- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.401
çoktandır girmiyorum ben seninn olayını kaçırmışım evet dediler, önümüzdeki ay tüp bebek yağılacak inşallah allahtan bişey çıkmazsa, acıbademe gitme imaknın varsa (bendede tiroit problmi var) gürcan bey var endokrin dokrotu ona git derim tabi sigortan falan varsa yoksa çok ödersin canım, hayırlısıyla olur ama tiroidini düzeltmeden bu işe girme tsh önemli benim bir tüp bebek bu yüzden boşa gitti stresten o ay tiroidi bozdum ve sonuç negatif. şimdi meryem suresine başladı annem olana kadar okuyacak,
ben bandırmadayım buradaki endokrin doktoruna gittim en başta sonucum 5küsür çıkmıştı iki ay hap kullandım halada kullanıyorum kontrol oldu değerim 2,8 lere düşmüş doktor bu hapı devamlı kullanacaksın dedi hamile olsan bile aynen benimde annem okuyo meryem süresini bakalım histeroskopi de ne çıkacak acıbademde ne kadarmış benimki 1500 lira tabi senin sigortan varmış
kızlar günaydınnn bende bugün tedaviye başlıyorum Allahın izniyle acayip heyecanlıyım ilk deneme benim bekletmeden ilkinde geliverir inş. benim bebiş öğleden sonra randevum var ilaçlar falan verilir herhalde tedavi başlar. Benim içinde dua edin rabbim hemen versin
tedavin hayırlı olsun canım benim bi arkadaşım da bugün başlıcak.Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlara kavuştursun hepimizi inş.sizde problem neydi?
[
sen hamilesin takip ettiğim kadarıyla bize verebileceğin bilgiler varsa tedavi sırasında ne yaptın nelere dikkat ettin çok memnun olurum canım
canım nasılsın yaa? burayı terkettiğini düşünmeye başlamıştım :))
transferden sonra test gününe kadar evde dinlendim genelde yattım etkisi var mı bilmiyorum ama.bide günde bir dilim ananas ve biraz kabak çekirdeği yedim.hergün meryem suresini okudum.1001 tane ayetel kürsi okudum.şimdilik aklıma gelenler bunlar.hangi iğneleri kullanıyorsun?canım Rabbim sizlerinde yüzünüzü güldürecek inşallah.
canım sağol teşekkür ederim sen nasılsın?ben sizi terkeder miyim hiç...çok halsizim ben sende de varmı halsizlik?bide karnım ağrıyor sanırım kistlerden. işe de gelemedim dün.sen neler yaptın haftaya mı gideceksin doktora?ben bugün başka doktora gidicem ağrılar tedirgin etti biraz.öpr.Allaha emanet ol.
ah canım hiç sorma.. kokuya karşı falan tiksinti yok ama yemek yiyemiyorum,iştahım yok,yemek yiyebilsem bile özellikle 3 gündür yedikten sonra kusuyorum... aynı dert bende de vardı,2-3 gündür acayip bir karın ağrısı çekiyordum ishal olmuş gibi ama tam tersi kabızlık başladı.. bugün ben de başka bir doktora gittim, dedim bi problem mi var?
çok şükür iyiymiş,ayda bir tedaviyi bekleyemiycem, 2 doktora birden gitmeyi düşünüyorum.. sizinki kıymetli bebek,böyle olunca evham yapmanız normal ama rahat olun dedi doktor...
ben dün başka doktora gittim çok şükür iyiydi kıpır kıpırdı maşallah.Kabızlığım benim vardı zaten daha da arttı.sabah aç karnına kayısı ye ve bol su iç canım.kistler küçülmüş dedi doktor.bide çatlak oluşmasın diye vücuduna bebe yağı sür dedi.folic plusı günde bir taneye indirdi.bulantı için leblebi iyi geliyor diye duymuştum.biran önce geçer bulantıların inş.
histereskopi ameliyatım oldu, çok huzurluyum stresten kurtuldum, şahin hoca gerçekten pozitif enerji veriyor.kısmet olursa 20 gün sonra bende başlıyorum tedavime,
histereskopi ameliyatım oldu, çok huzurluyum stresten kurtuldum, şahin hoca gerçekten pozitif enerji veriyor.kısmet olursa 20 gün sonra bende başlıyorum tedavime,
geçmiş olsun canım peki rahminde bir sorun varmıymış anestezi almışsındır kanama falan bende 10 güne kadar olacam merak ediyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?