- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.321
saol canım benim. dr dün kü kontrol de 7 tane olduğunu söyledi. daha başka küçüklerde varmış ama en gelişmiş 7 taneymiş. bana az gibi geldi ama dr önemli olan sayısı değil kalitesi dedi.
senin kaç tane toplanmıştı kaç tane olgunlaşmıştı?
kızlar şahin beyde histereskopi yaptırcam ücretleri hakkında bilgisi olan var mı biliyormusunuz?? defalarca aradım sordum ama bitürlü cevap alamadım, bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim, kendimi hazırladım bide maddiyatı hazırlamak gerekiyor malesef
Merhaba Arkadaşlar
Size güzel haber vermek isterdim ama malesef.Çok üzüldüm çok canım acıdı.Çok umutluydum beta-hcg 1.6 çıktı tutunmayı bile denememişler( 2 gündür iptal bir vaziyette telefonlarımı kapayıp eşimle uzak bir yere gittik ama kendimi çok toparladım diyemem.
Çok umudum vardı ama kısmet değilmiş.En çokta canımı acıtan ordaki hemşirenin sonucu söyleme tarzıydı!!! Herkezin içinde garip bir surat ifadesiyle malesef olmamış demesi içime oturdu resmen.İçerde odaya alıp söylenmesi gerekir niye sen beni herkezin içinde rencide ediyorsun ki!!!! Baştan beri burda sizlerin yazdıklarını okuyorum hem doktor hemde çalışanların çok ilgili alakalı oldugu yazılıyor.Ben düşünüyorum bende mi problem var diye çünki ben hiç o aşırı ilgi alakayı göremedim.En son ctesi yapılan bu davranış ve doktorun yaptıgı açıklamalar sekreterin'' a niye ağlıyosunuz canım gene denersiniz ''gibi gereksiz laobali konuşması (SANKİ MADDİ MANEVİ EZİYETİNİ VE SIKINTISINI KENDİ ÇEKMİŞ GİBİ)kafamda burasıyla ilgili kocaman soru işaretleri yarattı.Doğru yerde olduğumdan emin olmadığımı hissettim.Bu sonuçtan sonra doktor benden araştırma adına bişey istemedi 1 ay bekle gelecek aya tekrar denicez dedi.Benim baştan beri ne rahim filmim çekildi ne daha detaylı başka bişey.Yumurta rezervimin az olduğu erken menepoz riski olduğu söylendi.Ama ben her ay düzenli adet oluyorum ailemde böyle bir sorun yok bu nasıl iş neden kaynaklanıyor anlamıyorum.Detaylı anlatanda yok tahlil sonucu böyle deyip geçiliyor.Yani anlıyacağınız kafam kazan gibi ve ne yapacağımı bilmiyorum...
Canım benimde ultrasonda görülen olgun yumurta 6 taneydi.. ama arkada kalıp görünmeyenler olabiliyormuş.. 11 tane çıkmıştı ve 9 tanesi döllenmişti... kalite konusuna ve özellikle de 5.gün trasnferine dondurma işlemine kadar düşünmüştüm.. hemşireye bu durumla ilgili tedavinin başında çok soru sorduğumda çok kaliteli embriyoya sahip hasta hamile kalamazken,kesin tutmaz dediğimiz hamile kalabiliyor,tamamen nasip işi demişti..kesinlikle haklıymış... çünkü benim 5.güne hiçbiri gitmedi,hatta 3. güne bile 4 tane falan kalmıştı,transfer edilen de orta kalitedeydi.. ama Allah ım nasip etti.. bu nedenle sadece dua et..
hepinize dua ediyorum,hamile kalmakla iş bitmiyormuş,Allahım inşallah haftaya kalp atışını duymayı nasip eder...sizlerde bizim için edin olur mu??
Canım çok üzüldüm ama umudunu kaybetme.mucizen doğal yolla da gelebilir.kendimden biliyorum bizim gittiğimiz her doktor tüp bebek tedavisine yönlendiriyordu biz erteliyorduk.en son karar verdik tüp bebek yaptırmaya ve ben o ay doğal yolla hamile kaldım ama kısmet değilmiş düşükle sonuçlandı.Rabbim inş.en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşturur.
Benim de eşim almıştı sonucu ona da sekreter söylemiş eşim surat ifadesinden negatif olduğunu düşünmüş ilk başta.Allah yardımcın olsun.
Açelya teşekkür ederim yazın için.Ne yazık ki sonucu açıklayan hemşireydi bankoda oturan sekreter bile olayı daha ciddiye alıp sonucu hemşirenın açıklıyacagını söyledi.Ama bu şekilde açıklanması kabuledilir değil.Ogun çok kendimde değildim ama ilk gittiğimde bunu doktarada söylicem.Biz oraya ne umutlarla ne paralar harcıyarak gidiyoruz.Bunu haketmiyoruz hiç birimiz.Dediğin gibi 2. ye baslamadan herşeyi yaptırmak istiyorum fakat nasıl?kendi doktorum beni yönlendirmiyorken ben ne yapılması gerektiğini nasıl öğreneceğim.Benim ilkine baslamadan prolaktinim 45 ti ilaç içiyordum doktor bunun takibini bile yapmadı.Ctesi prolaktin yüksekse hala ondan olmuş olabilirmi biz buna hiç bakmadık dediğimde bana olabilir tabi dedi!!!! ve bana bozulduğunu hissettim ve sonrasında LÜTFEN prolaktinede bir baktır dedi????Bilmiyorum ne yapacağım tekrar doktor araştırmaya başladım ama kafam gerçekten çok karışık.
canım hepiniz için dua ediyorum.bende bugün gidicem ilk kontrole inş.keseyi görebiliriz.
