- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.621
şahin bey bayram da da devam eder tedaviye içini rahat tut, gece gündüz hastanede,
selam canım benim yaşım 31bizde ailede genetik hastalık var.kardeşim hemofili a hastası o yüzden pgt yapılacaktı 3 yumurtam olduğu için tedavim iptal oldu.yani daha deneme bile yapamadan iptal . zaten normal yollada biraz zor olması benim yumurta rezervi düşük eşimin spermi az.sadece 4 gün iğne kullandım heralde ondan dolayı hala adet olmadım bugün aradım ş. beyi adet söktürücü hap içmeye başladım bakalım ne zaman gelcek.o yüzden bayrama denk gelebilir.ne zor bir işmiş yada ben büyütüyorum bebeği alıp içime sokasım geliyo valla.................merhaba cnm bende şahin beyin hastasıyım 2 deneme yaptırdım 2 side tutmadı son denemem geçen aydı yani 4 agustos test tarihimdi.1 ay ara verip tekrar denicem ama benimde adetim bayrama denk geliyor sanırım eylül 24-25 gibi başalarım 3.deneme çin tedaviye.dondurulmuşum yok baştan başlamak gerçekten zor geliyor.bu arada yaşım 26 ve sorun sebepsiz inf.şahin bey benden ve eşimden genetik test ve benden kan pırtılaşması tahlili istedi genetik tahlil sonuçlarımız çıktı ğayet güzelmiş ama kan pırtılaşması daha çıkmadı.sizde sorun nedir kaçıncı denemen olucak? sanırım tedavimiz aynı zamana denk gelicek.allah bu mübarek günlerde hepimizin yüzünü ğüldürür inşallah.
merhaba arkadaşlar
biz 15 aydır korunmuyoruz 25 yaşındayım.dorukta evrim aydına gittim bugüne kadar ama bizi artık bir üst merkeze yani tüp bebek merkezine yönlendirmesi gerektiğini söyledi ve soranusu tavsiye etti.aynı gün gidip konuştum serbülent beyle.bana şu durumda kendi kendime gebe kalma şansımın %1 - 1,5 olduğunu söyledi buarada bugüne kadar yapılan testlerde hiçbir sorunumuz çıkmadı çok şükür.eğer aşılama yaptırısak şansın %6-7 civarı olduğunu söyledi tüp bebeğe geçmeden bir aşılama denemenizi öneririm dedi.konuşmasında falan doktorla aramda herhangi negatif birşey olmadı ama bu oranlar çok düşük değilmi birde şunu dedi daha yüksek oranlar verecek meslektaşlarım var dedi.tamamen özelmiş muayene 200 tl aşılama 1000 tl ve tüp bebek 5000 tl civarı. soranusla ilgili nette negatif şeyler okuyunca soğudum şahin beyden genellikle memnun kalınmış benim merak ettim acıbademde muayene nekadar aşılama ve tüp bebek ücretleri nedir.ben 2011in sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum.olmazsa ozaman aşılama yaptıracağız araştırma aşamasındayım.yardımcı olursanız sevinirim çok uzun oldu kusura bakmayın.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hiçbirimizin kucağı boş kalmasın.
arkadaşlar acıbadem hastanesi şahin beyde tüp bebek fiyatı ne kadar tutuyor ki? bilgilendirirseniz cok sevinirimm..
arkadaşlar acıbadem hastanesi şahin beyde tüp bebek fiyatı ne kadar tutuyor ki? bilgilendirirseniz cok sevinirimm..
