- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.241
devlette daha çoook zaman alıyormuş daha fazla geç kalmak istemiyorumm...ne yapıp edip parayı denkleştireceğiz Allahın izniyle inşallahdevlette 1000 tlye mal oluo. olmadı orayıda deneyebilirsiniz raporla..
inşallah Rabbim herkese mutlulkların engüzeli anne olmayı nasip ederr...benmde çıkmam gerekiyor yemek yapmam gerek...kızlarrr hepinize çok teşekkür edirmtabiki haklısın öyle İnşallah Rabbim bizi de güldürür hayırla, sağlıkla
eşimde sperm sayısı 6 mil 300 bin...ve biraz hareket eksikliği ve yapısal bozukluk varmış canım
merhabalar arkadaşlar bayadan beri giremiyorum migdem bulantılarım fazla oluyor.açelya30 çokkk ççooooook sevindim gerçekten tebrikler cnm, ve makikosan senide çok tebrik ediyorum cnm.açelya degerin benim gibi çıkmış baya yüsek ikiz gibi benim de 5oo küsürdü ve gittigimde şok yaşamışdık ikiz olmuştu.tek embriyo konulunca insan şok oluyor.inşallah allah hepimize hayırlısını ve saglıklısını verin amin.dinlenmeye gayret edin gerçi benim kızım rahat vermiyor bana ama siz mutllaka yatın...inşallah kalp atışlarınıda çok saglıklı bir şekilde duyarsın cnm.bu arada folik asit içmeyi unutmayın vede progestan kulanmayı.bitki çaylarından uzak durun ve nardan bol bol süt...öptüm sizi kendiinize çokk çok iyi bakın yeni hamişler:))
merhabalar arkadaşlar bayadan beri giremiyorum migdem bulantılarım fazla oluyor.açelya30 çokkk ççooooook sevindim gerçekten tebrikler cnm, ve makikosan senide çok tebrik ediyorum cnm.açelya degerin benim gibi çıkmış baya yüsek ikiz gibi benim de 5oo küsürdü ve gittigimde şok yaşamışdık ikiz olmuştu.tek embriyo konulunca insan şok oluyor.inşallah allah hepimize hayırlısını ve saglıklısını verin amin.dinlenmeye gayret edin gerçi benim kızım rahat vermiyor bana ama siz mutllaka yatın...inşallah kalp atışlarınıda çok saglıklı bir şekilde duyarsın cnm.bu arada folik asit içmeyi unutmayın vede progestan kulanmayı.bitki çaylarından uzak durun ve nardan bol bol süt...öptüm sizi kendiinize çokk çok iyi bakın yeni hamişler:))
1997 senin adına çok sevindim allah tamammına erdirsin
kendine dikkat et
13.gün ve 550 çıktı.. değer biraz yüksek geldi bana, sanırım ikiz olabilir ..aman maşallah diyelim...çok korkuyorum sevincim yarıda kalacak diye...
sizin adınıza çok sevindim söylemiştim size aynı bende sizin gibi gaz şikayetinden anlamıştım hamileliğimi RABBİMDEN umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin.ALLAHIM bu yoldaki herkesin yüzünü güldürsün inşallah
belif yanlışlıkla sana yazdım aslında açelyayaya yazdım ben[/QUOT ÖNEMLİ DEĞİL SİZİNDE RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA SİZİNDE HAYIRLI HABERLERİNİZİ ALIRIZ.GÜZEL HABERLERİ OKUDUĞUMDA ÇOK DUYGULANDIM.DARISI SİZLERİN BAŞINA
canım çok teşekkür ederim.. arada uğrayın lütfen,ne de olsa 1 ay daha deneyimlisiniz,yol gösterirsiniz bize... bu arada dün nar yiyecektim,dedim yemeden önce bi bakayım netten.. çok zararlı yazıyordu,yemekten vazgeçtim.. ayrıca kızım demişsin,içinden mi geçiyor kız olduğu yoksa gerçekten kız mı?? 2 aylık olduğu için belli olmamıştır sanırım... bebişler ikiz yazmışsın,tek konulduğuna göre tek yumurta ikizidir sanırım...
Canım çok teşekkür ederim.benim evdeyken bilgisyarım yoktu giremedim nete.özledim sizi.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
inşallah cnm hepimiz saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin.sende kendine dikkat et yat uzanma agır iş yapma temizlik yapma süpürge falan kaldırma.ilk 3 ay çok önemli...
hamişş arkadaşlara sormuştum ama cevap veren olmadı... görmediler sanırım.. ilk ultrason muayenesi verdiğimiz ücrete dahil mi,yoksa ücret ödeyecekmiyiz??
açelya buarada nasılsın? nasıl gidiyor?benim ara ara belimde ve kasıklarımda ağrım oluyor senin de var mı?çalışıyorsun sende dimi?ben transferden sonra raporluydum.bugün başladım işe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?