Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Arkadaşlar merhaba bugün adet oldum şahin bey adetin ikinci günü gel dedi fakat eskişehirdeymiş pazartesi gelicekmiş aylin hanıma yönlendirdi beni çok tereddüt ediyorum birdahaki ayamı bıraksam yardımcı olabilirmisiniz neyapayım aylin hanıma muane olan varmı aranızda...

merhaba aleyna23 öncelikle hakkında hayırlısı olsun inş en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.zaman kaybetmek istemiyorsan git bence.zaten şahin beyin hastası olarak bakıcak sana ilaçlarını falan söyler.şahin bey dönünce ona devam edersin sorun olmaz merak etme.

canım zaten ultrasonla sadece tedaviye engel bi durum var mı yok mu bakacaklar ve ilaçlarını yazacaklar o kadar.. çok uzakta olup ilk muayenesini başka doktora yatıranlar var,sonuçta ilaçlara başladıktan 3-4 gün sonra şahin bey tekrar muayene edecek seni.. bence ertelemeden başla,bekledikçe iyice strese girersin... hem 2. gün yarın oluyor,şahin beyden yarın için randevu alan arkadaş vardı,c.tesi orada değil diye biliyorum ben...

canm cok sevindim hayirli olsun benden sonra fire yok aman olmasinda ilk denemelerde sorun yok sanirim

açelya 30 canım dün beni de aradılar randevumu salıya ertelediler.
aleyna benimde ilk randevumda şahin bey yoktu hatta aylin hanım da yoğun diye bizim ilk muayenemizi mümin bey yapmıştı bir problem olmadı bencede erteleme.

herkese günaydın.bütün hamile arkadaşlarım sizi tebrik ediyorum.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.diğer arkadaşlarım ve ben inşallah en kısa zamanda bizde sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.Allah hepimizin gönlüne göre versin.Cumanız mübarek olsun

tedavin hayırlı olsun gokogigo sonu güzel olur inş. bende gittim adet başlayınca 2. gün gel dedi şahin bey bakalım kısmetse bu ay gitmeyi düşünüyorum iş yerinden sorun çıkarmazlarsa bu ay olmasa bile önümüzdeki aya başlarız inş. peki canım ilaçların ne kadar tutucak bilgi verebilirmisin maliyet konusunundada hastane ücreti ilaçlar falan. hoş hastane 4250 alıyormuş sanırsam ama ilaçlar ne kadar tutuyor yaklaşık olarak ona göre hazırlık yapmak gerek sonradan sıkışmayalım

arkadaşlar ilaç maliyetleri ve kullanılan ilaçlarla ilgili bilgi verebilirmisinizzzz

ben 8 gün boyunca günlük 225 ten toplam 1800 ünite gonal-f kullandım.. 450 ünitenin tanesi 350 tl.. normalde 1400 falan tutuyor ama tanıdık aczane olduğu için ben daha az ödedim.. ayrıca 4 adet cetrodite ( yumurtaların erken çatlamasını önlemek için) iğne aldım.. bide çatlatma iğnesi.. hepsi indirimsiz 1600 falan tutar sanırım...
ama ilaç raporu ile 3000 üniteye kadar indirimli alma hakkın var.. 1600 yerine 500 falan ödersin rapor alırsan...

ben de seni merak edip açmıştım.. neyse bakalım gittiğinde senin bebiş yaklaşık 6 haftalık olacak neredeyse.. kalp atışı için çok beklemezsin en azından...
bugün komik bişi yaptım gittim eczaneden gebelik testi aldım,dedim ben şimdiye kadar hiç görmedim şu çift çizgiyi illaki görücem şu testte,içime dert olacaktı yapmasaydım..

aerkadaşlar destekleriniz için teşekkür ederim bugün gittik eşimle birlikte muaneye aylin hanımda yoktu mümin bey muane etti problem yok başlaya biliriz dedi ilaç tedavisine bu akşam ilk iynemi vurcam iyneleri biz yapıyormuşuz kendimize ben hastanede oluyoruz diye biliyordum ama öyle değilmiş dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
bende hepiniz için duacıyım

bu arada arkadaşlar bize bazı testler verdi doktor HBSAG - ANTİ HBS - ANTİ HCV - ANTI HIV REBELLA IGS - gibi tester bu testleri yaptıran başka arkadaşımız varmı acaba tüpbebek tedavisine başlamadan önce birde özelde eşim için 170 benim içinde 170 tl istediler bu testleri yapmak için 340 tl yani toplamda hem eşime hende bana yapılması gerekiyormuş bu testler.

bende kayserı acıbadem e gıdıyorum turgut bey varorda ınfertelıteye bakıyor ama benım eskı doktorum burdakı tup bebek merkezının kurucusu ınsal hayılrı bır doktor sızın kı nasıl bursa acıbadem??

saol canım inşallah sende hayırlısıyla başlarsın teadvine.

ben;
- 5 kutu puregon -- (Tanesi 200 TL)
- 4 kutu organutran -- (Tanesi 70 TL)
- 1 kutu ovitrelle aldım

toplam 1300 tl verdim. ama bugün puregonum bitti ve tedaviye devam etmem gerektiğpi için 2 kutu daha puregon aldım tanesi 200 tl den. şimdilik ilaçlar bu kadar tuttu. tüp için de acıbadem bursa ilk denemede 4250 tl alıyor.

canım bu testler her kadın ve erkeğin bebek sahibi olmadan önce yaptırması gereken testler, aids-hepatit-kızamıkçık.. vs testleri.. bunları hepimizden istediler.devlet hastanelerinde dahiliye veya hematolojiye gidip ücretsiz yaptırabilirsin... 340 tl az para değil,özelde yaptırmaya gerek yok..

canım ben o testleri başka bir özel hastanede kadın doğumcudan rica ettim anlattım tüp bebek tedavisi yaptırdığımızı filan.toplamda 32 tl'ye yaptırdım.

canım bugüne kadar zor sabretmiştim başka doktora gitsem mi diye düşündüm ama bütün doktorlar dolu nerdeyse.keseyi görmeden inanamıcam galiba korkuyorum.saliyı beklicem mecburen.idrar testi iyi fikirmiş bende mi yapsam?

Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.ben tedavi sırasında gonal-f kullanmıştım.Sonradan öğrendim ki eşimin çalıştığı şirket bu ilaçları karşılıyormuş.ama ben baştan bilmediğim için kutularını attım şirket ödeme için küpürleri istiyor.elinde gonal-f kutusu olan bana küpürünü verebillecek olan arkadaşlar var mı?

canım benim bir kısmı aşılamadan kalmıştı onların küpürü yoktu,sonradan parayla aldıklarımda bitince attım yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…