- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.141
canım bugün dördüncü günüm beklemek zormuş.transfer rahat geçti çok şükür.ben en çok idrara sıkışık olmayı dert ediyordum gerek kalmadı.anladığım kadarıyla çok kilolu olmadıkça çok sıkışık olmaya gerek yok.iki gün karın ağrım oldu.belirti aramak için erken dimi daha?
arkadasim senin problem neydi son iki denemen tutmayinca ne yaptiniz filim cekildimi benimde 3 olacak 4 donmus yumurtam var ama oncesinde bir tarama olur heralde
bugün transferin 9.günü.. fakat aksilikler peşimi bırakmadı,13 gündür hastanelerde sürünüyorum,bugün taburcu oldum..yumurta kailtem zaten kötü çıktı dondurmaya bile gerek kalmadı,hasta hasta transfer olmak zorunda kaldım erteleyemedik... ama hiçbirşey yemeden içmeden geçen bu sürede sağlık derdine düşüp hiç aklıma getirmedim desem yeridir.. şuan bile o his yok içimde.. bu şartlar altında tutması bir mucize olduğu için belki de... neyse inşallah diğer arkadaşların işi rast gider.. herşeyin hayırlısı...[/
acelya merhaba caanım
bukadar karamsar olma lutfen umarım tutunmustur sana kac gundur merak edıyorum dun gıttım bende kontrole tedavı sonrası herseyın hayırlısı canım dıkkat et kendıne dualarımız senınle olsun nezamn sonucun canım heyecanla beklıyorum...
acelya merhaba caanım
bukadar karamsar olma lutfen umarım tutunmustur sana kac gundur merak edıyorum dun gıttım bende kontrole tedavı sonrası herseyın hayırlısı canım dıkkat et kendıne dualarımız senınle olsun nezamn sonucun canım heyecanla beklıyorum...
bugün transferin 9.günü.. fakat aksilikler peşimi bırakmadı,13 gündür hastanelerde sürünüyorum,bugün taburcu oldum..yumurta kailtem zaten kötü çıktı dondurmaya bile gerek kalmadı,hasta hasta transfer olmak zorunda kaldım erteleyemedik... ama hiçbirşey yemeden içmeden geçen bu sürede sağlık derdine düşüp hiç aklıma getirmedim desem yeridir.. şuan bile o his yok içimde.. bu şartlar altında tutması bir mucize olduğu için belki de... neyse inşallah diğer arkadaşların işi rast gider.. herşeyin hayırlısı...
Merhaba ben yaklaşık 2 aydır bu sayfayı takip ediyorum.
İlk defa yazıyorum. Sahin beyin hastasiyim 32 yaşındayım
Ve yumurta rezervim az. Gecen hafta Perşembe ilk tup bebek
Tedavisine başladım ve 2 yumurtam gelişti. Cuma gunü yumurta
Toplama işlemi yapılacak. Cok heyecanlıyım ins. Kaliteli olur ve
İkiside dollenir. Allahim herkezle beraber banada bebeğimi kucağıma
Almayı nasip etsin. Benim icinde dua ederseniz cok sevinirim. Allah
Hepimizin yardımcısı olsun...
Hayırlı olsun şimdiden tedavin.benim ilk denememdi şahin bey ve ekibinden çok memnun kaldım.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir inş.
liste yaptım yukarıda :)) benim test tarihim 27 sinde.. ama o gün yaptırmaya fırsatım olmayabilir,28 şubatta giderim test için.. sen ne yaptın? başlıyor musun tekrar?
bugün transferin 9.günü.. fakat aksilikler peşimi bırakmadı,13 gündür hastanelerde sürünüyorum,bugün taburcu oldum..yumurta kailtem zaten kötü çıktı dondurmaya bile gerek kalmadı,hasta hasta transfer olmak zorunda kaldım erteleyemedik... ama hiçbirşey yemeden içmeden geçen bu sürede sağlık derdine düşüp hiç aklıma getirmedim desem yeridir.. şuan bile o his yok içimde.. bu şartlar altında tutması bir mucize olduğu için belki de... neyse inşallah diğer arkadaşların işi rast gider.. herşeyin hayırlısı...
Arkadaşlar merhaba, ben de şahin beyin hastasıyım.bu 2. Tüp bebek denememiz.tedaviye başlayalı bugün 4 gün oldu. şu anda şahin beye tedavi olanlar varsa bu süreci beraber geçirelim arkadaşlar.....
acelyacım gecmiş olsun cnm ben seni takip ediyorum merak etme bişeler yazmasamda günlük kontrol ediyorum canım narkozdan dolayımı bu kadar hastalandın olsun takma kafaya bak bende neler yasadım allahıma cok sükür tahlilerim herseyim temiz cıktı enfeksiyon kapmısım asırı derecede bende gripliydim transfer olurken biliyosun o zaman bende karnımdakini düşünmüyordum c
nkü saglıgım ön plandaydı saglık olmassa cocugumu nasıl büyütürüm biz sag olalımda bebişimiz olur ben inanıyorum herseyin hayırlısı bendede ilk baş agrısı cıkmıstı ya beyin filmi cekilcekti tabi benim basım cok agrıyo nöbet gibi geliyorduu ben filmi cekilirken dedilerki eminmisin cekilcekmisin karnındaki düşünmüyormusun dediler ben aglıyorum tabi agrıdan ne olursa olsun ben cektiricem dedim ne yapayım ama sag olsunlar yineden radyasyonu kesip sesli dalgalarla cektiler ama yine kısmet olmadı saglık olsun takmıyorum artık sende üzülme canım herkes için dua ediyorum hakkımızda hayırlısı kızlarr
büyük geçmiş olsun,hakkına hayırlıysa her şekilde her aksilikte olur merak etme...
merhaba arkadaşım.bende tedaviye yeni başladım bugün 6.iğnemi yapıcam.Allah hepimizin gönlüne göre versin.en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun inşallah.
hayırlı olsun.. ilk denemeniz mi? şahin beye yaptırıyorsunuz dimi? sizi de listeme ekleyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?