Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

unigecim senle ikimiz kaldık hayırlısıyla inşallah biz de nls gibi müjde verebiliriz....

İnşaallah arkadaşlar sizler de pozitif sonuç alırsınız, sizelere de dua edıyorum..

Ben çok halsizleştim bacaklarım vücudum falan oyle bir ağrıyor , İnşaallah üşütmemişimdir.

Canım ikinci çizgi belirmiş :) benim ilk yaptığım test daha bile silikti.
Allah sana da hayırlı haberler duymayı nasip etsin arkadaşım.
Biliyorum emin olamıyosun ama benim de oyleydi inşaallah kan sonucunda pozitif olur.
Sabah kalkınca ilk idrarınla yapmak daha doğruymuş daha çok hcg içeriyormuş..

canım inş dogrudur hayal kırıklıgına ugramam inşşşşş senınde hayırlı olsun allah kıvana kıvana kucagına almayı nasıp etsın inşş hepımızee....hala saskınımmm allahım hepımızın yuzunu guldursun...

gözlerim doldu testi görünce tebriklerrrrrrrrrrr.....Allahım nolur bana da dua edin arkadaşlarım da ben de arkanızdan aynı sonucu alıp geliiiiiiiiiiiim....inşallah...

gözlerim doldu testi görünce tebriklerrrrrrrrrrr.....Allahım nolur bana da dua edin arkadaşlarım da ben de arkanızdan aynı sonucu alıp geliiiiiiiiiiiim....inşallah...

İnşaallah canım sen de pozitif sonuç alırsın ,Allah sana da kısmet etsin inşaallah...

Arkadaşlar benim daha önce, dış gebelikle sonuçlanan bir tüp bebek denemem oldu.2.denememi Bursa Acıbademde yapmak istiyorum.Merkez,doktor ve yapılan uygulamalar hakkında bilgi verebilir misiniz. Yardımcı olursanız memnun olurum.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...

hastane temiz ve güvenilir,doktor iyi bi doktor,çalışanlar da güleryüzlü,fiyat makul(3750+1000 tl ilaç)
imsi mikroskopu kullanlıyo..

çok çok tebrik ederim... allah hayırlısıyla doğurmayı onu misss gibi koklamayı da nasip etsin. benim de tedavime 2 hafta kaldı. darısı benim ve isteyen herkesin başına. kaç yaşındasın, kaçıncı denemendi? ben 25 yaşındayım ve ilk denemem olacak hayırlısıyla.

unige ve nls hayırlı uğurlu olsun. inşallah allah tamamına erdirir. :) sırada ezine var inşallah sen de bizim gibi mutlu haberi alırsın :)) benim bulantılarım başladı.hemde ne bulantı tüm gün sürüyor pek bir şey yiyemiyorum hayatımı çubuk krakerle idame ediyorum( ama buna da şükür bunları yaşamak bile çok güzel. inşallah çok uzun sürmez de normal hayatıma dönebilirim

Sağol arkadaşım Allah Tamamına erdirir inşaallah hayırlısıyla hepimizinkileri..İnşaallah ezine arkadaşımıza da nasip olur, Allah ona da nasip etsin..

Benim de midem bulanıyor, iştahım azaldı, acıkıyorum yemeye başlayınca lokmalar ağzımda büyüyor.. Olsun ama dediğin gibi Allah katlanma gücünü de verir, önemli olan yavrularımızı sağ salim kucağımıza almak olunca Rabbim gücünü verir.

Yalnız ben kan sonucumu öğrendikten 2 saat sonra çok hasta oldum, tuhaf şeyler oldu, bacaklarım birden çok ağrımaya sonrada tüm vücüdum ağrımaya başladı,tansiyonum düştü galiba, başım falan döndü aşırı halsizleştim eve zor gittik, ateşim çıktı, dr parol al dedi yattım çok terledim, yaklaşık 24 saat sonra ancak iyileşebildim, sırtım bacaklarım iğne batar gibi acıdı.2 tane parol ile atlattım Allah'a şükür, inşaallah bebeğimiz etkilenmemiştir.Rabbim ömür verdiyse ol dilediyse doğurup yetiştirdiğimiz günleri de görürüz inşaallah..

Senin ne zaman başladı hafta olarak bulantın, gaz şikayetin varmı, benim karnımda gaz çok var ya dün gece uyandım 2 saat gezindim, çok hareket etmek de istemiyorum kasık sancısı da oluyor arada.

ben şu an 6 hafta içindeyim benim yaklaşık 10 gündür var bulantılarım.kasık ağrıları ilk başlarda bende de vardı zamanla azalıyor merak etme normalmiş arada sırada hala daha olabiliyor. allaha şükür gaz problemim yok o konuda rahatım. ama bende ki şikayetler ikiz hamilellik olduğundan çarpı iki oluyor malesef (( allahım hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin. sende merak etme parol ve tamol hamileliklerde kullanılan ilaçlar o yüzden allahın izniyle hiçbirşeycik olmamıştır bebeğine.bir de iştahsızlık konusunda bende öyleyim. şahin bey merak etme ilk aylarda yediklerimizin bebeğe bir yararı olmadığını söyledi o yüzden kendini kasıp sağlılklı beslenmeye çalışma bana canın ne isterse onu ye dedi. öyle ila süt içcem yoğurt yicem peynir yicem diue zorlama kendini dedi. ilk üç ay için çok da önemi yokmuş yediklerimizin. öyle deyince rahatladım biraz..

Arkadaslar haberle ıyı degil ben de bugun ısıtrahat edıcekmısım 2gun sonra tekrar bakılcakmıs ama umut yok gıbı Her sey Allah'tan..

bundan sonra değerin artması zor gıbı saglıklı değil sanırım.

boyle bırsey duydunuz mu daha once, bosuna umtlanmamak gerkıyor sanırım bu saatten sonra..

Sizlerin sağlıklı devam etsin inşallah..

çok üzüldüm arkadaşım. inşallah her şey yoluna girer. herşey allahtan. daha önce böyle bir şey duymamıştım. ama allahtan ümit kesilmez.. sen dua et zaten sağlıklı değilse yapılacak bir şey yok allahım yardımcın olsun. inşallah 2 gün sonra güzel haberlerini alırız

Sağol canım Allah razı olsun ,Rabbim sizlerinkileri bağışlasın, benim duruumum değerim düştüğü için riskli iyiye işaret değil maalesef kanama çok değil ama karnım adetliymiş gibi çok ağrıyor, rahim atmaya çalışıyor sanırım, sağlıksızmış demekki..

Doğru Allah'tan umut kesilmez canım herşey ondan vardır hikmeti bizim bilemediğimiz..Erken olması beni daha az yıpratır rabbim böyle takdir etmiş demekki..Kürtaj olmamdan iyidir diye teselli ediyorum kendimi..

Bugün wcye gittim crinino jel oyle bir birkmiş ki kahverengi okadar çok parça çıktı korktum doğrusu.Herhalde hareket etmedğim için fazlaca birkmiş , ama yıne de normal mi acaba bukadar birkmesi gelenler jelin dokuntulerı ondan eminim...

arkadaslar bende bugun kan sonucumu aldım pozıtıffffffffffffffffffffffffff......allah tum isteyenlere nasio etsın inşşş bızede hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsııınnnnnnnnnnnnnnn.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…