- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.361
Canım senin randevun öğleden sonramıydı?merak ettim haber vermeyince.
Canım senin randevun öğleden sonramıydı?merak ettim haber vermeyince.
canım bugün gittim doktora.. Allah ıma şükürler olsun duyduk kalp atışını
tabii daha çok küçük olduğu için ben ultrasondan hiç bişi anlamadım.. 20 gün sonra çağırdı tekrar... 20 gün sonra nasip olursa 10 hafta bitecek çok geç değil mi yaw? ben 10 gün sonra merak edip giderim sanırım...
canım bugün gittim doktora.. Allah ıma şükürler olsun duyduk kalp atışını
tabii daha çok küçük olduğu için ben ultrasondan hiç bişi anlamadım.. 20 gün sonra çağırdı tekrar... 20 gün sonra nasip olursa 10 hafta bitecek çok geç değil mi yaw? ben 10 gün sonra merak edip giderim sanırım...
gözün aydın canım şükürler olsun Rabbime.ben de yarın 17:30 'da gidicem inş.bizde duyarız kalp atışlarını .10 günü zor bekliyoruz 20 gün çokmuş gerçekten.bulantıların varmı?nasıl gidiyor?beslanmene dikkat edebiliyormusun?
gözün aydın canım şükürler olsun Rabbime.ben de yarın 17:30 'da gidicem inş.bizde duyarız kalp atışlarını .10 günü zor bekliyoruz 20 gün çokmuş gerçekten.bulantıların varmı?nasıl gidiyor?beslanmene dikkat edebiliyormusun?
makicocum sana da şimdiden gözünaydın olsun diyorum.
güzel haberlerini bekliyoruz.
hadi bakalım inşallah.. haber ver ver bize..
canım ilk öğrendiğim hafta bol bol ceviz,fındık,kuruüzüm,meyve.. vs yemiştim... ama şimdilerde pek aram yok,özel bişi yapmıyorum.. aklıma gelirse akşam yatarken süt içiyorum o kadar... bulantım falan yok çok şükür,doktora da dedim bende niye belirti yok diye.. olması gerekmiyor,daha ne istiyorsun dedi :))
bulantım olsa,yiyemiyorum içemiyorum diye dert yanarım,olmasa da niye yok derim :)))
sen nasılsın?
benim de arasıra biraz bulantım oluyor.bi gün olmasa bugün niye bulanmadı diye düşünüyorum.bende pek süt içemiyorum.gaz yapıyor.laktozsuz süt aldım onu deniyeceğim.yumurta yemeye çaışıyorum sabahları.düzenli olmasa da meyve de yiyorum.senin doktorun başka ilaç verdi mi sana?
yok vermedi canım.. vajinal yoldan progestana 3 ay devam edecekmişiz zaten.. ay onu da kullanmak bi dert yani ,ağızdan alsak daha kolay olacaktı.. bide follik asit ile kan sulandırıcı hap içiyorum başka yok...
sağol canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz inş.dinleniyorsun dimi evde iş filan yapma sakın.Allaha emanet ol.
dinleniyorum evde sürekli yatıyorum. vakit geçirmeye çalışıyorum. arada bi kalkıp dolanıyoerum evin iiçinde. bugün 5. gün. tam 1 haftam kaldı teste. sizin bu günlerde herhangi bir belirtiniz olmuş muydu?
sağol canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz inş.dinleniyorsun dimi evde iş filan yapma sakın.Allaha emanet ol.
dinleniyorum evde sürekli yatıyorum. vakit geçirmeye çalışıyorum. arada bi kalkıp dolanıyoerum evin iiçinde. bugün 5. gün. tam 1 haftam kaldı teste. sizin bu günlerde herhangi bir belirtiniz olmuş muydu?
ben hep göğüslerim de belirti olur diye beklemiştim ama olmamıştı çünkü bir önceki hamileliğimi ondan anlamıştım resmen.karnımda gaz oluyordu ama hangi günlerdi tam hatırlıyamıyorum.benim karnım ve belimde çok ağrıyordu hep bi terslik var diye düşünmüştüm meğer kistler oluşmuş ondanmış.bol bol dua et.bende dua edicem sana.
Günaydın topiğin güzel bayanları
günaydınnn canımmm.
ne var ne yok? nasıl gidiyor hamilelik???
benim bugün 6. gün. işe geldim. raporluyyum ama sürekli yat yat ta olmuo ya. burda canım sıkılmaz hiç olmazsa.
iyi gidiyor gibi öyle çok bulantım filan yok.masabaşında mı çalışıyorsun canım yorucu değil dimi işin?
yourucu değil masabaşı. aslına bakarsan stresli bir işim var ama şansıma bu haftasonuna kadar kimse olmayacak buralarda bende şu anda gayet rahatım. hafif tempoda işlerimi hallediorum tatlı talı :))
bi de ayaklarımı uzattım ohhhh keyfim yerindeP
Haftaya da çalışcaksın yanlış anlamdıysam.dikkat et kendine.ben hızla kilo alıyorum korkmaya başladım.sigarayı bıraktım ondan mı.progestan da yaparmış ama fitilin de aynı etkisi varmı bilmem.diğer kızlardan ses seda yok uğramıyorlar hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?