Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hiç sitres yapma allah bitane nasip etsin gerisini boşver
bu arada ikizlerde düşük riski fazla vede erken doğum olasılığı yüksek olduğu için biz tek düşünüyoruz

eşinin sipermlerindemi problem var
yaşınızdan dolayı çift emriyo koyabilir ablacım
gerçeketnmi ohh ya bu sevindirici benim için gerçekten çooookkk geç kaldık ...hiç düşünemedik bizde problem olacağını yıllardır dr giderim hep benm çok sağlıklı oldumu söylediler ama hiçbiri eşime bakılması gerektiğini söylemedi...taki 2 ay öncesinde gittiğim drm dışında...düşündükçe aklım almıyor almıyor

bu arada ikizlerde düşük riski fazla vede erken doğum olasılığı yüksek olduğu için biz tek düşünüyoruz
inşallah sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın...benim arkadasım da tüp le ikiz annesi oldu daha 5 gün önce ve hem zamanında geldiler hemde hiç küvesde bile kalmadılar çok şükür...darısı isteyen herkese ve bize olsun inşallah

isteğe göre acıbademde acaba çift embrio koyuyolar mı? çoğu özelde isteğe göre yapıolar 35 yaş falan hikaye. ben çift kouyosa gidicem

inşallah sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın...benim arkadasım da tüp le ikiz annesi oldu daha 5 gün önce ve hem zamanında geldiler hemde hiç küvesde bile kalmadılar çok şükür...darısı isteyen herkese ve bize olsun inşallah....
eşimde sperm sayısı 6 mil 300 bin...ve biraz hareket eksikliği ve yapısal bozukluk varmış canım

inşallah herkezde olcak diye bişe yok tabi ama %30 - 40 öğle ablacım

isteğe göre acıbademde acaba çift embrio koyuyolar mı? çoğu özelde isteğe göre yapıolar 35 yaş falan hikaye. ben çift kouyosa gidicem
açıkcası bizim içinde önemli olan bu düşündükçe geç kalmışlığımızı 2 aydır rahat huzur yok bende..iki gözüm iki çeşme hiç durmuyor

acıbadem hastanesinde imsi yöntemi olduğu içinde bizim acıbademi seçmemizde öncelik oldu sende problem yoksa ablacım acıbadem sana uygun
acıbadem hastanesini düşünmezsen bile imsi yöntemini uygulayan merkeze başvur çok önemli erkeklerde problem olan hastalarda

açıkcası bizim içinde önemli olan bu düşündükçe geç kalmışlığımızı 2 aydır rahat huzur yok bende..iki gözüm iki çeşme hiç durmuyor

hiç ağlama üzülme ablacım tüpbebekte başarı oranı en yüksek olan hasta gurubu içindeyiz söyliyeyim

imsi ne demek ki bilmiyorum bilee

canım aynı yaşdayız geç belki ama o kadarda diil. ama artık harekete geçmek gerekio. kanunen 35 yaşın altına tek embrio. ama çoğu özel uymuyo bu kurala. ve şansı daha çok artırıo. en azından biri tutmazsa biri tutuo. ben şahsen çift koyan yeri tercih ederim

aslında ALLAH isterse veriyor arkadaşıma tek koydular içerde bölünmüş dru bile şaşırmıştı ne olur Alllahımm bizede öyle mutluluk versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…