Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

acelya bende yumurta toplama işleminden sonra grip oldum haliyle transferimde de daha iyileşmemiştim benim wbc cok yüksek cıktı canım ama cok şükür şimdi iyiyim cnm senin wbc kac cıktı

bu kadar karamsar olma derim ben,önceden 15.günde belli olurdu test sonucu yınede idrarda negatif görüpte daha sonra kan testinde pozitif sonuçla karşılaşan çok kişi gördüm.şimdi 10. günde ama kan testinde sonuç belli oluyor.hem gaz sancınız varsa şayet sonucunuz pozitif olabilir benim öle olmuştu ben gaz sancısı ile anlamıştım hamileliğimi.ALLAH gönlünüze göre versin İNŞALLAH.

ben geldim şimdi de makikosan ortadan kayboldu :)) nasıl geçiyor? test gününe az kaldı... ben malum idrar testinden sonra ümidimi kestim.. pzt işlerim var ancak salı gidebilirim test için.. aslında bugün bile yaptırsam çıkardı 11.gün olduğu için ama içimden gelmedi,üzülmek için bikaç gün daha geçsin dedim belkide (

canım benimde bugün ağrım vardı aynı adet sancısı gibi moralim bozuk biraz.idrar testinde çıkmamış olabilir canını sıkma bence.Rabbim yardımcımız olsun.

canım benimde bugün ağrım vardı aynı adet sancısı gibi moralim bozuk biraz.idrar testinde çıkmamış olabilir canını sıkma bence.Rabbim yardımcımız olsun.

hamilelik belirtileri ile adet belirtileri benzediği için bence hamile olabilirsin.. ağrının olması iyiye işaret..bende hiçbir belirti yok zaten..günlerce birşey yemediğim için sindirim sistemim alt üst oldu o nedenle biraz gaz sancısı var.. sen çrş yaptıracaksın dimi testi?

Son düzenleme:
nil82 ( 2. deneme) ............... HAMİLEEE

esrafen ( 2. deneme) ..........28.12.2011 ....... bir dahaki denemeye inşallah

toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........bir dahaki denemeye inşallah

dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... HAMİLEEE

laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah

sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........HAMİLEEE

&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............HAMİLEEE

acelya30 ( 1. deneme).............. 27.02.2012

makikosan1997( 1. deneme).............. 29.02.2012

fyzhkn ( 2. deneme).............. tedaviye başladı

sonayy28 ( 1. deneme).............. tedaviye başladı

arkadaslar kendinizi dinleyip caninizi siknmayin kafayyi baska seylere yogunlastirin hakkamizda hayirlisi saglikliysa tutunur tutunamadiysa vardir ondada bir hayir umarim sonuc bekleyen arkadaslarim rabbim hepinizin hakkunda hayirlisini verirr..

arkadaslar kendinizi dinleyip caninizi siknmayin kafayyi baska seylere yogunlastirin hakkamizda hayirlisi saglikliysa tutunur tutunamadiysa vardir ondada bir hayir umarim sonuc bekleyen arkadaslarim rabbim hepinizin hakkunda hayirlisini verirr..

işten önce yetiştirebilirsem yarın kan vericem.. benim kendimi dinlemeye pek fırsatım olmadı ne yazıkki hastalıktan... artık olmadıysa da önce üzülüp sonra hayırlısı diyeceğim.. zor bir durum.. şansımız yarıdan bile az sonuçta..kimimiz üzülecek kimimiz sevinecek.. Allahtan tek istediğim bu yolda fazla bekletmeden,yıpratmadan yüzümüzü güldürmesi.. kan verebilirsem ancak 5 ten sonra nete girebilirim..

