- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.541
arkadaslar bende bugun kan sonucumu aldım pozıtıffffffffffffffffffffffffff......allah tum isteyenlere nasio etsın inşşş bızede hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsııınnnnnnnnnnnnnnn.......
Cevabın için teşekkür ederim.Peki tedavi sürecinde çok ilaç kullandırıyor mu? Adetimin 2.günü başlayan tedavinin tahmini kaçıncı gününde transfer yapılıyor. tedavi nekadar zaman sürüyorhastane temiz ve güvenilir,doktor iyi bi doktor,çalışanlar da güleryüzlü,fiyat makul(3750+1000 tl ilaç)
imsi mikroskopu kullanlıyo..
Cevabın için teşekkür ederim.Peki tedavi sürecinde çok ilaç kullandırıyor mu? Adetimin 2.günü başlayan tedavinin tahmini kaçıncı gününde transfer yapılıyor. tedavi nekadar zaman sürüyor
slm ben belif bende şahin beyin hastasıyım sana sormak istediğim bugün hastaneye sen geldinmi ayşegül hemşire ile konuşup kan tahlili sonucunu veren senmiydin onu öğrenmek istedim......bugün biri ile tanıştımda hastanede merak ettim...
Arkadaslar haberle ıyı degil ben de bugun ısıtrahat edıcekmısım 2gun sonra tekrar bakılcakmıs ama umut yok gıbıHer sey Allah'tan..
bundan sonra değerin artması zor gıbı saglıklı değil sanırım.
boyle bırsey duydunuz mu daha once, bosuna umtlanmamak gerkıyor sanırım bu saatten sonra..
Sizlerin sağlıklı devam etsin inşallah..
ben bugun dun hastaneye geldım evet canım....ben bırıyle gorustum odada sanırım benımdır...hatırlıyorum senı...hayırlısı olur inşşş canım bu sefer tutunur bebegın inşşş.....
odada denk gelen kişi bendim evet .bende bugün kötü haber aldım inş hayırlı olur benim içinde.dün 17 yumurta toplanmıştı benden bugün aradılar sadece bir tanesi olgunlaşmış ilk denememde 8 yumurtadan 5 i olgunlaşmıştı.o yüzden çok kötü oldum bakalım artık hakkımızda hayırlısı .yarında transferim yapılıcakmış. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş...
arkadaslar bende bugun kan sonucumu aldım pozıtıffffffffffffffffffffffffff......allah tum isteyenlere nasio etsın inşşş bızede hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsııınnnnnnnnnnnnnnn.......
mrb bende pco var bu yüzden benim tedavim kısa süreli oldu benim bir hafta içinde tedavim bitti şimdi bu hafta transfer işlemim yapılcak kısmetse hayırlı haberler alırım umutluyum bu sefer
arkadaşım çok çok tebrik ediyorum. gerçekten sizlerin haberleriyle mutlu oluyorum. kaç yaşındaydın ve kaçıncı denemendi?
canım nasıl oldun ben bu aralar pek gıremedım bılgısayara o yuzden sana hep yazmak ıstedım...adet gunun gectımı?? onun agrısı olabılır ara sıra kanama olabılır şiddetli olmadıkca...normal yolla kalanlarda bıle olabılıyormuşş kan testı yaptın tekrarr 2 gunde bır tekrarla ama cok sık yapmaa...hayırlısı olur inşşş bende beklemedeyım şimdi cook korkuyorum tutunmazsa dıye allah yazdıysa vaktını saatını inşşş kucagıma almayı nasip etsınn...ben hala ınanamıyorum gercek degılmiş gibi geliyorr...gercekten tuttumu dıyorum ama korkularım var arkaadsım...hayırlısı olsun inşşş bızler ıcın kafana takma uzme kendini ıstırahat etmeye calıs gorusmek uzere .....
sağol canımi, benim durumlar karıştı kanamam oldu ama fazla değildi, çok karnım ağrıdı yalnız ogün.2 gün dinlendim kanama olmadı ztaen bidaha ama değerim ilginç bir şekilde 400lerde sabitlendi..Artık umudum kalmadı, umarım kötü birşey değildir bunlar..
Başdönmem hala var, mide bulantım yok,karnımın ağrısı ve kasık sancısı arada oluyor, sanki hafifledim ben galiba düştü bebeğim, ama hcg düşmüyor..yarın tekrar bakılcak
Hcg değerlerim böyle
12. gün 487 (acıbademde yapıldı)
14.gün 405 (pembemavide)
16.gün 415 (pembemavide)
Bence sen hiç olumsuz düşünme ben son birigün kötü bişeyolcağını histtetğimden midir öğrendğim günkü ateşlenip hastalanmamdanmıdır nedir pozitif olamdım sanki..
Hiç birşey araştırma unut hatta siteye de girme bir daha hamile kalırsam oyle yapıcam ben..
Allah tamamına erdirsin canım olcağın ötesine geçilmiyo işte, ilk aşılama tecrübem gibi bunda da bebeğim ayrıldı benden..Rabbim kötülerinden korusun hepimizi..
canım doktora gıttınmı sen bı kontrol ettımı..bırde senmı test yapıyosun tekrar tekrar yoksa doktor mu dedı sana.....kanam oldu dıytosun adet seklındemı yoksa damla damlamı oyleyse olabılır normal dıyorlar degerlerın yıne yuksek benım ılk testım....235 cıktı sonra artmaya basladı 400 lerde senın yıne yuksek...senı coook karamsar gordum senınle konusurken boyle degıldın hıccc bana hep umıt verırdın su serperdın yuregıme senı ıyı gormedım psıkolojını duzelt bence en onemlısı buu canım kandılın mubarek olsun bol bol dua edelım bırbırımıze allahım bu mubarek geceın yuzu suyu hurmetıne ısteyeen herkese bebek nasıp etsın hamıle kalanlarada kucagına almayı nasıp etsın inşşşş....
tabii ki rapor istedim:)o da verdi napsın?arkadaşlar çalışırken tüp bebek yaptıran oldu mu bende şahin bey e bugün gidiyorum önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağız bi mani çıkmazsa fakat şahin bey hiç rapor kullanmana gerek yok dedi direk işe gidecekmişim ,siz de öylemi yaptınız?
arkadaşlar çalışırken tüp bebek yaptıran oldu mu bende şahin bey e bugün gidiyorum önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağız bi mani çıkmazsa fakat şahin bey hiç rapor kullanmana gerek yok dedi direk işe gidecekmişim ,siz de öylemi yaptınız?
ne kadar bende ona göre konuşayım,tabii ki rapor istedim:)o da verdi napsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?