- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.001
canım ben 31 yaşındayım..şahin beyin 2 yıldır hastasıyım..ilk micro denememde gebe kaldım kaybettim..Sonra dondurulmuşlarımla denedik..şimdi 33.hftlık üçüzlerime gebeyim..sayılı günlerim kaldı..
Umut yaşlı genç tanımıyor..inançlı olun..kendinize güvenin..olumsuz durumlarda asla isyan etmeyin ve niye ben demeyin..Allahın bir bildiği vardır..Ben bu inançla bu vakitlere geldim şükür..Hepimizin dualarını allah kabul eyler inşallah..
pinkcim sen nasılsın canım... inşallah reglen hiç gelmez de tedavisiz gelir bebişin. hihoyyyt yok o da bizimkiler gibi inatçı keçiyse illa tedavide para harcatacağım anneme babama diyorsaklava: o zaman adetin bir an önce gelsin de tedaviye başla inşallah canım benim.
selam kızlaaaar benim biraz işler yoğundu giremedim pek amaaaa üzüldüm şimdi çok şey kaçırmışım valla biraz uzak kalınca... topiğimiz yeni (eski) :kedi: arkadaşlarla şenlenmiş bakıyorum.
samurumla görüşüyoruz zaten şimdilik onun bekleme süreci iyi gidiyor biliyorum. bugün iştahı da açılsın bebekleri beslemek için yemesi lazım değil mi....
bluesuu senden haber alamadım bu aralar pek. eviniz kalabalıktı dinleniyorsun değil mi kendini yormadan... tutunuyordur şimdi bebişler sımsıkı inşallah söyle de gitmesinler bir yere tamam mı...
canım benim güzel duaların için çok teşekkür ediyorum tatlım inş ALLAHIM hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş hepimize ben zaten çok para harcadım bu yolda biraz daha harcarım neyapim iş rastlığı sağlık sıhhat versin ALLAHIM inş yeterki gelsin hayırla ve sağlıla bebişlerim:Saruboceq:
Pinkcim seninle ilgili böyleee anlatamadığım hislerim var...
Ya ne bileyim böyle güzel günlerde güzel güzel haberler verecekmişsin gibi hissediyorum hihoyyyt
momicim.......vallahi evin içi insan kaynıyor......kimiyle merdivenlerde karşılaşıyoruz,kimiyle mutfakta.....başımda pc sırası bekleyen......işte benim zamanım böyle geçiyor........sen nasılsın.....:1hug:
susamuru.....nasıl gidiyor......iştahın açılmış ha......iyi iyi......hadi ye yemekleri besle bebekleri......:1hug:
canım benim iyiyim ne olsun. işler yoğun biraz çok başım ağrıdı bu akşam... ağrıyı geçirebilirsem eve gidip bende kocamı evde bırakıp en yakın arkadaşımla sinemaya gideceğim bu akşam kız kıza keyif yapalım dedik...
canım benim iyiyim ne olsun. işler yoğun biraz çok başım ağrıdı bu akşam... ağrıyı geçirebilirsem eve gidip bende kocamı evde bırakıp en yakın arkadaşımla sinemaya gideceğim bu akşam kız kıza keyif yapalım dedik...
Ben bişey anlamıyorum şimdilik.Gayet yerinde keyfim.
Yağmurda yağdı buralarda ortalık ta refahladı biraz neşem yerinde şimdilik.
Sende iyiysen daha da iyi olurum...Şeniz
ya....evde olmak ve dışarıya çıkmamak bugün canımı sıkmaya başladı..... ama ne yapayım sıkıcam dişimi.....:1hug:
sizin yerinize de seyrederim ben merak etmeyin karantina güzelleri... sizin 9 ay sonra seyredeceğiniz film daha güzel olacak ama onu düşünün şimdi tamam mı annecikleeer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?