Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

koca bir sıfırı aldık geldik.o kadar emek , sabır , para ,hepsi çöpe gitti........kime isyan etsem acaba

canım çok üzüldüm şu an ne söylesem boş hiçbir söz acını hafifletmicek ama inanki kısmetten ötesi yok demekki zamanı gelmemiş.hakkında hayırlısı olsun inşallah rabim yüzünü en yakın zamanda güldürsün

peki arkadaşlar negatif sonuçtan sonra şahin bey neler yaptı ne kadar süre beklediniz 2.deneme için kafayı yiyecem galiba insanların sorgu sualleri.hiç bir olumsuzluk yokken neden olmadı acaba

peki arkadaşlar negatif sonuçtan sonra şahin bey neler yaptı ne kadar süre beklediniz 2.deneme için kafayı yiyecem galiba insanların sorgu sualleri.hiç bir olumsuzluk yokken neden olmadı acaba

Allah sabır versin sen üstüne düşeni yaptın bunda da vardır bir hayır..Üzülme demicem ama yıpratma kendını yapcak birşey yk zaman ve sabretrmekten başka kimseye ısyan etme arkdaşım kader işte
Hepimiz geçiyoruz aynı yollardan bizler ne ilkiz ne de son..
Benim de 2. denemem bu 5. gunum .
4 ay önce iİk denememiz 480 pzitif snuçla sadece 2 gün surdu..aşırı vücut ağrısıyla ufak bır kanamadan sonra dğerim 408 e düştüğünde herşey bitmişti..günlerce bekledık bhcgnın kanda sıfrılanmasını defalarca kan verdım....
Şahin bey değerin çok ıyı inşaallah doğurursun dmeişti bşuna böyle dememiş çünkü pozitif snuç keısnliği göstermiyr herzman maalesef..Eve bebekle dönmek herkese nasip olmuyor işteKısmet.....
Bizimki sebebiz açıklanamyan infertilite
Üstelik benim bu sevinip de üzülmem ilk değildi. 2 sene önce İlk aşılamamda hamile kalmış 10 haftalıkken bebeğimizin kalp atışı durması sebebiyle kürtaj olmuştum.
Tüp denemesınden önceki son aşılamamda da kimyasal gebelik ollmuştu değerim düşmüştü.

Sevinip üzülmek de çok zor arkadaşım.Allah bizlere sabır versın .
1 ay bekleyip tekrar deneyebılırsın ama ben cesaret edemedım araya ramazan bayram falan gırdı benım rhım ağzı yaram vardı onu yaktırdım şahın bey histerkpi ile rahım içine baktı hafıf kızarıklar varmış iltihaptan şüphelendı ilaç kullandım.genetik ve kan pıhtılaşma testlerı yaptırdım bu arada..Kan pıhtılaşmaya eğilimim taşıyıcı çıktı asprin kullanıyrum şimdi..Derken 4 ay geçmiş..
Ben de arefe gunu teste gıdıcem kısmetse kısmet ne yapalım Allah ın takdırı kocalarımız başımızda olsun inş. bız de bir gun anne oluruz..

Bu sefer çk halsızım ben karın ağrısı da var geçmedı transferden beri..Olumsuzluk nedır bılınmıykı herksın başka oluyo bılemıyoruz içimizde neler oluyo...

Çevrene gelınce bşver sınırlenme uzulme unutma bu sneın ımtıhanın onları umursamamayı başarırsak belkıde o zman kazanıcaz bu ımtıhanı..

inşallah bu denemen olumlu olur.,üzülmemek elde değil benimde ilk tedaviye eşim sınavıma çalışayım diye 4 ay geç başlattı ben o sınava çalışmadımsonra işte arkadaşlar yıllık izne çıkmak istedi 1ayda öyle ertelendi sonra işte öyle bir stres zamanına geldiki bide ailesel problemler oldu benimde tutmadı ,şansımın çok yüksek olduğunu söylemelerine rağmen, dondurlulmuşlarıdenicektim o zamanda hormonlarım normal çıkmadı derken 3 ay geçti , kısmetse bu ay benimde transferim olacak ama bu sefer de tutmazsa üzülmücem hemen bir sonraki denemeye geçecem, ertelememkte fayda var zaman çabuk geçiyor hep bi engel çıkıyor,
şahin beyin deyimiyle olmuyo değil,bu deneme olmadı bidaha denicez,deneme sayısı arttıkça birde embriyo sayısı arttıkça şansın artacak dedi bana dua edip sabırla denicez.

