Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

aşılamalar negatif olunca ben laporoskopi değil de histereskopi yaptırdım.. tüp bebek öncesinde rahimde perde,kist..vs var mı diye... hatta laporoskopide yapın dedim doktor ona gerek yok dedi.. histereskopide rapor gerekmiyor,laparoskopi için sanırım karın bölgesinde delik açıldığından dolayı 1 hafta dinlenme verirler..
histereskopi yaptırmadıysan öncesinde onu yaptırmanı tavsiye ederim,ultrasondo görünmeyen bebeğin tutunmasını engelleyen bi durum varsa bakmış olurlar,çok basit bir işlem..

benimde 2.deneme hüsranla sonuçlandı.ağlamaktan üzüntüden kahroldum ama yapacak bişey yok sanki birşeyler eksik gibi bu tedavide adetin 2. günü gel hemen başla hiç bi test yapılmadan neden olmuyo diye araştırılmak için 5 keremi denemek gerekiyo bisürü emek para harcanıyo umutlanıp bekliyosun kızmaya başladım artık merkezi değiştirmeyi düşünüyorum sizce neresini tercih ediyim en çok duyduğunuz yer neresi biride çıkıp ben hamileyim demiyo başarı oranları düştü galiba çok yoğun bir merkez

merkez le ilgili söylemek istediklerimi söylemişsin... diğer merkezlerden bir sürü hamile çıkıyor,fakat burada yaptıranlar sanırım internete girmiyorlar :)

senin sonuç almanı bekliyordum ümitle... dün hemen esrafenin sonucu ne acaba diye tüp bebek topiğinden okudum,çok üzüldüm .... Allah yardımcın olsun..
doğrusunu söylemek gerekirse ben bana güven verdiği için değil sadece bana en yakın merkez olduğu için ilk denememi orda yaptıracağım,ama şu da var Allah nasip edecekse orda da eder diye düşünüyorum.. tabii dediklerine de katılıyorum,ben ilk kez gittim geçen gün öngörüşme yaptım,adetin 2 .günü gel dedi,test falan hiçbişey istemediler... eğer ilk denemem olmazsa yazın izin dönemimde istanbulda umut tüp bebek yada memorial düşünüyorum.. çok güzel yorumlar okudum,bir araştır istersen..

Bende bandırmada oturduğum için bursa yakın diye tercih ettim temiz düzenli bir yer ama negatif tarafları var tabi allah bir zaman kararlamıştır diye oturuyoz artık . öğretmenim birer hafta rapor aldım hep izin oluca bizim işte dersler falan aksıyo anlıcan arkadaşım bu işler zor kendimi rahat bırakamıyorum stres çok kötü etkiliyo

aynı şeyi bende hissettim şahin bey ilgili ama bu kadar para harcıyorsun sonra sana diyorki olmayınca neden bilmiyorum ama bidaha tüp bebek düşünürsen gel bana ,yani acıbadem biraz tüp bebek makinesi modunda ama başka doktora gittim o da bişey bulamadı o da tüp bebek yapabiliriz değişik yöntemler deneriz dedi.para kısmıda gerçekten zorluyor ama psikolojisi ayrı işten izin alması ayrı naparız bilmiyoruz.
bursada ne kadar iyi dedikleri doktor varsa giderim , olmadı bahçeci kliniği var.
bursa art var bide gürkan uncu tüp bebek için hakkında duyum alan varmı

kızlar histeroskopiyi nerde yaptırdınız bu rahim filmi oluyor galiba ayrıca tiroit testi pıhtılaşma ve genetik testlerinizi nerde yaptırdınız bursada başka bir yerde yaptırmayı düşünüyorum bunları yaptırıp dinlenmeye geçecem artık hepinizin yeni yılı kutlu olsun

arkadaşım öncelikle hakkında hayırlısı olsun,üzüldüm gerçekten. ama bence bütün tüp bebek merkezlerinin başarı yüzdesi aynı. evet acıbadem hastaneleri biraz paragöz:) ama inan ki artık bütün merkezler tamamen özel olmaya başladı,hemen hemen hepsi aynı fiyat.devletle anlaşmalı olanlarıda insan görünce gitmek bile istemiyor ben hatayda oturuyorum.önümüzdeki haftalarda şahin hocaya tüp bebek için gelcem,hatta geçen hafta antakyadaydı,gittim görüştüm,muayene oldum kendisine.ayda bir hataya gelip bizim durumumuzdaki hastaları ücretsiz muayene ediyor, biliyor musun...hangi doçent bunu yapıyo allah aşkına?? tamam belki sonrasında o hastaları hastanesine yönlendiriyordur ama bunu yaptığı için helal hoş olsun. bu devirde paragöz olmayanı yok bence.benim ilk denemem olacak ama ablamın iki başarısız tüp denemesi var. ve ben o kadar test yaptırdım ki şahin hoca bile şaşırdı, sana bu testleri kim söyledi neden yaptırdın dedi:))
basit olan bütün hormon kan tahlillerinin dışında kromozom analizinden tut pıhtılaşma testine kadar yaptırdım. mesela pıhtılaşma varmış bende ve bunu bildiğim için yaklaşık üç aydır asprin kullanıyorum. açıkçası NEDEN dememek için işimi garantiye almak istedim. gerisinide Allah'a bırakıyorum. rabbim hakkımda hayırlı olacaksa eğer nasip etsin diyorum. bence sende diğer denemeden önce,bu söylediğim testleri eğer yaptırmadıysan hemen yaptır derim. ben üniversite hastanesinde yaptırdım hemde hepsini ücretsiz. hakkında hayırlısı olsun kadın psikolojisi bütün biyolojik problemlerden çok daha önemli. içini ferah tut,elbet birgün olacak... mutlu seneler...

