- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.161
Cok iyi bir doktor diye duydum
canım biliyormusun hastanede acı çektikçe aklıma hep sen geldin.. sana da çok dua ettim.. benim narkoz sonrası başladı ama sendeki gibi bazı değerler de yüksek çıktı,doktor enfeksiyon kapmışsın falan dedi..
canım doğru söylüyorsun da.. bugün 10. günüm.. daha tam iyileşemedim gaz sancısı gibi o kadar kötü sancım varki idrar testi yaptım bugün,negatif... tüp bebekte 10. gün çıkması lazımdı.. şimdi aklımdan iyice çıktı anlayacağın...
canım biliyormusun hastanede acı çektikçe aklıma hep sen geldin.. sana da çok dua ettim.. benim narkoz sonrası başladı ama sendeki gibi bazı değerler de yüksek çıktı,doktor enfeksiyon kapmışsın falan dedi..
canım doğru söylüyorsun da.. bugün 10. günüm.. daha tam iyileşemedim gaz sancısı gibi o kadar kötü sancım varki idrar testi yaptım bugün,negatif... tüp bebekte 10. gün çıkması lazımdı.. şimdi aklımdan iyice çıktı anlayacağın...
ben geldim şimdi de makikosan ortadan kayboldu :)) nasıl geçiyor? test gününe az kaldı... ben malum idrar testinden sonra ümidimi kestim.. pzt işlerim var ancak salı gidebilirim test için.. aslında bugün bile yaptırsam çıkardı 11.gün olduğu için ama içimden gelmedi,üzülmek için bikaç gün daha geçsin dedim belkide(
canım benimde bugün ağrım vardı aynı adet sancısı gibi moralim bozuk biraz.idrar testinde çıkmamış olabilir canını sıkma bence.Rabbim yardımcımız olsun.
hamilelik belirtileri ile adet belirtileri benzediği için bence hamile olabilirsin.. ağrının olması iyiye işaret..bende hiçbir belirti yok zaten..günlerce birşey yemediğim için sindirim sistemim alt üst oldu o nedenle biraz gaz sancısı var.. sen çrş yaptıracaksın dimi testi?
arkadaslar kendinizi dinleyip caninizi siknmayin kafayyi baska seylere yogunlastirin hakkamizda hayirlisi saglikliysa tutunur tutunamadiysa vardir ondada bir hayir umarim sonuc bekleyen arkadaslarim rabbim hepinizin hakkunda hayirlisini verirr..
işten önce yetiştirebilirsem yarın kan vericem.. benim kendimi dinlemeye pek fırsatım olmadı ne yazıkki hastalıktan... artık olmadıysa da önce üzülüp sonra hayırlısı diyeceğim.. zor bir durum.. şansımız yarıdan bile az sonuçta..kimimiz üzülecek kimimiz sevinecek.. Allahtan tek istediğim bu yolda fazla bekletmeden,yıpratmadan yüzümüzü güldürmesi.. kan verebilirsem ancak 5 ten sonra nete girebilirim..
nil82 ( 2. deneme) ............... HAMİLEEE
esrafen ( 2. deneme) ..........28.12.2011 ....... bir dahaki denemeye inşallah
toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........bir dahaki denemeye inşallah
dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... HAMİLEEE
laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah
sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........HAMİLEEE
&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............HAMİLEEE
acelya30 ( 1. deneme).............. 27.02.2012............ HAMİLEEE
makikosan1997( 1. deneme).............. 29.02.2012
fyzhkn ( 2. deneme).............. tedaviye başladı
sonayy28 ( 1. deneme).............. tedaviye başladı
kızlar çok şaşkınım.. sanırım kalp atışını duyana kadar inanamıycam.. Allah isteyen herkese versin.. inşallah sorunsuz atlatırım ben de :))
kuzuuuu maşşallah çokkk sevındım yaa bole guzel haberler duymak cok mutlu edıyor benı allah kucagına almayıda nasıp eder ınş..degerın kac cıktı canım...
13.gün ve 550 çıktı.. değer biraz yüksek geldi bana, sanırım ikiz olabilir ..aman maşallah diyelim...çok korkuyorum sevincim yarıda kalacak diye...
ayyyyyyy çok sevindim açelya, Allah tamamına erdirir inşallah. merak etme kalp atışlarını gördüğün günde gelecek,devamıda. hayırlı uğurlu olsun,darısı bütün bekleyenlerin başına..
açelyacımmmmm valla bundan baska güzel bir haber olmazdı canım yaa inan cok ama cok mutlu oldum tebrik ediyorum cnm inş kalp atışınıda duyarsın karamsar olmaa sakınn hakkında hayırlısı cnm belki herzaman girmessin buraya ama arada bir gir durumunu yaz merak etmiyeyimm ayy valla cok mutlu oldum yaaa yemin ediyorumkiii allah hepimizede saglıklı sıhhatli bebişler nasip etsinn
Muhakkak haber vericem sonucu. Acelya senin adına cok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun.
Allahım isteyen herkeze versin. Dua edin benim icinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?