- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.861
açelyaa bi şey olmaz vardır herşeyde bir hayrı canım benimde taransferim olucak bu gün saat 10 45 gibi orda olucam bende dedim ya cok korkuyorum diye dün konustuk narkoz verirlerse 300 tl fark alacaklarmıs bende dedim bu parayı veremicem onlarda dedi o zaman bacagından bi igne vururuz dedi bakalım hayırlısı dua edin lütfen bakalım ne olcak yazarım buraya kızlar
şahin beye gelincede gercekten cok ii bir insan ya bende kendisini bir abi gibi görüyorum yaa böle rahatım yanında cook huzurluyum her sıkıntımı rahatlıkla söyleyebiliyorumm o iyi bir insan allah basımızdan eksik etmesinn
Herkese merhaba arkadaşlar bende şahin beyin hastasıyım 1.5 yıldir evliyim hemen çocuk düşündüğümüz için sorunlarımızın farkınx vardık eşimde sperm hareketsizliği bende de pko var(başarısız 1aşılama deneyimi ve hemen ardindan bu ay doktorumuz faruk beyin yönlendirmesi ile acibadem şahin beyde tüp bebek deniyoruz bugünikinci kontrolum yapildi hersey gayet normal masallah diyelim benimde inanilmaz korku ve endiselerim daha genç olmamiza ve cok az bir sure denememize ragmen cok zorlu bir surec insan hemen sonuca ulasmak istiyor allah isteyiptebebek sahibi olamayan herkesin yardimciolsun (( en basindan beri takip ediyorum topikleri hep iyi haberler ayni durumda olanlarin mutluhaberlerini ariyor gözlerim bende şahin beye çok güveniyorum çok samimi ve güvenilir geliyor eşimede banada umarim bu ay benim icin güzel bir ay olur yeni yil bana bebeğimi getirir 2doktor gözetimindeyim yumurtalarım hastaligimdan folayi cok ve buyuyor esimin spermleride gayet uygun ama herseybu kadar yolundayken inss bi sorun olmaz allah hepimuzin yardimcisi olsun desteklerimizi yasadiklarimizi eksik etmeyelim lütfen biraz dedtege ihtiyacim var:)))
amh ölçülen varmı kızlar aranızda benim 1.6 nasıl ?
canım son zamanlarda bu testi yaptıran çok kişiye rastlıyordum.. okuduğum kadarıyla 1 in üzeri olması gerekiyordu.. sen testi nerede yaptırdın? özelde ücreti ne kadar acaba ben de yaptırsam iyi olacak...
ben gürkan uncuya gitmiştim o yaptırdı adetin 2. yada 3. günü yapılıyor.burtomda 100 tl ye yaptılar, devlet ödüyor bende kuruma ödetmek için doktora istek yazdırmaya çalışıyorum 2 gündür.işin bu maddi yanıda çok sıkıcı
doktorlar netten bi doktora yazdım sonucuma amh 2 nin altında acelet et çocuk için gibi bişey yazmış
mrhb canım benimde kasımda ilk denemem oldu 18 adet yumurta toplandı fakat 8 adet kaliteli kaldı 1 adet transferim oldu şimdi ocak 20de adetimi bekliyoruz 2. transfer olcak kalan 7 adet donduruldu ama yine 1 adet yerleştirecek yaşın kaç benim 30 kanuna uyuyoruz diyor doktorum a.r.t osman develioğlu tek emriyo transfer etmesi canımı sıkıyor
Bebiş hayırli olsun bugün dualarımız seninle iyo haberini bekliycez artik ayni dönemde ayni rahatsizlikran dolayi ayni doktora tüp bebek deniyoruz allah yardimcimiz olsun sen benden öncesin :))mutluhaberi verde bende umutlsnayim:)))) bu arada transferin gerçekleştikten sonra dinlenirken ilkinde yani 2008'de kaç tane yumurtan toplandi ksç tane transfer olduyazarsan çok srvinirim benim pkoda rek sorunum adet düzensizligi 2 ayda 1.5 ayda nadirende 1 ayda oluyorum ama hic ilac kullanmadim neyse cnmm tekrar tekrar kolay gelsin korkma cesaretli ol diycem komikolucak ama geçicek inş bu yolun sonunda bebeklerumiz olur insss yasafdiklaruni hissettiklerini paylaş takipteyiz)))
Hayirlisi ins cnm benim bende bugun kontrole gittim yarin gene pazartesi yada salida yumurtalar toplanicak ins büyük ihtimalle banada 1 yumurta transfer olucak inss hayirli sonuc aliriz dilek-melissa ve bebiş aktardiklariniz için tesekkurler lutfen donuclarida yazin benden once ogrenceksiniz yimurtalar toplsmdiktan sobra 2yada 3gün sonunda yapiliyor transferins herseyn hayırlısyla alırız kucagımıza bu gün transferim oldu korktugum gibi degildi hiç birsey ve 1 tane yerleştirildi
merhaba arkadaşlar bu konuyu bayadan beri okuyorum.benim hikayem şöyle. 2004 yılında evlendim hemen 2 ay sonra dogal hamile kaldım 2005 de kızım dünyaya geldi, hiç sorun yaşamadım.sprail takıldı.şimdi ikinciyi düşünüyoruz ama nerdeyse 1 bucuk senedir olmuyor.ilk pembe maviye gittim nevin özsaraç, kızımın dogumunuda o yaptı.sonra jimere gittik ve bir aşılamam oldu tutmadı.sonra gürkan uncuya gittik ve bir aşılamam daha oldu ve tutmadı.artık tüp bebege karar verdik ve şahin zeteroglunda karar kıldık.yılbaşından önce başladık tedaviye bugün saat 10 da yumurtalarım toplandı tam 18 tane, iyi mi kötümü bilmiyorum yarın telefonla haber vericeklermiş embriyonun durumunu cok merak ediyorum. bu arada yaşım 27.hiç sorunumuz yok açıklanamayan durummuş yani infertilite.inşallah bu sefer tutar.cevremde 2 arkadaşım hamile kaldı ikiz ikisininde 1 kız 1 oglan.inşallah bizede verir allahımm tüm isteyenlere aminnn.....herkesten iyiii haberler bekliyorummmmmmm inş.
ve bir soru transfer ne zaman gerçekleşir acaba??? (bugün yumurtalar toplandı saat 10.00 da).
cnm normalde fsh,lh,e2 vs hormonlarının degerleri nasıldı yüksekmiydi?
bende amh testi yaptırmak itediğimi sodum dra gerek yok dedi şuan için ama .yani fsh filan normal çıkıpta amh da daha net bir bilğimi edinilmiş oluyor onu merak ediyorum.
fsh lh ve e2 normal, di yine normal, amh a düşük dediler, bakalım şahin beye gitcem yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?