Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

naptın canım gittin mi doktora?
Hayırlı cumalar
Çok şükür Rabbime kalp atışlarını duyduk canım.çok ilginç bişey oldu vajinal muayenede kese siyah boş gibi görünüyordu.çok korktum ilk anda.karnımdan bakınca göründü bebiş ve kalp atışları.nadir insanlardan birisin dedi şahin bey.rahim yukarı dönükmüş sanırım.üç hafta sonra çağırdı tekrar.nasıl beklicez o kadar.sen nasılsın buarada?

canım gözünaydınnnn.. çok sevindim. ilginç bişi ya valla nasıl oluomuş ööle neyse sonuçta duymuşsun bebişinin kalbişiniiiiii

canım çok şükür duymuşsun kalp atışlarını.. inşallah bundan sonrasını da bi aksilik çıkmadan atlatırız.. en azından şu 4 ay bitse biraz daha rahatlarız sanırım..
bana gelince yoğun ve yorucu bir hafta sonu geçirdim,ev misafir doluydu hiç dinlenemedim... bulantım falan niye yok,niye belirti yok diye diye kendime nazar ettim..3-4 gündür çok kötüyüm.. hem halsizim,hem de yemek yedikten sonra çok kötü oluyorum,,yediklerimi çıkardığım zaman rahatlıyorum biraz,ama boş mideyle nereye kadar.. çıkarmasam bikaç saat kıvranıyorum..
inşallah kısa sürer,geçici bir durumdur, şimdiden 1,5 kilo vermişim (

sağol canım çok şükür duyduk.dediğin gibi ilk dört ay bitse rahatlarız biraz Allahın izniyle.bende bu sabah kötü oldum işe geldikten sonra midem bulandı tansiyonum düştü.öğlene doğru biraz toparladım çok şükür.Allaha emanet ol.öpt

nil82 ( 2. deneme) ............... HAMİLEEE

esrafen ( 2. deneme) ..........28.12.2011 ....... bir dahaki denemeye inşallah

toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........bir dahaki denemeye inşallah

dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... HAMİLEEE

laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah

sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........HAMİLEEE

&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............HAMİLEEE

acelya30 ( 1. deneme).............. 27.02.2012............ HAMİLEEE

makikosan1997( 1. deneme).............. 29.02.2012..........HAMİLEEE

sonayy28 ( 1. deneme).............. 10.03.2012.........bir dahaki denemeye inşallah

gokofigo ( 1. deneme).............. 28.03.2012

fyzhkn ( 2. deneme).............. tedaviye başladı

aleyna23 ( 1. deneme).............. tedaviye başladı

HADİ BAKALIM GOKOFİGO TEST GÜNÜN GELDİ BİLE, İNŞALLAH GÜZEL BİR HABER DE SENDEN ALIRIZ.. DUALARIM SENİNLE....

laves
açelya
makiko

günaydın kızlar. nasılsınız?
sabah kan verdim. bugün öğlen 1 de çıkıcak test sonucum ama işyerindeyim o yüzden sonucu akşam alıcam. dua edin benim için. şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.

fırsat buldukça bi haber varmı diye açıp bakıyorum.. inşallah olumsuz bi durum yoktur...

kızlar günaydın.

maalesef sonucum negatif. dün moralim çok bozuk olduğu için haber veremedim. allahım bana nasip etmedi daha zamanı gelmemiş demek ki.
uzun bir süre tekrar denemeyi düşünmüyorum.

Canım cok üzüldüm umudunu yitirme. Biliyorum teselli sözleri insanın daha cok canını acitiyor((( seni cok iyi anlıyorum ve sıkıntını paylaşıyorum. Birsey sormak istiyorum Tsh in kaçtı ? Cevaplarsan sevinirim. Kendine cook iyi bak sevgiler...

kızlar günaydın.

maalesef sonucum negatif. dün moralim çok bozuk olduğu için haber veremedim. allahım bana nasip etmedi daha zamanı gelmemiş demek ki.

canım çok üzüldüm ve evet umudunu sakın yitirme.herşeyin bir sebebi var buna inan.şimdi saçma gelicek sana belki ama bişey anlatmak istedim.biz beş yıldır bebek istiyorduk ama bu dönem boyunca babam ağır kalp yetmezliği yüzünden sık sık rahatsızlanıp hastaneye yatıyordu.geçen yıl kaybettim babacığımı.ben şimdi düşünüyorum da eğer benim o dönem bir çocuğum olsaydı babamla ö kadar ilgilenemezdim.şunu eksik yaptım diyebileceğim hiç bişey yok.bu da benim tesellimdi işte .Allaha emanet ol.

kızlar günaydın.

çok üzüldüm canım çok dua etmiştim..ne desek boş, kolay değil inşallah çabuk toparlanırsın..

kızlar günaydın.

canim mrb nedesek bos gercekten daha zamani varmis demekki benim 2. de tutmaddi 3. ye yol aldik kismet bu isler umarim yakin zamnda kalirsin .. bu arada sonucun degerin kacti dusukmu tutunmamismi hic

kızlar salı histereskopi olacağım şimdi, aşrı derecede grip oldum boğazım şişti ameliyata engel olur mu bilen var mı????
, allahım hayırlısıyla sağ sağlim olsungeçsin inşallah. hiç korkmuyorum ama bana artık bebek doğurmak hayal gibi geliyor ne kadar uğraşırsam uğraşayım hayırlısıyla olayım ameliyatıda tüp bebeğe yol alayım.

bi sakıncası olmaz sanırım.. zaten olsaydı ameliyat öncesi hasta mısınız? grip misiniz?... vs sorularını sorarlardı dimi :)) çok kısa bir işlem,yumurta toplama gibi,anlamadan olup bitecek.. Allah inşallah işini rast getirir..

BU ARADA HERKES NEREYE KAYBOLDU?????????????

..

selam canım bende bu ay adet olduktan sonra histeroskopi olacağım başka bir merkezde ne çıkacak bakalım 2 deneme negatifti bilirsin belki aradım kendim buldum hipotiroidi varmış bende ardından hemen tüp bebeğe başlamak gerekiyo dedilermi sanada tam kendimizi topladık diyoruz yeni bir tüp denemesi hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…