merhaba cnm bende şahin beyin hastasıyım 2 deneme yaptırdım 2 side tutmadı son denemem geçen aydı yani 4 agustos test tarihimdi.1 ay ara verip tekrar denicem ama benimde adetim bayrama denk geliyor sanırım eylül 24-25 gibi başalarım 3.deneme çin tedaviye.dondurulmuşum yok baştan başlamak gerçekten zor geliyor.bu arada yaşım 26 ve sorun sebepsiz inf.şahin bey benden ve eşimden genetik test ve benden kan pırtılaşması tahlili istedi genetik tahlil sonuçlarımız çıktı ğayet güzelmiş ama kan pırtılaşması daha çıkmadı.sizde sorun nedir kaçıncı denemen olucak? sanırım tedavimiz aynı zamana denk gelicek.allah bu mübarek günlerde hepimizin yüzünü ğüldürür inşallah.
kan pıhtılaşması testi nasıl yapılıyor acaba bende başka bir yer de mi yaptırsam , bende şahin beyle dondurulmuşlarıı denicem, işten dolayı çok sinirlerim bozuk , çok mutsuzum, belkide bundan olmuyor bebeğim.öönümüzdeki ay adetten sonra iğnelere başlıcam bir sonraki ayda tüp bebek enemesi olacak 2. deneme ,aslında benim kesin bir sorun yok bazen yumurtam tam büyümüyor eşiminde bazen spermleri hareketi az, kendiliğindende olabilir dediler.yaşım 30 keşke bende geçen yıl başlasaydım tedaviye, allahım inşallah bu sefer olur hayırlısıyla,
kızlar şahin beyi telefonla rahatça arayabiliyormusunuz ben çekiniyorum çok yoğun bide hatırlar mı
bende öğretmenim bandırmada oturuyoruz.sözde bu işi yaz tatilinde halledecektik ama başlayamadık bile bu yüzden tatile bile gidemedik benimde sinirlerim çok bozuk ha geldi ha gelecek diye bekliyorum nerdeyse 50 gün oldu..bende şahin beyi iki kere aramak zorunda kaldım bi sorun çıkmıyor kısa ve öz cevaplar falan haliyle yoğunluk merak etmekan pıhtılaşması testi nasıl yapılıyor acaba bende başka bir yer de mi yaptırsam , bende şahin beyle dondurulmuşlarıı denicem, işten dolayı çok sinirlerim bozuk , çok mutsuzum, belkide bundan olmuyor bebeğim.öönümüzdeki ay adetten sonra iğnelere başlıcam bir sonraki ayda tüp bebek enemesi olacak 2. deneme ,aslında benim kesin bir sorun yok bazen yumurtam tam büyümüyor eşiminde bazen spermleri hareketi az, kendiliğindendki kere e olabilir dediler.yaşım 30 keşke bende geçen yıl başlasaydım tedaviye, allahım inşallah bu sefer olur hayırlısıyla,
kızlar şahin beyi telefonla rahatça arayabiliyormusunuz ben çekiniyorum çok yoğun bide hatırlar mı
bu genetik testler her hastalık için yapılıyormu örneğin hemofili a taşıyıcılığı testi gibi
cnm genetik testler sadece eşlerde genetik bir sorun varmı diye bakmak için sanırım.sorun varmı yokmu o çıkıyo sanırım yada hangi sorun varsa o çıkıyor.sen taşıyıcı olup olmadıgınamı baktırmak istiyosun?
cnm kan pırtlaşması testini 1 tüp kan ile bakıyorlar.sonuç geç çıkıyor ama sanırım 15 gün oldu ben hala bekliyorum.bide genetik test acıbademde eşim ve benim 600 tl civarındaymış başka bir yerde 500 e bulduk ama sonra ankara hrs kadın has.hastanesine kargoyla kan yolladım orda 112 tl ye yapıldı oranın sgk ile anlaşması varmş.
cnm benim ilk denememde 6 yumurtam oldu 4 ü döllendi 2 tanesi ikinci kaliteydi 1 tane 2. kalite transfer edildi sonuç negatif.2 denememde 11 yumurta toplandı 9 tane döllendi 8 tane 1 kalite çıktı ama 3. güne 1 tane 1. kalite kaldı ve transfer yapıldı.rahim kalınlıgı var bendede basit endometrium hiperplazi miş onun için haziran ayında histereskopi oldum bende.geçen hafta dra gittim rahim temiz şuanda tekrar kalınlaşmadan eylül adetimde başlıcam inşallah.
