Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

anladım cnm haber ver cnm gelişmeleri gerekiyosa bizlerde amh yaptıralım bari.

kesinlikle yaptır canım adetin 2. yada 3. günü yaptır mutlaka, bugün gürkan uncuya gittim tüp bebek başarısızlığımın sonucunu amh a bağladı , histereskopi veya laporoskopiye gerek yok dedi nisana erteleyelim dedi 2 ay dinlen sonra gel dedi, bayağı rahatladım valla.
amma amh düşükmüş gerçekten!!
ben olayı aştım galiba, trakya üniv. tüp bebek bölüm başkanı bana herbal life ın nitrik oksit içeren bir beslenme desteği ni tavsiye etti, amerikada kullanılıyormuş, kendi hastalarınada kullandırıyormuş ve başarıyı artırdığını söyledi. ben aldım başladım 3 ay kullanmadan tüp bebek deneme dedi.sizde bir araştırabilirsiniz

Son düzenleme:
slm kızlar persembe transferim oldu o günden beri ben cok acı cekiyorum yaa cok agrım var karnımda heleki tuvalette kabız degilim idrarım geliyo tuvalete gidiyorum oturuyorum abartısız 10 dakka acı cekiyorum cok zor geliyo idrar ayy mafoldum inannın cok agrım var ilkinde böle degildim yaa yada unuttum ama valla bu cok baska allah yardımcım olsun kızlar karnımda baskı var hani büyük tuvaletin geliyomus gibi öle bi agrı ama cok berbatt baska iyiyim hep yatmıyorum kendimi yormadan ailelerime oturmaya gidiyorum aksamları arabayla gidiyorum evde kendimi cok fazla dinlemek istemiyorum kızlarr insan ister istemez düşünüyo cünkü

canım senin 20 tane yumurtan toplandı.. kolay değil sonuçta ,vücudun bi şekilde tepki veriyordur.. ishal ve kusma olmadığı sürece normaldir bence.. çok yorma bebeğini bakalım annesi..
bu arada ne zaman test yapacaksın?

Son düzenleme:

canım ağrın olursa ara diyolar bugün şahin bey orda bence ara yarın göremezsin
en azından hemşireleri ara konuş

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bende tüp bebek yaptırmak istiyorum şahin beyin methini çok duydum ama hastanenin özel oluşu beni biraz korkuttu açıkçası acıbademde ne kadar tutuyo tüp bebek fiyatları siz ne kadar ödediniz benim sorunum yumurta gelişim yetersizliği fiyat konusunda yardımcı oluyomu nasıl bir doktordur acaba yardımcı olurmusunuz

ilk deneme 4250 ... ben fiyatla ilgili bir görüşme yapmadım ama biraz da olsa yardımcı olabildiğini duydum..

valla acelya ilkini unuttummu bilmem ama gercekten agrım var bide transfer gününde beri hergün saat 1 den 2 ye kadar atesim oluyo yanaklarım al al oluyo ben testi ayın 17 de yaptırcam acelya hayırlısı bakalım

valla acelya ilkini unuttummu bilmem ama gercekten agrım var bide transfer gününde beri hergün saat 1 den 2 ye kadar atesim oluyo yanaklarım al al oluyo ben testi ayın 17 de yaptırcam acelya hayırlısı bakalım

yarın da devam ederse özellikle de ateşle beraber tuvalete çıkmakta sorun yaşarsan git doktora canım ne olur ne olmaz..
hadi bakalım inşallah olumlu sonuç alacaksın,bebek haberini alalım ki ben de koşa koşa gideyim şubat başında :))

Son düzenleme:
slm kızlar bu seferde geceleyin şiddetli baş agrısıyla uyandım gece 3 de ama nasıl bir agrı sag kulagımın arkasında sangi damar damar üstüne binmiş hareket edemiyordum sadece aglıyordum esim acile götürdü tansiyonum 15 cıkmıs söledim tüp bebek denedigimi novaljin vurdular 2 saat agrım durdu ama yine basladı su anda midem bulanıyo ve basım agrıyo inanın tabiri cahi anamdan emdigim süt burnumdan geldi bu nedir arkadslar yaa transfer gününden beri kilo veriyorum süzüldüm iyice allah emeklerimizi bosa cıkarmasın amin

şahin bey melek gibi bir doktor neden cep telefonundan aramıyorsun, seninle ilgilenektir,çekiniyorsan eşine arattır,

yo aradım şahin beyide baş agrısı için sasırdı bişe yapamam dedi minoset al dedi aldım bende demin biraz burnum kanadı iyi gibiyim ama belli olmuyor

yo aradım şahin beyide baş agrısı için sasırdı bişe yapamam dedi minoset al dedi aldım bende demin biraz burnum kanadı iyi gibiyim ama belli olmuyor

