- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.801
canım sen test yaptırdınmı sonucun ne oldu merak ettim
canım sen raporu alıyorsun kuruma beyan ediyorsun ön onnayı aldıktan sonra işlemi yaptırıyosun aldığın faturayı kuruma-sgk- götürüp bir kısmını 1600 falan tahsil ediyorsun.bu olayı araştır tedaviden sonra alamazsın, hem ilaçlarınıda ödüyor.
teşekkür ederim, bişey daha soracam canım kuruma beyan ediyosun derken acıbademimi kastettin? mesela hataydaki üniversite hastanesinden raporu çıkarttım diyelim bursaya gelip acıbademden mi ön onay alıyorum?
benim negatif.
gonal f leri çok almakla çok mantıklı bişey yapmışşınız. ben aşılamalarda hiç iğne kullanmadım aslında gonalf leri ödüyormuş kurum bilseydim bende alırdım, 3. tüp bebeği düşünmüyorum.daha şahin beye ulaşamadım.hataya gidiyor sanırım 1 hafta yokmuş haftaya cumartesi ordaysa bir görüşme yapacağım.umarım bir araştırmada yapar.
yok canım bana banka bakıyor. bankama ön onay aldım, ama sana devlet bakıyorsa sanırım sgk ile görüşeceksin yada kendi insan kaynakların vardır.onunla irtibata geç .parayı acıbadme ödüyorsun sonra sana bakan kurum özek yaada devlet neyse ordan bi kısmını faturanı götüürnce alacaksın.
kurumunu söyle belki burda sana daha çok yardımcı olan çıkar, benim kurumum özel bir kurumdu.
selam arkadaşlar ikinci deneme için başladık ilaçlar değişti klomen puregon ve menegon ile başladık salı günü kontrol var bakalım
kimse bişey yazmıyo neden?
arkadaşlar ben genetik testi için kN ALDIRIP ANKARAYA YOLLUCAM daha önce yapan var mı normal kargoyla mı yolladınız
arkadaşlar ben genetik testi için kN ALDIRIP ANKARAYA YOLLUCAM daha önce yapan var mı normal kargoyla mı yolladınız
aslında vaktim var çünkü dr problem olmadığını düşünüyor ama benim sadece özel güvencem var oda ödemiyormuş devlet gibi değil yani ama eşim fakülteden yaptırsın o zaman ,ben daha önce yaptırdım,kromozom analizi diye geçiyo. üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırdım. tabii sonucu 1 yada 2 ay sonra aldım. üniversite hastanelerinde istediğin bütün testleri yaptırabilirsin. eğer uzun bir vaktin varsa canım..
aslında vaktim var çünkü dr problem olmadığını düşünüyor ama benim sadece özel güvencem var oda ödemiyormuş devlet gibi değil yani ama eşim fakülteden yaptırsın o zaman ,
Ben daha önce yaptırmıştım.kendim ve eşimden kan aldırıp ankara HRS kadın hastanesine normal kargo ile ikimizin nufus cüzdanı fotokopisi telefon numaraları ve tetkik ücreti olan 112 lirayı zarfın içine koyup gönderdim.göndermeden önce hastaneyi arayıp göndreceğimi söyledim.kargo ertesi gün ellerine ulaştı sonucunuda yaklaşık 10 gün sonra telefon açarak bana faksladılar.Bu arada hazır kargo göndermişken bir tüp daha kan aldırıp pıhtılaşma faktörlerinede baktırmanı tavsiye ederim.bu tetkik içinde ayrıca 12 tl ödüyorsun.
ARKADAŞIM SEN NE ZAMAN YAPTIRMIŞTIN, bende 30 tl diye duymuştum bir forumda benden kişi başına 100 tl istediler. eşimin ve benim karyotip ve bana trombofili paneli yapacaklar.200 tl de az değil, ama koşturmaktanda bıkıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?