Son düzenleme:

cnm ıyı ya calısıyor olman ıyı tabı artıları eksılerı tartısılır ama bekleme surecı acısısından ıyıdır..umarım hakkında hayırlı bır sonuc olacaktır gorusuruz yıne....

rabbim bebek isteyen herkeze nasip etsin inşallah en kısa zamanda....
canımın içi ablamın ve hepinizin yüzünü güldürsün amin....
dualrım sizinlee...

laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah

acelya30 ( 1. deneme).............. 27.02.2012............ HAMİLEEE

sonayy28 ( 1. deneme).............. tedaviye başladı

kızlar çok şaşkınım.. sanırım kalp atışını duyana kadar inanamıycam.. Allah isteyen herkese versin.. inşallah sorunsuz atlatırım ben de :))

kuzuuuu maşşallah çokkk sevındım yaa bole guzel haberler duymak cok mutlu edıyor benı allah kucagına almayıda nasıp eder ınş.. degerın kac cıktı canım...

kuzuuuu maşşallah çokkk sevındım yaa bole guzel haberler duymak cok mutlu edıyor benı allah kucagına almayıda nasıp eder ınş.. degerın kac cıktı canım...

13.gün ve 550 çıktı.. değer biraz yüksek geldi bana, sanırım ikiz olabilir ..aman maşallah diyelim...çok korkuyorum sevincim yarıda kalacak diye...

13.gün ve 550 çıktı.. değer biraz yüksek geldi bana, sanırım ikiz olabilir ..aman maşallah diyelim...çok korkuyorum sevincim yarıda kalacak diye...

ayyyyyyy çok sevindim açelya, Allah tamamına erdirir inşallah. merak etme kalp atışlarını gördüğün günde gelecek,devamıda. hayırlı uğurlu olsun,darısı bütün bekleyenlerin başına..

acelya30 ( 1. deneme).............. 27.02.2012............ HAMİLEEE

sonayy28 ( 1. deneme).............. 10.03.2012

sonayy transferin hayırlı olsun.... sonucunu mutlaka paylaş bizimle..

Son düzenleme:
açelyacımmmmm valla bundan baska güzel bir haber olmazdı canım yaa inan cok ama cok mutlu oldum tebrik ediyorum cnm inş kalp atışınıda duyarsın karamsar olmaa sakınn hakkında hayırlısı cnm belki herzaman girmessin buraya ama arada bir gir durumunu yaz merak etmiyeyimm ayy valla cok mutlu oldum yaaa yemin ediyorumkiii allah hepimizede saglıklı sıhhatli bebişler nasip etsinn

Muhakkak haber vericem sonucu. Acelya senin adına cok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun.
Allahım isteyen herkeze versin. Dua edin benim icinde...

ayyyyyyy çok sevindim açelya, Allah tamamına erdirir inşallah. merak etme kalp atışlarını gördüğün günde gelecek,devamıda. hayırlı uğurlu olsun,darısı bütün bekleyenlerin başına..

canım çok sağol.. böyle doya doya sevinemedim yani o kadar üzüntünün üstüne sevinsem aksilik çıkacakmış gibi geliyor.. bu arada 10 gün sonra gel dedi doktorlarım.. bu sürede öylece bekleyeceğim değil mi? kan tahlilini tekrar et falan da demediler,sen 2. tahlili yaptırmışmıydın? ne bileyim daha önce hiç hamile kalmadım ne yapıcam bilmiyorum :))
bişi daha sorucam benim karnıma kramplar giriyor,ve şişti,sanki gaz sancısı gibi.. sende de olmuşmuydu? dün gece yatakta dönerken falan canım yanmaya başladı biraz korktum.. çok soru sordum sanırım :))

canım senin de olacak.. bi kendini toparla,senin aksilikler çıktı,inşallah bundan sonrakinde olacak inanıyorum..Allah ım çok büyük.. inan bana kendimden önce hep başkalarına dua ettim, yine dua edicem... buraya niye girmeyeyim,her gün uğruyorum,inşallah senin de isminin karşısına HAMİLEE yazacağım canım...

Muhakkak haber vericem sonucu. Acelya senin adına cok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun.
Allahım isteyen herkeze versin. Dua edin benim icinde...

teşekkür ederim canım.. Allahım bu yolda kimseyi yıpratmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…