- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.261
acayip kasık ağrısı ve batmalar yaşıyorum 3-4 gündür.. özellikle sağ tarafta.. ben de çalışıyorum canım...ama hamileymişim gibi gelmiyor,nunutuyorum falan mervivenlerden hoplaya zıplama inip çıkıyorum,koşuyorum bilinçsiz olarak.. alışmam zor olacak yavaş hareket etmeye...sen ne zaman gideceksin doktora? ben salı gitmeyi düşünüyorum,bakalım kese görünecek mi?
canım ben cuma gidicem kısmetse ama daha arayıp randevu almadım.keseyi görürüz inşallah hayırlısıyla.yine idrara sıkışık gidicez karından ultrasonla bakar dimi?
canım şahin bey vajinal ultrasonla bakar..ben şehirdışında olduğum için bursaya gidemiycem sanırım..malum git gel zaten bi sürü masraf oluyor, buradaki doktorum bakacak..
vajinal ultrason zararlı değil midir peki?
canım ben cuma gidicem kısmetse ama daha arayıp randevu almadım.keseyi görürüz inşallah hayırlısıyla.yine idrara sıkışık gidicez karından ultrasonla bakar dimi?
kızlar çok şaşkınım.. sanırım kalp atışını duyana kadar inanamıycam.. Allah isteyen herkese versin.. inşallah sorunsuz atlatırım ben de :))
merhaba acelya canım çok sevindim hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bende dün test yaptırdım değerim 280 çok mutluyum dualarınızı eksik etmeyin inşallah sonuna kadar güzel gider herşey hepimiz için.
evde net yok o yüzden cevap yazamadım ..
arkadaşlar gözünüz aydın ALLAH kucağınızada almayı nasip eder inşallah...bizler içinde dualarınızı esirgemeyin ...
Teşekkür ederim canım.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah.
Arkadaşlar merhaba bende perşembe günü ilk görüşme için gideceğim bazı şeyleri merak ediyorum ilk görüşmeden neler yapılıyor muayene falan ediyormu şahin bey ona göre hazırlıklı gitmek lazım birde bundan ücret alıyorlarmı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim acayip heyecanlıyım
Arkadaşlar merhaba bende perşembe günü ilk görüşme için gideceğim bazı şeyleri merak ediyorum ilk görüşmeden neler yapılıyor muayene falan ediyormu şahin bey ona göre hazırlıklı gitmek lazım birde bundan ücret alıyorlarmı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim acayip heyecanlıyım
nil82 ( 2. deneme) ............... HAMİLEEE
esrafen ( 2. deneme) ..........28.12.2011 ....... bir dahaki denemeye inşallah
toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........bir dahaki denemeye inşallah
dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... HAMİLEEE
laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah
sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........HAMİLEEE
&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............HAMİLEEE
acelya30 ( 1. deneme).............. 27.02.2012............ HAMİLEEE
makikosan1997( 1. deneme).............. 29.02.2012..........HAMİLEEE
sonayy28 ( 1. deneme).............. 10.03.2012
fyzhkn ( 2. deneme).............. tedaviye başladı
aleyna23 ( 1. deneme).............. tedaviye başladı
gokofigo ( 1. deneme).............. tedaviye başladı
gokofigo hayırlı olsun,inşallah olumlu sonuç alırsın....
makikosan gözünaydın olsun allah kucağına almayı da nasip etsin. ben de şahin bey ile tedavime cumartesi başladım. iğnelerimi oluyorum. ilk denemem. bizler için dua et e mi?
Açelya nasılsın? bugün doktora gidecektin dimi?
canım şahin neye gidebilirsem cumartesi gidicem.. ama gitmeye de bilirim henüz belli değil... ben dün buradaki doktoruma gittim,çük şükür keseyi gördük.. kalp atışı için 10 gün sonra tekrar gidicem,inşallah duyarız..
canım sen kalçaya yapıştırdığımız flasteri kullanmayı bıraktın değil mi? ayrıca ilaç olarak ne kullanıyorsun şuan progestan dışında??
gözün aydın canım inşallah kalp atışlarını da duyacaksın.ben flasteri çıkarttım ama hala yerleri belli alerji gibi yaptı sanki minik minik kızarıklıklar var.progestanın dışında folic plus kullanıyorum sadece.bende cumartesiye randevu alacaktım ama şahin bey yokmuş cumaya randevu aldım.nasıl geçiyor herhangi bir şikayetin var mı?benim belim ağrıyor biraz.
canım benim canımı sıkan şey hiç belirtimin olmaması.. yani göğüslerde hassasiyet,bel ağrısı vs. yok,sadece arada kasıklarımda batma oluyor,o da hafifledi gibi sanki..hala hamileymişim gibi hissetmiyorum.. off Allahım inşallah yarı yolda bırakmaz.. bi git bakalım ek olarak ilaç falan verecek mi? haber verirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?