- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.601
trensferim oldu, kıslar dualarınızı bekliyorum.
ben şahin beyle bir aşılama 2 tüp tedavisi gördüm 2 tüp de tuttu ama ilkini kaybettim şimdi 37 haftalık kızıma hamileyim ve ben şahin beyden çooook memnunum. hem insan hem işinin ehli rabbim hepimizin yardımcısı olsun
trensferim oldu, kıslar dualarınızı bekliyorum.
sizin adınıza çok sevindim, rabbim sağlıkla kucağınızada almayı nasip eder inşallah..
inşallah bu mübarek günlerde ettiğimiz dualar kabul olur ve sen de en kısa zamanda bize müjde verirsin. belki bu işin arka planda kalan kısmı ama ben maddiyatını merak ediyorum.yani şahin beyin muayene ücreti nekadar tüp bebek için nekadar verdiniz.yeni yaptırmışsın ya yardımcı olabilirsin diye düşündüm.bu kısımları biraz detaylı anlatırsan çok ama çok sevinirim.bir de ilk muayenede neler yaptı nezaman karar verdiniz tüp bebeğe?
tüm tedavi paket şeklinde 4200 tl transfer dahil eger embriyo dondurma olursa ekstra fiyat veriyorsun.enjeksiyon ları bile ücretsiz yapıyorlar.aşılama ile para harcamaya değmez bence sgk da baya bi ödüyor.yaşınız 30 un çok altında deilse ertelememekte fayda var.
merhaba miki24, nasıl gidiyor bekleme süreci? güzel haberlerini bekliyoruz,rabbim inşallah emeklerinizi boşa vermez. tüp bebek masraflarında sgk bayağı bir ödüyor demişsin. tüp bebek raporu çıkarttınız mı? bana acıbademde geçmediğini söylediler. yani rapor kullanılıyormu orda?
tüm tedavi paket şeklinde 4200 tl transfer dahil eger embriyo dondurma olursa ekstra fiyat veriyorsun.enjeksiyon ları bile ücretsiz yapıyorlar.aşılama ile para harcamaya değmez bence sgk da baya bi ödüyor.yaşınız 30 un çok altında deilse ertelememekte fayda var.
ben özel bi kurumda çalışıyorum.acıbademe paranın tümünü verip kurumuma faturayı götürüp bi kısmını geri alacağım.
haastaneden raporu alıyorsun ,parayı sgk dan tahsil ediyo olmalısın 1400 falan ödüyor diye duymuştum.siz yinede araştırın.kaç yaşındasınız?
cevabın için teşekkür ederim.25 yaşındayım ben 5-6 ay daha beklemeyi düşünüyorum daha sonra gidip görüşürüm herhalde.raporu acıbademden mi aldın?neler gerekiyor? bir de aşılamaya gerek yok demişsin ya yaptırdın o yüzdenmi öyle dedin?
sizin durumunuzu anladım. fakat ben devlette çalışıyorum,öğretmenim. aynı şey benim içinde geçerli olurmu acaba?
araştırmam lazım.
bu arada 29 yaşındayım.
sizin durumunuzu anladım. fakat ben devlette çalışıyorum,öğretmenim. aynı şey benim içinde geçerli olurmu acaba?
araştırmam lazım.
bu arada 29 yaşındayım.
malesef tutmadı.
çok üzüldüm canım yaa, ama herşeyde br hayır vardır. biliyorum hiç kolay değil bunu söyleyebilmek maddi manevi yoruluyor çünkü insan.hayırlısı olsun. inşallah bir dahakine tutar. önemli olan psikolojik açıdan hemen toparlanman. çünkü bu vücudu çok etkileyen bir durum. en kısa zamanda kucağına alacaksın bebişini,umudunu yitirme...
şahin bey bayram da da devam eder tedaviye içini rahat tut, gece gündüz hastanede,hala adet olmadım şahin bey salıya kadar olmazsan beni ara dedi .tedavi başlasa bile bayram tatili falan nasıl olcak bakalım bidahaki aya mı bırakır acaba acayip stresliyim yorumlarınızı bekliyorum
teşekkür ederim ama sadece 4 gün kullandığım iğneler beni mahvetti adetim hala gelmedi çok stresliyimşahin bey bayram da da devam eder tedaviye içini rahat tut, gece gündüz hastanede,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?