- Konu Sahibi handan1976
-
ah canım ya.....sağlıklı,sıhhatli olsunlarda sayısı hiç önemli değil......inşallah hep beraber o günleride görürüz......2 hafta içinde şahin beyin üçüz bir doğumu daha var.......:1hug:
Hastanede gördüğüm Şahin beyin bütün hastaları gencecik insanlar.Aralarında bir ben yaşlı kalıyorum.
canım sanırım o 2 hft içinde doğum yapacak olan benim..Endişeli ve heyecanlı bi şekilde bekliyoruz aslında her an herşey olabilir..ama ümidimiz 35.hft.yı görebilmek..ve bebeklerimi sağlıkla kucağıma alabilmek..sanırım şahin bey bu zaman zarfında sorarsanız doğum yapıp yapmadığım hakkında bilgilendirir sizleri..hepinizi- umut olayım diye- doğum sonrası ziyaretime beklerim..Allah herbirinizin kalbine göre versin..
canım sanırım o 2 hft içinde doğum yapacak olan benim..Endişeli ve heyecanlı bi şekilde bekliyoruz aslında her an herşey olabilir..ama ümidimiz 35.hft.yı görebilmek..ve bebeklerimi sağlıkla kucağıma alabilmek..sanırım şahin bey bu zaman zarfında sorarsanız doğum yapıp yapmadığım hakkında bilgilendirir sizleri..hepinizi- umut olayım diye- doğum sonrası ziyaretime beklerim..Allah herbirinizin kalbine göre versin..
http://www.kadinlarkulubu.com/8340395-mesaj74.html şutarafagitti şutarafagitti şutarafagitti şutarafagitti
Kızlar verdiğim linkteki msjları benim daha önceden açtığım bir başlıkta arkadaşın biri yorum yapmışş.Zaten hiç içimden gelmiyorduu o merkezz için hep nedense içimde bursa ACIBADEM merkeziii varr orda yaptırmak ıstıyorum bu yazılanları okuyuncada defterden sildim karadeniz merkezini..Kızlar bu kodum linkteki üüyenin alıntı msjlarını okursanız sevinirin.Karşılaştırma yapmak istiyorumda ACIBADEMDEKı ekiple bu ekip arasındaki farkCADIARZUinşallahh anlatabilmişimdirCADIARZU
inş canım hayırlısıyla başarıcaz inş:Saruboceq:pink canım hepimiz emeklerimizin karşılığını alacağız merak etme.Allah isteyen herkese tabii bize de Hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşallah.
http://www.kadinlarkulubu.com/8340395-mesaj74.html şutarafagitti şutarafagitti şutarafagitti şutarafagitti
Kızlar verdiğim linkteki msjları benim daha önceden açtığım bir başlıkta arkadaşın biri yorum yapmışş.Zaten hiç içimden gelmiyorduu o merkezz için hep nedense içimde bursa ACIBADEM merkeziii varr orda yaptırmak ıstıyorum bu yazılanları okuyuncada defterden sildim karadeniz merkezini..Kızlar bu kodum linkteki üüyenin alıntı msjlarını okursanız sevinirin.Karşılaştırma yapmak istiyorumda ACIBADEMDEKİ ekiple bu ekip arasındaki farkCADIARZUinşallahh anlatabilmişimdirCADIARZU
hihoyyytSağolasın canım yorumların içinopuyorumnanaktanAyy harikaa yaa bu mübarekk aylarınn hürmetinee bebeklerin sana tutunur inşallahh dualarım seninlehihoyyytYazılanları okudum
Bursa Acıbadem Şahin Bey için konuşabilirim sadece
Yeteri kadar rahat oluyorsunuz yanında bir kere
Kendi adıma birşey farkettim mesela sizi birkaç kere görmüş olmasına rağmen ne kadar dikkatle sizi incelediğini anladığınızda şaşırıyorsunuz hatta...
Kaldı ki Şahin Beyden hariç hemşirelerde size son derece yardımsever davranıyorlar..
Bide sanırım nasıl başlarsa öyle devam ediyor...
Bizim ilk görüşmemiz gerçekten sohbet havasındaydı.Ki benden önce eşimin ikna olması gerekiyordu Şahin Beye...
Transferim oldu bugün 3.günüm sonuç ne olursa olsun Şahin Beyde direteceğim...
Senin içinde hayırlısı neresi ise o olsun arkadaşım...
Umarım yardımcı olabilmişimdir..kaydirigubbakcemile5
inş canım hayırlısıyla başarıcaz inş:Saruboceq:
balkafam canım tabikide şahinbeyde denemelisin tatlişimŞeniz
hihoyyytSağolasın canım yorumların içinopuyorumnanaktanAyy harikaa yaa bu mübarekk aylarınn hürmetinee bebeklerin sana tutunur inşallahh dualarım seninlehihoyyyt
Sağol dularını esirgemediğin için.ınşallah sıkı sıkı tutunurlar inşallah...
Senin topici okudum az önce
Benim gibi sebepsizsin sende değil mi? ben malesef 6 sene bekledim.Rabbim bana nasip etmedi....
ınşallah tedaviye başlamadan Rabbim sana gönlündekini tez zamanda verir..
Doğumunu Şahin bey yaptırır ıNŞALLAH :Saruboceq:
hihoyyytSağolasın canım yorumların içinopuyorumnanaktanAyy harikaa yaa bu mübarekk aylarınn hürmetinee bebeklerin sana tutunur inşallahh dualarım seninlehihoyyyt
Pinkim canımm benim opuyorumnanaktan evet şahib beydee :lepi:Bir an önce adet olda sendee yaklaş bebeişisneee
Sağol dularını esirgemediğin için.İnşallah sıkı sıkı tutunurlar inşallah...
Senin topici okudum az önce
Benim gibi sebepsizsin sende değil mi? ben malesef 6 sene bekledim.Rabbim bana nasip etmedi....
İnşallah tedaviye başlamadan Rabbim sana gönlündekini tez zamanda verir..
Doğumunu Şahin bey yaptırır İNŞALLAH :Saruboceq:
Evet benimkide sebebsiz infertilite 2.5 yıldır bekliyorum bakalım ne kadar daha beklicem allah bilirkaydirigubbakcemile3Doğumumu şahin beye yaptıramam çünkü ben rizede oturuyorum:kedi:
Evet benimkide sebebsiz infertilite 2.5 yıldır bekliyorum bakalım ne kadar daha beklicem allah bilirkaydirigubbakcemile3Doğumumu şahin beye yaptıramam çünkü ben rizede oturuyorum:kedi:
Biliyorum Rizede olduğunu da nedense içimden öyle demek geldisositososito
inş canım hayırlısıyla başarıcaz inş:Saruboceq:
balkafam canım tabikide şahinbeyde denemelisin tatlişimŞeniz
Kızlar verdiğim linkteki msjları benim daha önceden açtığım bir başlıkta arkadaşın biri yorum yapmışş.Zaten hiç içimden gelmiyorduu o merkezz için hep nedense içimde bursa ACIBADEM merkeziii varr orda yaptırmak ıstıyorum bu yazılanları okuyuncada defterden sildim karadeniz merkezini..Kızlar bu kodum linkteki üüyenin alıntı msjlarını okursanız sevinirin.Karşılaştırma yapmak istiyorumda ACIBADEMDEKİ ekiple bu ekip arasındaki farkCADIARZUinşallahh anlatabilmişimdirCADIARZU
Bluesuu ben sanıyorum sizden büyüğüm.41 yaşındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?