Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım ben cuma gidicem kısmetse ama daha arayıp randevu almadım.keseyi görürüz inşallah hayırlısıyla.yine idrara sıkışık gidicez karından ultrasonla bakar dimi?

canım ben cuma gidicem kısmetse ama daha arayıp randevu almadım.keseyi görürüz inşallah hayırlısıyla.yine idrara sıkışık gidicez karından ultrasonla bakar dimi?

canım şahin bey vajinal ultrasonla bakar..ben şehirdışında olduğum için bursaya gidemiycem sanırım..malum git gel zaten bi sürü masraf oluyor, buradaki doktorum bakacak..

açelya msj nı aldım çok teşekür ederim çok sevindim .ben sitede daha yeni oldugum için msj gönderemiyorum..

malesef canım karından bakmıyor.tedavide gördüğünüz kontrolü yapıyor şahin bey ilk üç aya kadar alttan muayene edilcekisniz.ama endişe edilcek bir şey korkmayın her doktor keseye ve bebeğe zararı olmadığını söylüyor.

kızlar çok şaşkınım.. sanırım kalp atışını duyana kadar inanamıycam.. Allah isteyen herkese versin.. inşallah sorunsuz atlatırım ben de :))

arkadaşlar gözünüz aydın ALLAH kucağınızada almayı nasip eder inşallah...bizler içinde dualarınızı esirgemeyin ...

Arkadaşlar merhaba bende perşembe günü ilk görüşme için gideceğim bazı şeyleri merak ediyorum ilk görüşmeden neler yapılıyor muayene falan ediyormu şahin bey ona göre hazırlıklı gitmek lazım birde bundan ücret alıyorlarmı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim acayip heyecanlıyım

canım bende cumartesi gittim şahin bey ile ön görüşmeye ücret almadılar. alttan muayene oldum. rutin jinekolojik muayene şeklinde onun dışında da dosya hazırlanıyor işte bazı sorular soruyorlar. ilaçlara hemen o gün akşamından başladım. çarşamba günü kontrole gideceğim. bakalım yumoşların gelişimi nasıl.

hayır canım muayenede olunmuyor,ücrette alınmıyor.bütün tahlil sonuçlarını yanın da götür.sana tedavi sürecini anlatıyor eğer mutabık kalırsanız sana muayene için randevu veriyor,inşallah sizin için hayırlı olur.yanlış hatırlamıyorsam adet döneminizin 2.günü tedaviye başlıyorsunuz.

Son düzenleme:
nil82 ( 2. deneme) ............... HAMİLEEE

esrafen ( 2. deneme) ..........28.12.2011 ....... bir dahaki denemeye inşallah

toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........bir dahaki denemeye inşallah

dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... HAMİLEEE

laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah

sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........HAMİLEEE

&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............HAMİLEEE

acelya30 ( 1. deneme).............. 27.02.2012............ HAMİLEEE

makikosan1997( 1. deneme).............. 29.02.2012..........HAMİLEEE

sonayy28 ( 1. deneme).............. 10.03.2012

fyzhkn ( 2. deneme).............. tedaviye başladı

aleyna23 ( 1. deneme).............. tedaviye başladı

gokofigo ( 1. deneme).............. tedaviye başladı

gokofigo hayırlı olsun,inşallah olumlu sonuç alırsın....

saol canım güzel dileklerin için sende bebişine kavuştun takip ettim, allah kucağına almayı nasip etsin. sizlerin güzel haberleriniz bize umut oluyor. bizler için dua edin. sizde problem neydi? bizde sebepsiz infertilite.

makikosan gözünaydın olsun allah kucağına almayı da nasip etsin. ben de şahin bey ile tedavime cumartesi başladım. iğnelerimi oluyorum. ilk denemem. bizler için dua et e mi?

teşekkür ederim canım.tedavinin hayırlı olsun inşallah sizler de güzel haberler alırsınız.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah.

Açelya nasılsın? bugün doktora gidecektin dimi?

canım şahin neye gidebilirsem cumartesi gidicem.. ama gitmeye de bilirim henüz belli değil... ben dün buradaki doktoruma gittim,çük şükür keseyi gördük.. kalp atışı için 10 gün sonra tekrar gidicem,inşallah duyarız..
canım sen kalçaya yapıştırdığımız flasteri kullanmayı bıraktın değil mi? ayrıca ilaç olarak ne kullanıyorsun şuan progestan dışında??

gözün aydın canım inşallah kalp atışlarını da duyacaksın.ben flasteri çıkarttım ama hala yerleri belli alerji gibi yaptı sanki minik minik kızarıklıklar var.progestanın dışında folic plus kullanıyorum sadece.bende cumartesiye randevu alacaktım ama şahin bey yokmuş cumaya randevu aldım.nasıl geçiyor herhangi bir şikayetin var mı?benim belim ağrıyor biraz.

canım benim canımı sıkan şey hiç belirtimin olmaması.. yani göğüslerde hassasiyet,bel ağrısı vs. yok,sadece arada kasıklarımda batma oluyor,o da hafifledi gibi sanki..hala hamileymişim gibi hissetmiyorum.. off Allahım inşallah yarı yolda bırakmaz.. bi git bakalım ek olarak ilaç falan verecek mi? haber verirsin...

canım Rabbim hiçbirimizi yarı yolda bırakmaz inşallah.ilaçla ilgili haber veririm sana.dua et bana da inşallah keseyi görürüz gittiğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…