Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hayırlısıyla olsun inşallah.dondurulmuşlarlamı yoksa yeni yumurtalarmı alındı?

Yok yeni yumurtalarla bugun toplandı yumurtalar donsurulmuş kalmamıştı 5. gun 2. kalite tranferı olmuştu oncekı o gune kadar dayanamamış embrıyolar saklanmaya uygun gorulmedı..

canım transferin olmuştur inşallah nasıl gidiyor.
Merhaba Transferın hayırlı olsun Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşaallah... niye pgt yapıldı canım bir d ekaçıncı gun transferı oldu? benım ilki 5. gun transeferıydı 2. kaliteydı embrıyo herkese 5. gun mu yapıyorla merak edıyorum..

esrafen sana yazacağıma perlonereye yazmışım özür..

Yok yeni yumurtalarla bugun toplandı yumurtalar donsurulmuş kalmamıştı 5. gun 2. kalite tranferı olmuştu oncekı o gune kadar dayanamamış embrıyolar saklanmaya uygun gorulmedı..
senin tedavinde hayırlı olsun umarım herşey dilediğin gibi olur bebişlerimizi alırız kucağımıza

senin tedavinde hayırlı olsun umarım herşey dilediğin gibi olur bebişlerimizi alırız kucağımıza

Amin inşaallah o günleri görürüz..Transferden sonra kaç gun yatsam dıye dusnuyroum gecen sefer 3 gun hep yatmıştım wc yemek harıc.busefer daha mı çok yatsam işe gıtmesem (kendi işim)

Amin inşaallah o günleri görürüz..Transferden sonra kaç gun yatsam dıye dusnuyroum gecen sefer 3 gun hep yatmıştım wc yemek harıc.busefer daha mı çok yatsam işe gıtmesem (kendi işim)

ben özelde çalışıuorum 2 gün yatıp, 3 günde evde oturmuştum.ama kısmet olurda ikinciyi deneyebilirsem 10 gün evde kalcam.2 gün yatmak gerekiyormuş,üçte olabilir.
işte stres oluyorsan gitme ama daha mutlu oluyorsan git.

valla canım ben salı gününden beri yatıyorum arada bir yürüyüp geliyorum pazartesi okula başlıcam eve dönünce yatmaya devam edicem annem var yanımda

Merhaba
ben 2008 yılından beri Şahin Beyin hastasıyım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. ilk tüp bebek denemem 7. haftasında düşükle sonuçlandı. 2012 yılında 2.yi deneyeceğiz. Eğer doktorunuz Şahin Zeteroğlu ise hiç tereddüt etmeyin doktorunuza güvenin derim. Tedaviye başlamadan önce çok araştırdık ve doğru kararı verdiğimizi görüyoruz. Herzaman çok ilgili. Gün içinde hangi saatte ararsanız arayın ulaşıyorsunuz ulaşamadığınız zamanlarda ise Şahin Bey müsait olunca mutlaka arıyor. Ben gönül rahatlığı ile tedavi oluyorum. Tüp bebek tedavilerinde en önemli konu bana göre hastanın doktora güveni. Hasta sayısının fazla olması randevu alamama yada doktorun ilgisinin azalması ve hastayı hatırlamaması gibi sorunları kesinlikle yaşamıyorsunuz. Benim tek tereddütüm bayram tatillerine tedavinin denk gelebilecek olmasıydı. Oysa ki bayram tatilleri yada resmi tatillere tedaviniz rastlarsa asla "tatilde çalışmıyoruz" demiyorlar. Bayramlarda bile tedavi süreci devam ediyor. Herkesin tüp bebek denemesi düşük ile sonuçlanacak değil ancak ilk denemede olumlu cevap alınması sanırım biraz zor. Tabii ki bu işler biraz kader meselesi olmayacak olduktan sonra hangi doktor yada hangi tedavi olursa olsun başarı sağlanamaz. Ancak önemli olan moralimizi daima yüksek tutmamız.
Allahın izniyle "herşey çok güzel olacak"

valla canım ben salı gününden beri yatıyorum arada bir yürüyüp geliyorum pazartesi okula başlıcam eve dönünce yatmaya devam edicem annem var yanımda

ben 20 gün yattım sonuçta düştü. o tamamen bünye ve transferi yapılan embriyonun kalitesine bağlı ama yatarsanız iyi olur en azından kendinizi zorlamamış olursunuz malum zor ve zahmetli bir süreç bünyenin dinlenmiş olması en iyisi

Haklısın iğnelerden hormonların baskılanmasındamı ztaen oyle halsız hıssedıyor ki ınsan, bıraz fazlaca dınlenmek, ıyı hıssedınce de normal hayata donmek en ıyisi sanırım..Benim de ilk aşılamda tutan bebeğim 10. haftada kalbı durdugu ıcın alındı. ozmanlarda çok halsızdım, herkes halsız oluyomu bu tedavılerde bılmem...

Herkese slm)) kızlar nasılsınız tedavideki arkadaşlar son durumlarınız nedir.allah hepinizin yardımcısı olsun

Herkese slm)) kızlar nasılsınız tedavideki arkadaşlar son durumlarınız nedir.allah hepinizin yardımcısı olsun
günaydın cnm.şimdilik herşey yolunda gibi biraz akşamları kasık ağrısı var 30 ekim pazara geldiği için pazartesi test günüm oluyo.bilemiyorum ama inşallah bebeğim büyüyodur.....

günaydın cnm.şimdilik herşey yolunda gibi biraz akşamları kasık ağrısı var 30 ekim pazara geldiği için pazartesi test günüm oluyo.bilemiyorum ama inşallah bebeğim büyüyodur.....

günaydın canım inşallah bebeğin sana tutunmuş ve büyüyordur.pazartesi güzel haberlerini almak dileğiyle kendine iyi bak

benim de transferımın 3. gunu evde yatarak dınlenereek gecırıyorum arada bır gezıniıyorum iş yapmıyorum yarın 4. guu çıksammı evden dıye dusunuyorum hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar...

30 unu bekliyorum sabırla bende ama pazar ölçtür doktoru ara derim, çünkü 2 gün sonra tekrar ölçecek pozitifse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…