Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

niye stres yapıyorsunki.. sonuçta 1 yumurtayı döllemek için sadece 1 sperm gerekiyor,yani tüp bebekte sayı pek önemli değil,yumoşların herbiri için birer sperm bulsunlar yeter :)))
ayrıca bildiğim kadarıyla erkekte sperm sayısının azlığından dolayı yapılan tüp bebeklerde,kadından kaynaklı problemden dolayı yapılanlara göre daha olumlu sonuç alınıyormuşşş.. şansın daha yüksek senden kaynaklı bir sorun yoksa... benim tüplerde problem vardı,eşimin de sperm sayısı biraz yavaştı...

13.gün ve 550 çıktı.. değer biraz yüksek geldi bana, sanırım ikiz olabilir ..aman maşallah diyelim...çok korkuyorum sevincim yarıda kalacak diye...

açelyacığım çok sevindim senin adına. ben de tedaviye bu ay başlayacağım allah inşallah bana da nasip eder böylesi bir mutluluk yaşamak.

bir sorum olacak; ikiz olabilir mi acaba demişsin ama 2 adet embriyo mu konulmuştu sana? benim yaşıum 30. ve sadece 1 embriyoya devletin izin verdiğini söylemişlerdi.

13.gün ve 550 çıktı.. değer biraz yüksek geldi bana, sanırım ikiz olabilir ..aman maşallah diyelim...çok korkuyorum sevincim yarıda kalacak diye...

açelyacığım çok sevindim senin adına. maşallah allah kucağına almayı nasip etsin. ben de tedaviye bu ay başlayacağım doktorum şahin bey olacak. allah inşallah bana da nasip eder böylesi bir mutluluk yaşamak.

bir sorum olacak; ikiz olabilir mi acaba demişsin ama 2 adet embriyo mu konulmuştu sana? benim yaşıum 30. ve sadece 1 embriyoya devletin izin verdiğini söylemişlerdi.

teşekkür ederim cevap verdiğin için öncelikle
bende allaha şükür bi problem yok dedi doktar tahlillerim falan temiz allahın izniyle inşallah tutunur bebişim bende adetimin ikinci gününü bekliyorum tedaviye başlamak için dua edin arkadaşlar ben hepiniz için dua ediyorum

merhaba bende yeni başlırum adetimin ikinci gününü bekliyorum bende iki emriyo istiyorum ama yasal olan 1 emriyomuş

ablacım siz neden tüpbebeğe başvurdunuz sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim

canım bizde sebebi bilinmeyen infertilite var. yani bende de eşimde de bir problem yok ama olmadı bir türlü dr umda tüp bebeğe yönlendirdi. rahim filmin çekildi tüpler açık hormonlar normal değerlerinde eşimin sperm sonuçları da çok iyi ama işte olmadı. 3 ay çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bakalım bu ayda tüp için ilk denemeye başlayacağım.

sen nasıl karar verdin tüp için aleynacım?

hayırlısı kardeşim allah aratmasın inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın
biz eşimin siperm sayısı düşük olduğu için tüp bebek yaptırıyoruz
benim talillerimde hormanlarımda problem çıkmadı ama rahim filmide çektirmedim adetlerim düzenli 28 günde bir 2 yıllık evliyiz ve ilk günden beri çocuk istiyoruz
allahım inşallah tüp bebekle yüzümüzü güldürür

amin inşallah... bebek özlemi çeken herkese rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin.
eşinin sperm sayısını hiç kafana takma. çünkü ne de olsa senin yumurtanı 1 tane sperm dölleyecek onu da laboratuar ortamında seçecekler. yani eşinin sperm sayısı 100 milyonda olsa 100 bin de olsa hiç farketmez. inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine canım

kızlar merhaba bizde tüp bebek yapacağız erkek infertile.fakat bikaç ay sonra yapmayı düşünüyüoruz ilk denememiz olacak.bursada düşünüyoruz aslında ilk olarak bursa tüp bebek merkezi özer bey i düşünmüştüm hatta tlf lada konuştuk(bursa dışından geleceğiz)fakat bakınıyorum şahin beyin hastaları daha fazla sanki bitürlü arar veremedik gerçi daha zamanımız var karar vermek için...fiyat olarak sadece bursa tıp merkezinden sorduk kızlar şahin bey defiyatlar nekadar bilgilendirimisiniz beni birde naıl ilgileniyor..ilkinde tutmazsa ikinci de yine aynı fiyatmı cevaplarsanız teşekkür ederim

kızlar aklıma geldikçe sorucağım birde benim yaşm 31 eşim 40 .8 yıllık evliyiz ilk yıl iki bebişimi kaybettim....yanii ilk transferde kaç embriyo koyuyor bize kaçtane koyar çünkü maddi olarak ikinciyi denemek zor olucak..ve memulara yada ssk etkili oluyormu...çok sordum dimi

kardeşim merhama allah fazla aratmadan nasip eder inşallah
bizde gittik bursa tüp bebek merkezine özer bey iyi bi insan ama merkezin kalitesi tartışılır biz birkaç tüp bebek merkezine gittik açıkçası içlerinden en iyisi bize acıbadem geldi nedenide doktor temiz titiz yaklaşımı çok güzel seni dinliyor anlıyacağın dilde sana hitap ediyor fiyatlarda ise ilk deneme 4250 ikinci deneme biraz daha düşüyor dördüncü deneme ise ücretsiz allah ilk denemede nasip eder aratmaz inşallah

sağol kardeşim hepimiz için dua ediyorum allah kucağımızı boş çevirmez inşallah şahin beye güvenim sonsuz

sağol kardeşim hepimiz için dua ediyorum allah kucağımızı boş çevirmez inşallah şahin beye güvenim sonsuz

ben henüz kendisiyle tanışamadım, martın ilk haftası randevumuz olacak yani adetimin 2. gününü bekliyorum. ama şahin bey hakkında yazılanları okudukça umutlarım arttı kendimi daha iyi hissettim daha pozitif oldum.

tek emriyo koyuyolar kardeşim ssk ya bakmıyo memura indirimi yok

kardeşim asıl tanışınca + pozitif olacaksın gerçekten insanı rahatlatıyor bende tedaviye yeni başlıyorum bende ikinci günümü bekliyorum

çok teşekkür ederim cevabın için Allahım sanada en kısa zaman da bebişini gönderir inşallah...ben zaten burada özer bey için topik açmıştım ama kimseler gelmedi..şahin beyinkine bakıyorum bisürü hastası var biraz kafam bulandı oyüzden merak ettim...fiyatlar hemen hemen aynıymış..acaba kaç embriyo koyuyo ilk denemede şahin bey bizim durumda hastalara bilgin varmı...ben 31 eşim 40 yaşında 8 yıllık evliyiz 6 yıldır olmuyor ondan öncede iki kaybım var ..erkek infertile

acaba hastanın geçmiş öyküsüne göre değişmiyormu bu embriyo sayısı off yaaaa biz çokk gec kaldık defalarca nasıl ugrasacağız Rabbim bitane sağlıklı versin inşallah ama ben onun kardeside olsun istiyorumm ve kaç yaşında olurum kimbilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…