Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hayırlı cumalar...
ben sürekli takipteyim,asıl siz yoksunuz :)))
bu arada sanırım mide bulantılarım başlayacak,2 gündür iştahım yok,kötü hissediyorum kendimi...

canım sen ne zaman gidecektin doktora?benimde açken midem bulanıyor akşam eve dönerken kötü oldum bende çantada tuzlu çubuk falan bulundurmak lazım sende bulundur yanında.öpt.Allaha emanet ol

canım buarada sen sigarayı bıraktın dimi?ben de bıraktım hemen iki kilo aldım.ilk günler rüyama giriyordu sürekli rüyamda içiyordum.buaralar pek aklıma gelmiyor.canın istiyor mu hiç.

malesef canım bırakamadım daha.. sürekli aklımda.. çok yanlış yapıyorum,Allah ım beni sigaradan tiksindir diye dua ediyorum her gece... ama bi gideyim pzt doktora,bi sorun yoksa ve kalp atışını duyarsam söz verdim kendime içmeyeceğim artık (

canım tiksinirsin inş.bende dua edicem sana.bende bırakamam zannediyordum kendime hiç güvenmiyordum çünkü on sene içtim ve hiç bırakmayı denememiştim.bi daha hiç başlamayız inş.azalttın mı biraz peki?

azaltmak derken yine de bayağı içiyorum farketmeden.. tiksinmeyi istiyorum ama inşallah sadece sigaraya karşı olur bu.. yemekten içmekten kesilmek istemiyorum.. bu akşam ne yediysem çıkardım malesef dayanamadım... bu arada ilk muayenede ne kadar ücret ödediniz? sanırım sen de bursa dışındasın,bütün takiplerini şahin beye mi yaptıracaksın,zor olmayacak mı?

canım ben bursada oturuyorum.ilk muayene için 170 TL ödedik.perşembe kontrole gidicem ama sonra devam etmicem.bugün kan tahlilleri için başka bir doktora gittim karnımdan baktı kese var ama bebek daha oluşmamış dedi oluşacak gibi görünüyor dedi.tabi beni aldı hemen kötü düşünceler.perşembeye kadar oluşur mu acaba.dua edin bana emi.

kızlar merhabaaa

ne var ne yok? ben dün akşam trasnferimi oldum.

28 mart için test günü denildi. 1. kalite 1 embriyo transfer edildi. 1 hafta rapor aldım. evde yatcam dolancam öyle takılcam bakalım. inşallah pozitifi bulurum, bebişim benle kalır inşallah.

sizlerde ne var ne yok?

canım ben de 3 gün önce gitmiştim ilaç yazdırmak için.. gitmişken ultrasonla bakmıştı.. aynı zamanda gitmiş sayılıyoruz,aramızda 3 gün var zaten.. bana da oluşuyor gibi ama net görünmüyor daha,haftaya gel bakalım dedi.. ben de evham yaptım,pzt gidicem tekrar... nette baktığımda kalp atışının 7.haftada duyulması lazım diyor,burada bir topikte okudum 8.haftada da duyanlar varmış,içim rahatladı biraz.. inşallah bi aksilik çıkmaz,hepimize dua ediyorum..

canım hayırlı olsun,hadi bakalım bi bebiş daha gelsin inşallah....

nil82 ( 2. deneme) ............... HAMİLEEE

esrafen ( 2. deneme) ..........28.12.2011 ....... bir dahaki denemeye inşallah

toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........bir dahaki denemeye inşallah

dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... HAMİLEEE

laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah

sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........HAMİLEEE

&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............HAMİLEEE

acelya30 ( 1. deneme).............. 27.02.2012............ HAMİLEEE

makikosan1997( 1. deneme).............. 29.02.2012..........HAMİLEEE

sonayy28 ( 1. deneme).............. 10.03.2012.........bir dahaki denemeye inşallah

gokofigo ( 1. deneme).............. 28.03.2012

fyzhkn ( 2. deneme).............. tedaviye başladı

aleyna23 ( 1. deneme).............. tedaviye başladı

fyznhkn ve aleyna 23 ten ses çıkmadı.. sanırım öylesine uğrayıp gittiler :))
ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ BEN Bİ LİSTE YAPMIŞTIM,EĞER ADININ ORADA OLMASINDAN RAHATSIZ OLAN OLURSA LÜTFEN SÖYLEYİN,SADECE İSİM KISMINI SİLEYİM..

