- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.701
ikinizede teşekkür ederim konuştum yarın için randevu aldım.Umarım kistler yok olmuşturda bir an önce başlarız
geçmişi okuma imkanım olmadı. tüp bebek konusunda ilk kez yazıyorum.
6 yıllık evliyim. 1 senedir bebek için uğraşıyorum. bu sürede 4 negatif aşılamam var malesef
şuan tüp bebek için merkez araştırmadım. sadece yakın olduğu için bursada şahin bey e yaptırmayı düşünüyorum. sonuçta nasibimde yoksa neresi olursa olsun farketmez düşüncesindeyim..
uzun süren bir moral bozukluğu yaşadım. hala da yaşıyorum.. kafam çok karışık,bu konuda da hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
fiyat olarak şuan ortalama ne kadar? (ilaçlar,anestezi..vs dahil)
ilaçları devlet karşılıyor mu?
döllenmiş yumurtaları dondurma şansımız var mı?
ayrıca doktorum acıbademde 1. denemede sonuç alınmazsa 2. denemenin ücretinin yarısının alındığını ve 3. denemenin de ücretsiz olduğunu söylemişti... bu konuda bilginiz var mı?
geçmişi okuma imkanım olmadı. tüp bebek konusunda ilk kez yazıyorum.
6 yıllık evliyim. 1 senedir bebek için uğraşıyorum. bu sürede 4 negatif aşılamam var malesef
şuan tüp bebek için merkez araştırmadım. sadece yakın olduğu için bursada şahin bey e yaptırmayı düşünüyorum. sonuçta nasibimde yoksa neresi olursa olsun farketmez düşüncesindeyim..
uzun süren bir moral bozukluğu yaşadım. hala da yaşıyorum.. kafam çok karışık,bu konuda da hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
fiyat olarak şuan ortalama ne kadar? (ilaçlar,anestezi..vs dahil)
ilaçları devlet karşılıyor mu?
döllenmiş yumurtaları dondurma şansımız var mı?
ayrıca doktorum acıbademde 1. denemede sonuç alınmazsa 2. denemenin ücretinin yarısının alındığını ve 3. denemenin de ücretsiz olduğunu söylemişti... bu konuda bilginiz var mı?
ikinizede teşekkür ederim konuştum yarın için randevu aldım.Umarım kistler yok olmuşturda bir an önce başlarız
slm evet başladı tedavim yarın konrol var 6.gün çok yumurta olması gerekiyo pgt yapılcak çünkü aylin hanım kontrol etti ve şahin bey ameliyatta olduğu için yarında şahin bey yokmuş yine aylin hanım bakıcak iyi ilgileniyo ama doktor değişikliği hoşuma gitmiyocanım tedavin başlamıştır sanırım merak ettim.
sayfaya pek uğrayan olmuyor artık.varmı başka tedavide olan
slm evet başladı tedavim yarın konrol var 6.gün çok yumurta olması gerekiyo pgt yapılcak çünkü aylin hanım kontrol etti ve şahin bey ameliyatta olduğu için yarında şahin bey yokmuş yine aylin hanım bakıcak iyi ilgileniyo ama doktor değişikliği hoşuma gitmiyo[/QUOT
inşallah işleme şahin bey girer canım,
slm evet başladı tedavim yarın konrol var 6.gün çok yumurta olması gerekiyo pgt yapılcak çünkü aylin hanım kontrol etti ve şahin bey ameliyatta olduğu için yarında şahin bey yokmuş yine aylin hanım bakıcak iyi ilgileniyo ama doktor değişikliği hoşuma gitmiyo
arkadaşlar bende adet düzensizliği var yani ilaç almadan adet olamıyorum bu şekilde olupda tüp bebeği başarılı olan varmı aranızda...
teşekkür ederim canım ben istanbulda öğretmenim orda kayınvaldem var yazın yaptırmayı düşünüyorum ama istanbul acıbademde de bülent bey diye bi doktor varmış onun namını da çok duydum karar veremiyorum 15 tatilde burda yaptırıp eğer tutmazsa yazın bursada mı yaptırsam diye düşünüyorum 27 yaşındayım yaşımda aslında büyük
tedavin hayırlı olsun.bence karar vermeden önce iki doktorlada görüş derim.hangisi içine sinerse orda başla tedaviye bide evinden uzak olmak etkilermi seni.
slm kızlar nasılsınız ? ugrayan yok yine bu aralar topiğe yokmu tedaviye başlayan kimse?
selam arkadaşlar bugün akşam saatleri veya yarın transferim olacak inşallah pgt sonucu bekleniyo herkesin şansı bol olsun....Merhaba ilk denememde tuttu fakat devam etmedi.Şimdi 2. denemeye başladık iğneleri kullanmaya devam edıyorum.Karmakarışık duygular içindeyım...
Merhaba ilk denememde tuttu fakat devam etmedi.Şimdi 2. denemeye başladık iğneleri kullanmaya devam edıyorum.Karmakarışık duygular içindeyım...
selam arkadaşlar bugün akşam saatleri veya yarın transferim olacak inşallah pgt sonucu bekleniyo herkesin şansı bol olsun....
Merhaba ilk denememde tuttu fakat devam etmedi.Şimdi 2. denemeye başladık iğneleri kullanmaya devam edıyorum.Karmakarışık duygular içindeyım...
selam arkadaşlar bugün akşam saatleri veya yarın transferim olacak inşallah pgt sonucu bekleniyo herkesin şansı bol olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?