- Konu Sahibi handan1976
-
o konuda biraz kafam karışık hala canım... maddi olarak biraz daha beklemek en doğrusu olacak herhalde. malum kriz ortamı maaşlar sallantıda olduğu sürece yeni borca girebilecekmişim gibi hissetmiyorum.
herhalde bayramı geçirip sonra uygun olan ilk zamanda başlarım. yoğun olacak tedavi merkezi ama napalım kısmet artık.
susamuru......canım embriyoların kaç hücreliydi biliyormusun.......:1hug:
benimkiler 8 hücreliydiler......3 tane transfer edilmesini istedik......şahin bey mantıklı olanda 3 tane zaten diyor......ben bu kez acaba 4 mü transfer ettirsem diye düşündüm,ama eşim çok büyük risk dedi......şahin beyde öyle söyledi.neyse 3 e karar verdik......benim iştahımsa nedense bugün çok açık......ben tedaviye başlayınca iştahım kapanıyor,transferden sonrada nedense bi açılıyor sorma......bu kezde aynısı oldu......:1hug:
Bu arada Hepinizin kandili Mübarek olsun.
samurum......ben kardeşime geçiyorum.......yeğenim geldi çağırdı.......biz aynı site içinde oturuyoruzda......çıkıp bi hava alayım......:1hug:
Arkadaşlar ben geldim.11 tane yumurta toplamış Şahin Bey.Yarın da Lala hanım arayıp haber verecek.
İyi sevindim senin iştahının açık olmasına
Transfer akşamı bir tost yedim o kadar
Dün yemedim yemek adına bişey (bir salatalık,bir şeftali)
Bugünde yemedim hiiiçç istemiyorum ya kendime şaşırıyorum
Belli mi olur ikimize birden üçüz gelirse...:bbo:
Şahin beyin odasında üçüzler özel çerçevedeydi bu aradadelikafadulden
Arkadaşlar ben geldim.11 tane yumurta toplamış Şahin Bey.Yarın da Lala hanım arayıp haber verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?