- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.881
fsh lh ve e2 normal, di yine normal, amh a düşük dediler, bakalım şahin beye gitcem yarın
anladım cnm haber ver cnm gelişmeleri gerekiyosa bizlerde amh yaptıralım bari.
slm kızlar persembe transferim oldu o günden beri ben cok acı cekiyorum yaa cok agrım var karnımda heleki tuvalette kabız degilim idrarım geliyo tuvalete gidiyorum oturuyorum abartısız 10 dakka acı cekiyorum cok zor geliyo idrar ayy mafoldum inannın cok agrım var ilkinde böle degildim yaa yada unuttum ama valla bu cok baska allah yardımcım olsun kızlar karnımda baskı var hani büyük tuvaletin geliyomus gibi öle bi agrı ama cok berbatt baska iyiyim hep yatmıyorum kendimi yormadan ailelerime oturmaya gidiyorum aksamları arabayla gidiyorum evde kendimi cok fazla dinlemek istemiyorum kızlarr insan ister istemez düşünüyo cünkü
slm kızlar persembe transferim oldu o günden beri ben cok acı cekiyorum yaa cok agrım var karnımda heleki tuvalette kabız degilim idrarım geliyo tuvalete gidiyorum oturuyorum abartısız 10 dakka acı cekiyorum cok zor geliyo idrar ayy mafoldum inannın cok agrım var ilkinde böle degildim yaa yada unuttum ama valla bu cok baska allah yardımcım olsun kızlar karnımda baskı var hani büyük tuvaletin geliyomus gibi öle bi agrı ama cok berbatt baska iyiyim hep yatmıyorum kendimi yormadan ailelerime oturmaya gidiyorum aksamları arabayla gidiyorum evde kendimi cok fazla dinlemek istemiyorum kızlarr insan ister istemez düşünüyo cünkü
selam arkadaşlar bende tüp bebek yaptırmak istiyorum şahin beyin methini çok duydum ama hastanenin özel oluşu beni biraz korkuttu açıkçası acıbademde ne kadar tutuyo tüp bebek fiyatları siz ne kadar ödediniz benim sorunum yumurta gelişim yetersizliği fiyat konusunda yardımcı oluyomu nasıl bir doktordur acaba yardımcı olurmusunuz
valla acelya ilkini unuttummu bilmem ama gercekten agrım var bide transfer gününde beri hergün saat 1 den 2 ye kadar atesim oluyo yanaklarım al al oluyo ben testi ayın 17 de yaptırcam acelya hayırlısı bakalım
slm kızlar bu seferde geceleyin şiddetli baş agrısıyla uyandım gece 3 de ama nasıl bir agrı sag kulagımın arkasında sangi damar damar üstüne binmiş hareket edemiyordum sadece aglıyordum esim acile götürdü tansiyonum 15 cıkmıs söledim tüp bebek denedigimi novaljin vurdular 2 saat agrım durdu ama yine basladı su anda midem bulanıyo ve basım agrıyo inanın tabiri cahi anamdan emdigim süt burnumdan geldi bu nedir arkadslar yaa transfer gününden beri kilo veriyorum süzüldüm iyice allah emeklerimizi bosa cıkarmasın amin
yo aradım şahin beyide baş agrısı için sasırdı bişe yapamam dedi minoset al dedi aldım bende demin biraz burnum kanadı iyi gibiyim ama belli olmuyor
öncelikle transferiniz hayırlı uğurlu olsun,inşallah sonucunda güzel haberler alırsınız. sıkıntılarınızın sebebi aşırı stres olabilir mi acaba?çünkü stresin vücutta yapamayacağı şey yoktur. bende şahin hocaya tüp bebek tedavisine başladım, ilaçlarımın 5. günü. bakalım yumurtalarım güzel gelişebilecek mi,ilk tüp bebek tedavim, farkında olmadan strese giriyorum. inşallah diğer aşamalarım iyi geçer. devamı daha zor oluyor değil mi? bütün işlemleri şahin hoca yapıyor değil mi başkasına yaptırmıyordur umarım? Allah kimsenin emeklerini ve umutlarını boşa çıkarmasın...
hayırlı olsun.. insan elinde olmadan kendi kendine stres yaratıyor..aynı soruları ben de sorup duruyorum,acaba yumurta geşimi nasıl olacak,kalitesi nasıl olacak,sahin beyden başkası mı yapacak falan diye.. üstelik daha başlayamadım tedaviye...
bu arada bu topik canlandı biraz.. ne güzel..
yo aradım şahin beyide baş agrısı için sasırdı bişe yapamam dedi minoset al dedi aldım bende demin biraz burnum kanadı iyi gibiyim ama belli olmuyor
benimde 2.deneme hüsranla sonuçlandı.ağlamaktan üzüntüden kahroldum ama yapacak bişey yok sanki birşeyler eksik gibi bu tedavide adetin 2. günü gel hemen başla hiç bi test yapılmadan neden olmuyo diye araştırılmak için 5 keremi denemek gerekiyo bisürü emek para harcanıyo umutlanıp bekliyosun kızmaya başladım artık merkezi değiştirmeyi düşünüyorum sizce neresini tercih ediyim en çok duyduğunuz yer neresi biride çıkıp ben hamileyim demiyo başarı oranları düştü galiba çok yoğun bir merkez
arkadaşım mrb sizleri bayadır takip ediyorum dayanamadım yazmaya karar verdim ben mart ayında şahin hocada ilk denememi yaptırdım sonuç hüsran. sonra bu ay başka bir merkezde ikinci tedavime başlayınca oradaki hiçbir tedavimin acı bademdekiyle yakından uzaktan alakası yok onu farkettim size şöyle anlatayım burdanda takip ettiğime göre şahin bey galiba genelde bütün hastalarına ganolef veriyo banada o iğnedn verdi ve ben 8 yumurtadan ikisi döllenebildi oda sadece biri iyi kalitedeydi ve bana söylediği senin yumurta rezervin bayağ az şeklinde oldu buseferki ddoktorum benim durumumda olan birisine gonalef uymayacağını ve yanlış tedavi olduğumu söyledi ve bana başka bi iğneyle tedaviye başladı ve benden 16 adet yumurta topladı ve 9 adet blast emriyom oluştu ve bunun gibiyapmadığı bir yığın testler cabası mesela kan pırtılaşma sorunumun olduğunu ,guatır sorunumun olduğunu hep bu doktorumda anlaşıldı yani banada ağdetimin 2.günü gel başla dendi paldır küldür iğnelere başlandı hiç bir teste gerk duymadı ama belkide bu benim şansızlığım lütfen herkezde böyle olacak diye düşünmeyin allah herkesin yardımcısı olsun lütfen kusura bakmayın moralini bozduysam
Herkese selam kizlar bugün benim yumyrtalarim toplandi paylaşmsk istedim sizlerle 18 tane toplandı yarinda yumrtalarla ilgili bilgi alıcam biraz zorlandim sanirim anesteziden dolayi oldu birazda ağrım oldu amacşuan iyiyim bütün günü uyuyarak geçirdim inşaallah hayirlisiyla transferimdevolur sonra zorlu bir bekleyiş benden önce aşılaması olanlar mutlaka iyi haberlerini bekliyirum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?