Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bu seferde olmazsa diye stres yapmaya başladım, bidaha işten nasıl izin alırım, bidaha bunun için maddiyat nasıl ayırabilirim, kurgu yapmaya başladım iyice, şu 12 gün ne uzak

bu seferde olmazsa diye stres yapmaya başladım, bidaha işten nasıl izin alırım, bidaha bunun için maddiyat nasıl ayırabilirim, kurgu yapmaya başladım iyice, şu 12 gün ne uzak

seni o kadar iyi anlıyorum ki beynimiz bir dk.boş durmuyor hep düşünüyoruz çok zor bi süreç ama şuan olumsuz düşünme lütfen. Bu seferde olmazsa deme olumsuzluk çağırma kendini sakin bırak bol bol dua et olumluyada olumsuzada hazırlıklı ol hiçbir zaman dr.garanti vermiyor kesin olucak denmiyor.iyi tarafından bakmaya çalış en azından tadavi olma şansımız var. Biz elimizden geleni yapıyoruz rabbimde ol dedimi olacak inşallah canım.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

arkadaşlar ben ocak ayında tüp bebek düşünüyorum.. aralık adetimden sonra ön görüşme için şahin beye gidicem... hem ücret olarak hem de mesafe olarak uygun olduğundan şahin bey de karar kıldım..zaten Rabbim ol derse olacak,nerede yapıldığının pek önemi yok...
tam olmasa da yakın geçmişi okuduğumda çok fazla olumlu sonuç alan olmadığını gördüm.. birazcık moralim bozuldu..
ben ilaçlar dahil 4500 gibi bir rakam duydum,yakın zamanda yaptıran arkadaşlar ne kadar ödediniz?

bir de benim elimde aşılamadan kalan 1000 lik gonal-f var.. şahin bey iğne olarak ne kullanıyor?? inşallah bunu kullanıyordur,en azından ilaç masrafım azalmış olur..

merhaba inş seninde tedavin hayırlı olur ben de tam fiyatını bilmiyorum ama pazartesi randevum var şahin beyde görüşme için gidiyorum bende hayırlısıyla baslıyorum tedaviye eger fiyat hakkında bilgi alırsam buraya yazarım rabbim herkesin gönlüne göre versin

işte sonu. 0.01 den bile daha düşük bhcg

cnm daha var senin test gününe önce çatlama iğnesinin içindeki hcg önce 0 lanıyormuş sonra yükselmeye başlıyormuş 8-9 ncu günlerde vücut hcg salgılıyomuş bide yapma bir daha test filan 12 .güne kadar.

yabancı siteleri okudum 5. gün transferi 7 . günde hcg belli ediyormuş, 12. gündede acıbademde yaptırcsm ,ama olma ihtimali pek yok,şahin beyde haftaya cumartesi yine yokmuş, bakalım ne diyecek bu sefer,

4250 ilk denemenin fiyatıymış

4250 ilk denemenin fiyatıymış

bu fiyat ilaçlar ve tahliller hariç değil mi?

cevap verecek yok mu?

bu arada transfer olan arkadaşların sonuçları belli olmadı mı? inşallah hepiniz emeklerinizin karşılığınızı alırsınız,Allah hepimizin yardımcısı olsun...

ilaçlar dahil değil kan tahlilleri ve jinekolojik muayene ücretsiz tedavinin içinde zaten
bu aralar kimse bişey yazmıyo
yoksa acıbademle ilgili olumsuz düşünceler mi var
paylaşalım

ilaçlar dahil değil kan tahlilleri ve jinekolojik muayene ücretsiz tedavinin içinde zaten
bu aralar kimse bişey yazmıyo
yoksa acıbademle ilgili olumsuz düşünceler mi var
paylaşalım

insan güzel haberler duymak,tedaviye umutlu başlamak istiyor.. maddi ve manevi olarak yıprandığımız bu süreçte inşallah olumlu sonuçlar alırız... ocak başında adetimle tedaviye başlamak istiyorum, aralık ortasında ön görüşme için gidicem,belki adetten önce kullanılması gereken ilaçlar vardır..
istanbulda çok iyi merkezler var. fiyat olarak ta hemen hemen acıbademle aynı fakat benim için şuan istanbul veya izmirde tedaviye gidip gelmek yorucu olacak,ilk denemeyi bursa da yaptıracağım.inşallah başka denemeye gerek kalmadan Allah gönlüme göre verir...

