- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.921
cnm bu gün yollar kapalı oldugu için gidemedim acıbademe yarın sabah yaptırcam testi haber veririm herseyin hayırlısı ama inan öle oldumki rahatsızlandıgım için önce saglık dedim hep yinede allah bilir ama içimde hiç öle bir his yok ve hiç bişi bedenen hisstemiyorum yaa hayırlısı
narkoz bana dokunuyor,en son aldığımda 1 hafta hastanelik olmuştum.. sadece o bölgeyi uyuştururuz dediler ama o nasıl olacak onu anlamadım,belden iğne falan olacaksam riske atmam sanırım kendimi,genel anestezi alırım..
bugün gittim ve bütün planlarım suya düştü,kistim geçmemiş,doğum kontrol hapı verdi,şubatta başlayacağız nasip olursa.. geç olsun güç olmasın,1 yıldır uğraşıyorum 1 ay daha beklerim sanırım :))
ilk denemenizi de şahin beyle mi yaptınız? hayırlı olsun,inşallah bu defa olur.. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..
amin...sizin de tedaviniz hayırlı olsun.. olumlu olumsuz gelişmelerden haberdar edin bizi..
slm kızlar bu gün bir iyi haber bir kötü haber aldım iyi haberim kan degerlerimi tekrar yaptırdım 32 binden 15 bine düşmüş bu süper ama hamillelik yok malesef acelya sakın negatif düşünme yaptır ben 3. denicem ama biraz kilo vermem gerekiyo sıkı diyete akupuntura ve spora baslıcam ondan sonra 3. denicem allah bana can saglıgı verdigi sürece ve maddi imkanlarımın el verdigi sürece denicem üzülmedim gercekten 10 gündür yasadıklarımı ben bilirim herseyin hayırlısı diyorum pozitif olun yine bu sayfalara bakıcam sizin güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar
slm kızlar bu gün bir iyi haber bir kötü haber aldım iyi haberim kan degerlerimi tekrar yaptırdım 32 binden 15 bine düşmüş bu süper ama hamillelik yok malesef acelya sakın negatif düşünme yaptır ben 3. denicem ama biraz kilo vermem gerekiyo sıkı diyete akupuntura ve spora baslıcam ondan sonra 3. denicem allah bana can saglıgı verdigi sürece ve maddi imkanlarımın el verdigi sürece denicem üzülmedim gercekten 10 gündür yasadıklarımı ben bilirim herseyin hayırlısı diyorum pozitif olun yine bu sayfalara bakıcam sizin güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar
evet sahın hocadaydım ılkındede bugun transferımın 6. gunu karnımda batmalar oluyor gaz vs ama kendımızı dınledıgımız ıcındır belkıı buyuk ıhtımal belırtıler ıcın cok erken benım 3 gun transferı sekız hucrelı a kalıte olanlardan baklım hayırlısı olsun hakkımızda...
transfer sonucunuza üzüldüm ama sağlıklı olmanıza çok çok sevindim. herşeyin başı sağlık. Allah onu elimizden almasın gerisi hikaye....benimde transferim oldu 28 ocakta sonucum belli olacak. Allah tan tek dileğim hakkıma hayırlı olacaksa olsun diyorum. illa pozitif olsun diye dua etmiyorum. çünkü herşeyin başı sağlık... sizede sağlıklı ve mutlu günler diliyorum..
canım ne desem bilmiyorum..üzüldüm gerçekten.. hayırlısı olsun,en azından sağlık durumun iyiymiş.. sağlık olduktan sonra elimizden geldiği kadar mücadele ederiz elbet..
laves ve kardelen hayırlı olsun,inşallah olumlu sonuç alırsınız.. lütfen sonucunuzu olumlu yada olumsuz yazın olur mu? çok kararsızım,ümitsizim,en azından bir tane hamile haberi alsam burada biraz umut olacak.. kafam karışık,çok korkuyorum...[/QUOT
tabı sonucu burdan paylasırız illaki..
kardelen arkadasım sen sahın hocadamısın ?
canım ne desem bilmiyorum..üzüldüm gerçekten.. hayırlısı olsun,en azından sağlık durumun iyiymiş.. sağlık olduktan sonra elimizden geldiği kadar mücadele ederiz elbet..
laves ve kardelen hayırlı olsun,inşallah olumlu sonuç alırsınız.. lütfen sonucunuzu olumlu yada olumsuz yazın olur mu? çok kararsızım,ümitsizim,en azından bir tane hamile haberi alsam burada biraz umut olacak.. kafam karışık,çok korkuyorum...