sen rahim filmi çektirmemiş miydin? genellikle aşılama öncesi çektirirler.. histereskopi ile rahim filmi farklı.. rahim filminde sıvı vererek tüplerinin açık olup olmadığı kontrol ediliyor, histereskopide kamera ile rahim içerisi inceleniyor,özellikle ultrasonda ve rahim filminde görünmeyen kist,perde vs varsa bunlar görülebiliyor..
genellikle tüp bebekte olumsuz sonuç alındığında çektiriyorlar ama ben üniversite hastanesine gidip çektirdim.. çok basit bir işlem olduğu için dinlenme sürende yaptırmanı tavsiye ederim..
pıhtılaşma ve genetik testlerini ben de yaptırmak istiyorum,ama fırsatım olmadı.. pıhtılaşma problemi en çok denk gelinen durum olduğu için ne olur ne olmaz diye 2 aydır ecopirin alıyorum,doktorların haberi yok :)))
şahin bey adetin 2.günü gel dedi,2-3 gün sonra gidicem büyük ihtimal kist olduğu için şubata erteleyecek.. gittiğimde pıhtılaşma için test yaptırmasam bile ilaç kullanmaya devam etmek istediğimi söyleyeceğim,bir çok doktor bunu yapıyor zaten,zararlı bir ilaç değil sanırım..
ya bu arada bana acıbademin fiyatı uygun geldiği için vazgeçmek istemedim,bi yaptırayım bakalım,belki nasipte vardır.. benim anlamadığım şey ben niye ilaçlara bu kadar az ödedim,herkes 1000-1500 arası bahsediyordu,benim 500 falan olacak.. siz ne kadar ödemiştiniz??

ben başından anlatayım yumurta rezervi az sperm sayısı az bunlar çok sorun değil ilaçla artırılıyo bize birde pgt yapılıyo onun ücreti falan toplam 15 milyar harcadık keşke olsada verdiğim paraya üzülmem ilaçlar 1500 den aşağı tutmadı hiç senin niye öyle oldu bilmiyorum dozları düşüktür belki ben en yüksek dozda kullandım valla aman valla eskişehirliyim şubat tatilinde belki orda yaptırırım testleri yeni yıl bize mutluluk getirsin yaşıcaz ve görcez

kızlar gittiğim 2 proftan sonra tekrar tüp bebekten başka şansım olmadığı söylendi, gerekirse 6 ez yaptır ama ertelmeden vazgeçmeden yaptır denildi bana, şahin beye tekrar döndüm, haftaya histereskopi yaptırcam dua edin, benim için psikolojim bosulmaya başladı artık ama ertelemkte tehlikeliymiş, bugün gittiğim prof erteleme dedi 2 yıl bile çok önemli başarıda dedi, senin gibi çok hastam hamile kalıp bana geldi dedi, dua edelimde erkenden hamile kalalım çok uğraşmadan tükenmeden,
bu arada izin ve para sıkıntısı olmayan varsa aranızda daha önce tüp bebek deneyip olmayan birde semra kahraman ı tavsiye ettiler , bursada olmazsa istanbula gidip, semra kahramanda yaptırmayı düşünüyorum onunda başarısız denemeleri olan hastalarda başarılı olduğunu duydum,

dozlar düşük mü bilmiyorum.. 2000 ünite gonal f,7 adet cetrodite ve 1 tane ovilerite iğne... valla ilaç raporu bayağı etkili oluyor sanırım ücrette..
bu arada ben de esk li sayılırım..ben de öğretmenim.. osmangazide tüp bebek ünitesi de varmış galiba.. bu denememde olmazsa yazın gittiğimde testlerimi orda yaptırabilirm belki..
15000 çok para.. bizim de bu aralar maddi anlamda sıkıntımız çok,cebimdeki son parayı kullanıcam diyebilirim.. olmazsa yazın yapacağım denemelerde kredi falan çekicem artık napalım... tüp işine başladık,gücümün yettiği kadar çok uzun aralıklar vermeden devam etmek istiyorum..
bu pgt noluyor? bana şuan hiçbir test yapılmadığından Allah tan tek isteğim inşallah sonradan olumsuz bir durumla karşılaşmam da öncesinde boşa kürek çekmiş olmam..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

