Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ALEYNA23 Canım nasılsın?nasıl gidiyor?Ben sana bişey sormuştum ama sen o aralar topiğe giremedin galiba.sen tedaviye başlamıştın yanlış hatırlamıyorsam dimi?hangi ilacı kullanıyorsun?

Canım senin randevun öğleden sonramıydı?merak ettim haber vermeyince.

canım bugün gittim doktora.. Allah ıma şükürler olsun duyduk kalp atışını
tabii daha çok küçük olduğu için ben ultrasondan hiç bişi anlamadım.. 20 gün sonra çağırdı tekrar... 20 gün sonra nasip olursa 10 hafta bitecek çok geç değil mi yaw? ben 10 gün sonra merak edip giderim sanırım...

gözün aydın canım şükürler olsun Rabbime.ben de yarın 17:30 'da gidicem inş.bizde duyarız kalp atışlarını .10 günü zor bekliyoruz 20 gün çokmuş gerçekten.bulantıların varmı?nasıl gidiyor?beslanmene dikkat edebiliyormusun?

açelyacığım gözün aydın.
allahım bize de nasip eder inşallah. benim bugün transferin 5. günü. test günüme kadar nasıl geçecek zaman bilmiyorum.

makicocum sana da şimdiden gözünaydın olsun diyorum.
güzel haberlerini bekliyoruz.

hadi bakalım inşallah.. haber ver ver bize..

canım ilk öğrendiğim hafta bol bol ceviz,fındık,kuruüzüm,meyve.. vs yemiştim... ama şimdilerde pek aram yok,özel bişi yapmıyorum.. aklıma gelirse akşam yatarken süt içiyorum o kadar... bulantım falan yok çok şükür,doktora da dedim bende niye belirti yok diye.. olması gerekmiyor,daha ne istiyorsun dedi :))
bulantım olsa,yiyemiyorum içemiyorum diye dert yanarım,olmasa da niye yok derim :)))
sen nasılsın?

makicocum sana da şimdiden gözünaydın olsun diyorum.
güzel haberlerini bekliyoruz.

sağol canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz inş.dinleniyorsun dimi evde iş filan yapma sakın.Allaha emanet ol.

benim de arasıra biraz bulantım oluyor.bi gün olmasa bugün niye bulanmadı diye düşünüyorum.bende pek süt içemiyorum.gaz yapıyor.laktozsuz süt aldım onu deniyeceğim.yumurta yemeye çaışıyorum sabahları.düzenli olmasa da meyve de yiyorum.senin doktorun başka ilaç verdi mi sana?

yok vermedi canım.. vajinal yoldan progestana 3 ay devam edecekmişiz zaten.. ay onu da kullanmak bi dert yani ,ağızdan alsak daha kolay olacaktı.. bide follik asit ile kan sulandırıcı hap içiyorum başka yok...

yok vermedi canım.. vajinal yoldan progestana 3 ay devam edecekmişiz zaten.. ay onu da kullanmak bi dert yani ,ağızdan alsak daha kolay olacaktı.. bide follik asit ile kan sulandırıcı hap içiyorum başka yok...

haklısın canım ya fitil zor oluyor ama ben progestanı ağızdan alınca baş dönmesi yapıyordu önceden.her türlü zor.Rabbimim izniyle 3 ayı bi bitirsek korkularımız da azalır biraz.buarada bana gıcık olmazsan bişey sorcam sigarayı ne yaptın?kalp atışlarını görünce diye söz vermiştin dimi?yanlış anlamazsın umarım ikinizin iyiliği için.öpt.Allaha emanet ol.

günaydınnn canımmm.

ne var ne yok? nasıl gidiyor hamilelik???

benim bugün 6. gün. işe geldim. raporluyyum ama sürekli yat yat ta olmuo ya. burda canım sıkılmaz hiç olmazsa.

iyi gidiyor gibi öyle çok bulantım filan yok.masabaşında mı çalışıyorsun canım yorucu değil dimi işin?

iyi gidiyor gibi öyle çok bulantım filan yok.masabaşında mı çalışıyorsun canım yorucu değil dimi işin?

yourucu değil masabaşı. aslına bakarsan stresli bir işim var ama şansıma bu haftasonuna kadar kimse olmayacak buralarda bende şu anda gayet rahatım. hafif tempoda işlerimi hallediorum tatlı talı :))
bi de ayaklarımı uzattım ohhhh keyfim yerinde P

Haftaya da çalışcaksın yanlış anlamdıysam.dikkat et kendine.ben hızla kilo alıyorum korkmaya başladım.sigarayı bıraktım ondan mı.progestan da yaparmış ama fitilin de aynı etkisi varmı bilmem.diğer kızlardan ses seda yok uğramıyorlar hiç.

evet canım çalışıcam inşallah. aynen bende alıyorum sürekli. tedavi boyunca kullandığımız ve halende kullanmaya devam ettiğimiz ilaçlardan kaynaklanıyor canım benişm. tabi sigarayı bırakmakta artı bir faktör. bende bebeğe karar verdiğimizde tedavilere başlamadan önce bırakmıştım. 5 ay bitti. valla bi sen bi ben kaldık kimsecikler yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…