Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

arkadaşlar allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin bende yeni tedaviye başladım
bütün tüp bebek merkezlerini gezdim en iyi merkez acıbadem tüp bebek merkezi
gönlüm rahat doktorumuz şahin bey müthiş bir doktor işinin ehli açıkcası

Arkadaşlar bu arada benim eşimin siper sayısı düşük olduğu için biz tüp bebek yapmayı pilanladık
şansımız nasıldır bilmiyoruz tek emriyomu yoksa çift emriyomu koyduralım kararsızım yardımcı olabilirmisiniz

13.gün ve 550 çıktı.. değer biraz yüksek geldi bana, sanırım ikiz olabilir ..aman maşallah diyelim...çok korkuyorum sevincim yarıda kalacak diye...

tebrik ediyorum acelya30.darısı tüm bebek bekleyenlere inş. Gerçekten Dr.Şahin Bey'e çok güveniyorum. Bursa için büyük şans olduğunu düşünüyorum.

nil82 ( 2. deneme) ............... HAMİLEEE

esrafen ( 2. deneme) ..........28.12.2011 ....... bir dahaki denemeye inşallah

toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........bir dahaki denemeye inşallah

dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... HAMİLEEE

laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah

sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........HAMİLEEE

&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............HAMİLEEE

acelya30 ( 1. deneme).............. 27.02.2012............ HAMİLEEE

makikosan1997( 1. deneme).............. 29.02.2012

sonayy28 ( 1. deneme).............. 10.03.2012

fyzhkn ( 2. deneme).............. tedaviye başladı

aleyna23 ( 1. deneme).............. tedaviye başladı

aleyna hayırlı olsun,stres yapma bence.. sanırım yaşın 23 :)) eğer öyleyse ve ilk denemense çift embryo falan düşünme,bi ilk denemeni yap bakalım ... ikiz gebelikler çok riskli oluyor, tabii yinede karar senin...

Son düzenleme:

teşekkür ederim açelyacım seninde ilk denemen gözün aydın allah kalp atışlarını dinlemeyi ve kucağına almayı nasip eder inşallah dualarım seninle

merhaba arkadaşlar bende acıbademde tedaviye başlıcam kışmetşe.iki kez gittik ama benm eşimden kaynaklanan bi durum oldugu için bitakım teştler iştediler önümüzdeki şalı tekrar gidicez bakalım şonuçları göştemeye eger bi akşilik çıkmazşa en kışa zaman da başlıcaz.şahin beyden şimdilik çok memnunum şizlerede şormak iştiyorum şahin bey tedavinin her aşamaşında bukadar ilgili davranıyomu bunu merak ediyorum.bide bu kullanılan ilaçlarda şgk dan yararlanabiliyomuyuz acaba tedaviye yeni başlayan biri olarak merakla şoruyorum şizlere.ve yazdıklarınızı okudum inanın çok mutlu oldum hamile haberlerini görünce rabbim bizim gibi arayan herkeşin yüzünü güldürşün inşallah hamile olan arkadaşlarda inşallah hayırlışıyla kucaklarına alırlar evlatlarını.

canım bugün sanırım test günündü.. merak ettim,inşallah iyi haberlerin vardır..

merhaba acelya canım çok sevindim hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bende dün test yaptırdım değerim 280 çok mutluyum dualarınızı eksik etmeyin inşallah sonuna kadar güzel gider herşey hepimiz için.
evde net yok o yüzden cevap yazamadım ..

Son düzenleme:

canım çokkk sevindim... amin inşallah bi sorun çıkmadan devam ederiz canım.. maşallahhhh topiğin şansı açıldı,darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına...

nil82 ( 2. deneme) ............... HAMİLEEE

esrafen ( 2. deneme) ..........28.12.2011 ....... bir dahaki denemeye inşallah

toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........bir dahaki denemeye inşallah

dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... HAMİLEEE

laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah

sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........HAMİLEEE

&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............HAMİLEEE

acelya30 ( 1. deneme).............. 27.02.2012............ HAMİLEEE

makikosan1997( 1. deneme).............. 29.02.2012..........HAMİLEEE

sonayy28 ( 1. deneme).............. 10.03.2012

fyzhkn ( 2. deneme).............. tedaviye başladı

aleyna23 ( 1. deneme).............. tedaviye başladı

canım çokkk sevindim... amin inşallah bi sorun çıkmadan devam ederiz canım.. maşallahhhh topiğin şansı açıldı,darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına...

canım tebrik ederim gözün aydın çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah dualarını eksik etme senin doğan tutar bizede
kendine dikkat et allah kucağına almayıda nasip eder inşallah

arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz benim eşimin siperm sayısı düşük olduğu için tüp bebek yaptırmaya karar verdik içinizde bu problemden dolayı tüp bebek yaptıran varmı acaba bilgi verebilirmisiniz şansı ız nedir çok sitres yapıyorum lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…