Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

geçmiş olsun tedaviyle düzelir değerlerin canım bozma moralini.iş yerine yeni mi söylemiştin niye yardımcı olmayorlarki .rapor alsan
olmazmı

geçmiş olsun tedaviyle düzelir değerlerin canım bozma moralini.iş yerine yeni mi söylemiştin niye yardımcı olmayorlarki .rapor alsan
olmazmı

ilk tüp bebek tedavimden sonra müdür benim işteki servisimi değiştirdi şimdide ağız birliği yapmışlar yıllık izin kullan diye yeterince idare ettik falan diyolar, şimdi izin vermezlerse rapor alcam doktor muayene günlerinde ,bide işte başka tedavi olanlarda var onlara verilen izinleri not edip müdürle konuşcam

inşallah sorunsuz bi şekilde halledersin.zaten tedavilerimiz sıkıntılı bir de böyle sıkıntılar yaşatıyorlar.bende yıllık izinlerimden kullanmıştım ama kontrollerde sağolsunlar bir problem çıkmadı.işimi ayarlayıp çıkabiliyorum çalışmakta zorundayız rabbim yardımcımız olsun

cnm bozma moralini,tedaviye başlanırken öncesinde stres yapıyoruz hormonlarımız alt üst oluyor valla streslede iyice tetikleniyor
iş yerleri malesef hep problem çıkarıyor tedavi sürecim yüzünden bende çalışamıyorum.başka bi yere gireyim dedim hep kaç yıllık evlisin diyolar 4 deyince ooo
sen şimdi çocuk yaparsın 1 kaç yıla çıkarsın işten diye kimse işede almıyor valla.çalışsan bir dert çalışmasan başka dert allah kolaylık versin cnm

stresten tiroidim bozulmuş, şimdi onun düzelmesini beklicem işte bana bu kadar stres yaptıpıp problem çıkaranlarada bi çare arıcam

stresten tiroidim bozulmuş, şimdi onun düzelmesini beklicem işte bana bu kadar stres yaptıpıp problem çıkaranlarada bi çare arıcam

benim adetimde 55 gün sonra geldi ama az az 4 gün sürdü ve bitti.bendede bir şeyler bozuldu ama dr gidip doğum kntrol kullandırılacak diye korkuyorm.çünkü yumurta rezervim zaten az hapla dahada az ve kalitesiz çıkıyor.bir sonraki adetimdede tedaviye nasıl başlancak hiç bilmiyorum.böyle tedaviye pürüzle başlamakta hiç içime sinmiyor.allah yardımcımız olsun cnm.

kızlar bugün kontrolüm var yeni tedaviyi konuşucaz.ececim içine sinmezse 1 ay daha ertele tedaviyi önemli olan senin rahat hissetmen

gördünmü bak stres yapmamaya çalış.bizim için hormonlarımız çok önemli tekrar geçmiş olsun.iş yeri içinde en iyisi alabiliyorsan rapor almak.şu yaşadıklarımızı yaşamayan bizleri pek anlayamıyor şu an sadece kendini düşün

kızlar bugün kontrolüm var yeni tedaviyi konuşucaz.ececim içine sinmezse 1 ay daha ertele tedaviyi önemli olan senin rahat hissetmen

hadi bakalım inşallah kntrolün güzel geçer cnm.cnm haklısın valla bir daha ki adetimde kntrole gidicem eger bi aksilik çıkarsa 1 ay daha ertelicem herşey güzel başlayabiliriz dersede hemen karşıda zaten eczane ilaçları alır başlarım tedaviye dimi ama?

merhaba perlanorecim dünkü kntrolün sanıl geçti cnm ne zaman başlıcaksın tedaviye ?

merhaba canım.dün bayağı konuştuk şahin beyle kasım gibi başlamak istediğimi söyledim.oda bir sonraki adetimin bitiminde kontrole çağırdı ve 21.gününde tedaviye başlıcaz kısmetse.kasım başı gibi başlamış oluruz.birçok tahlilim yapıldığı için herhangi bir tahlil vermedi.bende tedaviye kadar kendimi rahat hissettirecek şeyler yapıcam birde dişlerimi baktırmam lazım bu arada bu tedavimi olayım diyorum.sen nasılsın

sagol cnm iyiyim bende .aynı şekilde cnm önce kafamı dagıtmaya çalışıyorum.bol bol geziyorum düşünmemeye çalışıyorum bu ayki adetim ne zaman gelirse 2. günü gidip baktırıcam uygunsa da hemen başlıcam inşallah .adetin 21 .günü başlıcagına göre uzun protokol mü olucak senin? bu defa allah emeklerimizin karşılıgını verir cnm inşallah .kendine ii bak

evet canım uzun protokol uygulancak.inşallah bu sefer emeklerimizin karşılığını hayırlı bir şekilde alırız.böyle oluruz inşallah.şimdi tedavimizi 2 ay sonrada hamileliğimiz konuşmayı nasib etsin rabbim sende kendine iyi bak.habersiz bırakma beni

perlanore tedavin şimdiden hayırlı olsun cnm .allah yardımcımız olsun.4 ekime az kaldı şu smear testi sonucum bi çıksa rahatlıcam gerçi daha öncede yapılmıştı temiz çıkmıştı ama insan yinede merak ediyor.tüm test sonuçlarını al gel dediler fakülteden ama genetik ve kan pırtılaşması sonucum acıbademde istesem mail atarlar herhalde dimi yada fax.gerçi yakın hastane bana ama gitmek zor geliyo işte.inşallah cnm olumlu sonuçlar alırızda hamileliğimizle ilğili konuşuyor oluruz.sende beni habersiz bırakma cnm kış geldi zaten ya evde nette yada hasatnede olcaz bol bol görüşürüz.

canım inşallah smear testinde temiz çıkacak.sanırım mail atma yetkileri yokmuş.ama hastaneye bir sor istersen.bye

selam arkadaşlar bugün pembemsi bir şekilde başladı galiba adetim yarın 2.gün oluyo bu durumda .Ama az acaba yarın için randevu alsammı

cnm benimde öyle olmuştu aradım ilk geldiği günü degil ertesi günü 1 sayıyoruz demişlerdi.yani dün gelmiş bugün 1 yarın 2.gün oluyor ama sen yinede ara sor bi için rahat etsin.tedavin hayırlı olsun cnm.

ikinizede teşekkür ederim konuştum yarın için randevu aldım.Umarım kistler yok olmuşturda bir an önce başlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…