Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

trensferim oldu, kıslar dualarınızı bekliyorum.

inşallah bu mübarek günlerde ettiğimiz dualar kabul olur ve sen de en kısa zamanda bize müjde verirsin. belki bu işin arka planda kalan kısmı ama ben maddiyatını merak ediyorum.yani şahin beyin muayene ücreti nekadar tüp bebek için nekadar verdiniz.yeni yaptırmışsın ya yardımcı olabilirsin diye düşündüm.bu kısımları biraz detaylı anlatırsan çok ama çok sevinirim.bir de ilk muayenede neler yaptı nezaman karar verdiniz tüp bebeğe?

sizin adınıza çok sevindim, rabbim sağlıkla kucağınızada almayı nasip eder inşallah..

tüm tedavi paket şeklinde 4200 tl transfer dahil eger embriyo dondurma olursa ekstra fiyat veriyorsun.enjeksiyon ları bile ücretsiz yapıyorlar.aşılama ile para harcamaya değmez bence sgk da baya bi ödüyor.yaşınız 30 un çok altında deilse ertelememekte fayda var.

merhaba miki24, nasıl gidiyor bekleme süreci? güzel haberlerini bekliyoruz,rabbim inşallah emeklerinizi boşa vermez. tüp bebek masraflarında sgk bayağı bir ödüyor demişsin. tüp bebek raporu çıkarttınız mı? bana acıbademde geçmediğini söylediler. yani rapor kullanılıyormu orda?

ben özel bi kurumda çalışıyorum.acıbademe paranın tümünü verip kurumuma faturayı götürüp bi kısmını geri alacağım.
haastaneden raporu alıyorsun ,parayı sgk dan tahsil ediyo olmalısın 1400 falan ödüyor diye duymuştum.siz yinede araştırın.kaç yaşındasınız?

cevabın için teşekkür ederim.25 yaşındayım ben 5-6 ay daha beklemeyi düşünüyorum daha sonra gidip görüşürüm herhalde.raporu acıbademden mi aldın?neler gerekiyor? bir de aşılamaya gerek yok demişsin ya yaptırdın o yüzdenmi öyle dedin?

sizin durumunuzu anladım. fakat ben devlette çalışıyorum,öğretmenim. aynı şey benim içinde geçerli olurmu acaba?
araştırmam lazım.
bu arada 29 yaşındayım.

merhaba, bildiğim kadarıyla acıbademden alacağınız sadece tüp bebeği merkezlerinde yaptırdığınıza dair bir belgedir. masrafların bir kısmını devletin karşıladığı tüp bebek raporunu soruyorsanız, onu üniversite hastaneleri veriyor.

sizin durumunuzu anladım. fakat ben devlette çalışıyorum,öğretmenim. aynı şey benim içinde geçerli olurmu acaba?
araştırmam lazım.
bu arada 29 yaşındayım.

devletin bu kadarını desteklediğini biliyorum ama fakülte hastanesimi özelmi bilmiyorum.ben özel şirkette çalışıyorum sadece yaptıracağım tüp bebek merkezinden ön rapor alıp onaylatmam gerekiyor ama öncesinde 2 aşılama yaptırsığımı ve olmadığını kanıtlamam gerekiyor(sanırım devlettede böyle birşey var),ben 3 aşılama yaptırdım hiçbiri olmadı.tüp bebektede 2 dene için para ödeniyor bana sanırım devlettede aynıdır. birde ilaçları ödüyorlar ilaçlar 1000 tl tuttu.
tam yaz döneminde yaptırabilirsiniz aslında tatilken.

araştırmam lazım.
bu arada 29 yaşındayım.

devletin bu kadarını desteklediğini biliyorum ama fakülte hastanesimi özelmi bilmiyorum.ben özel şirkette çalışıyorum sadece yaptıracağım tüp bebek merkezinden ön rapor alıp onaylatmam gerekiyor ama öncesinde 2 aşılama yaptırsığımı ve olmadığını kanıtlamam gerekiyor(sanırım devlettede böyle birşey var),ben 3 aşılama yaptırdım hiçbiri olmadı.tüp bebektede 2 deneme için para ödeniyor bana. sanırım devlettede aynıdır. birde ilaçları ödüyorlar ilaçlar 1000 tl tuttu.
tam yaz döneminde yaptırabilirsiniz aslında tatilken.zahmetli bir iş değil.birde bursa tüp bebek merkezini okudum dün netten , acıbadem çok yoğun saatlerce bekletiyolar gittiğinde ama laboratuvarı falan iyidir ve bu işte güvende önemli senin yumurtanı doktorun çalmadığını bilemezsin yada eşinin sperminin o yüzden ben acıbademi tercih ettim.

Bende şahin beyin hastayım.7 temmuzda adet oldum tedaviye başladık fakat yumurta sayım düşük olduğu için bir sonraki aya erteledik fakat ben hala adet olmadım bugün 39 gün oldu idrar ve kan testleri negatif salı günü gidicem doktora acaba yinede hamile olabilirmiyim niye gelmiyo bu adet

arkadaşlar acıbadem hastanesi şahin beyde tüp bebek fiyatı ne kadar tutuyor ki? bilgilendirirseniz cok sevinirimm..

malesef tutmadı.

çok üzüldüm canım yaa, ama herşeyde br hayır vardır. biliyorum hiç kolay değil bunu söyleyebilmek maddi manevi yoruluyor çünkü insan.hayırlısı olsun. inşallah bir dahakine tutar. önemli olan psikolojik açıdan hemen toparlanman. çünkü bu vücudu çok etkileyen bir durum. en kısa zamanda kucağına alacaksın bebişini,umudunu yitirme...

teşekkür ederim, bugün muayene için g,tt,m kanamam başladı.şahin bey çok güven veriyo yaav
inşallah bu seferkinde transferime şahin bey girer aminnn.çok umutluyum bu sefer,
bu ay ara bidahaki aya bana bol şans ,hepimize hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün akıllı uzun ömürlü çocuklar nasip eder.

hala adet olmadım şahin bey salıya kadar olmazsan beni ara dedi .tedavi başlasa bile bayram tatili falan nasıl olcak bakalım bidahaki aya mı bırakır acaba acayip stresliyim yorumlarınızı bekliyorum

hala adet olmadım şahin bey salıya kadar olmazsan beni ara dedi .tedavi başlasa bile bayram tatili falan nasıl olcak bakalım bidahaki aya mı bırakır acaba acayip stresliyim yorumlarınızı bekliyorum
şahin bey bayram da da devam eder tedaviye içini rahat tut, gece gündüz hastanede,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…