- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.561
10 gün dedim verdi..kaçıncı aydasınız derken?bugün negatif beta hcg mi öğrenip bağıra bağıra ağladıktan sonra,bu işlerden elimi ayağımı çektiğim zamandayımne kadar bende ona göre konuşayım,
kaçıncı aydasınız
10 gün dedim verdi..kaçıncı aydasınız derken?bugün negatif beta hcg mi öğrenip bağıra bağıra ağladıktan sonra,bu işlerden elimi ayağımı çektiğim zamandayım
ilk izlenimleriniz nasıl şahin beyle ilgili? birde ücretler toplam ne kadar tutuyo? bende önümüzdeki ay tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum..
ilk izlenimleriniz nasıl şahin beyle ilgili? birde ücretler toplam ne kadar tutuyo? bende önümüzdeki ay tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum..
10 gün dedim verdi..kaçıncı aydasınız derken?bugün negatif beta hcg mi öğrenip bağıra bağıra ağladıktan sonra,bu işlerden elimi ayağımı çektiğim zamandayım
ezine canım geçmiş olsun ümitsizlik bize göre değil şuan hissettiklerini hepimiz yaşadık sabır arkadaşım ama lütfen vazgeçme kendine iyi bak çok üzüldüm ...grş
ezine canım geçmiş olsun ümitsizlik bize göre değil şuan hissettiklerini hepimiz yaşadık sabır arkadaşım ama lütfen vazgeçme kendine iyi bak çok üzüldüm ...grş
miki24 arkadaşım yardımcı olursanız çok sevinirim
temmuzda düşünüyorsanız temmuza hiçbişey kalmamış birde 1 ay önceden rapor alman grek sgk yada hangi kurumda bakılıyorsanız oraya fatura edebilmek için, ben 1 haftadır bir raporu alamadım hastaneden, yetiştiremezlerse temmuza kalacak çok sinirleneceğim.
herkese merhaba bu ayın sonunda bende başlıyorum tedavime daha önceki tedavilerimiz başarısız olmuştu inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır.Allahım tedavide olan herkese yardım etsin hayırlısı ile işlerini kolaylaştırıp güzel sonuçlara erdirsin..
mrb arkadaşlar nasılsınız uzun süre giremiyordum nete.bugün 13. günümdü test yaptırdım bu seferde olmadı değerim negatif çıktı çok üzüldüm ama nasip değilmiş diyorum vakti saati gelmeiş diye teselli oluyorum inanıyorumki Rabbim bizleride en kısa zamanda sevindiricek .HOŞÇAKALIN...
ben hatayda yaşıyorum,şahin bey bu ay sonuna doğru buraya gelecekmiş,telefonla görüştüm,birde yüz yüze görüşmeyi planlıyorum. ayrıca rapor çıkarmayı düşünmüyorum. özel olduğu için rapor geçerli değilmiş. boşuboşuna çıkarmayayım,eğer olumsuz olursa daha sonraki denemelerime saklamak istedim hakkımı. moralinizi bozmak gibi olmasın ama enaz 2 hafta sürüyormuş rapor almak,alan bir yakınım söyledi. hem sizde şahin beye yani acıbademde yaptırmayacakmıydınız? neden rapor çıkarıyorsunuz?
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için şimdi şahin bey benden test istedi büyük ihtimalle genetik araştırma testi çünkü bundan önce iki kere düşük le sonuçlanmıştı gebeliklerim bu da tutmadı inşallah test sonucum temiz çıkar hakkımızda hayırlısı...canım hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?