Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım sen test yaptırdınmı sonucun ne oldu merak ettim

benim negatif.
gonal f leri çok almakla çok mantıklı bişey yapmışşınız. ben aşılamalarda hiç iğne kullanmadım aslında gonalf leri ödüyormuş kurum bilseydim bende alırdım, 3. tüp bebeği düşünmüyorum.daha şahin beye ulaşamadım.hataya gidiyor sanırım 1 hafta yokmuş haftaya cumartesi ordaysa bir görüşme yapacağım.umarım bir araştırmada yapar.

teşekkür ederim, bişey daha soracam canım kuruma beyan ediyosun derken acıbademimi kastettin? mesela hataydaki üniversite hastanesinden raporu çıkarttım diyelim bursaya gelip acıbademden mi ön onay alıyorum?

teşekkür ederim, bişey daha soracam canım kuruma beyan ediyosun derken acıbademimi kastettin? mesela hataydaki üniversite hastanesinden raporu çıkarttım diyelim bursaya gelip acıbademden mi ön onay alıyorum?

yok canım bana banka bakıyor. bankama ön onay aldım, ama sana devlet bakıyorsa sanırım sgk ile görüşeceksin yada kendi insan kaynakların vardır.onunla irtibata geç .parayı acıbadme ödüyorsun sonra sana bakan kurum özek yaada devlet neyse ordan bi kısmını faturanı götüürnce alacaksın.
kurumunu söyle belki burda sana daha çok yardımcı olan çıkar, benim kurumum özel bir kurumdu.

merhaba Kızlar,

ben de aralık 6 da regl olacağım . Bu ay ikinci aşılamayı denemeyi düşünüyordum am araya burun ameliyatı girecek sanırım. o nedenle bir sonraki aya kayacak sanırım .Çok da ısrarcı olmamaya çalışıyorum. İlk aşılamamız tutmuştu fakat bebek gelişmedi. o yüzden aşılamayı vakit kaybı olarak düşünmemek lazım. sonuçta olmaması için aksi bir durum yoksa denenebilir diye düşünüyorum. Tüp bebek fiyatlarını da göz önünde tutarsanız daha uygun olduğu ortada.

herkese bol şans diliyorum tedavilerinde.

sevgiler

merhaba,

gonal f dediğin nedir? bilgi verebilir misin? ben ilk aşılamamda iğne kullanmıştım. merak ettim gonal f'yi?

tşk

slm kızlar,
uzun zamandır sizleri takip ediyorum Şahin beyi ve hemşirelerini o kadar iyi anlattınızki tanışmak ve tedavi hakkında bilgi almak için 1 ay önce acıbademe gittim şahin bey gerçekten çok ilgili ve güleryüzlü bi doktor.daha önceden yaptırmış olduğumuz bazı testleri gösterdik ve bize tüp bebekten başka şansımızın olmadığını söyledi,zaten bizde bunun bilincindeydik,ilk aşamada eşimden spermiogram testi istedi ama eşim bu örneği 1.5 saat uğraşmasına rağmen veremedi evimize geri dönmek zorunda kaldık.1 hafta sonraya tekrar spermiogram için randevu aldım yine olmadı eşim ortamın farklı olduğunu kendini iyi hissetmediğini ve asla bunu hastanede yapamıyacağını söyledi hastaneye yakın bir otel aradık oda yok.şahin beyle görüştük bunun psikolojik olduğunu söyledi eşimde bu konuyu birdaha açmamamı istiyor psikolojisinin düzelmesi gerekiyormuş.inanın ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım ..Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin.

teşekkür ederim canım,çok sağol.. devlette öğretmenim. en iyisi pazartesi sgk ya gidip bir sorayım,bakalım ne diyecekler..

selam arkadaşlar ikinci deneme için başladık ilaçlar değişti klomen puregon ve menegon ile başladık salı günü kontrol var bakalım
kimse bişey yazmıyo neden?

arkadaşlar ben genetik testi için kN ALDIRIP ANKARAYA YOLLUCAM daha önce yapan var mı normal kargoyla mı yolladınız

arkadaşlar ben genetik testi için kN ALDIRIP ANKARAYA YOLLUCAM daha önce yapan var mı normal kargoyla mı yolladınız

Ben daha önce yaptırmıştım.kendim ve eşimden kan aldırıp ankara HRS kadın hastanesine normal kargo ile ikimizin nufus cüzdanı fotokopisi telefon numaraları ve tetkik ücreti olan 112 lirayı zarfın içine koyup gönderdim.göndermeden önce hastaneyi arayıp göndreceğimi söyledim.kargo ertesi gün ellerine ulaştı sonucunuda yaklaşık 10 gün sonra telefon açarak bana faksladılar.Bu arada hazır kargo göndermişken bir tüp daha kan aldırıp pıhtılaşma faktörlerinede baktırmanı tavsiye ederim.bu tetkik içinde ayrıca 12 tl ödüyorsun.

ben daha önce yaptırdım,kromozom analizi diye geçiyo. üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırdım. tabii sonucu 1 yada 2 ay sonra aldım. üniversite hastanelerinde istediğin bütün testleri yaptırabilirsin. eğer uzun bir vaktin varsa canım..

aslında vaktim var çünkü dr problem olmadığını düşünüyor ama benim sadece özel güvencem var oda ödemiyormuş devlet gibi değil yani ama eşim fakülteden yaptırsın o zaman ,

aslında vaktim var çünkü dr problem olmadığını düşünüyor ama benim sadece özel güvencem var oda ödemiyormuş devlet gibi değil yani ama eşim fakülteden yaptırsın o zaman ,

canım o zaman boşu boşuna masraf yapma,üniversitede bir doktora git iste testleri. aslında bu testlerde pek bişey çıkmıyo. eşimde xy bendede xx kromozomlarında herhangibir anormalliğe rastlanmamıştır diye bişeyler yazıyordu sadece. ondan sonra ben pıhtılaşma testi yaptırdım, homozigot mutasyon çıktı. yani pıhtılaşma varmış bende. nerdeyse üç aydır şahin beyin önerdiği ilaçları kullanıyorum. tüp bebek öncesinde kullanmam gerekiyormuş. sanada kolay gelsin şimdiden..

ARKADAŞIM SEN NE ZAMAN YAPTIRMIŞTIN, bende 30 tl diye duymuştum bir forumda benden kişi başına 100 tl istediler. eşimin ve benim karyotip ve bana trombofili paneli yapacaklar.200 tl de az değil, ama koşturmaktanda bıkıyor insan.

Ben geçen ay yaptırmıştım sağlık güvencen olunca 12 tl fark ödüyorsun güvencen yoksa 100 tl.ama eşin için sağlık güvencesi geçmiyor.

kızlar yokmu hayırlı haberler kimse girmiyo artık bendede heyecan son safada bir iki gün içinde adet olucam ignelere baslıcaz cok heyecanlıyım dua edin bende sizlere ediyorum

hrs ye yollamak için acıbademe kan aldırmaya gittik, olamaz yapamayız dediler, bu kanlar kimin eline geçecek nolcak bilemeyiz falan dediler, siz nerde aldırmıştınız.

kanı sonunda aldırıp yolladım bakalım hayırlı cevaplar olsun,
şahin beye yda başka doktora laparoskopi yaptıran oldumu aranızda , yaptıran olduysa kis olduğı kesin miydi yoksa bakmak için mi yaptırdınız ne kadar süre çalışmayı ,işten uzak kalmayı gerektirir, lütfen bilgileriniziii paylaşın bana bir doktor bunu teklif etti nedensiz değil belkide nedeni endometriozis diye düşünüyor fikri olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…