doktorum rapor hakkımız sınırlı olduğundan 3 aşılamaya yetecek kadar iğne aldırmıştı. fakat artık aşılama ile vakit ve nakit kaybetmemeye karar verdim.. inşallah gonal-f kullandırır doktor bey de ilaç yükünden kurtulurum.. kullandırmasa bile ilk denemede hamile kalırsam ilaçları ihtiyacı olan birine veririm yeter ki bebeğim gelsin artık

ben gonal-f kullandım herkese aynısınımı veriyo bilmiyorum

aşılama gerçekten vakit kaybetmekten ve strese girmekten başka bir işe yaramıyor.bu arada şahin bey genelde gonal-f ilacı kullanıyormuş.

merhaba arkadaşlar, bende ocak ayında tüp bebek yaptırmayı planlıyorum.reglimden bir hafta önce rapor alıp gelcem. hatayda yaşıyorum. ilk defa yaptırıcam kısmetse, sizler biliyosunuzdur, öncesinde şahin beyin istediği herhangibir test tahlil ya da kullanmamı isteyeceği herhangibir ilaç var mı? tüp bebek raporuda geçmiyordu demi orda? Rabbim en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayıda nasip eder inşallah..

ben de ocak ayı için tüp bebek düşünüyorum... ben reglimin 20.günü gitmeyi düşünüyorum.. forumdan okuduklarıma göre bazı durumlarda 21.günden itibaren ilaç kulllananlar var.. şahin beye üye olduğu bir siteden msj attım, reglinizden önce ön görüşme için gelmelisiniz dedi fakat ne kadar önce olduğunu yazmamış..tüp bebek yaptırmaya karar verdiysen önceki doktorlarının istediği tahlil sonuçların duruyorsa yanında götürürsün.. fhs,lh,tsh,e2,prolaktin,tiroid ... vs
tüp bebek raporunu hiç araştırmadım,almak biraz zahmetli sanırım.. ama iğneler için rapor olması gerekiyor.. ben aşılama öncesi 1500 den fazla tutan iğnelere 350 verdim rapor sayesinde..

evt ilaçlar hariç ilk deneme fiyatı 4250 ilaclar 1 milyar felan tutuyo herlde yani iilk deneyenler için bu böyle ben 2008 yılında ilk denememi yaptıgım zaman 1. 3800 dü 2. 3200dü 3. bedavaydı ama şimdi degişmiş 1. 4250 2.3650 3.3250 4.bedava ilaclar hariç tabiki bizde şimdi 3.650ye yaptırcaz bide ilaclar var ayy ne bilim allah yardımcımız olsun ben şimdi adet olmayı bekliyorum adetimin 2. günü baslıyoruz artık hayırlısıyla

işde en güzeli gidip kendin görüşmen doktorla fiyat aralıkları yazdıgım gibi şahin bey iyi bir insan ya fiyattada yardımcı olur bence mesela ben karar verdim tüp bebek yaptırcagıma benim adetlrim düzensiz pazartesi gittik şahin beye baslıcaz dedik tedaviye 2. denemem oldugu içinmi bilmem ama benden tahlil felan istemedi adet olmam için hap verdi bunu kullan adetinin 2. günü gel baslayalım dedi öle yapıcaz işde haberdar ederim kızlarr

canım sen raporu alıyorsun kuruma beyan ediyorsun ön onnayı aldıktan sonra işlemi yaptırıyosun aldığın faturayı kuruma-sgk- götürüp bir kısmını 1600 falan tahsil ediyorsun.bu olayı araştır tedaviden sonra alamazsın, hem ilaçlarınıda ödüyor.

canım sen test yaptırdınmı sonucun ne oldu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…