Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ikinizede teşekkür ederim konuştum yarın için randevu aldım.Umarım kistler yok olmuşturda bir an önce başlarız

kızlar uzun protokol ne oluyor banada anlatın.
siz daha önce denediniz mi , trandfere şahin bey girdi mi?benimkine yoktu şehir dışındaymış Ayl,n hanım girdi
tutmayınca çok üzüldüm,
bakalım bu çarşamba doktora gitcem bende hem işten izin olayı var sorunsuz olcakmı, hemde bakalım doktor bey ne söyleyecek, merak ediyorum. ikizlerim olsun istiyorum, Allahım inşallah Şahin Bey in tedavisi ile bebeklerimize kavuşuruz.

geçmişi okuma imkanım olmadı. tüp bebek konusunda ilk kez yazıyorum.

6 yıllık evliyim. 1 senedir bebek için uğraşıyorum. bu sürede 4 negatif aşılamam var malesef
şuan tüp bebek için merkez araştırmadım. sadece yakın olduğu için bursada şahin bey e yaptırmayı düşünüyorum. sonuçta nasibimde yoksa neresi olursa olsun farketmez düşüncesindeyim..

uzun süren bir moral bozukluğu yaşadım. hala da yaşıyorum.. kafam çok karışık,bu konuda da hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

fiyat olarak şuan ortalama ne kadar? (ilaçlar,anestezi..vs dahil)
ilaçları devlet karşılıyor mu?
döllenmiş yumurtaları dondurma şansımız var mı?
ayrıca doktorum acıbademde 1. denemede sonuç alınmazsa 2. denemenin ücretinin yarısının alındığını ve 3. denemenin de ücretsiz olduğunu söylemişti... bu konuda bilginiz var mı?

sen bayagı bi baştasın netten sorularının çoguna cevap bulabilirsin

cnm hoşgeldin aramıza..
cnm yumurta toplama,anestezi,oradki e2 tahlillerin,ilk gebelik testi filan hepsi paketin içinde ayriyetten bişey ödemiyosun tüp bebek tedavisi için.sadece tüp bebek paket +ilaçlar.fiyat için merkezi arayıp sorabilirsin.ayrıca şahin beyle ön görüşmeye gidip tedavi öncesi hem konuşur aklındaki sorulara net bir cvp alırsın hem fiyat alabilirsin.

canım tedavin başlamıştır sanırım merak ettim.

sayfaya pek uğrayan olmuyor artık.varmı başka tedavide olan
slm evet başladı tedavim yarın konrol var 6.gün çok yumurta olması gerekiyo pgt yapılcak çünkü aylin hanım kontrol etti ve şahin bey ameliyatta olduğu için yarında şahin bey yokmuş yine aylin hanım bakıcak iyi ilgileniyo ama doktor değişikliği hoşuma gitmiyo

ben birtek kontrollerde aylin hn denk geldim 1-2 sefer.gerçi çok tatlı bir bayan ve ilgili ayrıntılı bir şekilde konuşuyor.stresli olduğumuz için değişiklikler hoşumuza gitmiyor bizi tanıyan dr.olsun istiyoruz ama Rabbim nasib ettiyse dr.lar birer aracı şimdi böyle şeyleri düşünüpte moralini bozma canım.inşallah tedavin mükemmel gider ve güzel haberler alırız.

arkadaşlar bende adet düzensizliği var yani ilaç almadan adet olamıyorum bu şekilde olupda tüp bebeği başarılı olan varmı aranızda...

arkadaşlar bende adet düzensizliği var yani ilaç almadan adet olamıyorum bu şekilde olupda tüp bebeği başarılı olan varmı aranızda...

cnm bende böyle bişey yok sanırım polikistik over hastaları bu şekilde adet düzensizliği yaşıyor ve pcolu olup tüp bebekle hamile kalanlar tabiyki var şahin beyle görüştüğünde gerekli bilğiyi verir sana zaten

teşekkür ederim canım ben istanbulda öğretmenim orda kayınvaldem var yazın yaptırmayı düşünüyorum ama istanbul acıbademde de bülent bey diye bi doktor varmış onun namını da çok duydum karar veremiyorum 15 tatilde burda yaptırıp eğer tutmazsa yazın bursada mı yaptırsam diye düşünüyorum 27 yaşındayım yaşımda aslında büyük

tedavin hayırlı olsun.bence karar vermeden önce iki doktorlada görüş derim.hangisi içine sinerse orda başla tedaviye bide evinden uzak olmak etkilermi seni.

slm kızlar nasılsınız ? ugrayan yok yine bu aralar topiğe yokmu tedaviye başlayan kimse?

Merhaba ilk denememde tuttu fakat devam etmedi.Şimdi 2. denemeye başladık iğneleri kullanmaya devam edıyorum.Karmakarışık duygular içindeyım...

Merhaba ilk denememde tuttu fakat devam etmedi.Şimdi 2. denemeye başladık iğneleri kullanmaya devam edıyorum.Karmakarışık duygular içindeyım...
selam arkadaşlar bugün akşam saatleri veya yarın transferim olacak inşallah pgt sonucu bekleniyo herkesin şansı bol olsun....

selam arkadaşlar bugün akşam saatleri veya yarın transferim olacak inşallah pgt sonucu bekleniyo herkesin şansı bol olsun....

tedavilerinizin hayırlı olmasını dilerim.inşallah güzel sonuçlar alırsınız ve sonuna kadar güzel gider.dualarım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…