- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.581
merhaba belif...ben de aynı doktorda 2 defa tüp denemesi yaptım...3.denemeyi yapmak niyetinde kesinlikle değildim..insan o kanamayı görünce bütün emeklerinin de akıp gittiğini görmesi çok kötü bir duygu..ilk gün kaba tabir ama resmen böğüre böğüre ağladım..ağır mı kaldırdım..uzandım mı acaba ..yoksa doktor mu çok özenmedi diye bahaneler üretiyor insan..keşke keşke deliriyo insan...
2.gün daha rahatlamıştım... doktorun başarısı tartışılır ..o nedenle tutmadı demiyorum ama yoğunluğu başarı oranını düşürüyor....şuan hamileyim..nasıl mı? vakit saat te diyebilirsin..kısmet ne dersen de... bende pko vardı....yıllardır tanıdığım başka bir doktora tedavi amaçlı değil adet düzensizliği için gitmiştim..o da klomen dene dedi...sadece onu denedim...ama asla umutlu değilim...tüp bebek tedavisi tutmamış bu ufacık hap mı beni yumurtaları uyaracak dedim...bu arada yine adetim gecikti ama arada kanama oluyor ben iş yoğunluğunda adet olmaya çaışıyorum ama olamıyorum diye kendi kendime yorum yapıyorum... buarada gezi için romaya gittim..nasıl bir yorgunluk anlatamam..baktım sökülmüyo asprin falan içiyorum gelsin diye...hala bulaşıklık dışında birşey yok...en nıhayetinde farlutal almaya eczaneye gittim..testte alayım dedim..yaptığımda pozitif sonucu görünce gene kendi kendime hormonlar karışık heralde diye yine inanmadım..sevinemiyor insan...eşim inanmadı...baktım hala olmuyor ..gercekten hamileysem fakat kalp atışını duyamazsam diye 1 hafta bekledim...1 hafta sonra doktora gittiğimde 9.haftaya yaklaşıyordu..kalp atışı duyuluyordu....doktor kimseye söyleme dedi...kimselere söyleyemiyorum..ama artık beden belli ediyor...allah isteyen herkese versin...kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..herkes için herakşam dua ediyorum..sakın üzülmeyinn
arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz
günlük okunacak
ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için
ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten
ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım
allah kabul etsin
arkadaşlar bende pco lu bir hastayım ve bizimde buay 3. Denememiz olucak umarım bu sefer rabbim bizi sevindirir.bu sefer şahin bey çift embriyo yerleştireceğini söyledi şansımızın yüksek olacağına inanıyorum bukez. Allahım bu yolda ilerleyen herkesi sevindiirsin.herkesin kucağına bebişlerini sağlıklı bir şekilde almalarını nasip etsin inş.
evet ben daha önce 2 kere gebelik yaşadım biri normal çatlatma iğnesi ile kalmıştım, 2 aylıkken düşükle sonuçlandı diğeri ise ilk tüp bebek denemdi ,ilk haftalarında düşükle sonuçlandı. 2.tüp bebek denemem hiç tutmadı.şimdi 3.ye hazırlanıyorum kısmet bakalım.daha önce hiç gebelik oluştumu canım peki? Bende pco luyum geçen ay şahin beye yaptırdık tüp bebek
kızlar bu topiği niye öksüz bırakıyosunuz?
bu arada benim ayın 20 snde yumurtalarım toplandı.11 tane yumoşum çıktı.ayın 23 ünde 1 tane 1.kalite 3.ğün embriyosu transfer edildi.bugün 5. günüm ama hiç belirtimde yok.erkenmi acaba?
allah hakkımızda hayırlı olanını versin.allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah.
Pozitif düşün pozitif olsun (yoga yapanlar böle ses çıkarıyordu sanırım ) heeıııııııımmmmmmmmmmmmmmm bebek gelişiyor bebek sana tutunuyor bebek seninle sonuç pozitif olacak sen onu kucağına alacaksın inş.
soranusa sadece bilgi almaya gittim sevimsiz doktor beni muayene etmek istediğini söyledi, ben bilgi almanın ücretsiz olduğunu söylemiştim tabi dediler muane etti ,bilgi için amza almak istediklerini bildirdiler bizde attık sonra baktım tüp bebek tedavisi kabul ettik diye imza attırmış, muanede bana rahimde bişey gördüm hemen adet olunca gel film çekecezz dedi keyfimi kaçırdı iyice, sonra başka doktora gittim rahim için süper dedi , meğer beni oldu bittiye getirip direk tüp bebek işlemlerine başlıyormuş.çıkıştada 250civarı bi fatura ödettiler nasıl kaçtığımı bilemedim.üstelik bilgilerinde hiç özel kalmıyor, bana gittiğim gün görüşme esnasında aynı kurumdan arkadaşlarımın adını verip tüp bebek denedik dedi,ben kardeşlerimle bile paylaşmazken ortalıkta söylenmesi hiç hoşuma gitmedi.
merhaba,
öncelikle ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. Bursada bu işi profesyonel olarak yapanı hiç huymadım. Ben ilk denememi Acıbadem Şahin Zeteroğlu ile yaptım. Yapmaz olaydım. Tüp bebek bölümü SGK' dan farksız. Zaten Tüp bebek yapan sadece Şahin Zeteroğlu var. Başka doktor yapmıyor. Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Şuanki kliniğimden çok memnunum henüz pozitif bir sonuç alamadım fakat hemşire ve doktorumun ilgisi ve desteği süper. Merak ettiğin bir soru varsa seve seve yardımcı olurum.
merhaba,
öncelikle ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. Bursada bu işi profesyonel olarak yapanı hiç huymadım. Ben ilk denememi Acıbadem Şahin Zeteroğlu ile yaptım. Yapmaz olaydım. Tüp bebek bölümü SGK' dan farksız. Zaten Tüp bebek yapan sadece Şahin Zeteroğlu var. Başka doktor yapmıyor. Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Şuanki kliniğimden çok memnunum henüz pozitif bir sonuç alamadım fakat hemşire ve doktorumun ilgisi ve desteği süper. Merak ettiğin bir soru varsa seve seve yardımcı olurum.
evet şahin beyin muayenehanesi çok yoğun..ama bu onun bu işte ne kadar ehli olduğunu gösteriyor..uzun zamanlar beklediğimiz oldu...ama şahin beyde ekibide çok iyi...ben oraya gittiğimde kendimi evimde hissediyordum..ilkinde hemen tutacak diyede birşey yok..her şey Allahtan...kesinlikle gitmeyi düşünen arkadaşlar doğru karar veriyolar...bir çok arkadaşım şahin beyin sayesinde şuan anne..ilkindede tutan var...bazen ikincidede..bu biraz da nasip..17 senedir hiç anne olamayan bir arkadaşımda ilkinde hamile kaldı..ve şuan ikizleri var...bende şahin beye gitmiştim...benim ilkinde tutmamıştı..bu birazda benim fazla negatif düşünmemden kaynaklandığını düşünüyorum..ama bir sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım..ilaçların etkisi bir sonraki aylardada devam edebiliyormuş..sanırım ben bunun faydasını gördüm..şuan kızım 11 aylık..şahin bey ve ekibinede hergün şükrediyorum...
rabbim sağlıklı uzuuuun ömürler nasip etsin kızınızada sizede. bursada yaşamadığım için şahin beyle henüz yüzyüze görüşme fırsatım olmadı fakat telefonda çok görüştük. bu şekilde bile çok güven verdi bana. kısmetse bir iki ay içerisinde gelip tüp bebek tedavisine başlayacağım. Allahım inşallah ümitlerimi boşa çıkarmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?