cnm ben şahin beyi rahatça arıyorum her defasındada hatırlıyor bide çok güler yüzlü açıyor telefonu yardıcı oluyor çekinmene gerek yok bence gerçekten şahin bey hastalarıyla arkadaş gibi çok yogun olmasına ragmen elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor.
arkadaşlar, ben genetik incelemeden tutun, kan pıhtılaşması testine kadar ve tüp bebek öncesinde akla gelebilecek her türlü testi yaptırdım. hemde beş kuruş para ödemeden. bir tüp bebek merkezine gidip doktorla görüşmüştüm o önerdi bana testlerin çoğunu. bende bulunduğum şehirde üniversite hastanesine gittim ve bu testlerin hepsini yaptırdım. yalnız bazılarının sonuçları 1-2 ay sürüyor. benim zamanın çoktu,bekledim.eğer zamanınız varsa bence üniversite hastanesinde yaptırın derim,neden bir sürü para vereceksiniz ki.. ayrıca kan pıhtılaşması testini ablamda vardı o yüzden özellikle yaptırdım veee sonuç bendede çıktı pıhtılaşma. çünkü genetik, ailede birinde varsa olma ihtimali yüksek. inanın int.te okuyorum insanlar bir sürü aşılama tüp bebek yaptırıyorlar,sonuç olumsuz sonra bir bakıyorlar kan pıhtılaşması . ne kadar üzücü bir durum,çünkü tedavisi o kadar kolayki. insanları bu kadar yıpratmanın ne alemi var. vitamin ve bebe asprini gibi ilaçlar kullanıyosunuz. ben henüz hiç tüp bebek yaptırmadım, şahin beylede hep telefonda görüştüm,çok ilgili bir doktor. bir kaç ay sonra kısmetse denicem. öncesinde yaptırmam gereken her testi yaptırdım,aklımda soru işareti kalmadı enazından. gerisini Allaha bıraktım. rabbim çocuk isteyen herkesin şu mübarek günlerde yüzünü güldürür inşallah..
arkadaşlar, ben genetik incelemeden tutun, kan pıhtılaşması testine kadar ve tüp bebek öncesinde akla gelebilecek her türlü testi yaptırdım. hemde beş kuruş para ödemeden. bir tüp bebek merkezine gidip doktorla görüşmüştüm o önerdi bana testlerin çoğunu. bende bulunduğum şehirde üniversite hastanesine gittim ve bu testlerin hepsini yaptırdım. yalnız bazılarının sonuçları 1-2 ay sürüyor. benim zamanın çoktu,bekledim.eğer zamanınız varsa bence üniversite hastanesinde yaptırın derim,neden bir sürü para vereceksiniz ki.. ayrıca kan pıhtılaşması testini ablamda vardı o yüzden özellikle yaptırdım veee sonuç bendede çıktı pıhtılaşma. çünkü genetik, ailede birinde varsa olma ihtimali yüksek. inanın int.te okuyorum insanlar bir sürü aşılama tüp bebek yaptırıyorlar,sonuç olumsuz sonra bir bakıyorlar kan pıhtılaşması varmış. ne kadar üzücü bir durum,çünkü tedavisi o kadar kolayki. insanları bu kadar yıpratmanın ne alemi var. vitamin ve bebe asprini gibi ilaçlar kullanıyosunuz. ben henüz hiç tüp bebek yaptırmadım, şahin beylede hep telefonda görüştüm,çok ilgili bir doktor. bir kaç ay sonra kısmetse denicem. öncesinde yaptırmam gereken her testi yaptırdım,aklımda soru işareti kalmadı enazından. gerisini Allaha bıraktım. rabbim çocuk isteyen herkesin şu mübarek günlerde yüzünü güldürür inşallah..
