Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

inşallah cnm ben tüp bebek denememden sonra kntrole gittiğimde 3-4 tane yumurta vardı acaba oldumu diye ümitlenmiyor değilim aslında :)
tüp bebekten sonraki ay adet gecikmesi olmuş olabilirmi ki acaba?

inşallah cnm ben tüp bebek denememden sonra kntrole gittiğimde 3-4 tane yumurta vardı acaba oldumu diye ümitlenmiyor değilim aslında :)
tüp bebekten sonraki ay adet gecikmesi olmuş olabilirmi ki acaba?

ilaçlardan dolayı gecikmeler olabiliyor hatta benim adetim 13 gün sürmüştü.ama allah büyük neden olmasın herhangi bir belirti yokmu. Insan bu durumlarda ümitlenmek bile istemiyor değilmi sonraki hayal kırıklığı çok üzüyor.

evet cnm valla ümitlenmek istemiyorum test bile yapamıyorum onun için.benim ilk deneme sonrasında ilaçları bıraktım hemen geldi 2. adetimde gününde olmuştu.ama şimdi testten 2 gün sonra adetim geldi bi daha tık yok .gögüslerim agrıyo ama ucları degil gögüslerimin içleri agrıyo resmen sol kasıgım agrıyo bide başka bişey yok.adet agrısımı gibide değil tuhaf bişey kist filan olucak giye korkuyorum artık

ece nasılsın merak ettim.adetin için şahin beyle görüştünmü

ece nasılsın merak ettim.adetin için şahin beyle görüştünmü

sagol cnm iyiyim .adet olmdım hala.dün test yaptım negatif.biraz daha bekliyim olmazsam kntrole gidicem.sonuç negatif olunca ilaçları kestiğimde hemen adet olmuştum ama çok yogun olmuştum ped yetişmedi resmen 6 agustos son adet tarihim.acaba geçen ay çok oldum diyemi şimdi gelmiyoki.artık biraz daha beklemekten başka çare yok galiba olmazsa gidicem şahin beye çünkü bir daha ki ay tüp bebege başlıcam kist filan oluşur diye korkuyorum.
sen nasılsın cnm?

merhabalar herkese nihayet 61. günde adet oldum şahin bey ilaç verdi onu kullandım kutuyu bitirince geldi 2.gün kontrole gidince kistler oluşmuş bu seferde doğum kontrol hapı verdi bidahaki ay başlarız inşallah

merhabalar herkese nihayet 61. günde adet oldum şahin bey ilaç verdi onu kullandım kutuyu bitirince geldi 2.gün kontrole gidince kistler oluşmuş bu seferde doğum kontrol hapı verdi bidahaki ay başlarız inşallah

merhaba cnm .ay valla kistten korkuyorum bende kist olmasa baribide ben dogum kntrol hapı kullanamıyorum kullandıgım zaman yumurtalara bakı yapıyor ve az yumurtam çıkıyor.sanırım beraber başlıcaz bende ekim başı gibi başlıcam sanırım bir aksilik olmazsa

bende işgüç şu anlık yeni tedaviye kadar.bakalım ay sonunda gidince tahlil falan isticekmi.kullandığımız ilaçlardan vücut dengemiz bozuluyor.sen hemen başlıcaksın sanırım tedaviye rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün son tedavilerimiz olsun yada hiç gerek kalmadan kendiliğnden oluversin.ama adetin gelmezse fazla vakit geçirmeden kontrole git bence dediğin gibi kist falan oluşmasın.

evet cnm 2 ay ara vermiş olucam anca toparlar vücut kendini.ilaçların eki vucudumdayken tekrar 3. denememi yaptırmak istedim.yaşıma göre rezervim hem az hemde yumurtalarım geç gelişiyor.8 kutu gonal f kullandım son denememde 300 ünite 12 kutu filanda 75 ünite merional ve 6 tanede citrotit baya ilaç kullandım yani.
amin cnm alalh tez vakitte hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

arkdaslar selam....yardım ederseniz sevinirim.....şahin beyde tüp bebek fiyatları ne kadar....3. tedavi bedava falan vardı şimdi de öylemi...fiyatları yzarsanz sevinirim....

