- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.341
Hayırlı cumalar arkadaşlar kimse yok galiba bugün.
hayırlı cumalar...
ben sürekli takipteyim,asıl siz yoksunuz :)))
bu arada sanırım mide bulantılarım başlayacak,2 gündür iştahım yok,kötü hissediyorum kendimi...
hayırlı cumalar...
ben sürekli takipteyim,asıl siz yoksunuz :))))
canım buarada sen sigarayı bıraktın dimi?ben de bıraktım hemen iki kilo aldım.ilk günler rüyama giriyordu sürekli rüyamda içiyordum.buaralar pek aklıma gelmiyor.canın istiyor mu hiç.
malesef canım bırakamadım daha.. sürekli aklımda.. çok yanlış yapıyorum,Allah ım beni sigaradan tiksindir diye dua ediyorum her gece... ama bi gideyim pzt doktora,bi sorun yoksa ve kalp atışını duyarsam söz verdim kendime içmeyeceğim artık(
canım tiksinirsin inş.bende dua edicem sana.bende bırakamam zannediyordum kendime hiç güvenmiyordum çünkü on sene içtim ve hiç bırakmayı denememiştim.bi daha hiç başlamayız inş.azalttın mı biraz peki?
azaltmak derken yine de bayağı içiyorum farketmeden.. tiksinmeyi istiyorum ama inşallah sadece sigaraya karşı olur bu.. yemekten içmekten kesilmek istemiyorum.. bu akşam ne yediysem çıkardım malesef dayanamadım... bu arada ilk muayenede ne kadar ücret ödediniz? sanırım sen de bursa dışındasın,bütün takiplerini şahin beye mi yaptıracaksın,zor olmayacak mı?
canım ben bursada oturuyorum.ilk muayene için 170 TL ödedik.perşembe kontrole gidicem ama sonra devam etmicem.bugün kan tahlilleri için başka bir doktora gittim karnımdan baktı kese var ama bebek daha oluşmamış dedi oluşacak gibi görünüyor dedi.tabi beni aldı hemen kötü düşünceler.perşembeye kadar oluşur mu acaba.dua edin bana emi.
kızlar merhabaaa
ne var ne yok? ben dün akşam trasnferimi oldum.
28 mart için test günü denildi. 1. kalite 1 embriyo transfer edildi. 1 hafta rapor aldım. evde yatcam dolancam öyle takılcam bakalım. inşallah pozitifi bulurum, bebişim benle kalır inşallah.
sizlerde ne var ne yok?
açelyacım evham yapma ne olur biraz relaks canım yaa herseyin başı saglık bunu unutma canım vede hepimizin hakkında hayırlısı bak başıma neler geldi bende o kadar paralar harcadım o kadar strese girdim ama sana yemin ediyorum ben hiç ama hiç üzülmedim tutmadı diye ne bilim herkes diyo nasıl üzülmedin ya üzülmedim işde cünkü saglıgım ön plandaydı allah bizlere saglık sıhhat versinki saglıklı bir sekilde bebişlerimize bakalım rabbim güç kuvvet maddiyat nasip ettikce denicem sende kafaya takma ne olur aşırı streste iyi degil cünkü ve dua ediyorum sizlere ins keseyi görürsün herkeste farklıdır hersey benim 2 kız arkadsımla oturuyorduk birinin adeti gecikmişti iila tutturduk test yap diye 10 gün gecmiş dedik kesin hamilesin yok ya hep öle oluyo dedi gittik test aldık yaptı hamile öbür arkadasımda adet olmasına 3 gün felan vardı dedi bende yapcam ölesine heveslendim dedi cıkmaz biliyom dedi ama yapcam dedi ayyy bide onda çift cizgi gördük cok sevindik ama sasırdık hani gebelik testleri 10 gün felan gececekki adet ondan sonra yanıt versin hatta bazen 10 günden de fazla ama oldu işde kısmet işte
Günaydın arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum hamile arkadaşları tebrik ederim benide bilirsiniz iki deneme negatif hemde hiç bir araştırma yapmadan sonra bende tiroide baktırarak başladım hipotiroidi çıktı hap kullanıyorum ama rahim filmi falan genetik test pıhtılaşma testleri önceden yapılması gereken her testi bir merkezde yaptırmak istiyorum ama bu merkezden başka bir yer bana önerirmisiniz bursada özellikle bir doktor
Günaydın arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum hamile arkadaşları tebrik ederim benide bilirsiniz iki deneme negatif hemde hiç bir araştırma yapmadan sonra bende tiroide baktırarak başladım hipotiroidi çıktı hap kullanıyorum ama rahim filmi falan genetik test pıhtılaşma testleri önceden yapılması gereken her testi bir merkezde yaptırmak istiyorum ama bu merkezden başka bir yer bana önerirmisiniz bursada özellikle bir doktor
açelyacım evham yapma ne olur biraz relaks canım yaa herseyin başı saglık bunu unutma canım vede hepimizin hakkında hayırlısı bak başıma neler geldi bende o kadar paralar harcadım o kadar strese girdim ama sana yemin ediyorum ben hiç ama hiç üzülmedim tutmadı diye ne bilim herkes diyo nasıl üzülmedin ya üzülmedim işde cünkü saglıgım ön plandaydı allah bizlere saglık sıhhat versinki saglıklı bir sekilde bebişlerimize bakalım rabbim güç kuvvet maddiyat nasip ettikce denicem sende kafaya takma ne olur aşırı streste iyi degil cünkü ve dua ediyorum sizlere ins keseyi görürsün herkeste farklıdır hersey benim 2 kız arkadsımla oturuyorduk birinin adeti gecikmişti iila tutturduk test yap diye 10 gün gecmiş dedik kesin hamilesin yok ya hep öle oluyo dedi gittik test aldık yaptı hamile öbür arkadasımda adet olmasına 3 gün felan vardı dedi bende yapcam ölesine heveslendim dedi cıkmaz biliyom dedi ama yapcam dedi ayyy bide onda çift cizgi gördük cok sevindik ama sasırdık hani gebelik testleri 10 gün felan gececekki adet ondan sonra yanıt versin hatta bazen 10 günden de fazla ama oldu işde kısmet işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?