- 28 Haziran 2011
- 63.701
- 159.907
- 898
- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.121
Rabbim birbiri için dua eden kullarına kıyamazmış hiç.umudunu kaybetme neden öyle dedin sonumu göremiyorum diye?benim sol tüpüm kapalı ve sperm problemi var.her gittiğim doktor tüp bebek dedi ama buarada ben bir kere doğal yolla hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. sizde problem neydi?bende senin için dua edicem ve her konuda bilgi paylaşmaya hazırım.çekinmeden aklına her takılanı sorabilirsin.
çoooook teşekkür ederim arkadaşım. darısı en kısa zamanda sizlerin başına inşallah. rabbim emeklerinizi boşa vermesin...
tebrikler canım gözünüz aydın ne mutlu sana ,allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.benim içinde dua et lütfen senin duaların kabul olur...
açelya canım nasılsın merak ettim seni?kaçta çıktın bugün hastaneden?ben de kontrole gittim oniki gibi ordaydım hemşireye sordum çıktı dediler geçmiş olsuna gelecektim.ben beklerken biri daha çıktı içeriden sormadım ama onunda opu vardı heralde.yüzü gülüyordu ama yürümekte zorlanıyordu.benim beş yumurtam varmış.salı sabah opu var kısmetse.Allaha emanet ol.Güzel haberlerini bekliyorum.
12 de çıktım ama yüzüm kesin gülmüyordur çünkü çok kötüyüm.. aslında opum iyi geçti,az ağrım oldu ama ağrı kesici vurdular geçti... demiştim ben narkozdan etkileniyorum diye,dediğim oldu dünden beri acillerde sürünüyorum.. sanırım böyle kusmaya devam edersem transfer işlemi de iptal olabilir...su bile içemiyorum,transfer öncesi kullanmam gereken ilaçlarıda içemiycem sanırım..uğrayamayabilirim buraya bikaç gün ,zor duruyorum çünkü..
canim oncelikle gecmis olsun miden icin bitkisel bisiler alsan ya iyi geliyor demmekkki bi madde sana allerji yapiyor az narkoz yapsalardi nebilim cok uzuldum..ama asil ilac moral biliyorsun dikkat et cnm bu arada yumurta sayin kac oldu?
12 de çıktım ama yüzüm kesin gülmüyordur çünkü çok kötüyüm.. aslında opum iyi geçti,az ağrım oldu ama ağrı kesici vurdular geçti... demiştim ben narkozdan etkileniyorum diye,dediğim oldu dünden beri acillerde sürünüyorum.. sanırım böyle kusmaya devam edersem transfer işlemi de iptal olabilir...su bile içemiyorum,transfer öncesi kullanmam gereken ilaçlarıda içemiycem sanırım..uğrayamayabilirim buraya bikaç gün ,zor duruyorum çünkü..
bitkisel bişiler alırım ama su bile içemiyorum,midem 2 gündür boş,serumlarla duruyorum..
bugün aradılar 11 olgun yumurta toplanmış,9 tanesi döllenmiş... ama kalitesi nasıldır bilmiyorum,bişi demediler..
geçmiş olsun, daha 5 günün var iyileşirsin ama ilaçlarını naap yap iç
arkadaşlar bir saat önce eve geldim.yumurta toplama işlemim yapıldı sabah.iyiyim çok şükür.rahat geçti.sekiz tane yumurta toplamışlar.inşallah kaliteli embriyo oluşur dualarınızı eksik etmeyin.
canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın geçmiş olsun iyi olmana sevindim,inş çok yakında hamilelik haberlerinide alırız.rabbim yüzünü güldürsün...
sağol canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürür tez zamanda inşallah.
benim yarın transferim var dualarınızı eksik etmeyin.
açelya nerelerdesin merak ettim seni?
ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün inşallah,RABBİM annelik duygusunu herkese tattırsın,bende bir anne adayıyım çünkü,sizin gibi bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım,neler yaşadığınızı bende çok iyi anlıyorum ama ALLAH'IM öle büyük ki hiç ummadığınız anda yüzünüze gülüyor hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin.inşalah bende hayırlısı ile evladımı sağ salim kucağıma alırım.benim dualarım sizinle,sizde dualarınıza beni katın lütfen.Müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.
canım çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah.Kaç aylık oldu bebişin?senin transferin nasıl geçmişti?
Allah razı olsun duaların için.dualarıma seni de eklicem.
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş.bir önce toparlarsın.Allaha emanet ol.bitkisel bişeyler içerken de doktora danış istersen.
benim 3. tüp bebek denemesinde tutttu.şuan 8 aylık hamileyim RABBİM nasip ederse nisan ayında kızıma kavuşucam.ben şahin beyden çok memnunum hastaları ile çok iyi ilgilenen bir doktor.şuanda doktorum olmasada zor anlarımda sürekli yardımcı oldu ve oluyorda ALLAH razı olsun diyorum.umarım sizinde çok iyi geçer transferiniz.RABBİM'den umudu kesmeyin.ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşallah dileyen herkese.
canim bir haftadir turkiyede yoktum bakamadim cok merak ediyorum sizleri transferin nasil gecti iyimisin belin felan agriyormu umarim hrrsey yolundadir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?