Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

merhaba arkadaşlar bende bursa acıbadem hastanesinde şahin beyde tedavi görüyorum.ilk denememden hatırlayanlar vardır.bu ay 2. denemeye başlıyacaktık ama adetim bir türlü sökülmedi.perşemde günü histerskopi yapıldı.şimdi adetimi bekliyorum.adetimin 2. günü hayırlısıyla başlıcaz.

çok teşekkür ederim yazın için rabbim inş bizleride sevindiricek

hepsi olmasada bunları okumaya çalıştım

tüp bebek 2.deneme yapmaya karar verdik bu ay umarım herşey yolunda gider.2 embriyo transfer ettirebilir miyim acaba yaşım 30 sebepsiz infertilite...şahin beyin hastası.

arkadaşlar bende pco lu bir hastayım ve bizimde buay 3. denememiz olucak umarım bu sefer rabbim bizi sevindirir.bu sefer şahin bey çift embriyo yerleştireceğini söyledi şansımızın yüksek olacağına inanıyorum bukez. Allahım bu yolda ilerleyen herkesi sevindiirsin.herkesin kucağına bebişlerini sağlıklı bir şekilde almalarını nasip etsin inş.

daha önce hiç gebelik oluştumu canım peki? Bende pco luyum geçen ay şahin beye yaptırdık tüp bebek

daha önce hiç gebelik oluştumu canım peki? Bende pco luyum geçen ay şahin beye yaptırdık tüp bebek
evet ben daha önce 2 kere gebelik yaşadım biri normal çatlatma iğnesi ile kalmıştım, 2 aylıkken düşükle sonuçlandı diğeri ise ilk tüp bebek denemdi ,ilk haftalarında düşükle sonuçlandı. 2.tüp bebek denemem hiç tutmadı.şimdi 3.ye hazırlanıyorum kısmet bakalım.

kızlar bu topiği niye öksüz bırakıyosunuz?
bu arada benim ayın 20 snde yumurtalarım toplandı.11 tane yumoşum çıktı.ayın 23 ünde 1 tane 1.kalite 3.ğün embriyosu transfer edildi.bugün 5. günüm ama hiç belirtimde yok.erkenmi acaba?
allah hakkımızda hayırlı olanını versin.allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah.

Pozitif düşün pozitif olsun (yoga yapanlar böle ses çıkarıyordu sanırım ) heeıııııııımmmmmmmmmmmmmmm bebek gelişiyor bebek sana tutunuyor bebek seninle sonuç pozitif olacak sen onu kucağına alacaksın inş.

Son düzenleme:

sagol cnm önerin için süper bi yöntem bu aslında dimi heeıııııııımmmmmmmmmmm bebek gelişiyo bebek tutundu.

merhaba arkadaşlar
biz 15 aydır korunmuyoruz 25 yaşındayım.dorukta evrim aydına gittim bugüne kadar ama bizi artık bir üst merkeze yani tüp bebek merkezine yönlendirmesi gerektiğini söyledi ve soranusu tavsiye etti.aynı gün gidip konuştum serbülent beyle.bana şu durumda kendi kendime gebe kalma şansımın %1 - 1,5 olduğunu söyledi buarada bugüne kadar yapılan testlerde hiçbir sorunumuz çıkmadı çok şükür.eğer aşılama yaptırısak şansın %6-7 civarı olduğunu söyledi tüp bebeğe geçmeden bir aşılama denemenizi öneririm dedi.konuşmasında falan doktorla aramda herhangi negatif birşey olmadı ama bu oranlar çok düşük değilmi birde şunu dedi daha yüksek oranlar verecek meslektaşlarım var dedi.tamamen özelmiş muayene 200 tl aşılama 1000 tl ve tüp bebek 5000 tl civarı. soranusla ilgili nette negatif şeyler okuyunca soğudum şahin beyden genellikle memnun kalınmış benim merak ettim acıbademde muayene nekadar aşılama ve tüp bebek ücretleri nedir.ben 2011in sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum.olmazsa ozaman aşılama yaptıracağız araştırma aşamasındayım.yardımcı olursanız sevinirim çok uzun oldu kusura bakmayın.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hiçbirimizin kucağı boş kalmasın.