Son düzenleme:
arkdaslar selam....yardım ederseniz sevinirim.....şahin beyde tüp bebek fiyatları ne kadar....3. tedavi bedava falan vardı şimdi de öylemi...fiyatları yzarsanz sevinirim....

kıslar bende tiroit bozulmuş tesadüf bu ay endokrine gittim ortaya çıktı tabi tsh da bozuldu, ve ilk denemem boşa gitti
tedaviden önce mutlaka hormonlara baktırın benim bakılmadı sık değişmez dendi ama değişebiliyormuş,

fiyatlara gelince 2704586 olması lazım telefonu sorabilirsin

selam hormon testlerini nerde yaptırdın bende baktırmak istiyorum tiroide falan bunun için belli bir gün olması gerekiyomu adet sonrası testler gibi aç karınamı yapılıyo

selam hormon testlerini nerde yaptırdın bende baktırmak istiyorum tiroide falan bunun için belli bir gün olması gerekiyomu adet sonrası testler gibi aç karınamı yapılıyo

ben acıbademde yaptırdım, ama sağlık güvencen neresiyse orda yaptır adetin 2. yada 3 günü kadın dğuma git yaparlar

Arkadaşlar varmı tedaviye başlayan... Ece nerelerdesin

slm cnm nasılsın? cnm istanbuldaydım kuzenimin nişan işleri filan vardı 1 haftadır orada yogunluktan giremedim nete yeni geldim .sen neler yapıyosun nasıl gidiyor?
bu arada 13 eylülde uludag üniversitesine sevkim vardı ya gittim sabahtan pratisyen drlar bakıyomuş orada baktı ama ultrasona filan sokmadı rahime açan bi alet varya onunla baktı birde parmagıyla çok kötüydü valla ii dedi bide smear testi yaptı 4 ekimde daha önceden ne kadar tahlil filan yaptırdıysan hepsini al gel burda tekrar araştıralım seni dediler .bide son adetim 6 agustos bayada geçti ama hala adet olamadım kist filan oldu sanırım.test yaptım yine dün bişey çıkmadı .bende bekliyorum bakalım :)

hoşgelmişsin o zaman değişiklik iyi gelmiştir.insanın biraz kafası dağılıyor.bende haftaya şahin beye randevu aldım kontrol için test falan verirse ona göre kasımda başlarım tedaviye diyorum hayırlısı tabi.uladağ üniver.çok güzel araştırıyorda çok izin almak gerekirmi acaba iş yerinden işler biraz yavaş yürüyorda orda. senin adetin çok gecikmiş ilaç falan kullanman gerekmezmi

sagol cnm .evet ii oldu kafam baya dagıldı rahatladım valla.benimde tedavim ekim diyodum ama ekim sonu veya kasım başı olcak sanırım.beraber başlarız belkide.:)
cnm uludag üniversitesinde ilk randevum 13 eylülde şimdi 4 ekim biraz geç randevu veriyorlar ama güzel ilğileniyolar tedaviye kadar sonuçlarım çıkar inşallah önlem alarak başlarım diye ümit ediyorum.cnm ben haziranda histereskopi olmuştum sonrada adetim hiç geçikmemişti hemen tüp bebege başlamıştık agustostada çok adet oldum parça parça hemen geldi kntrole gittiğimdede rahim temizdi ama şimdi o histereskopide gecikmeyen adetim gecikiyor sanırım.2 gündür gögüslerimle belim çok agrıyor adet olcak gibiyim ama biraz daha olmazsam gidicem bi kntrole. ilaç kullanmadan adet olayım dedim adet söktürücüye alışınca 1-2 ay istiyor vücut bide kist oluştuysa adet söktürücü attırmıyo benim kistleri adetle atılıyo .dogum kntrol hapıda tedavide az yumurta çıkmasına sebep oluyor kendi kendine gelsin dedim ama beklicem artık.

ay evet belki birlikte başlarız tedaviye birlikte mutlu haberlerimizi alırız inşallah.senle belki karşılaşmısızdır.bende haziranda histereskopi oldum ama benimde hiç düzensizlik olmadı.inşallah ilaç kullanmadan adet olursun da tedavin etkilenmez.ben bal çörek otu tarçın karıştırıp yiyorum devamlı sitede okumuştum yumurta kalitesi iyi oluyormuş.zaten ne duyarsam yapıyorumda herhalde allah nasip eder bebeğim olursa belli bir süre ota çöpe bakmam.

inşllah cnm .olabilir belkide görmüşüzdür birbirimizi haziranda sürekli kntrole gelmiştim şahin beye bende .histereskopimi 16 haziranda oldum ama siğortada oldu benim.histereskopi sonrası 21 gün sonra adet olmuştum bende tüp bebek sonrasıda hemen oldum ama şimdi bugün gelmeye başladı adetim kahverengi ve az geliyo ay valla şaşırdım bende inşallah yarın sökülür adetimde rahatlarım bir daha ki ay da hemen başlarım tedavime.cnm bende bal,polen arısütü karışımı ve ginseng tozu karışımı sabah akşam 1 er kaşık yiyorum yumurta kalitesini ve sayısını arttırıyomuş .yemediğim bişey kalmadı benimde duydugumu gördüğümü yiyorum valla.

kıslar çok moralim bozuk tiroit değerlerim bozulmuş, tüp bebek için iş yerim problem çıkarttı zaten çok moralim bozuldu resmen yüzgöz oldum izin vermicez dediler
şimdide değerlerim bozuk artık çok sıkıldım bu tedavi tez zamanda sonuçlansa da bizde mutlu olsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…