- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.521
unigecim senle ikimiz kaldık hayırlısıyla inşallah biz de nls gibi müjde verebiliriz....
Kızlar bugün transferin 10. günü evde test yaptım sonuç aşağıdaki gibi çıktı.Pazartesi günü kan testi testi var.Siz ne diyorsunuz?Pozitif mi sizce?
Eki Görüntüle 200907
Eki Görüntüle 200908
Canım ikinci çizgi belirmiş :) benim ilk yaptığım test daha bile silikti.
Allah sana da hayırlı haberler duymayı nasip etsin arkadaşım.
Biliyorum emin olamıyosun ama benim de oyleydi inşaallah kan sonucunda pozitif olur.
Sabah kalkınca ilk idrarınla yapmak daha doğruymuş daha çok hcg içeriyormuş..
gözlerim doldu testi görünce tebriklerrrrrrrrrrr.....Allahım nolur bana da dua edin arkadaşlarım da ben de arkanızdan aynı sonucu alıp geliiiiiiiiiiiim....inşallah...Kızlar bugün transferin 10. günü evde test yaptım sonuç aşağıdaki gibi çıktı.Pazartesi günü kan testi testi var.Siz ne diyorsunuz?Pozitif mi sizce?
Eki Görüntüle 200907
Eki Görüntüle 200908
gözlerim doldu testi görünce tebriklerrrrrrrrrrr.....Allahım nolur bana da dua edin arkadaşlarım da ben de arkanızdan aynı sonucu alıp geliiiiiiiiiiiim....inşallah...
gözlerim doldu testi görünce tebriklerrrrrrrrrrr.....Allahım nolur bana da dua edin arkadaşlarım da ben de arkanızdan aynı sonucu alıp geliiiiiiiiiiiim....inşallah...
ben de aynı şeyi düşünüyorum biliyomusun zeynepelacım bu ay,Allahın izniyle bence de pozitif ay:))bu ay pozitif ay inşallah senin için de hayırlısıyla öyle olur canım
hastane temiz ve güvenilir,doktor iyi bi doktor,çalışanlar da güleryüzlü,fiyat makul(3750+1000 tl ilaç)Arkadaşlar benim daha önce, dış gebelikle sonuçlanan bir tüp bebek denemem oldu.2.denememi Bursa Acıbademde yapmak istiyorum.Merkez,doktor ve yapılan uygulamalar hakkında bilgi verebilir misiniz. Yardımcı olursanız memnun olurum.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...
Kızlar değerim 480 çıkmış:) henüz doktor ile görüşmedim telefonla öğrendim.Akşam konuşacakmışız doktorla.
Aşılmayla hamile kaldığımda ilk bebeğim 10 haftalık kalbi durmuştu, şimdi tiroit testlerini yaptıralım mı diye sorucam doktora, transfer öncesi yaptıramamıştık..
zeynepela demişti sanırım testlerinizi yaptırın diye.
Hayırlısıdır sağlıklıdır inşaallah bebeğimiz, bundan sonra da hayırlı haberler alırız inşaallah.
İnşaallah Allah sizlere de nasip etsin sonuç bekleyen arkadaşlarım rahat olun, Bunca senedir ilk defa son adetimi unuttum hesaplamadım hep dua ettim hayırlsıyla ve hayırlısıysa olsun Rabbim dedim, eşim de daha sakindi bu sefer.Ümitlendik ama kısmet dedik kısmetimizde varsa olur dedik, tevvekkül edin gönülden inanarak bu çok rahatlatıyor insanı..
unige ve nls hayırlı uğurlu olsun. inşallah allah tamamına erdirir. :) sırada ezine var inşallah sen de bizim gibi mutlu haberi alırsın :)) benim bulantılarım başladı.hemde ne bulantı tüm gün sürüyor pek bir şey yiyemiyorum hayatımı çubuk krakerle idame ediyorum( ama buna da şükür bunları yaşamak bile çok güzel. inşallah çok uzun sürmez de normal hayatıma dönebilirim
Sağol arkadaşım Allah Tamamına erdirir inşaallah hayırlısıyla hepimizinkileri..İnşaallah ezine arkadaşımıza da nasip olur, Allah ona da nasip etsin..
Benim de midem bulanıyor, iştahım azaldı, acıkıyorum yemeye başlayınca lokmalar ağzımda büyüyor.. Olsun ama dediğin gibi Allah katlanma gücünü de verir, önemli olan yavrularımızı sağ salim kucağımıza almak olunca Rabbim gücünü verir.
Yalnız ben kan sonucumu öğrendikten 2 saat sonra çok hasta oldum, tuhaf şeyler oldu, bacaklarım birden çok ağrımaya sonrada tüm vücüdum ağrımaya başladı,tansiyonum düştü galiba, başım falan döndü aşırı halsizleştim eve zor gittik, ateşim çıktı, dr parol al dedi yattım çok terledim, yaklaşık 24 saat sonra ancak iyileşebildim, sırtım bacaklarım iğne batar gibi acıdı.2 tane parol ile atlattım Allah'a şükür, inşaallah bebeğimiz etkilenmemiştir.Rabbim ömür verdiyse ol dilediyse doğurup yetiştirdiğimiz günleri de görürüz inşaallah..
Senin ne zaman başladı hafta olarak bulantın, gaz şikayetin varmı, benim karnımda gaz çok var ya dün gece uyandım 2 saat gezindim, çok hareket etmek de istemiyorum kasık sancısı da oluyor arada.
Arkadaslar haberle ıyı degil ben de bugun ısıtrahat edıcekmısım 2gun sonra tekrar bakılcakmıs ama umut yok gıbıHer sey Allah'tan..
bundan sonra değerin artması zor gıbı saglıklı değil sanırım.
boyle bırsey duydunuz mu daha once, bosuna umtlanmamak gerkıyor sanırım bu saatten sonra..
Sizlerin sağlıklı devam etsin inşallah..
çok üzüldüm arkadaşım. inşallah her şey yoluna girer. herşey allahtan. daha önce böyle bir şey duymamıştım. ama allahtan ümit kesilmez.. sen dua et zaten sağlıklı değilse yapılacak bir şey yok allahım yardımcın olsun. inşallah 2 gün sonra güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?