- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.281
Arkadaşlar merhaba bugün adet oldum şahin bey adetin ikinci günü gel dedi fakat eskişehirdeymiş pazartesi gelicekmiş aylin hanıma yönlendirdi beni çok tereddüt ediyorum birdahaki ayamı bıraksam yardımcı olabilirmisiniz neyapayım aylin hanıma muane olan varmı aranızda...
Arkadaşlar merhaba bugün adet oldum şahin bey adetin ikinci günü gel dedi fakat eskişehirdeymiş pazartesi gelicekmiş aylin hanıma yönlendirdi beni çok tereddüt ediyorum birdahaki ayamı bıraksam yardımcı olabilirmisiniz neyapayım aylin hanıma muane olan varmı aranızda...
merhaba acelya canım çok sevindim hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bende dün test yaptırdım değerim 280 çok mutluyum dualarınızı eksik etmeyin inşallah sonuna kadar güzel gider herşey hepimiz için.
evde net yok o yüzden cevap yazamadım ..
canım zaten ultrasonla sadece tedaviye engel bi durum var mı yok mu bakacaklar ve ilaçlarını yazacaklar o kadar.. çok uzakta olup ilk muayenesini başka doktora yatıranlar var,sonuçta ilaçlara başladıktan 3-4 gün sonra şahin bey tekrar muayene edecek seni.. bence ertelemeden başla,bekledikçe iyice strese girersin... hem 2. gün yarın oluyor,şahin beyden yarın için randevu alan arkadaş vardı,c.tesi orada değil diye biliyorum ben...
canm cok sevindim hayirli olsun benden sonra fire yok aman olmasinda ilk denemelerde sorun yok sanirim
canım bende cumartesi gittim şahin bey ile ön görüşmeye ücret almadılar. alttan muayene oldum. rutin jinekolojik muayene şeklinde onun dışında da dosya hazırlanıyor işte bazı sorular soruyorlar. ilaçlara hemen o gün akşamından başladım. çarşamba günü kontrole gideceğim. bakalım yumoşların gelişimi nasıl.
arkadaşlar ilaç maliyetleri ve kullanılan ilaçlarla ilgili bilgi verebilirmisinizzzz
açelya 30 canım dün beni de aradılar randevumu salıya ertelediler.
aleyna benimde ilk randevumda şahin bey yoktu hatta aylin hanım da yoğun diye bizim ilk muayenemizi mümin bey yapmıştı bir problem olmadı bencede erteleme.
tedavin hayırlı olsun gokogigo sonu güzel olur inş. bende gittim adet başlayınca 2. gün gel dedi şahin bey bakalım kısmetse bu ay gitmeyi düşünüyorum iş yerinden sorun çıkarmazlarsa bu ay olmasa bile önümüzdeki aya başlarız inş. peki canım ilaçların ne kadar tutucak bilgi verebilirmisin maliyet konusunundada hastane ücreti ilaçlar falan. hoş hastane 4250 alıyormuş sanırsam ama ilaçlar ne kadar tutuyor yaklaşık olarak ona göre hazırlık yapmak gerek sonradan sıkışmayalım
bu arada arkadaşlar bize bazı testler verdi doktor HBSAG - ANTİ HBS - ANTİ HCV - ANTI HIV REBELLA IGS - gibi tester bu testleri yaptıran başka arkadaşımız varmı acaba tüpbebek tedavisine başlamadan önce birde özelde eşim için 170 benim içinde 170 tl istediler bu testleri yapmak için 340 tl yani toplamda hem eşime hende bana yapılması gerekiyormuş bu testler.
bu arada arkadaşlar bize bazı testler verdi doktor HBSAG - ANTİ HBS - ANTİ HCV - ANTI HIV REBELLA IGS - gibi tester bu testleri yaptıran başka arkadaşımız varmı acaba tüpbebek tedavisine başlamadan önce birde özelde eşim için 170 benim içinde 170 tl istediler bu testleri yapmak için 340 tl yani toplamda hem eşime hende bana yapılması gerekiyormuş bu testler.
ben de seni merak edip açmıştım.. neyse bakalım gittiğinde senin bebiş yaklaşık 6 haftalık olacak neredeyse.. kalp atışı için çok beklemezsin en azından...
bugün komik bişi yaptım gittim eczaneden gebelik testi aldım,dedim ben şimdiye kadar hiç görmedim şu çift çizgiyi illaki görücem şu testte,içime dert olacaktı yapmasaydım..
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.ben tedavi sırasında gonal-f kullanmıştım.Sonradan öğrendim ki eşimin çalıştığı şirket bu ilaçları karşılıyormuş.ama ben baştan bilmediğim için kutularını attım şirket ödeme için küpürleri istiyor.elinde gonal-f kutusu olan bana küpürünü verebillecek olan arkadaşlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?