- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.781
bu seferde olmazsa diye stres yapmaya başladım, bidaha işten nasıl izin alırım, bidaha bunun için maddiyat nasıl ayırabilirim, kurgu yapmaya başladım iyice, şu 12 gün ne uzak
işte sonu. 0.01 den bile daha düşük bhcg[/QU
Nasılyani ne zaman yaptırdın daha test günün gelmemiştir. arkadaşım kendini üzme transferin ayın 12sindeydi diye biliyorum
işte sonu. 0.01 den bile daha düşük bhcg
arkadaşlar ben ocak ayında tüp bebek düşünüyorum.. aralık adetimden sonra ön görüşme için şahin beye gidicem... hem ücret olarak hem de mesafe olarak uygun olduğundan şahin bey de karar kıldım..zaten Rabbim ol derse olacak,nerede yapıldığının pek önemi yok...
tam olmasa da yakın geçmişi okuduğumda çok fazla olumlu sonuç alan olmadığını gördüm.. birazcık moralim bozuldu..
ben ilaçlar dahil 4500 gibi bir rakam duydum,yakın zamanda yaptıran arkadaşlar ne kadar ödediniz?
bir de benim elimde aşılamadan kalan 1000 lik gonal-f var.. şahin bey iğne olarak ne kullanıyor?? inşallah bunu kullanıyordur,en azından ilaç masrafım azalmış olur..
4250 ilk denemenin fiyatıymış
arkadaşlar ben ocak ayında tüp bebek düşünüyorum.. aralık adetimden sonra ön görüşme için şahin beye gidicem... hem ücret olarak hem de mesafe olarak uygun olduğundan şahin bey de karar kıldım..zaten Rabbim ol derse olacak,nerede yapıldığının pek önemi yok...
tam olmasa da yakın geçmişi okuduğumda çok fazla olumlu sonuç alan olmadığını gördüm.. birazcık moralim bozuldu..
ben ilaçlar dahil 4500 gibi bir rakam duydum,yakın zamanda yaptıran arkadaşlar ne kadar ödediniz?
bir de benim elimde aşılamadan kalan 1000 lik gonal-f var.. şahin bey iğne olarak ne kullanıyor?? inşallah bunu kullanıyordur,en azından ilaç masrafım azalmış olur..
bu fiyat ilaçlar ve tahliller hariç değil mi?
Cevap verecek yok mu?
Bu arada transfer olan arkadaşların sonuçları belli olmadı mı? Inşallah hepiniz emeklerinizin karşılığınızı alırsınız,allah hepimizin yardımcısı olsun...
ilaçlar dahil değil kan tahlilleri ve jinekolojik muayene ücretsiz tedavinin içinde zaten
bu aralar kimse bişey yazmıyo
yoksa acıbademle ilgili olumsuz düşünceler mi var
paylaşalım
ben gonal-f kullandım herkese aynısınımı veriyo bilmiyoruminsan güzel haberler duymak,tedaviye umutlu başlamak istiyor.. Maddi ve manevi olarak yıprandığımız bu süreçte inşallah olumlu sonuçlar alırız... Ocak başında adetimle tedaviye başlamak istiyorum, aralık ortasında ön görüşme için gidicem,belki adetten önce kullanılması gereken ilaçlar vardır..
Istanbulda çok iyi merkezler var. Fiyat olarak ta hemen hemen acıbademle aynı fakat benim için şuan istanbul veya izmirde tedaviye gidip gelmek yorucu olacak,ilk denemeyi bursa da yaptıracağım.inşallah başka denemeye gerek kalmadan allah gönlüme göre verir...
Doktorum rapor hakkımız sınırlı olduğundan 3 aşılamaya yetecek kadar iğne aldırmıştı. Fakat artık aşılama ile vakit ve nakit kaybetmemeye karar verdim.. Inşallah gonal-f kullandırır doktor bey de ilaç yükünden kurtulurum.. Kullandırmasa bile ilk denemede hamile kalırsam ilaçları ihtiyacı olan birine veririm yeter ki bebeğim gelsin artık
insan güzel haberler duymak,tedaviye umutlu başlamak istiyor.. maddi ve manevi olarak yıprandığımız bu süreçte inşallah olumlu sonuçlar alırız... ocak başında adetimle tedaviye başlamak istiyorum, aralık ortasında ön görüşme için gidicem,belki adetten önce kullanılması gereken ilaçlar vardır..
istanbulda çok iyi merkezler var. fiyat olarak ta hemen hemen acıbademle aynı fakat benim için şuan istanbul veya izmirde tedaviye gidip gelmek yorucu olacak,ilk denemeyi bursa da yaptıracağım.inşallah başka denemeye gerek kalmadan Allah gönlüme göre verir...
doktorum rapor hakkımız sınırlı olduğundan 3 aşılamaya yetecek kadar iğne aldırmıştı. fakat artık aşılama ile vakit ve nakit kaybetmemeye karar verdim.. inşallah gonal-f kullandırır doktor bey de ilaç yükünden kurtulurum.. kullandırmasa bile ilk denemede hamile kalırsam ilaçları ihtiyacı olan birine veririm yeter ki bebeğim gelsin artık
merhaba arkadaşlar, bende ocak ayında tüp bebek yaptırmayı planlıyorum.reglimden bir hafta önce rapor alıp gelcem. hatayda yaşıyorum. ilk defa yaptırıcam kısmetse, sizler biliyosunuzdur, öncesinde şahin beyin istediği herhangibir test tahlil ya da kullanmamı isteyeceği herhangibir ilaç var mı? tüp bebek raporuda geçmiyordu demi orda? Rabbim en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayıda nasip eder inşallah..
bu fiyat ilaçlar ve tahliller hariç değil mi?
cevap verecek yok mu?
bu arada transfer olan arkadaşların sonuçları belli olmadı mı? inşallah hepiniz emeklerinizin karşılığınızı alırsınız,Allah hepimizin yardımcısı olsun...
merhaba arkadaşlar, bende ocak ayında tüp bebek yaptırmayı planlıyorum.reglimden bir hafta önce rapor alıp gelcem. hatayda yaşıyorum. ilk defa yaptırıcam kısmetse, sizler biliyosunuzdur, öncesinde şahin beyin istediği herhangibir test tahlil ya da kullanmamı isteyeceği herhangibir ilaç var mı? tüp bebek raporuda geçmiyordu demi orda? Rabbim en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayıda nasip eder inşallah..
canım sen raporu alıyorsun kuruma beyan ediyorsun ön onnayı aldıktan sonra işlemi yaptırıyosun aldığın faturayı kuruma-sgk- götürüp bir kısmını 1600 falan tahsil ediyorsun.bu olayı araştır tedaviden sonra alamazsın, hem ilaçlarınıda ödüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?