- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.841
salıya randevu vediler salı 9. günüm oluyor , fiyat olayını iyice araştırayım bakalım, bana anestezi ile yapılacak denildi.ama bi doktorla eşimi konuşturayım .
merhaba acelya bu gün yumurtalarım toplandı anesteziyle oldum sonrasında agrım biraz oldu ama iyiyim şimdi 20 tane yumurta toplanmıs bakalım hayırlısı ilgi alaka demişsin ilgi alaka gayet ii bi sorun yok en azından sordugun her soruya cevap alabiliyorsun sorun yok benide şimdi transfer işlemi korkutuyor enteresan 2. denemem doktoruma yalvarıyorum anestezi ver diye bakalım oda yok diyo kısa bi işlem diyo dayan ama ben rahim filmini bile benim istegime baglı anestezi altında yapmıstım bilmiyom ne yapcaz şimdiden onu düşünüyorum yaa sıkıntı yaptı bayagıı offf
ya ama cogu merkezler veriyomuss cok korkuyomm yaa bildigin gibi degil valla yada hafif sersemletsinler valla yapcak bişi yokk
merhaba acelya bu gün yumurtalarım toplandı anesteziyle oldum sonrasında agrım biraz oldu ama iyiyim şimdi 20 tane yumurta toplanmıs bakalım hayırlısı ilgi alaka demişsin ilgi alaka gayet ii bi sorun yok en azından sordugun her soruya cevap alabiliyorsun sorun yok benide şimdi transfer işlemi korkutuyor enteresan 2. denemem doktoruma yalvarıyorum anestezi ver diye bakalım oda yok diyo kısa bi işlem diyo dayan ama ben rahim filmini bile benim istegime baglı anestezi altında yapmıstım bilmiyom ne yapcaz şimdiden onu düşünüyorum yaa sıkıntı yaptı bayagıı offf
evt ii bakalım yarın haber gelecek nasıllarr yavrucuklarıım hhehesen ne zaman gidiceksin şahin beye daha dogrusu ne zaman tedaviye baslıcaksın ii dayanıklıymıssınız ben cok korkak bir insanım bunu herkesde bilir cevremde yani bu gün yumurtalar topladı felan odaya geldim annem ve esime dedimki size bişi sölicem dedim ben dogum felan yapamam dedim buna kanaat getirdim her seyi anestezi altında yapmak istiyorum cünkü düşünebiliyormusun tırnagım batık ve cekilmesi gerkiyo ben merkezleri arayıp tırnak cekiminde narkoz veriyormusunuz diyorum herkes hayır diyo düşün o acıyı cekiorum ama tırnagı gidip cektirmiyorumm off yaaa
olsun herseyin hayırlısı bence gec olsun güç olmasın yeterki saglıgın olsun bak ben bide bu gün grip oldum cok kötüyüm aslında grip olmam ii olmadı yaa ya bide ben ilk tüp bebek denememde lucrin igne puregon igne ve 1 tane catlatma ignesi vurdum bu kadarcıktı ama bu denememde ve 12 yumurta toplanmıstı polikistik overim var 5 6 ayda bir adet görüyodum cok tedaviler gördüm ama ilac kullanırken her sey normal ilacı bırakıyordum yine aynıı neyse bu ikinci denememde 6 kutu 300 lük puregon sonra 6 kutu orgalutran ve 2 tane ovitreller catlatma ignesi vurdum 20 tane toplandı ve bu gün ilac yazdılar transfer sonrası kullnacagım felan bide igne vardı igneyi sordum transfer günü göbegimde vurulcakmıs bide ertesi günü vurulcakmış düşük olmaması içinmiş halen anlam veremiyorum neden ilkinde öyle igneler 1. denemem cook farklı yaa allah yüzümüze baksınn
valla bu sabah aradılar 20 tane yumurtanız toplandı 12 tanesi işe yarar dediler 10 tanesi su an dölleniyor dedi bi sorun yok dedi yarın yine arıcaz dediler bu arada ben cok kötü grip oldum bu gün hep ateşim vardı cok kötüydüm hiç gözümü acamadım o yüzden doktorumuda arayıp sölemedim acaba transfere olumsuz etkisi varmı off tam grip olcak zamanı buldum yaa hemde hep kendimi kolladım yane bol c vitamini aldım oldumu oluyor işde bu arada seninde tedavin hayırlı olsun git bakalım ne dicek yazarsın buraya
yok canım onda daha hiç korkulcak bişi yok yaa narkozdan ameliyathanede uyandırılıyorsun kendine gelincee odaya götürüyolar o kadar 2 bucuk saat felan dinlendim cıktım dondurma işlemini yapamıcam cnm ya maddi yönden cünkü doktor ilac yazdı bana sonradan tekrar aldırdı biraz hesapladıgımdan daha fazla cıktı dondurma yapamıcam hayrılısı olsun yapcak bişi yok evt muaneler sıkıyo insanı ama ne yapcan her sey anne olmak ugrunaaa
umarımm emeklerımız boşa gıtmez arkadaslar benım de ıkıncı denenemem olacak ıgnelere başladım yarın kontrolum var 3 gunum bugun ve yumurta toplama zaten anestezı altında oluyor ve transferde kesınlıkle agrı vs.. olmuyor rahat olun doktor benımda aynı ılkınde 12 yumurta toplandı 9 tanesı dollendı 6. gun transfer oldugu halde olmadı dondurma ıslemlerıde yumurtanın kalıtesı onemlıymıs bırıncı sınıf olursa donduruluyormus ...
tedavileriniz güzel sonuçlansın Rabbim emeklerinizin karşılığını göstersin inşallah hepinize bende bir kaç gün içinde başlıcam
evt 2 denemem ilkinde 4 tane yerleştirilmişti şimdi 2 tane den fazla yerlestirmiyorlar
randevu verildiyse anestezi ile yapılır.. hem tanısal hem de tedavi amaçlı.. yani kist,perde gibi bişi görürlerse alırlar... bişi çıkmaz inşallah.. ben de bişi çıkmadı,en azından içim rahat etti..sonrasında ağrı sızı falan olmuyor zaten,çok kolay bi işlem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?