- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.221
gerçeketnmi ohh ya bu sevindirici benim için gerçekten çooookkk geç kaldık ...hiç düşünemedik bizde problem olacağını yıllardır dr giderim hep benm çok sağlıklı oldumu söylediler ama hiçbiri eşime bakılması gerektiğini söylemedi...taki 2 ay öncesinde gittiğim drm dışında...düşündükçe aklım almıyor almıyoreşinin sipermlerindemi problem var
yaşınızdan dolayı çift emriyo koyabilir ablacım
inşallah sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın...benim arkadasım da tüp le ikiz annesi oldu daha 5 gün önce ve hem zamanında geldiler hemde hiç küvesde bile kalmadılar çok şükür...darısı isteyen herkese ve bize olsun inşallahhiç sitres yapma allah bitane nasip etsin gerisini boşver
bu arada ikizlerde düşük riski fazla vede erken doğum olasılığı yüksek olduğu için biz tek düşünüyoruz
inşallah sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın...benim arkadasım da tüp le ikiz annesi oldu daha 5 gün önce ve hem zamanında geldiler hemde hiç küvesde bile kalmadılar çok şükür...darısı isteyen herkese ve bize olsun inşallah....hiç sitres yapma allah bitane nasip etsin gerisini boşver
bu arada ikizlerde düşük riski fazla vede erken doğum olasılığı yüksek olduğu için biz tek düşünüyoruz
inşallah sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın...benim arkadasım da tüp le ikiz annesi oldu daha 5 gün önce ve hem zamanında geldiler hemde hiç küvesde bile kalmadılar çok şükür...darısı isteyen herkese ve bize olsun inşallah
eşimde sperm sayısı 6 mil 300 bin...ve biraz hareket eksikliği ve yapısal bozukluk varmış canımablacım eşine ne dediler öğrenebilirmiyim benimde eşimde siperm sayısı düşük
açıkcası bizim içinde önemli olan bu düşündükçe geç kalmışlığımızı 2 aydır rahat huzur yok bende..iki gözüm iki çeşme hiç durmuyoristeğe göre acıbademde acaba çift embrio koyuyolar mı? çoğu özelde isteğe göre yapıolar 35 yaş falan hikaye. ben çift kouyosa gidicem
inşallah sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın...benim arkadasım da tüp le ikiz annesi oldu daha 5 gün önce ve hem zamanında geldiler hemde hiç küvesde bile kalmadılar çok şükür...darısı isteyen herkese ve bize olsun inşallah....
eşimde sperm sayısı 6 mil 300 bin...ve biraz hareket eksikliği ve yapısal bozukluk varmış canım
inşallah bizde o yüzdelerin içine gireriz Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahinşallah herkezde olcak diye bişe yok tabi ama %30 - 40 öğle ablacım
açıkcası bizim içinde önemli olan bu düşündükçe geç kalmışlığımızı 2 aydır rahat huzur yok bende..iki gözüm iki çeşme hiç durmuyor
imsi ne demek ki bilmiyorum bileeacıbadem hastanesinde imsi yöntemi olduğu içinde bizim acıbademi seçmemizde öncelik oldu sende problem yoksa ablacım acıbadem sana uygun
acıbadem hastanesini düşünmezsen bile imsi yöntemini uygulayan merkeze başvur çok önemli erkeklerde problem olan hastalarda
açıkcası bizim içinde önemli olan bu düşündükçe geç kalmışlığımızı 2 aydır rahat huzur yok bende..iki gözüm iki çeşme hiç durmuyor
kadında problem olmadığı içinmi öyleyiz ..ayy inşallah çok az kaldı meleğimiz için para biriktiriyoruzhiç ağlama üzülme ablacım tüpbebekte başarı oranı en yüksek olan hasta gurubu içindeyiz söyliyeyim
aslında ALLAH isterse veriyor arkadaşıma tek koydular içerde bölünmüş dru bile şaşırmıştı ne olur Alllahımm bizede öyle mutluluk versin inşallahcanım aynı yaşdayız geç belki ama o kadarda diil. ama artık harekete geçmek gerekio. kanunen 35 yaşın altına tek embrio. ama çoğu özel uymuyo bu kurala. ve şansı daha çok artırıo. en azından biri tutmazsa biri tutuo. ben şahsen çift koyan yeri tercih ederim
kadında problem olmadığı içinmi öyleyiz ..ayy inşallah çok az kaldı meleğimiz için para biriktiriyoruz
çok teşekkür ederim bilgilerin için gerçekten başından beri bursa tüp bebek merkezi diyordum ama şuan itibariyle fikrim değitii.Allah razı olsun sninde duaların gerçek olsun inşallahben çıkmak zorundayım yarın devam ederiz olurmu
aslında ALLAH isterse veriyor arkadaşıma tek koydular içerde bölünmüş dru bile şaşırmıştı ne olur Alllahımm bizede öyle mutluluk versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?