senin erken menapoza girme durumun falan mı var? veya tüplerle ilgili olumsuz bir durum?
şahin beyle kaç kez denedin bilmiyorum ama bir kez daha dene bakalım.. hem moralini de bozma lütfen.. histeroskopi çok basit bir işlem,bayıltılıyorsun zaten anlamıyorsun bile,erteleme bence de..
dediğin gibi nedeni ne olursa olsun tüp bebek yaptırmya karar verildiğinde fazla ara vermeden tedaviye devam etmek en mantıklısı.. zaten kendi haline bırakayım dediğimde normal yoldan olmadığı için,üstüne de 5 aşılamada negatifi görüp çok zor günler geçirdiğim için ben sonuç ne olursa olsun Allah ım maddi manevi güç verdiği sürece denemek istiyorum... üstelik param yok :)) ama yaşımız ilerliyor,bizlerin 1 yılının bile çok kıymetli olduğunu düşünüyorum, para kazanılır borçlar ödenir ama zamanı geriye almaya gücümüz yetmez.. vaktin varsa hiç bekleme ..

MENOPOZ DURUMUM YOK ÇOK ŞÜKÜR AMA yaşım 30 oldu, benim sorunum psikolojim baya bozuluyo olmayınca ,para sıkıntım olacak biraz bide işte izin problemi ama bugün doktorun bana dediği 40 ında milyoner de olsan artık olmaz bu iş, herşeye değer dedi,

çok doğru demiş.. ben de 30 yaşındayım,hatta 31 olucam.. psikolojinin bozulmasına gelince negatifi gören bir çok kişi emin ol aynı şeyleri yaşıyor.. yanımızda genellikle denk gelmediğimiz için sanki tek acı çeken bizmişiz gibi düşünüyoruz.. ben aşılamalardan sonra çok yıpranmıştım.. yalnız kaldığım her fırsatta ağlıyordum,uyuyamadım günlerce,uyusam düşün yani uykumda bile ağlıyordum,eşim tüp bebek kesinlikle yaptırmayalım sen aşılamada böyle olduysan o zaman ne yapacaksın kimbilir demişti.. hatta üzülmeme kızdı, ben ise yanımda olup bana destek olmak yerine ağlıyorum diye kızan bir kocam var diye depresyonumu ikiye katladım.. belki boşver geçecek dese bile yetecekti.. tüpten önce benim üzülmeme üzülmek,kızmakla halletmeye çalışmak yerine ,olsun bi daha deneriz derse kendimi daha iyi hissedeceğimi söyledim.şimdilik anlaştık bakalım..
bir de paylaşmak çok önemli,ben sadece burada derdimi anlatıyorum.. yoksa ailem bile bilmiyor..kızım artık bir ev alın deyip duruyorlar ,bir bilseler cebimdeki son parayla tüp bebek yaptırmaya çalıştığımı,çektiğim üzüntüleri,sıkıntıları...

bende şahin beye histereskopi yaptırmaya karar verdim ama ne kadara malolur bunu unutmuşum sormayı pazartesiye kadar beklicem sigortam bunu öder diye umuyorum ama bu iş bana ne kadara malolacak diye içten içten bi korku sardı beni, bide adetimin 9. günü oluyor geç olur mu onuda düşünüyorum. pazaRTESİ KESİNLEŞTİREYİM geç kalmışsın derse önümüzdeki aya atacam,

merhabalar kızlarr öncelikle nasılsınız bende igneleri vurdum pazartesi yumurtalarım toplanacak bakalım hepimizin hakkında hayırlısı dualarımız esirgemeyelim biribirimizden rabbimm cümlemizin yardımcısı olsun

histeroskopi adetin 10. gününden sonra yapılmıyor,9.günde yapılabilir fakat pzt 9. gününse,aynı gün karar verip pat diye yapmazlar sanırım.. belki ofis histeroskopi yapabilir,tedavi değil de tanısal amaçlı olduğu için narkoz verilmeden 5 dk da yapılıyor.. özellerde 2000 civarı diye duymuştum.. sigortan ödemezse üniversite hastanesinde falan yaptır bence,az para değil çünkü..

hayırlı olsun,inşallah olumlu sonuç alırsın.. burada kimsecikler olmuyor,arada tedavi ile ilgili gelişmeleri yazarsak çok güzel olur.. bu arada yumurta toplama işleminden sonra bilgi verir misin? ilgi alaka nasıl diye.. Allah işini rast getirsin..

salıya randevu vediler salı 9. günüm oluyor , fiyat olayını iyice araştırayım bakalım, bana anestezi ile yapılacak denildi.ama bi doktorla eşimi konuşturayım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…