Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

merhaba bende ŞAHİN BEY'İN HASTAYIM bir hafta oldu doktorumun yönlendirmesiyle tanıştım ŞAHİN BEY'LE KENDİNDEN EMİN VE MUTEVAZİ bir beyfendi umarın tedavim olumlu sonuç verir teşekkürler
:

Pinkcim seninle ilgili böyleee anlatamadığım hislerim var...
Ya ne bileyim böyle güzel günlerde güzel güzel haberler verecekmişsin gibi hissediyorum hihoyyyt
ahh canım benim Şenizkeşeke öyle olsa hayırlısı inş:Saruboceq:
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAAHH... Ne güzel bir hisler bunlar böyleeeeee

gelsin gelsin pinkime de gelsin herkese gelsin bu bebişler bekletmesinler yahuuuuuu
evet canım tez zamanda hepimizin bebişleri gelsin inş:Saruboceq:
pink........sen neler yapıyorsun canım........yağlıboyaya devammı ........:1hug:
devam tabi canım resim yapmadan duramam ben resimlerimi gördünmü:kedi:
ooohhh yap keyfini tatlım bizim içinde gez sinemaya git hangi filme gidiyosunhihoyyyt
merhaba bende ŞAHİN BEY'İN HASTAYIM bir hafta oldu doktorumun yönlendirmesiyle tanıştım ŞAHİN BEY'LE KENDİNDEN EMİN VE MUTEVAZİ bir beyfendi umarın tedavim olumlu sonuç verir teşekkürler
:

hoşgeldin canıma.s.

samurcuğum sorma öğlen Lale hanım aradı.9 tane yumurtam olgunmuş.bunların 6 tanesi döllenmiş.size yine haber vereceğiz dedi.Çok sevindim.

Bu arada kendi derdime düştüm, cennetiim hoşgeldin diyemedim.Hoşgeldin arkadaşım.Tedavin hayırlı olur inşallah.Allah gönlüne göre versin arkadaşım

pink canım şimdi resimleini gördüm.O kadar harika şeyler ki.Ellerine sağlık.Sana söyleyebileceğim tek şey.MAAŞALLAH

Nazar boncuğunu mesajlarıma koymasını bilmiyorum.O yüzden kusura bakma.Sadece dilimle Maaşallah diyebiliyorum.Onu da kalpten diyorum.

Yarın benim için dua edin arkadaşlar

canım hayırlı olsun inşallah transferin bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar sana bırakmasınlar seni...bizim diğer karantina güzelleri gibi seninde hayırlı olsun 12 günlük karantinan 9 ay sonra bebeğin gelsin kucağına inşallah...

merak etme dualarımız seninleee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

samurcuğum sorma öğlen Lale hanım aradı.9 tane yumurtam olgunmuş.bunların 6 tanesi döllenmiş.size yine haber vereceğiz dedi.Çok sevindim.

Maşallah maşallah ne güzel kaliteli yumurtalarınız olmuş...
Saat kaçtaydı transferin bilmiyorum ama kalbim dualarım seninle...
Allahım yar ve yardımcın olsun...:Saruboceq:

dilkalman dualarım seninle........2.ci gün için üzülme benim diğerlerindede 2.ci gün transferi olmuştu.....ikisindede hamile kaldım ama düştüler.........RABBİM ol derse olacak.......bundan öte birşey yok canım..........:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…