Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

merhaba seybay seninle tanışmıyoruz sanırım sen eski hastalardansın bende yeni olup eskimişlerden kaydirigubbakcemile3

inşallah bende senin gibi ikinci denemede bulurum bebeklerimi dondurulmuşum yok o yüzden yeniden başlayacağız allahın izniyle. isyan etmeme, inançlı olma ve vazgeçmeden deneme konusunda bende sana katılıyorum. inşallah bizlerde senin gibi mükafatımızı alırız en kısa zamanda.

doğumuna az kalmış allah kurtarsın :CüvCüv: sağlıkla inşallah. bebeklerin sağlıkla gelsin kucağına uzun ömürlü, güzel ahlaklı, hayırlı evlatlar olsunlar.
darısı başımıza artık ne diyeyim opuyorumnanaktan

canım benim güzel duaların için çok teşekkür ediyorum tatlım inş ALLAHIM hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş hepimize ben zaten çok para harcadım bu yolda biraz daha harcarım neyapim iş rastlığı sağlık sıhhat versin ALLAHIM inş yeterki gelsin hayırla ve sağlıla bebişlerim:Saruboceq:

canım benim hepimizi düşünürmüşopuyorumnanaktan ayrı ayrı
Açıldı çok şükür iştahım kendime geldim bugün nihayet
Yalnız iştahımın açılmasına da çok şükür diyeceğim hiççç aklıma gelmezdiikafamçokkarıştı

Bu arada Adam nerelerde bilen gören varmı?
Uğramıyor ne zamandır
Tatile mi çıkmıştı acaba?ben mi kaçırdım

Pinkcim seninle ilgili böyleee anlatamadığım hislerim var...
Ya ne bileyim böyle güzel günlerde güzel güzel haberler verecekmişsin gibi hissediyorum hihoyyyt

Pinkcim seninle ilgili böyleee anlatamadığım hislerim var...
Ya ne bileyim böyle güzel günlerde güzel güzel haberler verecekmişsin gibi hissediyorum hihoyyyt

İNŞALLAH CANIM İNŞALLAAHH... Ne güzel bir hisler bunlar böyleeeeee

gelsin gelsin pinkime de gelsin herkese gelsin bu bebişler bekletmesinler yahuuuuuu

gerçekten adam neredelerde? herhalde dinleniyordur yoruldu o da
kafasını toparlasın dinlensin şu bebek olaylarını kafasından çıkartsın inşallah da kendiliğinden gelsin inşallah ona da.

balsurat .......verdiğin linkteki yazılanları okudum ve şahin beyde kararımı vermiş olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadım........ben 3.cü kez şahin beye yaptırdım ve bekleme sürecindeyim.......hem biliyormusun şahin beyin rizedende hastaları var......hadi sende gel memleketine.......:1hug:

momicim.......vallahi evin içi insan kaynıyor......kimiyle merdivenlerde karşılaşıyoruz,kimiyle mutfakta.....başımda pc sırası bekleyen......işte benim zamanım böyle geçiyor........sen nasılsın.....:1hug:

canım benim iyiyim ne olsun. işler yoğun biraz çok başım ağrıdı bu akşam... ağrıyı geçirebilirsem eve gidip bende kocamı evde bırakıp en yakın arkadaşımla sinemaya gideceğim bu akşam kız kıza keyif yapalım dedik...

susamuru.....nasıl gidiyor......iştahın açılmış ha......iyi iyi......hadi ye yemekleri besle bebekleri......:1hug:

Ben bişey anlamıyorum şimdilik.Gayet yerinde keyfim.
Yağmurda yağdı buralarda ortalık ta refahladı biraz neşem yerinde şimdilik.
Sende iyiysen daha da iyi olurum...Şeniz

Git güzelim git bizim içinde gez eğlen
Vizyonda ne var bilmiyorum (valla ne günlere kaldım yahu laf aramızda)kötü bir film de olsa kafanı dağıtırsın hiç olmazsa...:lepi:

momicim......yap keyfini yap canım......benim içinde yap.......benimde gezmeler,tozmalar bitti artık.....ben 12 gün karantina altındayım......:1hug:

sizin yerinize de seyrederim ben merak etmeyin karantina güzelleri... sizin 9 ay sonra seyredeceğiniz film daha güzel olacak ama onu düşünün şimdi tamam mı annecikleeer.

ya....evde olmak ve dışarıya çıkmamak bugün canımı sıkmaya başladı..... ama ne yapayım sıkıcam dişimi.....:1hug:

Sıkacaz napalım ...
Gerçi sanki ben çok rahat hareket ediyormuşum gibi geliyor bana..
Bir ağır kaldırmamaya çalışıyorum bide uzanmamaya başka herşey normal bende yani...

sizin yerinize de seyrederim ben merak etmeyin karantina güzelleri... sizin 9 ay sonra seyredeceğiniz film daha güzel olacak ama onu düşünün şimdi tamam mı annecikleeer.

Başı ağrıyor ama ağzından bal damlıyor momiciğimin sositososito
Sen eğlen biz daha çok mutlu oluruz güzelim benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…