Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım senin için hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun.....merkezin yoğunluğuna bakma sen.......bence en yoğun zaman samurla ikimizin zamanıydı galiba......samurun transferinin olduğu gün dr. 13 işlem yapmış.....gece saat 11-12 lere kadar hemşire ve dr.hastanedeymiş......ertesi günsaat 6 da tekrar hastanedeymişler....... şahin bey 7 de işlemlere başlamış ve beni 9.30 ta aldlar.ben 3.cü işlemmişim.....benden sonrada 3 tane daha varmış......hemşireler en yoğun zamanımızı yaşıyoruz dediler........ama şu varki ben 3.cü kez şahin beye yaptırdım ilgi ve alakası hep aynıydı .......değişen hiç birşey yoktu......sen içini ferah tut......:1hug:

susamuru......canım embriyoların kaç hücreliydi biliyormusun.......:1hug:

Canım bize fotolarını verdiler 4.gün yani morulaymış int.okuduğum kadarıyla sayılamayan hücreliymiş ler yani durumları gayet iyiydi...
Senin kaç tane transfer oldu peki göremedim de....

Bide bende nedendir bilmiyorum iştah problemi var...Hiç birşey yemek istemiyorum..
Acayip bir durum mu bu sence?Sende nasıl blueecumm ...

Bu arada bluecum şans eseri birşey öğrendim o gün hemşirelerden
Yalçın Kimya tüp bebek işlemlerini Acıbademe yani Şahin Beye yönlendiriyormuş
Ben bilmeden kendim gelmişim ...zemuszemus

benimkiler 8 hücreliydiler......3 tane transfer edilmesini istedik......şahin bey mantıklı olanda 3 tane zaten diyor......ben bu kez acaba 4 mü transfer ettirsem diye düşündüm,ama eşim çok büyük risk dedi......şahin beyde öyle söyledi.neyse 3 e karar verdik......benim iştahımsa nedense bugün çok açık......ben tedaviye başlayınca iştahım kapanıyor,transferden sonrada nedense bi açılıyor sorma......bu kezde aynısı oldu......:1hug:

samurum......ben kardeşime geçiyorum.......yeğenim geldi çağırdı.......biz aynı site içinde oturuyoruzda......çıkıp bi hava alayım......:1hug:

İyi sevindim senin iştahının açık olmasına
Transfer akşamı bir tost yedim o kadar
Dün yemedim yemek adına bişey (bir salatalık,bir şeftali)
Bugünde yemedim hiiiçç istemiyorum ya kendime şaşırıyorum

Belli mi olur ikimize birden üçüz gelirse...:bbo:
Şahin beyin odasında üçüzler özel çerçevedeydi bu aradadelikafadulden

ah canım ya.....sağlıklı,sıhhatli olsunlarda sayısı hiç önemli değil......inşallah hep beraber o günleride görürüz......2 hafta içinde şahin beyin üçüz bir doğumu daha var.......:1hug:

yaşımdan dolayı yumurtalar konusunda ümitsizdim.Bugün toplamadan sonra Şahin bey yaşınıza göre güzel dedi.

canım ben 31 yaşındayım..şahin beyin 2 yıldır hastasıyım..ilk micro denememde gebe kaldım kaybettim..Sonra dondurulmuşlarımla denedik..şimdi 33.hftlık üçüzlerime gebeyim..sayılı günlerim kaldı..

Umut yaşlı genç tanımıyor..inançlı olun..kendinize güvenin..olumsuz durumlarda asla isyan etmeyin ve niye ben demeyin..Allahın bir bildiği vardır..Ben bu inançla bu vakitlere geldim şükür..Hepimizin dualarını allah kabul eyler inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…