- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.201
arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz benim eşimin siperm sayısı düşük olduğu için tüp bebek yaptırmaya karar verdik içinizde bu problemden dolayı tüp bebek yaptıran varmı acaba bilgi verebilirmisiniz şansı ız nedir çok sitres yapıyorum lütfen yardımcı olun
13.gün ve 550 çıktı.. değer biraz yüksek geldi bana, sanırım ikiz olabilir ..aman maşallah diyelim...çok korkuyorum sevincim yarıda kalacak diye...
13.gün ve 550 çıktı.. değer biraz yüksek geldi bana, sanırım ikiz olabilir ..aman maşallah diyelim...çok korkuyorum sevincim yarıda kalacak diye...
ablacım siz neden tüpbebeğe başvurdunuz sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim
hayırlısı kardeşim allah aratmasın inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın
biz eşimin siperm sayısı düşük olduğu için tüp bebek yaptırıyoruz
benim talillerimde hormanlarımda problem çıkmadı ama rahim filmide çektirmedim adetlerim düzenli 28 günde bir 2 yıllık evliyiz ve ilk günden beri çocuk istiyoruz
allahım inşallah tüp bebekle yüzümüzü güldürür
kızlar merhaba bizde tüp bebek yapacağız erkek infertile.fakat bikaç ay sonra yapmayı düşünüyüoruz ilk denememiz olacak.bursada düşünüyoruz aslında ilk olarak bursa tüp bebek merkezi özer bey i düşünmüştüm hatta tlf lada konuştuk(bursa dışından geleceğiz)fakat bakınıyorum şahin beyin hastaları daha fazla sanki bitürlü arar veremedik gerçi daha zamanımız var karar vermek için...fiyat olarak sadece bursa tıp merkezinden sorduk kızlar şahin bey defiyatlar nekadar bilgilendirimisiniz beni birde naıl ilgileniyor..ilkinde tutmazsa ikinci de yine aynı fiyatmı cevaplarsanız teşekkür ederim
amin inşallah... bebek özlemi çeken herkese rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin.
eşinin sperm sayısını hiç kafana takma. çünkü ne de olsa senin yumurtanı 1 tane sperm dölleyecek onu da laboratuar ortamında seçecekler. yani eşinin sperm sayısı 100 milyonda olsa 100 bin de olsa hiç farketmez. inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine canım
sağol kardeşim hepimiz için dua ediyorum allah kucağımızı boş çevirmez inşallah şahin beye güvenim sonsuz
kızlar aklıma geldikçe sorucağım birde benim yaşm 31 eşim 40 .8 yıllık evliyiz ilk yıl iki bebişimi kaybettim....yanii ilk transferde kaç embriyo koyuyor bize kaçtane koyar çünkü maddi olarak ikinciyi denemek zor olucak..ve memulara yada ssk etkili oluyormu...çok sordum dimi
ben henüz kendisiyle tanışamadım, martın ilk haftası randevumuz olacak yani adetimin 2. gününü bekliyorum. ama şahin bey hakkında yazılanları okudukça umutlarım arttı kendimi daha iyi hissettim daha pozitif oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?