Merhaba arkadaşlar bende şahin beyin hastasıyım. Yazılarınızı okuyunca bende yazmak istedim. Paylaaşmak güzel şeydir. Bizde 3 tüp bebek denemesi yaptık.1. rentıp merkezindeydi. diğer ikisini acıbademde şahinle zeteroğlu na yaptırdık. 3. denememizi geçen ay yaptırdık. Olumsuz du maalesef. Şahin bey bu akşam aradı. Sonuç sonrasında görüşememiştik. Muayeneye gelmemi istedi. Tedavi sonrası yumurtalıkların durumuna bakacağım dedi. Sanırım histeroskopi isteyecek. 2 tane dondurulmuş embriyomuz var. Dondurulmuş embriyoları nasıl koyduracağız bilmiyoru. Manevi olaral çökmüş durumdayım. Çok zor. Sizleri o kadar iyi anlıyorum ki. Hepinize umutlu günler dliyorum.
laves ve kardelen hayırlı olsun,inşallah olumlu sonuç alırsınız.. lütfen sonucunuzu olumlu yada olumsuz yazın olur mu? çok kararsızım,ümitsizim,en azından bir tane hamile haberi alsam burada biraz umut olacak.. kafam karışık,çok korkuyorum...
histereskopi önerirse yaptır arkadaşım.. olumsuz sonuçlardan sonra mutlaka rahim içine bakılması gerekiyor,maddi olarak çok yüksek bir miktar isterlerse üniversite hastanesinde yaptırabilirsin... ben daha denemeye başlamadan yaptırdım,çok kolay bi işlem.. dondurulmuşun varsa bence hemen dene,zaten fiyat olarak sadece tranfer ücreti vereceğinden maddi anlamda çok yormaz seni. hem ilaç falan da kullanmayacağın için daha rahat olursun..ama dondurulmuşlarla olmazsa da git başka yerde şansını dene derim,ben yaptıracağım ilk denemeyi ama olmazsa farklı bir merkez düşünüyorum..
şahin bey çok iyi bir doktora benziyor.. ama tüp bebekteki başarı oranı genelde hastanenin laboratuvarı ve iyi bir uzman embryolog tarafından yapılıyor olması ile alakalı.. yoksa doktora sadece döllenmiş yumurtayı rahime yerleştirme işi kalıyor.. ilk denemem olmazsa doktor yerine embryolog araştıracağım.. Allah istemezse yine olmaz ama en azından elimizden geleni yaptık diyebiliriz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
bu arada manevi olarak çöküyoruz evet ben daha denemeden korkuyorum,korkum olmaması değil,eğer olmazsa nasıl atlatacağımla alakalı.. ama bir yandan da şunu düşünüyorum,maddi manevi çöksek bile pes etmeden,en azından yaşımız geçmeden elimizden geleni yapmalıyız.. bir yerde bırakıp 40 yaşına girdiğimde artık elimde şansım kalmamışken keşke biraz daha uğraşsaydım dememek için..
moralimiz düzelir,borçlar da ödenir ama zaman geriye alınamaz,bu nedenle vakit erkenken uğraşmaya devam.. sakın pes etme...
Kizlar herkese merhaba benim Transferimib bugün 7.günu 25 ocak'ta sonucumuzu öğrenicez 4.ve 5.günler belimde karnimda kasimlarimda oldukça kuvvetli agrilar oldu çok korktum endişelendim sinra gitgide azslmaya başladi şimdi ise yok denicek kadar az şimdide niy yok diye korkuyorum kafayi yedim iyice ayni şeyi yaşayan varsa lutfen biseyler söyleyin) sürekli yatmadim dinlenmeye çaliştim ama dün çıktım çarşiyi alisveris merkezi gezdim cok zorlamadm ama kendimi günler geçmiyorr çok skildim hrp hayirlisi diyorum ama içimde tarifsz duygular var bu arada bebiş çok geçmiş olsun sana gerçekten sağlik çok önemli bir gün hayirli sobucu sende alirsin inş yeterki iyi ol ) benden önce sonuç alicak arkadaşlar iyi haberlerinizi brkliyorum....
