- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.301
canım benim bir kısmı aşılamadan kalmıştı onların küpürü yoktu,sonradan parayla aldıklarımda bitince attım yaa :))
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.ben tedavi sırasında gonal-f kullanmıştım.Sonradan öğrendim ki eşimin çalıştığı şirket bu ilaçları karşılıyormuş.ama ben baştan bilmediğim için kutularını attım şirket ödeme için küpürleri istiyor.elinde gonal-f kutusu olan bana küpürünü verebillecek olan arkadaşlar var mı?
sanırım bugün test günün.. inşallah bi hamile haberi de senden alırız ....
sanırım bugün test günün.. inşallah bi hamile haberi de senden alırız ....
kardeşim merhama allah fazla aratmadan nasip eder inşallah
bizde gittik bursa tüp bebek merkezine özer bey iyi bi insan ama merkezin kalitesi tartışılır biz birkaç tüp bebek merkezine gittik açıkçası içlerinden en iyisi bize acıbadem geldi nedenide doktor temiz titiz yaklaşımı çok güzel seni dinliyor anlıyacağın dilde sana hitap ediyor fiyatlarda ise ilk deneme 4250 ikinci deneme biraz daha düşüyor dördüncü deneme ise ücretsiz allah ilk denemede nasip eder aratmaz inşallah
ben 8 gün boyunca günlük 225 ten toplam 1800 ünite gonal-f kullandım.. 450 ünitenin tanesi 350 tl.. normalde 1400 falan tutuyor ama tanıdık aczane olduğu için ben daha az ödedim.. ayrıca 4 adet cetrodite ( yumurtaların erken çatlamasını önlemek için) iğne aldım.. bide çatlatma iğnesi.. hepsi indirimsiz 1600 falan tutar sanırım...
ama ilaç raporu ile 3000 üniteye kadar indirimli alma hakkın var.. 1600 yerine 500 falan ödersin rapor alırsan...
saol canım inşallah sende hayırlısıyla başlarsın teadvine.
ben;
- 5 kutu puregon -- (Tanesi 200 TL)
- 4 kutu organutran -- (Tanesi 70 TL)
- 1 kutu ovitrelle aldım
toplam 1300 tl verdim. ama bugün puregonum bitti ve tedaviye devam etmem gerektiğpi için 2 kutu daha puregon aldım tanesi 200 tl den. şimdilik ilaçlar bu kadar tuttu. tüp için de acıbadem bursa ilk denemede 4250 tl alıyor.
çok teşekkür ederim gokofigocum hayırlısıyla başlayalımda senin sorunun neydi canım benim sebepsiz herşey çok normal ama kısmet işte yumurtam falan oluşuyorum eşimin testleride iyi ama olmuyor nedense artık birde bunu deneyelim bakalım
benimde sebepsiz infertilite canım. hsg filmim çekildi tüpler açık, hormon tahlilim normal değerlerde eşimin test sonuçları da çok iyi ama olmadı.
gerçi Şahin Bey muayene sırasında yumurtalığımdan birinin rahme yakın olduğunu ve belki de sebebin bu olabileceğini söyledi. benimde ilaç tedavim bitti. dün akşam çatlatma iğnemi yaptım yarın sabah yumurtalarım toplanacak inşallah. dua edin benim için.
Canım hadi hayırlısı dualarımız seninle.kaç yumurta olmuş?
saol canım benim. dr dün kü kontrol de 7 tane olduğunu söyledi. daha başka küçüklerde varmış ama en gelişmiş 7 taneymiş. bana az gibi geldi ama dr önemli olan sayısı değil kalitesi dedi.
senin kaç tane toplanmıştı kaç tane olgunlaşmıştı?
canım benim sekiz tane toplanmıştı.yedi tanesi olgunlaşmıştı.bunlardan bir tanesi çok iyi kaliteydi onu transfer ettiler.inşallah seninde kalite yumoşların olur.bi tane bile olsa yeter.Meryem suresini oku bol bol.yarın kaçta gideceksin?
inşallah canım benim. yarın sabah 9 da orda olmam söylendi ama saat 10 da toplanma yapılır herhalde. işlem bitip eve döndüğümde haber veririm inşallah.
makikocum bişi soraucam, toplanma aşamasında dr anlıyor mu kaçının kaliteli kaçının kalitesiz olduğunu? yoksa döllenmeden sorna o 3 gün içinde bölünmesinden mi anlaşılıyor?
makikocum bişi soraucam, toplanma aşamasında dr anlıyor mu kaçının kaliteli kaçının kalitesiz olduğunu? yoksa döllenmeden sorna o 3 gün içinde bölünmesinden mi anlaşılıyor?
Merhaba Arkadaşlar
Size güzel haber vermek isterdim ama malesef.Çok üzüldüm çok canım acıdı.Çok umutluydum beta-hcg 1.6 çıktı tutunmayı bile denememişler( 2 gündür iptal bir vaziyette telefonlarımı kapayıp eşimle uzak bir yere gittik ama kendimi çok toparladım diyemem.
Çok umudum vardı ama kısmet değilmiş.En çokta canımı acıtan ordaki hemşirenin sonucu söyleme tarzıydı!!! Herkezin içinde garip bir surat ifadesiyle malesef olmamış demesi içime oturdu resmen.İçerde odaya alıp söylenmesi gerekir niye sen beni herkezin içinde rencide ediyorsun ki!!!! Baştan beri burda sizlerin yazdıklarını okuyorum hem doktor hemde çalışanların çok ilgili alakalı oldugu yazılıyor.Ben düşünüyorum bende mi problem var diye çünki ben hiç o aşırı ilgi alakayı göremedim.En son ctesi yapılan bu davranış ve doktorun yaptıgı açıklamalar sekreterin'' a niye ağlıyosunuz canım gene denersiniz ''gibi gereksiz laobali konuşması (SANKİ MADDİ MANEVİ EZİYETİNİ VE SIKINTISINI KENDİ ÇEKMİŞ GİBİ)kafamda burasıyla ilgili kocaman soru işaretleri yarattı.Doğru yerde olduğumdan emin olmadığımı hissettim.Bu sonuçtan sonra doktor benden araştırma adına bişey istemedi 1 ay bekle gelecek aya tekrar denicez dedi.Benim baştan beri ne rahim filmim çekildi ne daha detaylı başka bişey.Yumurta rezervimin az olduğu erken menepoz riski olduğu söylendi.Ama ben her ay düzenli adet oluyorum ailemde böyle bir sorun yok bu nasıl iş neden kaynaklanıyor anlamıyorum.Detaylı anlatanda yok tahlil sonucu böyle deyip geçiliyor.Yani anlıyacağınız kafam kazan gibi ve ne yapacağımı bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?