- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.021
sizin yerinize de seyrederim ben merak etmeyin karantina güzelleri... sizin 9 ay sonra seyredeceğiniz film daha güzel olacak ama onu düşünün şimdi tamam mı annecikleeer.
ahh canım benim Şenizkeşeke öyle olsa hayırlısı inş:Saruboceq:Pinkcim seninle ilgili böyleee anlatamadığım hislerim var...
Ya ne bileyim böyle güzel günlerde güzel güzel haberler verecekmişsin gibi hissediyorum hihoyyyt
evet canım tez zamanda hepimizin bebişleri gelsin inş:Saruboceq:İNŞALLAH CANIM İNŞALLAAHH... Ne güzel bir hisler bunlar böyleeeeee
gelsin gelsin pinkime de gelsin herkese gelsin bu bebişler bekletmesinler yahuuuuuu
devam tabi canım resim yapmadan duramam ben resimlerimi gördünmü:kedi:pink........sen neler yapıyorsun canım........yağlıboyaya devammı ........:1hug:
ooohhh yap keyfini tatlım bizim içinde gez sinemaya git hangi filme gidiyosunhihoyyytcanım benim iyiyim ne olsun. işler yoğun biraz çok başım ağrıdı bu akşam... ağrıyı geçirebilirsem eve gidip bende kocamı evde bırakıp en yakın arkadaşımla sinemaya gideceğim bu akşam kız kıza keyif yapalım dedik...
merhaba bende ŞAHİN BEY'İN HASTAYIM bir hafta oldu doktorumun yönlendirmesiyle tanıştım ŞAHİN BEY'LE KENDİNDEN EMİN VE MUTEVAZİ bir beyfendi umarın tedavim olumlu sonuç verir teşekkürler
:
Yarın benim için dua edin arkadaşlar
merhaba bende ŞAHİN BEY'İN HASTAYIM bir hafta oldu doktorumun yönlendirmesiyle tanıştım ŞAHİN BEY'LE KENDİNDEN EMİN VE MUTEVAZİ bir beyfendi umarın tedavim olumlu sonuç verir teşekkürler
:
:
samurcuğum sorma öğlen Lale hanım aradı.9 tane yumurtam olgunmuş.bunların 6 tanesi döllenmiş.size yine haber vereceğiz dedi.Çok sevindim.
Sonra akşam üstü Ayşegül hanım aradı.Sizi yarın transfere bekliyoruz dedi.Sabahtan gideceğim.
Yarın benim için dua edin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?