soranusa sadece bilgi almaya gittim sevimsiz doktor beni muayene etmek istediğini söyledi, ben bilgi almanın ücretsiz olduğunu söylemiştim tabi dediler muane etti ,bilgi için amza almak istediklerini bildirdiler bizde attık sonra baktım tüp bebek tedavisi kabul ettik diye imza attırmış, muanede bana rahimde bişey gördüm hemen adet olunca gel film çekecezz dedi keyfimi kaçırdı iyice, sonra başka doktora gittim rahim için süper dedi , meğer beni oldu bittiye getirip direk tüp bebek işlemlerine başlıyormuş.çıkıştada 250civarı bi fatura ödettiler nasıl kaçtığımı bilemedim.üstelik bilgilerinde hiç özel kalmıyor, bana gittiğim gün görüşme esnasında aynı kurumdan arkadaşlarımın adını verip tüp bebek denedik dedi,ben kardeşlerimle bile paylaşmazken ortalıkta söylenmesi hiç hoşuma gitmedi.

bende biraz beklesekmi aşılamaya geçmeden diye sordum soranusa yok dedi bence bekleme.sonra yukarıda yazdığım başarı oranlarını söyledi.okadar düşük söylemesi moralimi bozdu açıkçası acaba biran önce kabul edeyim diyemi söyledi diye aklıma gelmedi değil.peki sonra nereye gittin.memnun kaldınmı

merhaba,
öncelikle ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. Bursada bu işi profesyonel olarak yapanı hiç huymadım. Ben ilk denememi Acıbadem Şahin Zeteroğlu ile yaptım. Yapmaz olaydım. Tüp bebek bölümü SGK' dan farksız. Zaten Tüp bebek yapan sadece Şahin Zeteroğlu var. Başka doktor yapmıyor. Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Şuanki kliniğimden çok memnunum henüz pozitif bir sonuç alamadım fakat hemşire ve doktorumun ilgisi ve desteği süper. Merak ettiğin bir soru varsa seve seve yardımcı olurum.

neden memnun kalmadın merak ettim, bende şimdi acıbademe yönlendim.şahin bey çok güven verdi.ama bu tek embriyo olayı şansını azaltıyor insanın
birde bu olaya başlayınca hastanede değiştiremezsin artan embriyolar orda kalıyor çünkü

merhabalar. neden şahin beyden memnun kalmadınız? bende önümüzdeki ay orada tüp bebek yaptırmayı düşünüyodum,iyi şeyler duymuştum. kafam karıştı şimdi.. şuan hangi kliniğe gidiyorsunuz?

evet şahin beyin muayenehanesi çok yoğun..ama bu onun bu işte ne kadar ehli olduğunu gösteriyor..uzun zamanlar beklediğimiz oldu...ama şahin beyde ekibide çok iyi...ben oraya gittiğimde kendimi evimde hissediyordum..ilkinde hemen tutacak diyede birşey yok..her şey Allahtan...kesinlikle gitmeyi düşünen arkadaşlar doğru karar veriyolar...bir çok arkadaşım şahin beyin sayesinde şuan anne..ilkindede tutan var...bazen ikincidede..bu biraz da nasip..17 senedir hiç anne olamayan bir arkadaşımda ilkinde hamile kaldı..ve şuan ikizleri var...bende şahin beye gitmiştim...benim ilkinde tutmamıştı..bu birazda benim fazla negatif düşünmemden kaynaklandığını düşünüyorum..ama bir sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım..ilaçların etkisi bir sonraki aylardada devam edebiliyormuş..sanırım ben bunun faydasını gördüm..şuan kızım 11 aylık..şahin bey ve ekibinede hergün şükrediyorum...

rabbim sağlıklı uzuuuun ömürler nasip etsin kızınızada sizede. bursada yaşamadığım için şahin beyle henüz yüzyüze görüşme fırsatım olmadı fakat telefonda çok görüştük. bu şekilde bile çok güven verdi bana. kısmetse bir iki ay içerisinde gelip tüp bebek tedavisine başlayacağım. Allahım inşallah ümitlerimi boşa çıkarmaz..

ben şahin beyle bir aşılama 2 tüp tedavisi gördüm 2 tüp de tuttu ama ilkini kaybettim şimdi 37 haftalık kızıma hamileyim ve ben şahin beyden çooook memnunum. hem insan hem işinin ehli rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…