Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım benim çok teşekkür ederim...
ben burada daha yeniyim özel msj göndericektim olmadı msj kotası dolmamış.evet aslında umutsuz olmamak gerek.sen ne güzel hamile kalmışsın canım belki tekrar doğal yolla hamile kalabilirsin bellimi olur,ALLAH çok büyük...vallahi açıkcası canım ne sorun var hiç bilmiyorum.2,5 yıllık evliyim bir kez genel kontrol için gittim doktora hiçbir sorun yok dedi bildiğim sadece bu

çoooook teşekkür ederim arkadaşım. darısı en kısa zamanda sizlerin başına inşallah. rabbim emeklerinizi boşa vermesin...

tebrikler canım gözünüz aydın ne mutlu sana ,allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.benim içinde dua et lütfen senin duaların kabul olur...

12 de çıktım ama yüzüm kesin gülmüyordur çünkü çok kötüyüm.. aslında opum iyi geçti,az ağrım oldu ama ağrı kesici vurdular geçti... demiştim ben narkozdan etkileniyorum diye,dediğim oldu dünden beri acillerde sürünüyorum.. sanırım böyle kusmaya devam edersem transfer işlemi de iptal olabilir...su bile içemiyorum,transfer öncesi kullanmam gereken ilaçlarıda içemiycem sanırım..uğrayamayabilirim buraya bikaç gün ,zor duruyorum çünkü..

canim oncelikle gecmis olsun miden icin bitkisel bisiler alsan ya iyi geliyor demmekkki bi madde sana allerji yapiyor az narkoz yapsalardi nebilim cok uzuldum..ama asil ilac moral biliyorsun dikkat et cnm bu arada yumurta sayin kac oldu?

canim oncelikle gecmis olsun miden icin bitkisel bisiler alsan ya iyi geliyor demmekkki bi madde sana allerji yapiyor az narkoz yapsalardi nebilim cok uzuldum..ama asil ilac moral biliyorsun dikkat et cnm bu arada yumurta sayin kac oldu?

bitkisel bişiler alırım ama su bile içemiyorum,midem 2 gündür boş,serumlarla duruyorum..
bugün aradılar 11 olgun yumurta toplanmış,9 tanesi döllenmiş... ama kalitesi nasıldır bilmiyorum,bişi demediler..

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş.bir önce toparlarsın.Allaha emanet ol.bitkisel bişeyler içerken de doktora danış istersen.

geçmiş olsun, daha 5 günün var iyileşirsin ama ilaçlarını naap yap iç

arkadaşlar bir saat önce eve geldim.yumurta toplama işlemim yapıldı sabah.iyiyim çok şükür.rahat geçti.sekiz tane yumurta toplamışlar.inşallah kaliteli embriyo oluşur dualarınızı eksik etmeyin.

arkadaşlar bir saat önce eve geldim.yumurta toplama işlemim yapıldı sabah.iyiyim çok şükür.rahat geçti.sekiz tane yumurta toplamışlar.inşallah kaliteli embriyo oluşur dualarınızı eksik etmeyin.

canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın geçmiş olsun iyi olmana sevindim,inş çok yakında hamilelik haberlerinide alırız.rabbim yüzünü güldürsün...

benim yarın transferim var dualarınızı eksik etmeyin.

açelya nerelerdesin merak ettim seni?

ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün inşallah,RABBİM annelik duygusunu herkese tattırsın,bende bir anne adayıyım çünkü,sizin gibi bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım,neler yaşadığınızı bende çok iyi anlıyorum ama ALLAH'IM öle büyük ki hiç ummadığınız anda yüzünüze gülüyor hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin.inşalah bende hayırlısı ile evladımı sağ salim kucağıma alırım.benim dualarım sizinle,sizde dualarınıza beni katın lütfen.Müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.

canım çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah.Kaç aylık oldu bebişin?senin transferin nasıl geçmişti?
Allah razı olsun duaların için.dualarıma seni de eklicem.

canım çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah.Kaç aylık oldu bebişin?senin transferin nasıl geçmişti?
Allah razı olsun duaların için.dualarıma seni de eklicem.

benim 3. tüp bebek denemesinde tutttu.şuan 8 aylık hamileyim RABBİM nasip ederse nisan ayında kızıma kavuşucam.ben şahin beyden çok memnunum hastaları ile çok iyi ilgilenen bir doktor.şuanda doktorum olmasada zor anlarımda sürekli yardımcı oldu ve oluyorda ALLAH razı olsun diyorum.umarım sizinde çok iyi geçer transferiniz.RABBİM'den umudu kesmeyin.ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşallah dileyen herkese.

transferi olanalara dualarımı eksik etmiyorum, sağlıklı evlatlara kavuşmayı nasip etsin Allah, tedaviye başlayanlarada hayırlı uğurlu olsun ,tez zamanda sonuç alırsınız inşallah,

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş.bir önce toparlarsın.Allaha emanet ol.bitkisel bişeyler içerken de doktora danış istersen.

canim bir haftadir turkiyede yoktum bakamadim cok merak ediyorum sizleri transferin nasil gecti iyimisin belin felan agriyormu umarim hrrsey yolundadir .

arkadasim senin problem neydi son iki denemen tutmayinca ne yaptiniz filim cekildimi benimde 3 olacak 4 donmus yumurtam var ama oncesinde bir tarama olur heralde

canim bir haftadir turkiyede yoktum bakamadim cok merak ediyorum sizleri transferin nasil gecti iyimisin belin felan agriyormu umarim hrrsey yolundadir .

canım bugün dördüncü günüm beklemek zormuş.transfer rahat geçti çok şükür.ben en çok idrara sıkışık olmayı dert ediyordum gerek kalmadı.anladığım kadarıyla çok kilolu olmadıkça çok sıkışık olmaya gerek yok.iki gün karın ağrım oldu.belirti aramak için erken dimi daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…