Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

aleyna23 sen hangi ilaçları kullanıyorsun?bana yardımcı olabilirmisin?

kızlar merhaba

bugün e2 testimi tekrarladım. az önce dr umu aradım sonuçlar güzel çıkmış. büyük ihtimalle çarşamba - perşembe yumurta toplamı işlemi yapılcak.

arkadaşlar mrb yazılarınızı okudukçaa ümitsizliğe kapılıorum ben bursa tüp bebek merkezinde tedawiye başladım we bu hafta kısmetse yumurtalarım toplanıcak şimdilik merkesden memnunum ilgi we alaka güsel ama yazılarınızdaki olumsuzlukları okudukça ümitsizleşiorum ister istemess (( bnm ilk tüp bebek deneyimim olucak inş. pozitif olur we son olur isteyen herkese rabbim nasip etsin aamiinnn....

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim acelya30 ama rapor işi çok uğraştıran bişidir herhalde ayrıca herkese farklı ilaç kullandırıyorlar sanırsam burda başka bir arkadaşta puregon ve organutran kullanmış

çok teşekkür ederim gokofigocum hayırlısıyla başlayalımda senin sorunun neydi canım benim sebepsiz herşey çok normal ama kısmet işte yumurtam falan oluşuyorum eşimin testleride iyi ama olmuyor nedense artık birde bunu deneyelim bakalım

benimde sebepsiz infertilite canım. hsg filmim çekildi tüpler açık, hormon tahlilim normal değerlerde eşimin test sonuçları da çok iyi ama olmadı.
gerçi Şahin Bey muayene sırasında yumurtalığımdan birinin rahme yakın olduğunu ve belki de sebebin bu olabileceğini söyledi. benimde ilaç tedavim bitti. dün akşam çatlatma iğnemi yaptım yarın sabah yumurtalarım toplanacak inşallah. dua edin benim için.

Canım hadi hayırlısı dualarımız seninle.kaç yumurta olmuş?

Canım hadi hayırlısı dualarımız seninle.kaç yumurta olmuş?

saol canım benim. dr dün kü kontrol de 7 tane olduğunu söyledi. daha başka küçüklerde varmış ama en gelişmiş 7 taneymiş. bana az gibi geldi ama dr önemli olan sayısı değil kalitesi dedi.

senin kaç tane toplanmıştı kaç tane olgunlaşmıştı?

canım benim sekiz tane toplanmıştı.yedi tanesi olgunlaşmıştı.bunlardan bir tanesi çok iyi kaliteydi onu transfer ettiler.inşallah seninde kalite yumoşların olur.bi tane bile olsa yeter.Meryem suresini oku bol bol.yarın kaçta gideceksin?

inşallah canım benim. yarın sabah 9 da orda olmam söylendi ama saat 10 da toplanma yapılır herhalde. işlem bitip eve döndüğümde haber veririm inşallah.

inşallah canım benim. yarın sabah 9 da orda olmam söylendi ama saat 10 da toplanma yapılır herhalde. işlem bitip eve döndüğümde haber veririm inşallah.

makikocum bişi soraucam, toplanma aşamasında dr anlıyor mu kaçının kaliteli kaçının kalitesiz olduğunu? yoksa döllenmeden sorna o 3 gün içinde bölünmesinden mi anlaşılıyor?

makikocum bişi soraucam, toplanma aşamasında dr anlıyor mu kaçının kaliteli kaçının kalitesiz olduğunu? yoksa döllenmeden sorna o 3 gün içinde bölünmesinden mi anlaşılıyor?

arkadasim kalitesi dollendikten sonra beelli oliyor gun gun izleniyor bolunme hizlariyla takip ediliyor..hAyirlisi olsun ..

