Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

dostum sen nerde yaptırdın , ek olarak ne tesler yapıldı bende aynı düşünceyle gürkan uncuya gittim bana ek olarak amh testi yaptı, şahin beye ısrar edince araştırma için bana kan pıhtılaşma ve genetik testi yaptırdı ama sonuçlarım daha çıkmadı, bakalım ne çıkacak, şahin beyde kaç deneme yaptın kaç yaşındasın bana da önereceğin bir şey var mı, test doktor varsa 3. denememden önce başlayayım.

selam arkadaşım banada bu testler hiç yapılmadı gittiğin merkezin adını söyle bende denerim belki şimdi dinlenme evresindeyim allah hepimizin yardımcısı olsun

transferin olmuştur, nasılsın iyimisisn?

kızlar giremiyordum kac gündür cok zor günler geciriyorum basım agrıyordu ve tansiyonum yükseliyordu ya dahiliye doktoruna gittim tahlilerim yapıldı wbc kan degerim 32 bin cıktı doktor bana vücüdunuz ya cok agır bir enfeksiyon var dedi yada allah korusun lösemiye yakın bi kan degeri dedi dünyam basıma yıkıldı karnımdakini unuttum tamamen hemen fakülteye gittik muane oldum yine tahlileri yaptılar bakalım pazartesi her sey belli olcak psikolojikmen cok cökük bir durumdayım ne olur bana dua edin arkadslar sadece enfeksiyon olmakla kalır ins

içinizi ferah tutun,şuan sizin psikolojinizde vücudunuzu çok etkiliyor. bence sadece enfeksiyondur. moralinizi bozmayın. rabbim herşeyin hayırlısını versin.. dualarım sizinle....

ay canım geçmiş olsun stres yapma dr.lar pat diye herşeyi söylüyorlar biliyosun inşallah sadece enfeksiyondur.dualarımız seninle

arkadaşım lökosit biliyorsun akyuvarlar,yani vücudumuzun savaşan hücreleri. bunlar şuan sende zaten fazlaydı,çünkü vücuduna transfer edilen embriyoyu bir mikrop olarak görüyorlar ve onu atmak için çaba harcıyorlar. birde enfeksiyon kaptıysan daha da artması çok normal bence. moralini hiç bozma, en kısa zamanda sağlığına ve mutlu bebiş haberine kavuşacaksın...

HAYIRLI OLSUN MAŞALLAH SAYI ÇOK GÜZEL TRANSFERİNDE İYİ GEÇER İNŞALLAH VE GÜZEL HABERİ ALIRSIN

transferine şahin beymi girdi yoksa başka biri mi? inşallah problem yoktur, 12. günü beklemeden olmadık ilaçlar kullanma, sonuçlarını sevda hanıma yolla doktora göstersin, stres yapma, inşaallah olumlu sonuç alırsın.

çok geçmiş olsun merak etmiştim seni.. içini ferah tut,aklına kötü şeyler getirme...idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsun bence.. mikinin de dediği gibi test gününe kadar ilaç kullanma.. ama kendini çok rahatsız hissetmeye devam edersen testi pzt değil de cumartesi yaptırabilirsin,11.gün olduğu için belli olur zaten..

cnm agrılarım için minoset verdi şahin bey içebilirsin dedi coraspirin içiyorum bide progestan alıyorum fitil ama tansiyon için alfamet verdiler hamilelerde kullanabiliyomus sahin beye sordum bakalım yarın bahar hastaneside böbreklerime bakılcak ultrason cekcekler bide bacaklarıma bilmiyorumki ins enfeksiyondur transferimede sahin bey girdi

transferin olmuştur, nasılsın iyimisisn?

iyiyim cnm beklemedeyim
bugün 4. günüm.tek embriyo konduu.10 ocak da transferim olmuştu.artık olur bu kez inşşş dua ediyorumm..çok fazla agrım sızım yokk arada batmalar var o kadar...
test günüm olarak 23 ocak dedi şahin hoca.allah isteyen herkesee hayırlısını saglıklısını nasip eder inşallahhhhh şuan benim gibi bekleyenler tez zamanda bebişlerine kavuşsunlar inşallah AMİN...

noldu canım son durum nedir? inşallah sadece enfeksiyon demişlerdir.. bu arada test için 2 gün kaldı,bizi haberdar etmeyi unutma tamam mı?

acelya karnımdakini unuttum tamamen ve 17 ocak benim test günüm ben tamamen pazartesi uludag ünideki tahlil sonucunu bekliyorum cnm aklım tamamen orda beim su an bas agrılarım biraz hafifledi seytan kulagına kursun tansiyon hapı kullanıyorum belki ondandırr allahım pazartesi hayırlı haberler alırım inss morelim cok bozuk acelya hergün aglıyorum o yüzden karnımda bişe oldugunu zaanetmiyorum yinede allah bilir gör bak mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler diyorum allahtan hayırlıısı ya int cok arastırdım lokos
it 50 bini gecerse riskliymiş ama benim sayıyıda begenmediler 32 bindi burda uludag ünide 29 bin cıktı bakalım periferik yayma yapıldı sonuclar pazrtesi dua edinn

canım ya inşallah hayırlı sonuçlar alırsın çok geçmiş olsun.bol bol dua et.bizimde dualarımız seninle

çok ilginç.. yani transferden sonra böyle olmuş olman.. içini ferah tut bence enfeksiyon kaptın çünkü bişey olsaydı niye bu zamanı beklesinki.. pzt 2 hayırlı haber alırsın hem bebiş hem de sağlık haberi.. şuan hamile kalmanı o kadar istiyorum ki,çünkü birinin güzel haberine ihtiyacım var.. dualarım seninle,Allah yardımcın olsun...

cnm biliyorsundur az cok fakülteye düştünmü cıkamıyorsun gittim sonuc almaya bakmamıslardı daha bu gün git yarın gel dediler bende gelemem dedim ben 1 haftadır neler yasıyorum dedim uyuyamıyorum dedim doktorda ögleden sonra hocalarla görüşcem dedi geldi dedi hocalar yok daha dedi bi doktorla görüştüm dedi korktugumuz sey yok gibi dedi ama tam emin degil yane ama dedi hücrelerinde degişklikler var dedi ben dedi hocalar gelsin görüşeyim dedi cuma tekrar gidicem öyle sogudumkii bu gün test günüm bile gitmek istemiyorum cok tuhaff bişii kararsızımm bide böbrek damarlarımda daralma olmus emar önerdi dedi gebelik testini yaptır dedi negatif sonuc alırsan dedi bu emarıda cektir sonucları al gel dedi böbrek damarlarıma bakılcakmıss off ne bilim yaa git gel artıkk hakkımızda hayırlısıı tansiyonun yükselmesi böbrek damarlarının daralmasından kaynaklanıyormuss

geçmiş olsun canım bilirim fakülte hastanelerini,süründürürler biraz :) neyse bakalım sen yarın kan testini yaptır, sonuca göre hareket edersin.. inşallah hamilesindir ve bu rahatsızlığın geçici birşeydir.. haber ver bak çok merak ediyorum.. hatta sonucun Allah korusun negatif olursa ben her an vazgeçebilirim.. :18:

bugün işte internet yoktu , eve gelince ilk sonucuna baktım .neden yaptırmadın(( akşamda acilden gidip yaptırabilirsin şekerim evdende bakarsın sonuca güzel bi haber alcaksın gibi geliyor bana, bazıları çok zorlanıyor böyle hamile olunca seninde öyledir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…