- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.501
Ben cesaret edemıyorum ya gununden once yaptırmaya, idrara bile cesaret edemiyorum, hastaneye sordum erken yapmayın, kafanızı karıştırmayın dediler...
Sabretmeyı de öğrenmek laızm bununen ıysı sen bılırısın çünkü hamılleık sabrı işi değil mi, hep merak edilcek bireşeyler oluyor, kadın olmak sabretmek demek ztaen:)
Bir de sana birsey sormak ıstyorum crinone sana da gelen puturler bazen hafif kahvemsi , sarımsı renkte ve bir de su gibi akıntı yapmış mıydı?
Allah yardımcımız olsun, bizleri de boynu bükük koymasın inşaallah, dualarımızı unutmayalım canım..
canım ben crione jel kullanmadım progestan fitil kullandım
canım bugun 10. gunumdu. yanlış hesaplamıyorsam transferimiz 16. mayısta akşam 8 de olmuştu .
Bu sabah test yaptım, dayanamadık eşimle enınde sonunde oğrenicez negatıfse de hazırlıklı oluruz dedık ikinci çizgi oldukça silik çıktı.
5. gün blastosist transferiydi benim.
Hcg iğnesini 14 ünde olmuştum sanırım 2 tane 5000 lik olmuştum.
ikinci çizginin silikliği hcg den kaynaklanmıyordur hayırlısıyla inşaallah kan değerimde de çıkar.
hayırlı olsun. muhtemelen hamilesin inşallah kan testi de pozitif çıkar... en kısa zamanda kan testini yaptır derim. idrarda çift cizgi çıkmişsa bence var bir hamilelik. allahım inşallah hayırlı hamilelikler nasip eder hepimize. sonunda da yavrularımızı kucaklarımıza almamızı....
canım bugun 10. gunumdu. yanlış hesaplamıyorsam transferimiz 16. mayısta akşam 8 de olmuştu .
Bu sabah test yaptım, dayanamadık eşimle enınde sonunde oğrenicez negatıfse de hazırlıklı oluruz dedık ikinci çizgi oldukça silik çıktı.
ikinci çizginin silikliği hcg den kaynaklanmıyordur hayırlısıyla inşaallah kan değerimde de çıkar.
hayırlı olsun. muhtemelen hamilesin inşallah kan testi de pozitif çıkar... en kısa zamanda kan testini yaptır derim. idrarda çift cizgi çıkmişsa bence var bir hamilelik. allahım inşallah hayırlı hamilelikler nasip eder hepimize. sonunda da yavrularımızı kucaklarımıza almamızı....
Sağol canım Allah razı olsun inşaallah pozitiftir, test günüme 2 gün var daha bekleyelim dedi eşim.
Amin, inşaallah yavrularımızı kucaklarmıza aldıüımız günleri de görürüz....
canım inş sonuc ta boyle olurr cook sevındımmm inşş dogrudurrrr hayırlısı olur inşşşşşşşcanım bugun 10. gunumdu. yanlış hesaplamıyorsam transferimiz 16. mayısta akşam 8 de olmuştu .
Dualarımızı ekesik etmeyelim...Hayırlı sonuçlar sağlıklı gebeliklere nasip olur inşaallah...
canım inş sonuc ta boyle olurr cook sevındımmm inşş dogrudurrrr hayırlısı olur inşşşşşşş
Sağol canım, Allah bu zamanı karar kıldıysa inşaallah pozitif olur ve sağlıklı olur...
bence kesinlikle pozitif canım,hayırlı olsun Allah bize de nasip etsin inşallah,dualarını eksik etme nolur..Sağol canım, Allah bu zamanı karar kıldıysa inşaallah pozitif olur ve sağlıklı olur...
canım sabırlıksızla haberını beklıyorum bugun gıdıcektın sen degılmi teste?? ne olursa olsun allahım hayırlısını bızler ıcın gonlumuze gore olnını verır inşşş...
bence kesinlikle pozitif canım,hayırlı olsun Allah bize de nasip etsin inşallah,dualarını eksik etme nolur..
ilk 4 dua ne kadar da güzelmiş arkadaşım,bazı yerlerinde ağladım...Allah razı olsun..Hayırlısı olsun inşaallah canım sağol güzel dileklerin için, Rabbim bizlere de kucağımıza alıp koklamayı hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin, burada herkes birbirine güzel dualarda bulunuyor inşaallah hayırı sonuçlar alırız hepimiz, Allah yavrularımızın gelmesi için uygun zamanları bizlere yaklaşatırsın inşaallah, bu dularımızın gücü inancımız inşaallah yüzümüz güldürür..
Bu sabah tekrar test yaptım ikinci çizgi daha belirgin çıktı, hayırlısı...
Sana da tavsiyem var; Allah'ın isimlerinden; Bari, Mübdi , Muhyi , Musavir, Halık bunları oku anlamalarını araştır..
Dualarımız bize güç veriyor ihmal etmeyelim..
El-Bâri burdaki dua beni çok etkiliyor..
El-Muhyi
El-Musavvir
El-Hâlik
.:: EL - MBD smi le Hakka Mnacat ::.
.:: EL - MBD smi le Hakka Mnacat ::.
ilk 4 dua ne kadar da güzelmiş arkadaşım,bazı yerlerinde ağladım...Allah razı olsun..
ilk 4 dua ne kadar da güzelmiş arkadaşım,bazı yerlerinde ağladım...Allah razı olsun..
nls çok mutlu oldum Allahım tamamına erdirsin dileyenlerin kollarını boş bırakmasın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?