öncelikle transferiniz hayırlı uğurlu olsun,inşallah sonucunda güzel haberler alırsınız. sıkıntılarınızın sebebi aşırı stres olabilir mi acaba?çünkü stresin vücutta yapamayacağı şey yoktur. bende şahin hocaya tüp bebek tedavisine başladım, ilaçlarımın 5. günü. bakalım yumurtalarım güzel gelişebilecek mi,ilk tüp bebek tedavim, farkında olmadan strese giriyorum. inşallah diğer aşamalarım iyi geçer. devamı daha zor oluyor değil mi? bütün işlemleri şahin hoca yapıyor değil mi başkasına yaptırmıyordur umarım? Allah kimsenin emeklerini ve umutlarını boşa çıkarmasın...

hayırlı olsun.. insan elinde olmadan kendi kendine stres yaratıyor..aynı soruları ben de sorup duruyorum,acaba yumurta geşimi nasıl olacak,kalitesi nasıl olacak,sahin beyden başkası mı yapacak falan diye.. üstelik daha başlayamadım tedaviye...

bu arada bu topik canlandı biraz.. ne güzel..

umarım sizde hayırlısıyla başlarsınız. aslında hiçbişey düşünmeden günlük hayatımıza devam etmek en doğrusu. şahin hoca hep pozitif,iyi moral veriyor. ben sırf onun için hataydan geldim bursaya. Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın...

arkadaşım mrb sizleri bayadır takip ediyorum dayanamadım yazmaya karar verdim ben mart ayında şahin hocada ilk denememi yaptırdım sonuç hüsran. sonra bu ay başka bir merkezde ikinci tedavime başlayınca oradaki hiçbir tedavimin acı bademdekiyle yakından uzaktan alakası yok onu farkettim size şöyle anlatayım burdanda takip ettiğime göre şahin bey galiba genelde bütün hastalarına ganolef veriyo banada o iğnedn verdi ve ben 8 yumurtadan ikisi döllenebildi oda sadece biri iyi kalitedeydi ve bana söylediği senin yumurta rezervin bayağ az şeklinde oldu buseferki ddoktorum benim durumumda olan birisine gonalef uymayacağını ve yanlış tedavi olduğumu söyledi ve bana başka bi iğneyle tedaviye başladı ve benden 16 adet yumurta topladı ve 9 adet blast emriyom oluştu ve bunun gibiyapmadığı bir yığın testler cabası mesela kan pırtılaşma sorunumun olduğunu ,guatır sorunumun olduğunu hep bu doktorumda anlaşıldı yani banada ağdetimin 2.günü gel başla dendi paldır küldür iğnelere başlandı hiç bir teste gerk duymadı ama belkide bu benim şansızlığım lütfen herkezde böyle olacak diye düşünmeyin allah herkesin yardımcısı olsun lütfen kusura bakmayın moralini bozduysam

Herkese selam kizlar bugün benim yumyrtalarim toplandi paylaşmsk istedim sizlerle 18 tane toplandı yarinda yumrtalarla ilgili bilgi alıcam biraz zorlandim sanirim anesteziden dolayi oldu birazda ağrım oldu amacşuan iyiyim bütün günü uyuyarak geçirdim inşaallah hayirlisiyla transferimdevolur sonra zorlu bir bekleyiş benden önce aşılaması olanlar mutlaka iyi haberlerini bekliyirum :)))

sonucunuz belli oldu mu?
ben de sürekli şüphe içindeyim ama bu başka bir merkez de olsaydı aynı olurdum sanırım.. şahin bey sadece gonal f kullanmıyor,burada başka iğne kullananlar da vardı.. benim elimde olduğundan dolayı ilaç masrafım olmasın diye gonal f kullanmak istediğimi söyledim.. her ay yumurtalıklar aynı cevabı vermeyebilir,mesela şuan transferi olan bir arkadaşımızın 20 tane yumurtası oldu ve 12 si döllendi.. geçen ay şahin beyle ilk denemesini yapan birine denk geldim,hamileymiş.. sanırım birazcık nasip işi,kısmette varsa onlar sadece yardımcı..tabii iyi araştırıp o güveni verecek bir yere yaptırmakta önemli.. inşallah olumlu sonuç alırsınız...

olumlu yada olumsuz.. sonuç ne olursa olsun burada paylaşmanın iyi olacağını düşünüyorum.. mutlulukla birlikte üzüntüyüde paylaşmak önemli.. bizi ancak bizler anlarız..

hadi bakalım trasferiniz hayırlı olsun şimdiden,Allah işinizi rast getirsin,bebeğiniz sımsıkı tutunsun bırakmasın sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…