Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

cnm benim ve eşimin genetik tahlilleri geldi temiz çıktı allaha şükür .kan pırtılaşması sonucumu bekliyorum gelmiş ama şahin bey aramadı henüz.

hayırlısıyla oda temiz çıkar inşallah, bende endokrine gitcem bu ara söylücem ona pıhtılaşma testini isticem, olmadı şahin beye söylerim

hayırlısıyla oda temiz çıkar inşallah, bende endokrine gitcem bu ara söylücem ona pıhtılaşma testini isticem, olmadı şahin beye
söylerim

inşallah cnm.kan pırtılaşması testi geç çkıyor sanırım baya zaman geçti hala aradıkları yok beni hastanrden.allah hakkımızda hayırlısını versin cnm

kızlar bişey sorcam kafam karıştı ,ilk demene sonrası bir daha ki ay adetim normal zamanında gelmişti.
4 agustos test günümdü negatif sonucu aldıktan sonra 6 agustosta adetim başladı çok yogun geçti parça parça döküldüm.
25-26 günde 1 adet olurum normalde geçmez 6 eylülden beri bugün ayın 7 si hala tık yok.
bide bu ay jinekologa gittim 3-4 tane yumurtam vardı acabamı diyorum? tüp bebekten sonraki ay adet gecikmesi normalmi acaba?

cnm mikro teseyi bilmiyorum ama mikroenjeksiyon ilk deneme 4250+ilaçlardı en son bildiğim kadarıyla.sen ne zaman başlıyosun tedavine?

ben Şahin Beye yeni başladım testler yaptık .büyük bir ihtimalle mikrotese ve mikroenjeksiyon olucak bu önümüzdeki günlerde belli olacak.mikroenjeksiyon ilaçları ne kadar toplamda ne kadar oluyor.

özelden yazamıyorum yeni üyeyim.

ben daha ilk defa doktora gittim bişiy bilmiyorum o yüzden araştırıyorum.şahin beye yeni başladım.tedavi büyük bir olasılıkla mikroenjeksiyon olcak.erkek infertilitesi.mikro tese ameliyatıda olcak.
ben biraz korkuyorum açıkcası nasıl olcak die.yumurta toplama zormu acıyomu şahin bey den genelde herkees menmnun.
inşşallah benim korkularımda gider.
bu konuda aydınlatırsan sevinirim.
daha çok yolun başındayım

cnm benim ve eşimin genetik tahlilleri geldi temiz çıktı allaha şükür .kan pırtılaşması sonucumu bekliyorum gelmiş ama şahin bey aramadı henüz.

ececim bişey sorucam pıhtılaşma testini nerde yaptırdın.birde ne kadar ücreti bende şahin bey in hastasıyım.birde cd56clamidya trachomomotis testinden bahsetmişsin.bunun hakkında da bilgi verebilirmisin.şahin bey mi söyledi bu testleri

misszeynep tedavin hayırlı olsun yumurta toplama işleminde hiç korkma çünkü anestesi alacğın için sadece uyanınca hafif bir kasık ağrısı hissedeceksin ve lekelenme tarzında kanaman oluyor ama ertesi gün ağrı kalmıyor.benimkiler bu şekilde oldu.zaten heyecan ondan sonra başlıyor.yumurtalar kalitelimi döllenme nasıl olacak transfer...mikro teseyi bilmiyorum.stres yapmaya çalışırsan tadavin daha rahat geçer ve inşallah olumlu sonucu alırsın.

çok teşekkür ederim morel oldu söylediklerin bana ..

tedavin hayırlı olur inşalalh cnm.2 neatif denemem olmasın aragmen ben şahin beyden memnunum .cnm mikro işlemi hakkında hiç bilğim yok ama orada yaptıranlarda çok
bildiğim kadarıyla.cnm korkulacak bişey yok adetin 2. günü şahin bey muayne edicek iğnelere başlıcan 2 günde 1 yumurta takibi oluyo sonra yumurtaların gelişince çatlama iğnesi vurulup 36 saat sonrada anesteziyle yumurtaların toplanıyor.zaten herşeyi onlar programlıyor.anesteziden uyandıgında hiçbirişey hatırlamıyorsun hafif adet agrın oluyor 2 saat sonra normal hayatına devam ediyosun benden 11 tane yumurta toplandı hafif agrım vardı ama 2 saat sonra herşey normaldi ama dinlenerek geçirmekte fayza var tabiyki.ertesi gün seni embriyolaglar arıyor ve gelişen embriyolar hakkında bilği veriyolar zaten transfer gününe kadar hergün arıyolar sonrada transfer günü idrara sıkışık olarak transfer yapılıyor en fazla 10 sürüyodur 2-3 saat hastanede yatıp evine dönüyosun.inan korkulacak bişey yok rahat bir işlem .alalh yardımcın olsun cnm

cnm pıtılaşma ve genetik testleri eşim ve benden kan aldırarak ankara hrs kadın hastalıkları hastanesine yolladık eşim için 100 benim için 12 toplam 112 tl ödedik .dr yönlendirdi . aslında şahin bey yaptırın demedi bize bu testleri 2. denemede tutmayınca ben yaptırtmak istedim bişey çıkıcagını sanmıyorum demişti gerçektende çıkmadı :)cd 56 clamidyatrachomomotis testini arkadaş söyledi bana genetik ve kan pırtılaşması yaptırmışlar sorun yok başka bir dr bu tahlili istemiş orda sorun varmış.bu test vücut bazen dışarıdan gelen yabanacı maddeleri kabul etmiyomuş embriyoyuda bu şekilde anlaya biliyomuş onu ölçüyomuş anladıgım kadarıyla bagışıklık gibi bişey.cd 56 sgk karşımıyomuş ankarada ki has.burda yaptırıcam .kan pırtılaşması ve genetik baktırmak istediğini söylersen şahin bey yardımcı olucaktır sana cnm.sonçları hastaneye fakslıyorlar şahin bey yorumluyo arıyolar sonra seni.

teşekkür ederim aydınlattığınız için .Daha sonrasında idrara sıkışık olunduğu için transferden sonra , tuvalete nezman çıkılıyor.uzun süre yatmakmı gerekiyor.

teşekkür ederim ececim bizim zaten genetik bakıldı.bakalım ay sonunda şahin beye kontrole gidicem diğer iki testide sorayım o zaman.

teşekkür ederim aydınlattığınız için .Daha sonrasında idrara sıkışık olunduğu için transferden sonra , tuvalete nezman çıkılıyor.uzun süre yatmakmı gerekiyor.

yok cnm yarım saat sonra tuvalete gidiyosun ama tutabildiğim kadar tutmaya çalışıyorum ben.gerçi tuvalete gidin bişey olmaz diyor hemşireler:)

teşekkür ederim ececim bizim zaten genetik bakıldı.bakalım ay sonunda şahin beye kontrole gidicem diğer iki testide sorayım o zaman.
tamam cnm .sen ne zaman başlıyosun tedaviye? benim bu ay ki adetim gecikti geçen ay tüp bebek tedavisinden sonra ayın 6 sında olmuştum bu ay hala gelmedi.bu ay ki adetim gelsin 1 sonraki adetin 2. ğünü başlıcam bende kısmet olursa.

ben kasım gibi başlamak istiyorum.şahin bey kontrole çağırdığı için ay sonunda gidicem kasıma kadarda testlerimi yaptırmak istiyorum.adetin niye gecikti acaba belkide bebeğin sana süpriz yapmıştır.bi mucizede seni bulmuştur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…