- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.181
[lıst]
[/lıst]
nil82 ( 2. Deneme) ............... hamileee
[lıst]
[/lıst]
esrafen ( 2. Deneme) ..........28.12.2011 ....... bir dahaki denemeye inşallah
[lıst]
[/lıst]
toprakturna (2. Deneme )........17.01.2012.........bir dahaki denemeye inşallah
[lıst]
[/lıst]
dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... hamileee
[lıst]
[/lıst]
laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah
[lıst]
[/lıst]
sensizolmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........hamileee
[lıst]
[/lıst]
&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............hamileee
[lıst]
[/lıst]
acelya30 ( 1. Deneme).............. 27.02.2012............ hamileee
[lıst]
[/lıst]
makikosan1997( 1. Deneme).............. 29.02.2012
[lıst]
[/lıst]
sonayy28 ( 1. Deneme).............. 10.03.2012
[lıst]
[/lıst]
fyzhkn ( 2. Deneme).............. tedaviye başladı
aleyna23 (1. Deneme......) tedaviye başladı
sonayy transferin hayırlı olsun.... Sonucunu mutlaka paylaş bizimle..
13.gün ve 550 çıktı.. değer biraz yüksek geldi bana, sanırım ikiz olabilir ..aman maşallah diyelim...çok korkuyorum sevincim yarıda kalacak diye...
[lıst]
[/lıst]
nil82 ( 2. Deneme) ............... hamileee
[lıst]
[/lıst]
esrafen ( 2. Deneme) ..........28.12.2011 ....... bir dahaki denemeye inşallah
[lıst]
[/lıst]
toprakturna (2. Deneme )........17.01.2012.........bir dahaki denemeye inşallah
[lıst]
[/lıst]
dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... hamileee
[lıst]
[/lıst]
laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah
[lıst]
[/lıst]
sensizolmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........hamileee
[lıst]
[/lıst]
&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............hamileee
[lıst]
[/lıst]
acelya30 ( 1. Deneme).............. 27.02.2012............ hamileee
[lıst]
[/lıst]
makikosan1997( 1. Deneme).............. 29.02.2012
[lıst]
[/lıst]
sonayy28 ( 1. Deneme).............. 10.03.2012
[lıst]
[/lıst]
fyzhkn ( 2. Deneme).............. tedaviye başladı
[lıst]
[/lıst]
aleyna23 ( 1. Deneme).............. tedaviye başladı
aleyna hayırlı olsun,stres yapma bence.. Sanırım yaşın 23 :)) eğer öyleyse ve ilk denemense çift embryo falan düşünme,bi ilk denemeni yap bakalım ... Ikiz gebelikler çok riskli oluyor, tabii yinede karar senin...
canım çok sağol.. böyle doya doya sevinemedim yani o kadar üzüntünün üstüne sevinsem aksilik çıkacakmış gibi geliyor.. bu arada 10 gün sonra gel dedi doktorlarım.. bu sürede öylece bekleyeceğim değil mi? kan tahlilini tekrar et falan da demediler,sen 2. tahlili yaptırmışmıydın? ne bileyim daha önce hiç hamile kalmadım ne yapıcam bilmiyorum :))
bişi daha sorucam benim karnıma kramplar giriyor,ve şişti,sanki gaz sancısı gibi.. sende de olmuşmuydu? dün gece yatakta dönerken falan canım yanmaya başladı biraz korktum.. çok soru sordum sanırım :))
benim değerde iyi çıkmıştı yenilemedim. bende 10 gün sonra gittim,sadece kese görünüyor.doktor 15 gün sonra gel dedi. kalp atışlarını gördük çok şükür. sende hepsini göreceksin merak etme canım. ani hareketlerde benimde olmuştu,hiç kafana takma kendini çok dinleme. bir yerlere sakın uzanma,o çok tehlikeli. birde ben nane ve özellikle maydanoz hiç yemedim,iltihap söktürücü etkisi olduğu için düşüğe sebeb olur belki diye korktum. hakkına hayırlısı görüşürüz..
13.gün ve 550 çıktı.. değer biraz yüksek geldi bana, sanırım ikiz olabilir ..aman maşallah diyelim...çok korkuyorum sevincim yarıda kalacak diye...
Kardelencim seninde gözün aydın allah tamamına erdirir inşallah dualarım sizlerle
çok teşekkür ederim aleyna. allah razı olsun. darısı seninde başına en kısa zamanda..
canım bugün sanırım test günündü.. merak ettim,inşallah iyi haberlerin vardır..
merhaba acelya canım çok sevindim hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bende dün test yaptırdım değerim 280 çok mutluyum dualarınızı eksik etmeyin inşallah sonuna kadar güzel gider herşey hepimiz için.
evde net yok o yüzden cevap yazamadım ..
canım çokkk sevindim... amin inşallah bi sorun çıkmadan devam ederiz canım.. maşallahhhh topiğin şansı açıldı,darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?