- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.721
canım transferin olmuştur inşallah nasıl gidiyor.[/QUO
SLM CANIM SALI GÜNÜ TRANSFER OLDU BEKLEMEDEYİZ BAKALIM 30 EKİM TEST GÜNÜ ALLAH EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN SAĞLIKLI BEBEKLERİMİZ OLSUN İNŞALLAH
SLM CANIM SALI GÜNÜ TRANSFER OLDU BEKLEMEDEYİZ BAKALIM 30 EKİM TEST GÜNÜ ALLAH EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN SAĞLIKLI BEBEKLERİMİZ OLSUN İNŞALLAH
HADİ BAKALIM GÜZEL HABERLER ALALIM İNŞALLAH SENDEN BİRAZ ŞENLENELİM TEDAVİ ÖNCESİ BİZEDE MORAL OLSUN KASIM SONU BENDE BAŞLICAM KISMETSE.
DUALARIM SENİNLE.
hayırlısıyla olsun inşallah.dondurulmuşlarlamı yoksa yeni yumurtalarmı alındı?
Merhaba Transferın hayırlı olsun Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşaallah... niye pgt yapıldı canım bir d ekaçıncı gun transferı oldu? benım ilki 5. gun transeferıydı 2. kaliteydı embrıyo herkese 5. gun mu yapıyorla merak edıyorum..canım transferin olmuştur inşallah nasıl gidiyor.
Merhaba Transferın hayırlı olsun Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşaallah... niye pgt yapıldı canım bir d ekaçıncı gun transferı oldu? benım ilki 5. gun transeferıydı 2. kaliteydı embrıyo herkese 5. gun mu yapıyorla merak edıyorum..
esrafen sana yazacağıma perlonereye yazmışım özür..
senin tedavinde hayırlı olsun umarım herşey dilediğin gibi olur bebişlerimizi alırız kucağımızaYok yeni yumurtalarla bugun toplandı yumurtalar donsurulmuş kalmamıştı 5. gun 2. kalite tranferı olmuştu oncekı o gune kadar dayanamamış embrıyolar saklanmaya uygun gorulmedı..
senin tedavinde hayırlı olsun umarım herşey dilediğin gibi olur bebişlerimizi alırız kucağımıza
Amin inşaallah o günleri görürüz..Transferden sonra kaç gun yatsam dıye dusnuyroum gecen sefer 3 gun hep yatmıştım wc yemek harıc.busefer daha mı çok yatsam işe gıtmesem (kendi işim)
Amin inşaallah o günleri görürüz..Transferden sonra kaç gun yatsam dıye dusnuyroum gecen sefer 3 gun hep yatmıştım wc yemek harıc.busefer daha mı çok yatsam işe gıtmesem (kendi işim)
valla canım ben salı gününden beri yatıyorum arada bir yürüyüp geliyorum pazartesi okula başlıcam eve dönünce yatmaya devam edicem annem var yanımda
ben 20 gün yattım sonuçta düştü. o tamamen bünye ve transferi yapılan embriyonun kalitesine bağlı ama yatarsanız iyi olur en azından kendinizi zorlamamış olursunuz malum zor ve zahmetli bir süreç bünyenin dinlenmiş olması en iyisi
günaydın cnm.şimdilik herşey yolunda gibi biraz akşamları kasık ağrısı var 30 ekim pazara geldiği için pazartesi test günüm oluyo.bilemiyorum ama inşallah bebeğim büyüyodur.....Herkese slm)) kızlar nasılsınız tedavideki arkadaşlar son durumlarınız nedir.allah hepinizin yardımcısı olsun
günaydın cnm.şimdilik herşey yolunda gibi biraz akşamları kasık ağrısı var 30 ekim pazara geldiği için pazartesi test günüm oluyo.bilemiyorum ama inşallah bebeğim büyüyodur.....
benim de transferımın 3. gunu evde yatarak dınlenereek gecırıyorum arada bır gezıniıyorum iş yapmıyorum yarın 4. guu çıksammı evden dıye dusunuyorum hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar...[/QUOT
transferin hayırlı olsun.bence canın nasıl istiyorsa öyle davran tabi dikkat ederek yani sıkıntı yaratma derim zaten dr.larda yatın falan demiyor öyle olsaydı hastaneden çıkarmazlardı demi.inşallah bebeğin sana sıkıca tutunur.güzel haberler almak dileğiyle
günaydın cnm.şimdilik herşey yolunda gibi biraz akşamları kasık ağrısı var 30 ekim pazara geldiği için pazartesi test günüm oluyo.bilemiyorum ama inşallah bebeğim büyüyodur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?