Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

10 gün dedim verdi..kaçıncı aydasınız derken?bugün negatif beta hcg mi öğrenip bağıra bağıra ağladıktan sonra,bu işlerden elimi ayağımı çektiğim zamandayım

inşallah bidahakine olur, bende aşılama denemeler,nden sonra depresyon tedavisi gördüm.bu yazıları falan da okuma bi süre uzak dur stresten.geçmiş olsun.

10 gün dedim verdi..kaçıncı aydasınız derken?bugün negatif beta hcg mi öğrenip bağıra bağıra ağladıktan sonra,bu işlerden elimi ayağımı çektiğim zamandayım

ezine canım geçmiş olsun ümitsizlik bize göre değil şuan hissettiklerini hepimiz yaşadık sabır arkadaşım ama lütfen vazgeçme kendine iyi bak çok üzüldüm ...grş

ezine canım geçmiş olsun ümitsizlik bize göre değil şuan hissettiklerini hepimiz yaşadık sabır arkadaşım ama lütfen vazgeçme kendine iyi bak çok üzüldüm ...grş

evet vazgeçme maddi gücün varsa manevi gücüde sen yarat gerekirse yardım al, sağlığın elverdiği kadar şansını dene

evet vazgeçme maddi gücün varsa manevi gücüde sen yarat gerekirse yardım al, sağlığın elverdiği kadar şansını dene
işten izin almak milletin salak saçma sorularla canını sıkmasıda bu stresi artırıyo, benim süper zeka müdürüm en son aşılama yaptırdığımda bana koldan yapmadılar heralde dedi, şaka yaptığını düşünnüp eğlendi herhalde düşün, gizli saklı da yapamıyorum ama umrumda değil, şaansımı denicem allah izin verirse,

miki24 arkadaşım yardımcı olursanız çok sevinirim

temmuzda düşünüyorsanız temmuza hiçbişey kalmamış birde 1 ay önceden rapor alman grek sgk yada hangi kurumda bakılıyorsanız oraya fatura edebilmek için, ben 1 haftadır bir raporu alamadım hastaneden, yetiştiremezlerse temmuza kalacak çok sinirleneceğim.

herkese merhaba bu ayın sonunda bende başlıyorum tedavime daha önceki tedavilerimiz başarısız olmuştu inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır.Allahım tedavide olan herkese yardım etsin hayırlısı ile işlerini kolaylaştırıp güzel sonuçlara erdirsin..

ben hatayda yaşıyorum,şahin bey bu ay sonuna doğru buraya gelecekmiş,telefonla görüştüm,birde yüz yüze görüşmeyi planlıyorum. ayrıca rapor çıkarmayı düşünmüyorum. özel olduğu için rapor geçerli değilmiş. boşuboşuna çıkarmayayım,eğer olumsuz olursa daha sonraki denemelerime saklamak istedim hakkımı. moralinizi bozmak gibi olmasın ama enaz 2 hafta sürüyormuş rapor almak,alan bir yakınım söyledi. hem sizde şahin beye yani acıbademde yaptırmayacakmıydınız? neden rapor çıkarıyorsunuz?

merhaba, öncelikle Allah yardımcınız olsun,herşey gönlünüze göre olur inşallah. önceki tedavilerinizi nerde yaptırdınız?

mrb arkadaşlar nasılsınız uzun süre giremiyordum nete.bugün 13. günümdü test yaptırdım bu seferde olmadı değerim negatif çıktı çok üzüldüm ama nasip değilmiş diyorum vakti saati gelmeiş diye teselli oluyorum inanıyorumki Rabbim bizleride en kısa zamanda sevindiricek .HOŞÇAKALIN...

canım hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah

benim kurumum özel hastane ayırmıyor, sanki sgk da özel hastaneyi kabul ediyor gibi

canım hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için şimdi şahin bey benden test istedi büyük ihtimalle genetik araştırma testi çünkü bundan önce iki kere düşük le sonuçlanmıştı gebeliklerim bu da tutmadı inşallah test sonucum temiz çıkar hakkımızda hayırlısı...

adetin 2. günü aç karnına mı gelcez?bide transfer srasında ben stres yaparsam çocuk dışına atılır mı ,aşılamada hep stres yapıyodum doktor dışına aktı falan demişti. sıkıntı yapıyorum

Arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz

günlük okunacak

ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için
ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten
ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım

allah kabul etsin

merhaba belif...ben de aynı doktorda 2 defa tüp denemesi yaptım...3.denemeyi yapmak niyetinde kesinlikle değildim..insan o kanamayı görünce bütün emeklerinin de akıp gittiğini görmesi çok kötü bir duygu..ilk gün kaba tabir ama resmen böğüre böğüre ağladım..ağır mı kaldırdım..uzandım mı acaba ..yoksa doktor mu çok özenmedi diye bahaneler üretiyor insan..keşke keşke deliriyo insan...
2.gün daha rahatlamıştım... doktorun başarısı tartışılır ..o nedenle tutmadı demiyorum ama yoğunluğu başarı oranını düşürüyor....şuan hamileyim..nasıl mı? vakit saat te diyebilirsin..kısmet ne dersen de... bende pko vardı....yıllardır tanıdığım başka bir doktora tedavi amaçlı değil adet düzensizliği için gitmiştim..o da klomen dene dedi...sadece onu denedim...ama asla umutlu değilim...tüp bebek tedavisi tutmamış bu ufacık hap mı beni yumurtaları uyaracak dedim...bu arada yine adetim gecikti ama arada kanama oluyor ben iş yoğunluğunda adet olmaya çaışıyorum ama olamıyorum diye kendi kendime yorum yapıyorum... buarada gezi için romaya gittim..nasıl bir yorgunluk anlatamam..baktım sökülmüyo asprin falan içiyorum gelsin diye...hala bulaşıklık dışında birşey yok...en nıhayetinde farlutal almaya eczaneye gittim..testte alayım dedim..yaptığımda pozitif sonucu görünce gene kendi kendime hormonlar karışık heralde diye yine inanmadım..sevinemiyor insan...eşim inanmadı...baktım hala olmuyor ..gercekten hamileysem fakat kalp atışını duyamazsam diye 1 hafta bekledim...1 hafta sonra doktora gittiğimde 9.haftaya yaklaşıyordu..kalp atışı duyuluyordu....doktor kimseye söyleme dedi...kimselere söyleyemiyorum..ama artık beden belli ediyor...allah isteyen herkese versin...kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..herkes için herakşam dua ediyorum..sakın üzülmeyinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…