Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

yeni transfer hastaları yokmu yada sonucunu bekleyen bize moral olacak , güzel haberler bekliyorum arkadaşlar.

şahin beyde dondurlumuşlarla deneyen var mı arkadaşlar, ilişki yasak mı bişey demediler bana

cnm benim dondurulmaya embriyom hiç kalmadıgı deneyemedim hiç ama allah ol dedikten sonre olur elbet dondurulmuşlarla hamile kalan çok insan var.
cnm ilişki test gününe kadar yasak tabiyki transferden sonra kagıt veriyolarya bize orada yazıyor.test olumlu sonuçlanırsa dr izin verene kadar yine yasak ilişki.umarım güzel olumlu sonuçlanır tedavin.ii bayramlar.

canım sonucunu öğrenmişsindir.inşallah güzel haberler almışsındır

hadi bakalım bol şanslar allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...İyi haberlerini bekliyoruz

teşekkür ediyorum, tek bebek transfer oldu,bu sefer şahin bey girdi transfere, allah razı olsun çok ilgili çok nazik kendi yakını gibi davranıyor, umarımelide uğurlu gelir,

rapor konusunda kararsızım, 10 gün mü alsam, yoksa 5 mi,

benim transferim salı günü olmuştu 5 gün rapor aldım cumartesi pazar tatil zaten bence bu kadarı yeterli

benim transferim salı günü olmuştu 5 gün rapor aldım cumartesi pazar tatil zaten bence bu kadarı yeterli

bende öyle yaptım, evde durmak çok sıkıcı, sonucu belli olan yok mu kıslar, ???
ben bu sefer olmazsa bir hemotolg bulup baştan sona bir tarama yaptırcam sabahtan beri araştırıyorum bursada ÖZELİNE GİDECEĞİM HEMOTOLOG arıyorym, hatta raporluken bu hafta gitsem dahada iyi olur hafta sonu çalışmazsa yeni bir izin krizi daha yaşamayım işte,

kıslar ben bursada iyi bir hemotoloğa gidip kontrolleriimi yaptırmak istiyorum.kan pıhtılaşma tstlerini ve hamileliği etkileyen başka test varsa onları da ,bildiğiniz doktor varsa bu konuda yardım isticem

Son düzenleme:
kıslar ben bursada iyi bir hemotoloğa gidip kontrolleriimi yaptırmak istiyorum.kan pıhtılaşma tstlerini ve hamileliği etkileyen başka test varsa onları da ,bildiğiniz doktor varsa bu konuda yardım isticem

cnm şahin bey genetik test ve kan pırtılaşması için sana yardımcı olacaktır ? diğer hormon testlerini ben uludag üniversitesinde tüp bebek bölümünde yaptırdım.

herkese merhaba,

uzun zamandır gişrmiyordum bu siteye. ağustos ayında aşılama yaptırmıştık ve ilk denemede tutmuştu. fakat 7 haftalıkken maalesef kaybettik bebeğimizi. nedeni bilinmeyen durum çoğunuzun yaşağdığı gibi maalesef. nedeni belli olmadığında insan neyi iyi leştireceğini ya da ne tedavi olacağını da bilemiyor.Kürtaj sonrası haliyle zor ve sıkıntılı bir süreç oldu benim için. Şahin bey çok iyi bir doktor ve onun da desteğiyle bunu kısa zamanda eşimle birlikte atlattık sayılır. şimdi yeni,den aşılama düşünoruz fakat ufak bir kist var.her ay görülebiliyormuş bu kist. adet ile birlikte yok olabiliyormuş da aynı zamanda.aşılama öncesi yine kontrol ve aynı süreçler...yaşanılan sıkıntıyı Şahin bey aklıma getirmememi ve tekrar yaşanacak diye gerilmememi öneriyor.umarım hepimiz için hersey yolunda gider.Şahin beyin desteği ve ilgisi olmasa bu kadar cesur olamazdık herhalde tekrar denemek için.

herkese sevgiler...

kızlar tedavi için doktorumun aldırdığı lucrin iğneler var, kutu tamamıyla kullanılmamış, bu ilacı kullanacak ve bursada olan varsa aldığımdan daha uyguna verebilirim, acıbademe yakın oturuyorum

merhabalar arkadaslar bayadan beri üye olmak istedim ama kısmet bu güneymiş bende şahin beyin hastasıyım çok tatlı iyi bir doktor memnunum kendisinden bir kere tüp bebek denedim ama olmadı 2008 yılında şimdi kısmet olursa pazartesi kısmet olursa tekrar 2. denemem için konusmaya gidicez rabbim herkese nasip etsin kızlar inş bizlerde yaşarız o duyguları

merhaba..yeni başlıyacağın tedavin hayırlı olsun inşallah önce güzel haberi alırsın sonundada güzel bebeğini kucağına alırsın.

hoşgeldin...tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırız

çok teşekkür ederim inş hepimizde bu güzel haberleri veririz birbirimize ama biraz korku var bende yaa ilkini bilinçsiz yaptık ondanmı 2. biraz cekiniyorum nedense korkularım var transfer işleminden korkuyorum neden böle oldum bilmem tek soru işareti bu var kafamda allah yardımız olsun hepimizin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…