Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

benim 10.günde sonucum çıkmıştı ama bende ilk belirti gaz sancısı olarak ortaya çıktı ben o zaman anlamıştım hamile olduğumu inşallah sizinde sonucunuz pozitiftir.hakkınızda hayırlısı....

arkadasim senin problem neydi son iki denemen tutmayinca ne yaptiniz filim cekildimi benimde 3 olacak 4 donmus yumurtam var ama oncesinde bir tarama olur heralde

bende polikistik over sendromu vardı.daha önce bir gebelik geçirdim 2 aylıktı düşükle sonuçlanmıştı.sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdik.ilki tutmadı,ikincisi tuttu ama ilk günlerinde düşükle sonuçlandı.sonra şahin beyden neden düşükle sonuçlandığına dair testler istedim o gerek duymadı ama ben ısrarcı oldum sonra genetik araştırma testi yapıldı ama çok şükür o testlerimde temiz çıktı.üçüncüsünde tuttu şimdi son bir ayım kaldı RABBİM nasip ederse nisanda kızıma kavuşacağım günleri dört gözle bekliyorum.darısı sizlerin olur inşallah.sabrınızıda umudunuzu da hiç bir zaman yitirmeyin.İlk önce ALLAH tan dileyin.

Arkadaşlar merhaba, ben de şahin beyin hastasıyım.bu 2. Tüp bebek denememiz.tedaviye başlayalı bugün 4 gün oldu. şu anda şahin beye tedavi olanlar varsa bu süreci beraber geçirelim arkadaşlar.....

Merhaba ben yaklaşık 2 aydır bu sayfayı takip ediyorum.
İlk defa yazıyorum. Sahin beyin hastasiyim 32 yaşındayım
Ve yumurta rezervim az. Gecen hafta Perşembe ilk tup bebek
Tedavisine başladım ve 2 yumurtam gelişti. Cuma gunü yumurta
Toplama işlemi yapılacak. Cok heyecanlıyım ins. Kaliteli olur ve
İkiside dollenir. Allahim herkezle beraber banada bebeğimi kucağıma
Almayı nasip etsin. Benim icinde dua ederseniz cok sevinirim. Allah
Hepimizin yardımcısı olsun...

bugün transferin 9.günü.. fakat aksilikler peşimi bırakmadı,13 gündür hastanelerde sürünüyorum,bugün taburcu oldum..yumurta kailtem zaten kötü çıktı dondurmaya bile gerek kalmadı,hasta hasta transfer olmak zorunda kaldım erteleyemedik... ama hiçbirşey yemeden içmeden geçen bu sürede sağlık derdine düşüp hiç aklıma getirmedim desem yeridir.. şuan bile o his yok içimde.. bu şartlar altında tutması bir mucize olduğu için belki de... neyse inşallah diğer arkadaşların işi rast gider.. herşeyin hayırlısı...

Son düzenleme:
nil82 ( 2. deneme) ............... HAMİLEEE

esrafen ( 2. deneme) ..........28.12.2011 ....... bir dahaki denemeye inşallah

toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........bir dahaki denemeye inşallah

dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... HAMİLEEE

laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah

sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........HAMİLEEE

&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............HAMİLEEE

acelya30 ( 1. deneme).............. 27.02.2012

makikosan1997( 1. deneme).............. 29.02.2012

fyzhkn ( 2. deneme).............. tedaviye başladı

sonayy28 ( 1. deneme).............. tedaviye başladı

Son düzenleme:

liste yaptım yukarıda :)) benim test tarihim 27 sinde.. ama o gün yaptırmaya fırsatım olmayabilir,28 şubatta giderim test için.. sen ne yaptın? başlıyor musun tekrar?

canım çok merak ettim seni çok geçmiş olsun?her duamda seni ve diğer arkadaşlarıda anıyorum mutlaka.hayırlı haberler alırız inşallah.Allaha emanet ol.