Ben de stresli gunler geçirdim transfer öncesi kendımı çok saldım çok ama olmuyo bazen güç tükeniyor Allah sabır versın hepimize inşaallah hepimiizn yuzu guler..
Dua ve sabır bu acıların tek ilacı...

Moral verici sözleriniz için hepinize teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlünün muradını versin .zaten hiçbi işim kolay olmamıştır.buda öyle olacak heralde. ağlamaktan harap oldum. uyku düzenimde bozuldu sabah 4 te k.alkıyooorum. bu sabah adet oldum .şahin bey herhangi bir zaman gel rahime falan bakalım dedi .Bakalım şimdi ne olacak .normal yollarlada denicem bu ay bakalım kısmet

negatif denemeden sonra doğal yolla hamile kalma ihtimalin yüksek ilaçların etkisiyle.. yeni denemeye kendini hazır hissettiğin zaman başla derim ben çünkü önemli olan sensin senin moralin ama çok yıpratma kendini çünkü bu sana birşey kazandırmıyor daha çok vücut sistemin bozuluyor.kolay şeyler yaşamıyoruz zaten tedavi yıpratıyor birde çevredekiler... hepsinin geçeceğini düşün ve sadece bebeğini kucağına aldığın günün hayalini kur olurmu kendine çok iyi bak

inşallah güzel sonuçlar alıp bebeğini kucağınada alırsın kolay şeyler değil yaşananlar.kendina iyi bak

nasılsın toparlandınmı biraz
nasıl olayım arkadaşım okula gidip geliyorum telaş içinde unuttum biraz ama aklımın bir köşesinde duruyo tabi artık hiçbişeyi takmıcam kafaya normal yolla bu ay devam edelim bakalım.Bu arada kendi derdimizden seni hiç soramadım sen ne zaman başlıcaksın tedaviye sizde sorun neydi önceden yazmışsındır ama ben yinede sorayım dedim kaç yaşındasın bursadamı oturuyosun ben bandırmadayım memleket eskişehir

2. deneme için kolları sıvadımbu sefer olsun istiyorum ,sabrım kalmadı

takma kafana bişeyi canım valla en güzeli ben kasım sonu inşallah başlıcam tedaviye bursada oturuyorum sperm sayı azlığı sebebimiz senin şehir dışı daha zor oluyordur burda kalıcak yerin falan varmı.Allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun.

merhaba kızlar nasılsınız?
benim dün randevum vardı şahin beyde 3. denemem olucak bu ama adetim sökülmüyor bir türlü kahverengi geliyor sürekli .2 tane kistim var rezervim düşmesin diye dogum kntrol degilde trisequens diye bir hap verdi şahin bey dogum kntrol hapına benziyor ama nette baktım değilmiş değişik br hap herhalde.bu hap 28 gün sonra biticek sonra adet olucakmışım adetin 2. günüde kistlerim gitmiş olursa allahın izniyle başlıcaz artık tedaviye? bu hapı kullanan varmı aranızda?

slm bende bayramdan sonraki cuma gidicem bakalım herhangi bir zaman gelin demişti.arabayla geliyoruz. 1,5 saatte falan çok sorun olmadı hepimize bol şans

slm canım tedaviden önce hayatımda daha olmayan bişey 60 gün sonra adet oldum. kist varmış. bir ayda doğum kontrol hapı kullandım. yumurta rezervim azalmadı gibi. bana göre 9 yumurta iyi yaşıma göre yani.hemen kistler gitti.merak etme seninde temizlenir kistler bol şans hepimize

cnm bende heray 24-25 günde bir adet oluyordum tüp bebek denemesi en son 4 agustos test tarihimdi 6 agustosta çok şişddetli adet oldum söküldü iyice içim agustostan sonra 60 güne yakın adet olmadım bu defada çok şiddetli olur derken 2-3 damla kahverengi kanamam oldu bitti aynı şekilde oldu o zamnandan beri adetlerim geçen adetimde şahin bey 2 tane kistim oldugunu söyledi bir dahaki adetini bekleyelim belki vücut kendisi atar dedi dün gittim atmamış.ilk tüp bebek denememdede kist vardı nuvaning diye bişey kullanmıştım dogum kntrol oda sonraki adetimde tüp bebek tedavisi yapıldı 6 yumurta çıktı hepside 2.kaliteydi 2 denememdede 1 tane kistim vardı ama tedaviye kistle başlandı 11 yumurta çıktı 8 tane 1 kalite embriyo oluştu ama 3. güne sadece 1 tane 1.kalite kaldı dondurulmadı.yaşım 26 inşallah bu tedavilerimizde olumlu sonuçlar alırız cnm allah hakkımızda hayırlı olanını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…