Canım benimde ultrasonda görülen olgun yumurta 6 taneydi.. ama arkada kalıp görünmeyenler olabiliyormuş.. 11 tane çıkmıştı ve 9 tanesi döllenmişti... kalite konusuna ve özellikle de 5.gün trasnferine dondurma işlemine kadar düşünmüştüm.. hemşireye bu durumla ilgili tedavinin başında çok soru sorduğumda çok kaliteli embriyoya sahip hasta hamile kalamazken,kesin tutmaz dediğimiz hamile kalabiliyor,tamamen nasip işi demişti..kesinlikle haklıymış... çünkü benim 5.güne hiçbiri gitmedi,hatta 3. güne bile 4 tane falan kalmıştı,transfer edilen de orta kalitedeydi.. ama Allah ım nasip etti.. bu nedenle sadece dua et..
hepinize dua ediyorum,hamile kalmakla iş bitmiyormuş,Allahım inşallah haftaya kalp atışını duymayı nasip eder...sizlerde bizim için edin olur mu??
canım sanırım keseyi görmüşsündür.. ben malesef gidemedim şahin beye, ek olarak ilaç falan verecekmi merak ediyorum.. benim içim çok rahatsız,tam 1 hafta sonra kontroüm var,alışmışım olumsuzluklara.. bu nedenle heyecanla bekleyemiyorum,inşallah olumsuz bişi çıkmaz.. hamile olduğumu daha ailelerimize bile söyleyemedik.. kalp atışını duymak istiyorum söylemeden önce.. Allahım inşallah bu topikte bebeğim doğdu demeyi nasip eder bize...
Canım çok şükür keseyi gördük dokuz gün sonra çağırdı.buarada benim ağrılarım kistlerden oluyormuş.ilaçlara devam başka ilaç vermedi.kan tahili ve idrar tahlili istedi.Olumsuz düşünmemek lazım ama benimde elimde değil ben de hemen olumsuz düşüncelere dalıyorum.Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inş.
makikocum, gözün aydın keseyi görmüşsün. allah tüm hamilelere bebişlerini kucağına almayı nasip etsin. tüm hamilelilk beklentisi içersinde olanlara da bebiş nasip etsin.
amin canım ne güzel dua etmişsin.sen nasıl oldun?ağrın var mı?
ben iyiyim canım ya. dün 10 da topladılar yumurtalarımı 10 bucukta falan ayıldım. ayıldıım sırada hafif sızlama vardı ama çok çok az. regl ağrısı bile denemez. o da yarım saat içinde geçti. sonra kahvaltı geitrdiler bi güzel yedim11 bucuk 12 gibi de hastaneden çıktık üstelik otobüsle de memlekete geri döndüm. ben baya kötü olurum diye düşünüyordum ama allaha şükür iyiyim. ama hala aramadılar embriyolar hakkında bilgi vermek için. nedendir acaba? arayıp bilgi veririz demişlerdi. sana yum. topladıktan ne kadar sonra haber verdiler? hatırlıo musun canım?
yanlış hatırlamıyorsam ertesi gün aramışlardı akşama doğru ararlar bence seni de.nerde oturuyorsun buarada?transferden sonra da memlekete dönecekmisin
?
esk de oturuorum canım ben. transferden sonra da 1 gün yatıp öyle dönmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum aynı gün dönsem sakıncası olur mu acaba sence? sen napmıştın sürekli yatmış mıydın tutunsun diye?
esk de oturuorum canım ben. transferden sonra da 1 gün yatıp öyle dönmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum aynı gün dönsem sakıncası olur mu acaba sence? sen napmıştın sürekli yatmış mıydın tutunsun diye?
benim transferim akşam 5 te yapılmıştı,7 ye kadar hastanede kaldım.. 3-4 saatlik mesafelerde kalmanıza gerek yok dediler,ama kalmak isterseniz de kimse sizi kovmaz dediler :)) ama biz dönmüştük..2,5 saat falan yol yapacaksın bişi olmaz canım yavaş yavaş gidersiniz,arka koltuğa uzanırsın bişicik olmaz Allah ın izniyle..
bu arada beni de ertesi gün akşam üstü aramışlardı yumurtaların durumu ile ilgili...
makikosan 1997
sakıncası olmaz heralde açelyanın dediği gibi arka koltukta uzanırsın.ben transferden sonra on gün rapor aldım evde yattım genelde.aradılar mı buarada?
açelyacım çok teşekkür ederim cevap için. makikocuğum sana da çok teşekkür ediyorum.
dediğiniz gibi akşam üstü görüştüm embriyolog lale hanımla. 11 yumurtanın 5 i döllenmiş. daha doğrusu diğer 6 tanede yapısal bozukluk varmış onlarda hiç çalışma yapılmamış. 5 tanesi olgun yumurtaymış ve 5 inde çalışılmış. 5 i de döllenmiş. kalitesi hakkında yarın bilgi verebilceklerini söylediler. inşallah kalitelidir kızlar dua edin benim için e mi. allahım bebek bekleyen herkese sizin gibi hamilelik nasip etsin, size yaşattığı sevinci yaşatmayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?