Merhaba Arkadaşlar
Size güzel haber vermek isterdim ama malesef.Çok üzüldüm çok canım acıdı.Çok umutluydum beta-hcg 1.6 çıktı tutunmayı bile denememişler( 2 gündür iptal bir vaziyette telefonlarımı kapayıp eşimle uzak bir yere gittik ama kendimi çok toparladım diyemem.
Çok umudum vardı ama kısmet değilmiş.En çokta canımı acıtan ordaki hemşirenin sonucu söyleme tarzıydı!!! Herkezin içinde garip bir surat ifadesiyle malesef olmamış demesi içime oturdu resmen.İçerde odaya alıp söylenmesi gerekir niye sen beni herkezin içinde rencide ediyorsun ki!!!! Baştan beri burda sizlerin yazdıklarını okuyorum hem doktor hemde çalışanların çok ilgili alakalı oldugu yazılıyor.Ben düşünüyorum bende mi problem var diye çünki ben hiç o aşırı ilgi alakayı göremedim.En son ctesi yapılan bu davranış ve doktorun yaptıgı açıklamalar sekreterin'' a niye ağlıyosunuz canım gene denersiniz ''gibi gereksiz laobali konuşması (SANKİ MADDİ MANEVİ EZİYETİNİ VE SIKINTISINI KENDİ ÇEKMİŞ GİBİ)kafamda burasıyla ilgili kocaman soru işaretleri yarattı.Doğru yerde olduğumdan emin olmadığımı hissettim.Bu sonuçtan sonra doktor benden araştırma adına bişey istemedi 1 ay bekle gelecek aya tekrar denicez dedi.Benim baştan beri ne rahim filmim çekildi ne daha detaylı başka bişey.Yumurta rezervimin az olduğu erken menepoz riski olduğu söylendi.Ama ben her ay düzenli adet oluyorum ailemde böyle bir sorun yok bu nasıl iş neden kaynaklanıyor anlamıyorum.Detaylı anlatanda yok tahlil sonucu böyle deyip geçiliyor.Yani anlıyacağınız kafam kazan gibi ve ne yapacağımı bilmiyorum...

canım inan çok üzüldüm.. sana üzülme demiycem çünkü hepimiz bu yolda çok acı çektik, senin acını en iyi bizler anlarız, mesela ben 5 tane aşılamadan ruhsuz bi hale gelmiştim..
sonucu söyleme tarzları konusunda haklısın.. ama sonucu sanırım bilgisayar başındaki sekreterler söylemiştir sana (onların tavırlarını biraz garipsemiştim ) , çünkü oradaki birçok hemşireye denk geldim,kibar ve anlayışlılar gibi geldi bana...

canım rezerv konusuna gelince fsh veya lh değerlerine bakılarak bile bu anlaşılabiliyor,bu nedenle doktor haklı olabilir,ailede olmaması sende olmayacağını göstermez.. haaa hemen menapoza girmezsin belki ama sayı olarak azalma başlamış olabilir... ayrıca adet görülmesi yumurtlama olduğunu da göstermiyor,adet gördüğü halde yumurtası olgunlaşamayan bir sürü insan var..
rahim filmine gelince ben 2 aşılamadan sonra çektirmiştim,ve sorun vardı,geçiş zor olmuştu.. hatta tüp bebeğe başlamadan buradaki doktoruma ya tüplerimle ilgili bişi varsa tüp bebekten önce tekrar çektirelim dedim.. tüp bebek ile rahim filminin alakası yok dedi.. yani tüplerin tıkalı bile olsa tüp bebek yapılıyor.. sadece iltihap dolu ise bu rahim içine akabilir ve embryoyu öldürebilirmiş.. ama böyle bir durum da genelde ultrasonla farkediliyormuş...

bunlar benim bildiğim kadarıyla böyle.. yani içinin rahat etmesi için yine de 2. denemenden önce herşeyi yaptır,için rahat olsun.. 6 deneme yapıp hamile kalanlar var.. Allah maddi manevi o kadar yıpratmasın ve bekletmesin,ama sakın pes etme,para bir şekilde kazanılıyor,ama geçen zaman geri gelmiyor arkadaşım.. önümüzdeki 2 ay yumurtlama için ilaçların etkisi devam ediyor olacak,belki rabbim kendiliğinden verir,2. ye gerek kalmaz.. bu durumu da yaşanlar çok...

Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:
nil82 ( 2. deneme) ............... HAMİLEEE

esrafen ( 2. deneme) ..........28.12.2011 ....... bir dahaki denemeye inşallah

toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........bir dahaki denemeye inşallah

dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... HAMİLEEE

laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah

sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........HAMİLEEE

&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............HAMİLEEE

acelya30 ( 1. deneme).............. 27.02.2012............ HAMİLEEE

makikosan1997( 1. deneme).............. 29.02.2012..........HAMİLEEE

sonayy28 ( 1. deneme).............. 10.03.2012.........bir dahaki denemeye inşallah

fyzhkn ( 2. deneme).............. tedaviye başladı

aleyna23 ( 1. deneme).............. tedaviye başladı

gokofigo ( 1. deneme).............. tedaviye başladı

ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ BEN Bİ LİSTE YAPMIŞTIM,EĞER ADININ ORADA OLMASINDAN RAHATSIZ OLAN OLURSA LÜTFEN SÖYLEYİN,SADECE İSİM KISMINI SİLEYİM..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…