- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.381
Hayırlı cumalarnaptın canım gittin mi doktora?
Hayırlı cumalar
Çok şükür Rabbime kalp atışlarını duyduk canım.çok ilginç bişey oldu vajinal muayenede kese siyah boş gibi görünüyordu.çok korktum ilk anda.karnımdan bakınca göründü bebiş ve kalp atışları.nadir insanlardan birisin dedi şahin bey.rahim yukarı dönükmüş sanırım.üç hafta sonra çağırdı tekrar.nasıl beklicez o kadar.sen nasılsın buarada?
canım gözünaydınnnn..çok sevindim. ilginç bişi ya valla nasıl oluomuş ööle neyse sonuçta duymuşsun bebişinin kalbişiniiiiii
Sağol canım sorma nasıl korktum baştan anlatamam.sizin haberlerinizle de sevincez inşallah böyle.cuman mübarek olsun.
amin canım inşallah. dua et benim için. bugün 7. günü. hiç bilemiyorum tuttu mu tutmadı mı. ne adet ne ham. belirtisi hiçbişi yok.
Hayırlı cumalar
Çok şükür Rabbime kalp atışlarını duyduk canım.çok ilginç bişey oldu vajinal muayenede kese siyah boş gibi görünüyordu.çok korktum ilk anda.karnımdan bakınca göründü bebiş ve kalp atışları.nadir insanlardan birisin dedi şahin bey.rahim yukarı dönükmüş sanırım.üç hafta sonra çağırdı tekrar.nasıl beklicez o kadar.sen nasılsın buarada?
canım çok şükür duymuşsun kalp atışlarını.. inşallah bundan sonrasını da bi aksilik çıkmadan atlatırız.. en azından şu 4 ay bitse biraz daha rahatlarız sanırım..
bana gelince yoğun ve yorucu bir hafta sonu geçirdim,ev misafir doluydu hiç dinlenemedim... bulantım falan niye yok,niye belirti yok diye diye kendime nazar ettim..3-4 gündür çok kötüyüm.. hem halsizim,hem de yemek yedikten sonra çok kötü oluyorum,,yediklerimi çıkardığım zaman rahatlıyorum biraz,ama boş mideyle nereye kadar.. çıkarmasam bikaç saat kıvranıyorum..
inşallah kısa sürer,geçici bir durumdur, şimdiden 1,5 kilo vermişim(
amin canım inşallah. dua et benim için. bugün 7. günü. hiç bilemiyorum tuttu mu tutmadı mı. ne adet ne ham. belirtisi hiçbişi yok.
laves
açelya
makiko
günaydın kızlar. nasılsınız?
sabah kan verdim. bugün öğlen 1 de çıkıcak test sonucum ama işyerindeyim o yüzden sonucu akşam alıcam. dua edin benim için. şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.
kızlar günaydın.
maalesef sonucum negatif. dün moralim çok bozuk olduğu için haber veremedim. allahım bana nasip etmedi daha zamanı gelmemiş demek ki.
uzun bir süre tekrar denemeyi düşünmüyorum.
kızlar günaydın.
maalesef sonucum negatif. dün moralim çok bozuk olduğu için haber veremedim. allahım bana nasip etmedi daha zamanı gelmemiş demek ki.
kızlar günaydın.
kızlar salı histereskopi olacağım şimdi, aşrı derecede grip oldum boğazım şişti ameliyata engel olur mu bilen var mı????
, allahım hayırlısıyla sağ sağlim olsungeçsin inşallah. hiç korkmuyorum ama bana artık bebek doğurmak hayal gibi geliyor ne kadar uğraşırsam uğraşayım hayırlısıyla olayım ameliyatıda tüp bebeğe yol alayım.
kızlar salı histereskopi olacağım şimdi, aşrı derecede grip oldum boğazım şişti ameliyata engel olur mu bilen var mı????
, allahım hayırlısıyla sağ sağlim olsungeçsin inşallah. hiç korkmuyorum ama bana artık bebek doğurmak hayal gibi geliyor ne kadar uğraşırsam uğraşayım hayırlısıyla olayım ameliyatıda tüp bebeğe yol alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?