferiydi ama saf saf gittim 8. gün sabah test verdim 6.5 çıktı yani ne olduğuna inanamadım bekledim 11. gün 63 çıktı. senin kaçıncı gün transferi az da olsa 8. gün çıkıyor ama yanıltıcı da olabiliyor. rabbim yardımcımız olsun...
herkese merhabalar bayadır giremedim siteye tedavisi devam edenlere ve de yeni başlayacaklar için allah yardımcınız olsun sonuç bekleyenler inşallah mutlu sonuçları alırsınız.ben çifte mutluluk yaşıyorum. çünkü meleklerim iki taneymiş. allahın izniyle ikizlerim olacakallahım herkese nasip etsin meleklerimi gördüm hatta birinin minik kalbini bile duydum diğeri biraz daha küçükmüş ama herşey yolundaymış şahin bey öyle dedi bir dahaki gidişimde inşallah onu da duyarım çok acayip bir duyguydu onları görmek ve kalbini duymak allahım inşallah sizlerede nasip eder allahım inşallah bizim mutluluğumuzu da daim eder yavrularımı sağlıkla kucağıma alırım.
canım benimkisi 2. gün tranferiydi ama saf saf gittim 8. gün sabah test verdim 6.5 çıktı yani ne olduğuna inanamadım bekledim 11. gün 63 çıktı. senin kaçıncı gün transferi az da olsa 8. gün çıkıyor ama yanıltıcı da olabiliyor. rabbim yardımcımız olsun...
herkese merhabalar bayadır giremedim siteye tedavisi devam edenlere ve de yeni başlayacaklar için allah yardımcınız olsun sonuç bekleyenler inşallah mutlu sonuçları alırsınız.ben çifte mutluluk yaşıyorum. çünkü meleklerim iki taneymiş. allahın izniyle ikizlerim olacakallahım herkese nasip etsin meleklerimi gördüm hatta birinin minik kalbini bile duydum diğeri biraz daha küçükmüş ama herşey yolundaymış şahin bey öyle dedi bir dahaki gidişimde inşallah onu da duyarım çok acayip bir duyguydu onları görmek ve kalbini duymak allahım inşallah sizlerede nasip eder allahım inşallah bizim mutluluğumuzu da daim eder yavrularımı sağlıkla kucağıma alırım.
Allah kucağına almayı hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin...Ne güzel bir duygu çifte mutluluk...Allah bizlere de nasip eder inşaallah...
canım bende 2 gun sonra gıttım transfer ıcın ne oluyor ki arada bır farkmı oluyormus ta oyle dıyosun merak ettım benım 9 gunum 11 gunu beklıyorum hakkımızda hayırlı olur inş...
canım nasılsın neler yapıyosun nasıpse ne zaman gıdıyosun teste inş burada hayırlı haberını sabırsızlıkla beklıyorum...rahatsızlıgın olmadı degılmı hıc kendine iyi bakkkk
canım fark derken 2. gün transferi en erken transfer ee haliyle 8. gün çok erken ama 5. gün transferi için 8. gün erken olmuyor
Bugün 9. günüm canım sakinliğim azalmaya başladı sanki
Çalışıyorum işimin başındayım kendi işim oldugu için ve oturdugum için rahatım..
Bugün hastaneyi aradım kalçaya yapıştırlılan bantlarımın süresi dolmuştu, yenilemiyecekmişim.
Crinone jel kullanıyorum biliyosun, bazen geri gelen pütürler oluyor bazen hafıf rengı kahvemsı oluyor, su gibi akıntım var bir de jelden kaynaklanıyor dediler.İnşaallah ondandır.
İdrar testi yapasam çıkar mı diye sordum, kafanızı karıştırmayın hiç dediler.
Akşamları genelde kasık batması oluyor ara ara ,
Belim eğilirken falan bazen ağıyor iğne batırı gıbı oluyor,
Gaz problemim baya azaldı ilk günlere göre,
Göğüsler ucu sızlıyo nadiren oyle çok fazla ağrı acı yok ama,
Progestandan dolayı sanırım hareket ettğimde çabuk yoruluyorum,
Böyle işte canım günler geçiyor düşünmeyince daha iyi ,
Senin de 7. günün sanırım bugun, sendeki durumlar nasıl?
Biz de hamile olup bebeklerimizi kucağımıza alırız inşaallah....
hayırlısı olsun inş canım bende cok cabuk yoruluyorum ve her gun ıgnelerım var onlar canımı yakıyor benımde akıntılarım fazla agrılarım oluyor ara ara goguslerımde sızı ve sıskınlık var....bırde ben fazla korumadım kendımı evde iş falan yaptım cook fazla yatmadım bıraz umıtsız gıbıyım tutumadı dıyorum kendımce yordum kendım galıba canım bakalım kısmet allahım guldursun ınş yuzumuzu acaba iş yapınca bırsey olurmu hep yatmakmı gerekıyordu....ben pazartesı gıdıcem teste...bence sende gununde gıt sonra heycan yaparsın gunune kadar hayırlısı bakalım sayılı gunler kaldı gorusmek uzere hoşcakallll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?