Merhaba arkadaşlar bende şahin beyin hastasıyım. Yazılarınızı okuyunca bende yazmak istedim. Paylaaşmak güzel şeydir. Bizde 3 tüp bebek denemesi yaptık.1. rentıp merkezindeydi. diğer ikisini acıbademde şahinle zeteroğlu na yaptırdık. 3. denememizi geçen ay yaptırdık. Olumsuz du maalesef. Şahin bey bu akşam aradı. Sonuç sonrasında görüşememiştik. Muayeneye gelmemi istedi. Tedavi sonrası yumurtalıkların durumuna bakacağım dedi. Sanırım histeroskopi isteyecek. 2 tane dondurulmuş embriyomuz var. Dondurulmuş embriyoları nasıl koyduracağız bilmiyoru. Manevi olaral çökmüş durumdayım. Çok zor. Sizleri o kadar iyi anlıyorum ki. Hepinize umutlu günler dliyorum.
Kizlar herkese merhaba benim Transferimib bugün 7.günu 25 ocak'ta sonucumuzu öğrenicez 4.ve 5.günler belimde karnimda kasimlarimda oldukça kuvvetli agrilar oldu çok korktum endişelendim sinra gitgide azslmaya başladi şimdi ise yok denicek kadar az şimdide niy yok diye korkuyorum kafayi yedim iyice ayni şeyi yaşayan varsa lutfen biseyler söyleyin) sürekli yatmadim dinlenmeye çaliştim ama dün çıktım çarşiyi alisveris merkezi gezdim cok zorlamadm ama kendimi günler geçmiyorr çok skildim hrp hayirlisi diyorum ama içimde tarifsz duygular var bu arada bebiş çok geçmiş olsun sana gerçekten sağlik çok önemli bir gün hayirli sobucu sende alirsin inş yeterki iyi ol ) benden önce sonuç alicak arkadaşlar iyi haberlerinizi brkliyorum....
Teşekkür ederim dilleklerin için. Histereskopiyi Uludağ üniversitesinde nasıl aptırabilirim. Önce kadın doğum bölümünemi gitmem gerekiyo acaba. Bilgin varsa yönlendririsen sevinirim. Acıbademde fiyatlar çok yüksek çünkü.
Haklisin galiba ama kendimizi dinlemedende olmuyor işte 25 yaşindayim ilk denemem sanki 10 yaş yaşlandm stresten Biz seninle yumurta toplama günüdemi beraberdik konusmustuk transferdede yan odada biri vardi Sonu güzel olam bi kaderoortakliği yapmisizdir ins:)) Hiç aklima getirmemeyede çalissam olmuyo ne yazikki hemen çarşamba olsnnnmerhba
sanırım aynı gun alındık benımde 25 ı ya belırtılere takılma bende cok bakıyorum ama degısıyor narkoz aldık bırsuru yumurta toplandı yerlerı bos yatıyoruz vucut hareketsı gaz vs..kabızlık oluyor rahat ol benım ıkıncı denemem bu sefer ıkı gundur kasıklarıma yakın batma oluyor hafıf sekılde ama dedıgım gıbı bıde kendımızı dınlıyoruz cok oda var hayırlısı olsun hakkımızda guzel haberımızı verırız ınş. burdan
Canim bende sürekli yatmadim şükürler olsun kabizlik gibi bi problemim olmadı insllah sana hayirli haberler veririz insan ne kadarda takmiycam desede aklindan atamiyor kendini dinliyor şahin hocaya çok güveniyorum inanmakta önemli allah istediğse olucak her şeyin hayırlisi artik :))merhaba. benimde bugün 3. gün. ara ara kasıklarımda ağrı oluyo,tabi biraz gazda oluyo.bugünde belimde biraz ağrı vardı fakat geçti. benim sonuçta kısmetse 28 ocakta.bence kendimizi hiç dinlememeliyiz, hatta böyle birşey yaptırdığımızı unutmalıyız. dışarı çıkıp gezmekle çok iyi yapmışsın arkadaşım. bende yarın gezmeyi düşünüyorum. evdede sürekli uzanmıyorum,kalkıp dolaşıyorum sürekli. çünkü kan dolaşımımız da çok önemli. birde her sabah aç karnına kuru kayısı yiyorum 2-3 tane . kabız olmamak için. çünkü bu önemli arkadaşım.hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
Haklisin galiba ama kendimizi dinlemedende olmuyor işte 25 yaşindayim ilk denemem sanki 10 yaş yaşlandm stresten Biz seninle yumurta toplama günüdemi beraberdik konusmustuk transferdede yan odada biri vardi Sonu güzel olam bi kaderoortakliği yapmisizdir ins:)) Hiç aklima getirmemeyede çalissam olmuyo ne yazikki hemen çarşamba olsnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?