merhaba kardelencim cnm 3 senedir bende bir sürü hormon testi yaptırdım bişey çıkmadı aynı şekilde eşimde de çıkmadı.1. deneme hadi dr beni tanımadı ben dr anca bide yasa geregi tek embriyo kondu olmadı dedik.şahin beye 2. denemeden önce sordum herhangi bir araştırma yapılıcakmı diye 2. denemeden sonra genelde yapıyoruz dedi sadece histereskopi istedi jinekologum muaynanesi var ayriyetten sgk da o yaptı histereskopimi.basit endometrium hiperplazi çıktı yani rahim kalın şuandada bana bir tehlikesi yok dendi.yumurta rezervin az dedi ilk denemede 6 yumurtaydı ama 2. denemede 11 tane çıktı süpriz oldu.2. denememde tutmayınca ben istedim neyse araştırılsın diye genetik ve kan pırtılaşması istedi şahin bey.ankarada bir merkezin anlaşması varmış sgk ile oraya kan yolladım.sonuçlar ii ama kan pırtılaşması gelmedi daha. cnm birde jinekologum beni uludag üniversitesine sevk etti ileri tetkik ve araştırma yazıyo sevkte de eylül 13 e randevu verdiler ben gidicem oraya araştırsınlar başka bişeyler isterler belki çıksın ama oradaki dr larda muayne edicekmi benim te en başından başlarsam anlatmaya adamın 1 günü gider 1 sürü operasyon filan hangisini anlatayım ne dicemde araştırcaklar hiç bilmiyorum ?
bende şüphe ediyorum bu kadar herşey normalken niye olmuyo , fakültede hangi doktora gittin canım bide hangi testleri yaptırdın beni yönlendirirsen bende gideceğim, 2. denememe 2 ay varken bu testlerimin sonucunu almış olurum.
canım, kadın doğum bölümüne gidip hemşiresine rica ettim çünkü doktora muayene olmak istemiyordum. kan pıhtılaşması için soruyorsun demi? genetik mutasyon testi diye geçiyo bazen trombofili paketide denebiliyor. incelenen mutasyonlar: faktör v, protrombin ve MTHFR ler var sonuçta. yalnız şunu söyleyeyim, ben ağustos sonunda şahin beye tüp bebek yaptıracaktım ama bende pıhtılaşma çıktığını söyledim o da bana önerdiği ilaçları tüp bebek öncesinde enaz 2-3 ay kullanmış olmam gerektiğini söyledi. 2. denemeyi 2 ay sonra yaptıracam demişssin, istersen sana başka bir yol önereyim, benim ablamda yaptırdı bu testi ama o kan aldırıp kargoyla ankaraya gönderdi bir hafta sonrada aldı sonucunu. ve 12 tl falan ödedi yanlış hatırlamıyorsam,pahalı bişey değil. bana kalırsa beklemeden hemen yaptır derim. istersen nereye gönderdiğini öğrenebilirim?
çok sevinirim ,işten izin almaktan artık insanların noldu diye sormaısndan çok bıktım ,zaten yeterince stresim var birde hiç görüşmediğm insanlar sağdan soldan duyum ee noldu tüp bebek demezler mi tepem atıyor
cevabını bekliyorumi
şahin bey önermedi henüz bende işine karışırmış gibi olsun istemiyorum,sordum ablama ankaradaki bu kişiyi ya da yeri şahin bey söylemiş ona. ablam numarayı kaydetmemiş maalesef.sende şahin beyin hastasısın nasıl olsa, istersen ara bir sor, kan pıhtılaşması testi için daha önce bir hastanıza ankarada bir yer önermişsiniz dersin. çünkü ordaki hemşireyle konuşup hangi tarz tüp alıp ne kadar kan aldıracağını falan sormuş ablam öncesinde.sonrada kargoyla göndermiş. şahin beyle biran önce konuş istersen. hakkına hayırlısı olsun...
şahin bey önermedi henüz bende işine karışırmış gibi olsun istemiyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?