açelyacım çok sağol içim rahatladı.kalp atışlarını duyarız inş Allahın izniyle.pazartesi bizi habersiz bırakma.canım buarada bu sitede okudum ceviz yumurta ayva elma hurma ve balık yemeyi ihmal etmeyin diyorlar.aklında bulunsun.

gokofigo hadi hayırlı olsun.güzel haberlerini bekliyoruz.bol bol dinlen.

açelyacım evham yapma ne olur biraz relaks canım yaa herseyin başı saglık bunu unutma canım vede hepimizin hakkında hayırlısı bak başıma neler geldi bende o kadar paralar harcadım o kadar strese girdim ama sana yemin ediyorum ben hiç ama hiç üzülmedim tutmadı diye ne bilim herkes diyo nasıl üzülmedin ya üzülmedim işde cünkü saglıgım ön plandaydı allah bizlere saglık sıhhat versinki saglıklı bir sekilde bebişlerimize bakalım rabbim güç kuvvet maddiyat nasip ettikce denicem sende kafaya takma ne olur aşırı streste iyi degil cünkü ve dua ediyorum sizlere ins keseyi görürsün herkeste farklıdır hersey benim 2 kız arkadsımla oturuyorduk birinin adeti gecikmişti iila tutturduk test yap diye 10 gün gecmiş dedik kesin hamilesin yok ya hep öle oluyo dedi gittik test aldık yaptı hamile öbür arkadasımda adet olmasına 3 gün felan vardı dedi bende yapcam ölesine heveslendim dedi cıkmaz biliyom dedi ama yapcam dedi ayyy bide onda çift cizgi gördük cok sevindik ama sasırdık hani gebelik testleri 10 gün felan gececekki adet ondan sonra yanıt versin hatta bazen 10 günden de fazla ama oldu işde kısmet işte

Günaydın arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum hamile arkadaşları tebrik ederim benide bilirsiniz iki deneme negatif hemde hiç bir araştırma yapmadan sonra bende tiroide baktırarak başladım hipotiroidi çıktı hap kullanıyorum ama rahim filmi falan genetik test pıhtılaşma testleri önceden yapılması gereken her testi bir merkezde yaptırmak istiyorum ama bu merkezden başka bir yer bana önerirmisiniz bursada özellikle bir doktor

canım biz keseyi gördük zaten çok şükür.. makikosan ile bu hafta kalp atışını duymak için bekliyoruz, kolay elde edilmeyen hamilelik olunca insan ister istemez endişeleniyor.. sonuçta kalp atışını duyduktan sonra bir rahatlama olacak ama yine de 9 ay boyunca sağlıklı doğsun diye dua etmeye ve endişe etmeye devam edicez.. Allah inşallah o günleri gösterir hepimize...

canım özellikle genetik ve pıhtılaşma testini yaptırmadan 3. denemeyi yapma.. ama ben bursayı bilmiyorum,o nedenle sana doktor konusunda yardımcı olamayacağım...
bursalı olup doktor araştıran arkadaşlar vardı burada,sanırım onlar da doktor arıyorlardı.. sen tiroide daha yeni mi baktırdın? normalde yapılan rutin testlerden biridir,hiç bakılmamış mıydı sana? çünkü tiroid hamile kalmaya engel bi durum.. inşallah Allah daha fazla bekletmez canım,bundan sonraki denemende bebeğini verir sana...

inşallah canım kalp atışınıda duyarsınız sonra cinsiyeti sonra saglık taramaları hep bişelere mücadele vermek sonu güzel olsunda sonuna kadar mücadele ederiz

canım ben şahin beye gitmeseydim osman develioğluna gitmeyi düşünüyordum.ART merkezin adı.bir tanıdığım gitmişti tüp bebek için.ama daha fazla bilgim yok.testleri orda yapıyorlar mı bilmiyorum.bir merkez daha var adı pembe mavi.

canım haklısın stres yapmak doğru değil ama elde değil maddi manevi zor bir süreç hepimizin için.Herşey Allahtan.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Rabbim hepimizi sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşturur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…