Hayırlı olsun şimdiden tedavin.benim ilk denememdi şahin bey ve ekibinden çok memnun kaldım.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir inş.

acelyacım gecmiş olsun cnm ben seni takip ediyorum merak etme bişeler yazmasamda günlük kontrol ediyorum canım narkozdan dolayımı bu kadar hastalandın olsun takma kafaya bak bende neler yasadım allahıma cok sükür tahlilerim herseyim temiz cıktı enfeksiyon kapmısım asırı derecede bende gripliydim transfer olurken biliyosun o zaman bende karnımdakini düşünmüyordum c
nkü saglıgım ön plandaydı saglık olmassa cocugumu nasıl büyütürüm biz sag olalımda bebişimiz olur ben inanıyorum herseyin hayırlısı bendede ilk baş agrısı cıkmıstı ya beyin filmi cekilcekti tabi benim basım cok agrıyo nöbet gibi geliyorduu ben filmi cekilirken dedilerki eminmisin cekilcekmisin karnındaki düşünmüyormusun dediler ben aglıyorum tabi agrıdan ne olursa olsun ben cektiricem dedim ne yapayım ama sag olsunlar yineden radyasyonu kesip sesli dalgalarla cektiler ama yine kısmet olmadı saglık olsun takmıyorum artık sende üzülme canım herkes için dua ediyorum hakkımızda hayırlısı kızlarr

liste yaptım yukarıda :)) benim test tarihim 27 sinde.. ama o gün yaptırmaya fırsatım olmayabilir,28 şubatta giderim test için.. sen ne yaptın? başlıyor musun tekrar?

bende dondurfulmuslarla devam edıcem kanda pıhtılasma ve genetık testlerı verdı dr onlarda ıkı hafta suruyor sonucu eger sorun cıkar sa ıkı uc ayda tedavı surecı olluyormus sonuca gore yanı yıne en erken rahım fılmıde var ıkı ay gecer hayırlısı olsun cnm hakkımızda ...

büyük geçmiş olsun,hakkına hayırlıysa her şekilde her aksilikte olur merak etme...

Arkadaşlar merhaba, ben de şahin beyin hastasıyım.bu 2. Tüp bebek denememiz.tedaviye başlayalı bugün 4 gün oldu. şu anda şahin beye tedavi olanlar varsa bu süreci beraber geçirelim arkadaşlar.....

merhaba arkadaşım.bende tedaviye yeni başladım bugün 6.iğnemi yapıcam.Allah hepimizin gönlüne göre versin.en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun inşallah.

canım biliyormusun hastanede acı çektikçe aklıma hep sen geldin.. sana da çok dua ettim.. benim narkoz sonrası başladı ama sendeki gibi bazı değerler de yüksek çıktı,doktor enfeksiyon kapmışsın falan dedi..

büyük geçmiş olsun,hakkına hayırlıysa her şekilde her aksilikte olur merak etme...

canım doğru söylüyorsun da.. bugün 10. günüm.. daha tam iyileşemedim gaz sancısı gibi o kadar kötü sancım varki idrar testi yaptım bugün,negatif... tüp bebekte 10. gün çıkması lazımdı.. şimdi aklımdan iyice çıktı anlayacağın...

nil82 ( 2. deneme) ............... HAMİLEEE

esrafen ( 2. deneme) ..........28.12.2011 ....... bir dahaki denemeye inşallah

toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........bir dahaki denemeye inşallah

dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... HAMİLEEE

laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah

sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........HAMİLEEE

&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............HAMİLEEE

acelya30 ( 1. deneme).............. 27.02.2012

makikosan1997( 1. deneme).............. 29.02.2012

fyzhkn ( 2. deneme).............. tedaviye başladı

sonayy28 ( 1. deneme).............. tedaviye başladı

mikifarem ( 1. deneme).............. tedaviye başladı

hayırlı olsun.. ilk denemeniz mi? şahin beye yaptırıyorsunuz dimi? sizi de listeme ekleyeyim..

sağol cnm.evet ilk denemem hayırlısıyla.sanada çok geçmiş olsun.bence umutsuzluğa kapılma.idrar testinde çıkmayabiliyor.günün geldiğinde kanda baktır kesin sonuç alırsın.inşallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…