Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ah canım ya.....sağlıklı,sıhhatli olsunlarda sayısı hiç önemli değil......inşallah hep beraber o günleride görürüz......2 hafta içinde şahin beyin üçüz bir doğumu daha var.......:1hug:

canım sanırım o 2 hft içinde doğum yapacak olan benim..Endişeli ve heyecanlı bi şekilde bekliyoruz aslında her an herşey olabilir..ama ümidimiz 35.hft.yı görebilmek..ve bebeklerimi sağlıkla kucağıma alabilmek..sanırım şahin bey bu zaman zarfında sorarsanız doğum yapıp yapmadığım hakkında bilgilendirir sizleri..hepinizi- umut olayım diye- doğum sonrası ziyaretime beklerim..Allah herbirinizin kalbine göre versin..

Hastanede gördüğüm Şahin beyin bütün hastaları gencecik insanlar.Aralarında bir ben yaşlı kalıyorum.

canım ne güzel 11 yumurtan olmuşhihoyyyt hayırlısıyla döllenip sana tutunurlar inşş :Saruboceq:yaş önemli değil ben 35 yaşındayım 4 micro denedim ama 11 yumurtam olmadı hiç :çok üzgünüm:en fazla 8 oldu oda 9 yıl önce ondan sonra 1-2 toplandı hep sayı değil kalite önemli hayırlısı olsun hakkımızda hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inş:Saruboceq:

Ah ne güzel ne güzel umudumuza umut oldunuz...
İnşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza

seybay üçüz haaa?Allah yardımcın olsun.Hayırlısıyla doğduklarında üçü birden ağlamaya başladıklarında yardıma çağır,gelirim.Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah.

pink canım hepimiz emeklerimizin karşılığını alacağız merak etme.Allah isteyen herkese tabii bize de Hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşallah.

dilkalman.....canım ya yaş önemli değil.......RABBİM verecek olduktan sonra veriyor.......ben şu anda başka topicte biriyle görüşüyorum 40 yaşında ve 3 üzlere hamile.......ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.......bende 36 yaşındayım.......:1hug:

evet canım bende seni tahmin ettim.....sık sık soracağım şahin beye doğumunun olup olmadığını,eğerki hastanede yattığın zamana denk getirebilirsem,mutlaka ziyaret edicem.......senin güzel ,sevinç,mutluluk anına ermene az kalmış canım.........darısı inşallah bizlere......ALLAH yardımcın olsun......:1hug:

http://www.kadinlarkulubu.com/8340395-mesaj74.html şutarafagitti şutarafagitti şutarafagitti şutarafagitti
Kızlar verdiğim linkteki msjları benim daha önceden açtığım bir başlıkta arkadaşın biri yorum yapmışş.Zaten hiç içimden gelmiyorduu o merkezz için hep nedense içimde bursa ACIBADEM merkeziii varr orda yaptırmak ıstıyorum bu yazılanları okuyuncada defterden sildim karadeniz merkezini..Kızlar bu kodum linkteki üüyenin alıntı msjlarını okursanız sevinirin.Karşılaştırma yapmak istiyorumda ACIBADEMDEKİ ekiple bu ekip arasındaki farkCADIARZUinşallahh anlatabilmişimdirCADIARZU

Yazılanları okudum

Bursa Acıbadem Şahin Bey için konuşabilirim sadece
Yeteri kadar rahat oluyorsunuz yanında bir kere
Kendi adıma birşey farkettim mesela sizi birkaç kere görmüş olmasına rağmen ne kadar dikkatle sizi incelediğini anladığınızda şaşırıyorsunuz hatta...
Kaldı ki Şahin Beyden hariç hemşirelerde size son derece yardımsever davranıyorlar..
Bide sanırım nasıl başlarsa öyle devam ediyor...
Bizim ilk görüşmemiz gerçekten sohbet havasındaydı.Ki benden önce eşimin ikna olması gerekiyordu Şahin Beye...
Transferim oldu bugün 3.günüm sonuç ne olursa olsun Şahin Beyde direteceğim...
Senin içinde hayırlısı neresi ise o olsun arkadaşım...
Umarım yardımcı olabilmişimdir..kaydirigubbakcemile5

pink canım hepimiz emeklerimizin karşılığını alacağız merak etme.Allah isteyen herkese tabii bize de Hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşallah.
inş canım hayırlısıyla başarıcaz inş:Saruboceq:

balkafam canım tabikide şahinbeyde denemelisin tatlişimŞeniz

hihoyyytSağolasın canım yorumların içinopuyorumnanaktanAyy harikaa yaa bu mübarekk aylarınn hürmetinee bebeklerin sana tutunur inşallahh dualarım seninlehihoyyyt

Pinkim canımm benim opuyorumnanaktan evet şahib beydee :lepi:Bir an önce adet olda sendee yaklaş bebeişisneee

ŞenizŞeniz

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

selam kızlaaaar benim biraz işler yoğundu giremedim pek amaaaa üzüldüm şimdi çok şey kaçırmışım valla biraz uzak kalınca... topiğimiz yeni (eski) :kedi: arkadaşlarla şenlenmiş bakıyorum.

samurumla görüşüyoruz zaten şimdilik onun bekleme süreci iyi gidiyor biliyorum. bugün iştahı da açılsın bebekleri beslemek için yemesi lazım değil mi....

bluesuu senden haber alamadım bu aralar pek. eviniz kalabalıktı dinleniyorsun değil mi kendini yormadan... tutunuyordur şimdi bebişler sımsıkı inşallah söyle de gitmesinler bir yere tamam mı...

pinkcim sen nasılsın canım... inşallah reglen hiç gelmez de tedavisiz gelir bebişin. hihoyyyt yok o da bizimkiler gibi inatçı keçiyse illa tedavide para harcatacağım anneme babama diyorsa klava: o zaman adetin bir an önce gelsin de tedaviye başla inşallah canım benim.

balsuratlı sende hoşgeldin. okudum yazdıklarını. yagmurbebek arkadaşımı tanıyorum bende negatif sonuç alanların sayfasından. karadenizde yaptırmış demek ki. doktorun ve ekibin yaklaşımı çok önemli bu tedavi sırasında psikolojik destek almak gerekiyor aslında bazı merkezlerde var biliyorsundur. ama acıbademde ben pek ihtiyaç hissetmedim hem buradaki dostluklarımız ve herkesin desteği hemde şahin beyin ve ekibinin güler yüzü, ilgisi pek ihtiyaç hissetirmedi açıkcası. benim geçen aydı tedavim kimyasal gebelik oldu devam etmedi. ama ikinciyi de yine şahin beyle yapacağım inşallah bayram sonrasında müsait olunca.
sormak istediklerin olursa yardımcı oluruz ama kararı sen ve eşin vereceksiniz yine de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bebişlerin koşa koşa gelsin sana da.

Bluesuu ben sanıyorum sizden büyüğüm.41 yaşındayım.

dilkalman sende yaşına falan bakıp hiç üzme bence kendini. 11 yumurta çok güzel bir sayı inşallah hepsi sağlıklı döllenir kaliteli embriyolar olur ve sımsıkı tutunurlar. arkadaşların dediği gibi 40 yaşının üzerinde 3üz bekleyenler 43 yaşında nur topu gibi kız bebek doğuranlar neler neler var. rabbim yeterki vermek istesin. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…